שאלונת...

פהמהאלש

New member
שאלונת...

יש לי בולם RST... אני רוצה להוריד לו הגומי הזה בצורת קפיץ שמכסה אותו (יש לדבר הזה שם??). זה יכול להזיק לבולם??

אסור להוריד את הגרמושקות

תפקיד הגרמושקות הוא למנוע כניסת אבק ופריצת מחזירי השמן. אסור להוריד אותן. למזלגות "ערומים" בצו האופנה כדאי לשים LIZERED SKIN שעושה למעשה את תפקיד הגרמושקה. אם יש לך מזלג עם קפיץ אלסומרי , את יכולה להעיף את הגרמושקות.אבק לא יעשה לספוג האלסטומרי כלום והוא ימשיך לא לשכך בדיוק כמו כשהוא היה חדש.

LIZERED SKIN לא מומלץ בחורף

מנסיונו הכאוב של חברי הטוב ליאור - ה-LIZERED SKIN צובר מיים שלא מתייבשים מהר החורף והדבר גורם לקורוזיה על ה"טלסקופים" וכמובן לנזק בלתי הפיך לבולם. אם יש לך גרמושקות שלמות - אין סיבה להוריד אותן, גם לא ממניעים אסטטים. LIZERED SKIN מומלץ רק בקיץ כשאין בוץ, מיים או לחות אבל יש הרבה אבק.

timon1

New member
אמנם אלסטומר אינה שיטת שיכוח חדשה

ומתוחכמת אבל בקטעים של בוץ "עצבני" ה"מוזו פרו" שלי צחק על מניטו ועוד אחד שאינני זוכר את שמו כרגע וכשסיפרתי לו שהשניים האחרים נתקעו הוא שאל אותי מה זה נתקע... זה כמו גליל מול M-16 אחד קליל ונתקע רק מריח של חול/בוץ והשני כבד אבל לא מפסיק לעבוד.

meshoamam

New member
הבולם יחטוף יותר חול\בוץ\אבק

וכל הג'יפה יכול להיכנס לאטמים בבולם ולשרוט אותם...לדעתי עדיף להשאיר את הגומיות שם (בתקווה שלזה אתה מתכוון ושלא סתם זימברתי פה..
)

למעלה