שאלונת...

Superchamber

New member
שאלונת...

איך קוראים לכוכב שיודה גר בו ? כאילו, אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל אני לא מבין הכי הרבה ואני לא יודע, אני מתכוון, איפה יודה גר בעיקרון ? בכוכב ? חללית ? אני צריך שם.. באנגלית ובעברית... תודה רבה !

ben kanobi

New member
יודה גר

בטרילוגיה המקורית - בדגובה dagobh בטרילוגיה החדשה - בקורסנט curscent ולא יודעים מה כוכב הבית שלו

Master Yoda

New member
היי! אני היודה פריק פה!../images/Emo110.gif

אבל בכל זאת, השם הוא דייגובה. או באנגלית, Dagobah. אבל לא אומרים אם הוא נולד שם. וגם לא נראה לי שיש למשהו מושג מאיזה גזע הוא. לא אומרים את השם בשום מקום.

ben kanobi

New member
דבר ראשון

אני התחלתי לאהוב את סטר וורס בגלל יודה (אחים שלי אומרים לי שכשהייתי בן שלוש כל הזמן ביקשתי לראות את הירוק כפי שקראתי לו אז והם שמו לי את האימפריה) וחוץ מזה לא ציינתי שאנחנו לא יודעים מה כוכב הבית שלו?

Master Yoda

New member
אהה......./images/Emo110.gif

זה היה בצחוק.... אני לא באמת טוען בלעדיות על פריקיות ליודה. ואני שלחתי את ההודעה שלי איתך. לא ראיתי את ההודעה שלך לפני ששלחתי את זה. וחוצמיזה, כותבים Coruscant.

ben kanobi

New member
בסדר לא היה

לי כוח לבדוק את האיות אז איתתי לפי שמיעה ואם נודה באמת- כל מי שרואה סטר וורס הוא פריק יודה (להתעלם סתם הערצה עיוורת לבובה ירוקה:)

Superchamber

New member
אז...

איזה יותר נכון ? בסרטים היותר חדשים ? (לא לצחוק אני ממש בור בקטע הזה). בסרטים החדשים יותר איפה הוא גר ? ומאסטר יודה, מה האייסיקיו שלך ?

Master Yoda

New member
מה הא.ס.ק שלי?!../images/Emo110.gif

באמת...... ע"ע חתימה. וזה בסדר מותר להיות בור. תראה, הסיפור עם יודה הוא כזה. בסרטים החדשים, שמבחינה היסטורית הם לפני הישנים, יודה הוא חבר במועצת הג´דיי אז הוא גר במקדש של הג´דיי. שזה בCoruscant. אבל בסרטים הישנים, כשכבר אין מסדר ואין מקדש, אז יודה ברח לDagobah שם הוא חי עד יום מותו.

Master Yoda

New member
יש ויש...../images/Emo110.gif

יש כאלה שראו את AOTC ואז פתאום...או יודה... איזה כלי... וואו!!! ויש כאלה (כמוני וכמוך) שאיבססו אותו מאז ומתמיד (מהמילה אובססיה).

mara jade

New member
אחחח יודה יודה....../images/Emo13.gif

להתחיל את הבוקר שלפני הבגרויות עם חיקויים של יודה ממש עושה לך את היום.....:) ואת הבגרות! חחח try not! do, or do not! there is no try

Master Yoda

New member
אני חיי את החיים שלי../images/Emo110.gif

לפי המשפט הזה. זה המשפט הכי נכון שקיים. אם מנסים לעשות משהו קשה, כנראה שלא יצליחו. אבל אם עושים, אז עושים.

למעלה