שאלונת ..

natalic20

New member
שאלונת ..

האם זה נכון שאצל הרוב - כאשר הבת גומרת, הגבר מרגיש בגלל ההתכווצות שלה ? טוב לנו בזמן קיום היחסים, שנינו מגורים ושנינו גומרים , הקטע זה שהוא לא מרגיש כשאני גומרת. כלומר , הוא לא מרגיש את ההתכווצות ... *יש לציין שהאיבר של חבר שלי בגודל הממוצע פלוס, כך שהבעיה היא לא אצלו * יכול להיות שזה בגלל שהאיבר שלי רחב מידי? או בגלל שרצפת האגן שלי חלשה מדי? דבר שמאפיין בעיקר נשים לאחר לידה אם כך, למה אצלי זה ככה ? אני יודעת שיש כאלה שמרגישים וכאלה שלא, אבל כשדיברתי עם חבר שלי, עם האקסית הוא הרגיש ואיתי הוא לא, זה אומר שה"בעיה" היא אצלי .. [אבל אני לא מתייחסת לזה כאל בעיה אני רק שואלת] האם אני באמת 'יחידה' ואצל כולן זה בסדר ? [לא כולן, אבל הרוב והדגש הוא על הרוב ]

בעיה?

שלום לך, אני לא חושבת שיש נכון או לא נכון, בעיה או לא בעיה ככלל בכל האמור במיניות. כלומר, כל דבר שעושה לנו נעים וטוב הוא בסדר, כאשר זה נעשה בהסכמה כמובן. כאשר בני זוג מתחילים להתווכח או לחפש "אשמים" או דיוק של מבחן האדם הסביר, אני מציעה תמיד להמנע מכך, ולא להתחיל בכלל ללכת בכיוון הזה. כי מה זה בעצם נותן? כלום, סתם מתח ולחץ. יכולה להיות אישה שהאורגזמה שלה יהיו מורגשות, ויבואו לידי ביטוי בהתכווצויות של שרירי הנרתיק וצוואר הרחם, ואצל אחרת תרעד הבטן, ואצל שלישית ירעדו היירכים. בסרטים של בטי דודסון זה באמת יפה לראות את השונות. ומכאן נגזר, שלא בהכרח כולם יחוו את זה דומה ברמת הפרטנר. זה לא אומר שרצפת האגן שלך חלשה (אפשר לבדוק את זה באופן חד פעמי על ידי עצירת השתן בשירותים). וזה בוודאי שלא קשור באיבר המין שלו. מה שכן, עוד נקודה למחשבה, אבל באמת מעדיפה לא "להגרר לשם" זה שאם אתם משתמשים בקונדום, הרגישות גם כן יכולה לרדת, אבל שוב, זה לחפש לריב במקום שהוא כל כך אינדוודואלי ובלתי ניתן להשוואה.

נסיכה73

New member
יקירתי

מדוע לחפש 'הוכחות' חותכות לכך שאת גומרת או לא? אם לך טוב עם החבר שלך.ולו טוב איתך.זה מה שחשוב. בנוסף לכך שנשים שונות מגיבות שונה לאורגזמה כפי שכתבה לי ראובני ,יש גם הבדלים בין משגל אחד לאחר.לעיתים תהיה התכווצות לעיתים פחות.וההנאה החיצונית תהיה לא פחות טובה.התכווצות מגיעה כשהריגוש המיני מ-א-ד גבוה.ואם הוא לא מ-א-ד גבוה אלא נעים ומהנה...זה לא טוב??.....זה מעולה!טוב זה טוב..לא מודדים את זה בסולמות... לכן..הכי חשוב זה האמון ההדדי שיש ביניכם.תסבירי לחבר שלך שאת נהנית מאד. יכול אומנם להיות שזה כיף כזה מבחינתו לחוש בהתכווצויות..אך..אם הוא גומר סה"כ..סימן שהריגוש אצלו גבוה והוא נהנה גם כך. ועיצה מועילה..לך ולו? אין מה להשוות עם פרטנרים קודמים. תתמקדו בעצמיכם.כל אדם הוא שונה.ואתם-זה מה שחשוב.

למעלה