שאלונת.

חלושקית

New member
שאלונת.

בחורה שרוכבת על אופניים. מה דעתכם? גברברי מידי? חוסר צניעות? אני מתכוונת שהיא צנועה לגמרי כך שאין בעיה כלשהי שבזמן הרכיבה יתגלה בשר גופה.

0מינריית

New member
בוקר אור קודם

תראי,יש המון דברים שהתורה או דברי חכמים,גדולי הדור אסרו מישום `מראית עין`..אין זה מין הראוי שבחורה אפי צדיקה וצנועה מכף רגל ועד ראש,תרכב באופניים בראש כל חוצות..יש לנו מסלולי אופניים בצפון..מיזה נהנה!

תלוי איפה את רוכבת.

אם זה בעיר, לדעתי זה גם לא צנוע וגם נחשב למוזר (גברי). אם זה בקיבוץ, מושב וכד` ששם זה נחשב לרגיל, אנלא רואה בזה בעיה.

19אריאל

New member
לא מכובד לדעתי.

וזה גם קצת גברי. בכלל, זה נוח לרכב עם חצאית? זה לא מסתבך בשרשרת בגלגלים ובהילוכים...? עדיף שתשאירו את זה לבנים...

בוקר טוב.....

תשמעי אם זה בחורה שכבר בשנות העשרה המאוחרות אני חושב שזה קצת מצחיק ,וגם לא מראה על צניעות או עדינות יתר אם זה לכושר תעשי הליכה זה יותר מוריד ויותר מחטב בהצלחה.

19אריאל

New member
ואם כבר מדברים על גיל...

אני בגילי כבר מתפדח לעלות על אופניים... זה של ילדים קטנים. אני מעדיף את האוטו...

בבני ברק . . .

ובשאר מקומות חרדים זה לא צנוע אך בעיירות אחרות רגילות ששם ישנן גם בנות שרוכבות רגיל אופניים מותר.

חלושקית

New member
מתיר לי? אחלה.

כן, יש בנות חרדיות. אני לא היחידה. מה גם שאני גרה במקום דתי ולא חרדי...

לכן מותר. . .

דעי כלל... כל דבר שבולט באשה וגורם לגברים להסתכל עליה זה אסור ומכיון שבעיר רגילה הנסיעה באופניים אצל בנות זה דבר רגיל ומצוי לכן מותר.

למעלה