שאלונת

Nerade

New member
כדי להתחיל ללמוד ברצינות?

אני לא צריכה בשביל זה תכנית טלוויזיה. כשאנ רוצה להשקיע במשהו, אני משקיעה, אני לא רוצה להיות רורי. כשהתכנית רק התחילה מאוד אהבתי אותה, אבל עדיין לא התחלית להשקיע כמו מטורפת בלימודים רק בשביל להיות כמוה או משהו. וגם אם זה לא קשור ללהיות כמו רורי, אלא רק בקטע של מוטיבציה בלימודים, אז עדיין לא.
בגלל שהדמות עצמה לא נותנת לי מוטיבציה. או... אממ... לא יודעת. קיצר, זה לא נותן לי מוטיבציה כי אני רואה כמה קצת חיים יש לה, כמה קצת חברים יש לה. לא יודעת, נו. בלה.

Sweet Misery

New member
*?

למה מה שאני עושה בחיים צריך להיות קשור לרורי, או לדמות טלוויזיונית בכלל? ובכלל, רורי גילמור היא לא בדיוק מודל לחיקוי.

Kill Bernard

New member
כן, ברור -

אני לא נוגעת בלימודים, זה הדבר האחרון שמעניין אותי. ואז אני רואה תוכנית טלויזיה שבה הנערה חורשת בלי סוף וחושבת לעצמי - היי - היא כזאת מאגניבה, אני רוצה גם. ואז אני הולכת ללמוד. לא יודעת מה, בכל מקרה, הולכת ללמוד. ולומדת עוד ועוד ועוד.. וכל הימים והשבועות אחרי זה...
אההם - לא.
זאת תוכנית טלויזיה. אין "רורי". יש שחקנית מוזרה, שאין לך מושג עליה, בטח לא מספיק בשביל להחליט שהיא לומדת ברצינות ולרצות להיות היא. אם אני אתחיל ללמוד ברצינות (כדאי
), זה יהיה כי אני אגיע למסקנה שזה חשוב, לא כדי להעתיק דמות בדיונית.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני לומדת, שונאת את זה ועושה את זה בלי קשר לרורי...
אבל למה שחקנית מוזרה?

gilmorefreak

New member
טוב, כמובן, לא...../images/Emo3.gif

אמממ..אממ..אני דווקא משקיעה בלימודים בגלל שאני עדיין חולמת על ללמוד רפואה ובשביל זה צריך לעבוד קשה, מאווווד קשה..
בכל מקרה, כמה שטלוויזיה משפיעה עלי [והיא אכן משפיעה..
] דמותה של רורי לא גרמה לי להשקיע בלימודים, היא דווקא הרחיקה אותי מזה עם כבר..כי זה לא ממש מציאותי החבר המושלם, יחסים מעולים עם אמא, חברה הכי טובה מאגניבה כמו ליין וחיים מאושרים וטובים, כל יום קורה משו אחר ומתישהו היא גם מספיקה להיות התלמידה המצטיינת המושלמת ולקרוא מלא מלא ספרים ובלהבלהבלה...זה מדכא..XD
לא אני לא חושבת שאפילו ככה היא השפיעה עלי..לא ממש התחברתי לדמות שלה...דמויות שאני מתחברת אליהן יכולות להשפיע עלי...

למעלה