אני לא קיבלתי הודעה באי סי קיו.. רגע מתי התאריך יומולדת שלך? וגם לך קוראים שני?? חח לא ידעתי!!
S shanyz New member 4/1/04 #28 אני לא קיבלתי הודעה באי סי קיו.. רגע מתי התאריך יומולדת שלך? וגם לך קוראים שני?? חח לא ידעתי!!
נ ננסי דופלה New member 4/1/04 #29 שלחתי הודעה למספר שלך שכתוב פה... למספר שמופיע בכרטיס האישי שלך... קוראים לי שני והתאריך שלי הוא 9/12/85 (אנחנו אותו מזל) ואם תרצי לדבר איתי אז אני שולחת לך הודעה אישית עם המספר אי סי קיו שלי...
שלחתי הודעה למספר שלך שכתוב פה... למספר שמופיע בכרטיס האישי שלך... קוראים לי שני והתאריך שלי הוא 9/12/85 (אנחנו אותו מזל) ואם תרצי לדבר איתי אז אני שולחת לך הודעה אישית עם המספר אי סי קיו שלי...
נ ננסי דופלה New member 2/1/04 #13 את מעדיפה את ג'ינה על הופ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif
A AsHtOn GiRl 3 New member 2/1/04 #14 ברור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ג'ינה לנצח!!!!!!!!!
נ ננסי דופלה New member 3/1/04 #18 יכול להיות....../images/Emo92.gif../images/Emo101.gif שהיא באמת היתה משהו מיוחד! אני הפסדתי את זה.... כמה חבל! יש לך אולי סירטון אחד כדי להראות לי מה הפסדתי? משהו מיוחד שהיא עשתה?
יכול להיות....../images/Emo92.gif../images/Emo101.gif שהיא באמת היתה משהו מיוחד! אני הפסדתי את זה.... כמה חבל! יש לך אולי סירטון אחד כדי להראות לי מה הפסדתי? משהו מיוחד שהיא עשתה?
S shanyz New member 3/1/04 #15 שונאת את לקסיייייייייי ז*נהההההההההההההההההההההההה איכס הלוואי והרוצח יהרוג אותה!!!!!!!
ש שלזי1 New member 2/1/04 #8 ../images/Emo58.gif היא כן תהיה כמו אבא שלה מעלילת החלפת התינוקות והלאה היא תהפוך להיות כל הזמן יותר רשעית
../images/Emo58.gif היא כן תהיה כמו אבא שלה מעלילת החלפת התינוקות והלאה היא תהפוך להיות כל הזמן יותר רשעית
I i love gina New member 3/1/04 #16 יהההההההה!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!! לא יכול לחכות ללקסי המכשפה!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!! וג'ינה חוזרת לשנייה???????????????? יו-הוווווווווו!!!!!!!!!!!!!
יהההההההה!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!! לא יכול לחכות ללקסי המכשפה!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!! וג'ינה חוזרת לשנייה???????????????? יו-הוווווווווו!!!!!!!!!!!!!