שאלונת !

שאלונת ! ../images/Emo20.gif

הנה שאלת סקר קטנטנה בשביל לעורר קצת את הפורום... מה עושים עם מוצרים שלא רוצים יותר ? קורה שקנינו מוצר והתאכזבנו ממנו, קורה שמוצרים פשוט מתקלקלים עם השנים, וקורה שפשוט לא בא לנו על אביזר מסוים יותר. מה, פשוט לזרוק אותו ? לעשות לו טיהור ולהעביר הלאה...? מה עושים ?

חופ שיה

New member
תשוביות

מה עושים עם מוצרים שלא רוצים יותר ?משאירים במאגר ולא משתמשים יותר. לפעמים מעבירים לאנשים שלא אכפת להם שהצעצוע משומש.:) קורה שקנינו מוצר והתאכזבנו ממנו- קורה הרבה. קורה שמוצרים פשוט מתקלקלים עם השנים- קורה ויש לי באט פלאג אחד שאני מאוד אוהבת את הרטט שלו (7 מהירויות ופולסים שונים) והוא יותר מתאים לי כצעצוע לדגדגן, אפילו התעניינתי על תיקונו אבל זה לא היה שווה את זה. וקורה שפשוט לא בא לנו על אביזר מסוים יותר- זה לרוב קורה כשיש כבר צעצוע חדש, טוב יותר מהישן. אחלה שאלות. :)

Cגלית

New member
כמעט אין לי מה להוסיף../images/Emo13.gif

מעבר לזה שלפעמים אחרי כשמעט נשכח לו הצעצוע, הוא מנצנץ מהמגרה וגורם להתאהבות חוזרת.

seymore butts

New member
לי קרה לאחרונה שהתאכזבתי ממוצר

אבל למזלי אפשר היה לפרק את החלק הרוטט ממנו ולדחוף אותו לתחת, כך שקיבלתי בהחלט תמורה ולו חלקית לכסף

wild orchid

New member
והנה לך תשובותיי

מה עושים עם מוצרים שלא רוצים יותר ?קורה שקנינו מוצר והתאכזבנו ממנו קורה שמוצרים פשוט מתקלקלים עם השנים, וקורה שפשוט לא בא לנו על אביזר מסוים יותר. אני משאירה אי שם בארון.כמעט תמיד אני מקבלת נוסטלגיה אחרי זמן מה ומוציאה אותו מהמגירה.קרה שגם התאכזבתי,קניתי פעם וויברטור שלמרות מימדיו הצנועים התברר כגדול עליי וכך גם זוג ביצים סיניות.שניהם זרוקים לי בארון.אולי יום אחד יהיה להם שימוש.לא נעים לי לשאול את החברים במיוחד לנוכח הידיעה שנשים של רובם לא בדיוק בראש הזה...

למעלה