שאלונת קטנטנותת בנות כמה אתן ? כי נדמה לי שאני הכי קטנההה
° °•°C®az¥ ‡n love°•° New member 15/12/03 #1 שאלונת קטנטנותת בנות כמה אתן ? כי נדמה לי שאני הכי קטנההה
P p r u d e n s New member 15/12/03 #4 לונורא../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif וזה אפילו טוף! עכשיו קשת הגילאים בפורום רחבה יותר תודה לך, קרייזי, על התרומה. מה עם לשלוח לי קצת פרטים?
לונורא../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif וזה אפילו טוף! עכשיו קשת הגילאים בפורום רחבה יותר תודה לך, קרייזי, על התרומה. מה עם לשלוח לי קצת פרטים?
° °•°C®az¥ ‡n love°•° New member 15/12/03 #5 כמו מה משל.....?? יש לי רעיון להכנס שכל אחת ימלא פרטים : שם : כינוי : דמות שהיא מעריצה : איפה היא גרה : וזהו... עכשיו תורי : שם : מיתר אבל תקראו לי קרייזייכי נדלקתי על השם כינוי : קריזי אין לאב דמות שהיא מעריצה : טלי אגוסטין בנחמין ומריאנה איפה היא גגרה : ראשון
כמו מה משל.....?? יש לי רעיון להכנס שכל אחת ימלא פרטים : שם : כינוי : דמות שהיא מעריצה : איפה היא גרה : וזהו... עכשיו תורי : שם : מיתר אבל תקראו לי קרייזייכי נדלקתי על השם כינוי : קריזי אין לאב דמות שהיא מעריצה : טלי אגוסטין בנחמין ומריאנה איפה היא גגרה : ראשון
P p r u d e n s New member 15/12/03 #6 לאאאאאא!!!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif למשל איך קוראים לך בת כמה את איפה את גרה כמה זמן את בפורום וכו'! ולשלוח לי במסרים, פליז נ.ב. סליחה על חוסר הפסיקים הזמני, אזל במלאי.
לאאאאאא!!!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif למשל איך קוראים לך בת כמה את איפה את גרה כמה זמן את בפורום וכו'! ולשלוח לי במסרים, פליז נ.ב. סליחה על חוסר הפסיקים הזמני, אזל במלאי.