שאלונת קטנטונת

שאלונת קטנטונת

אז כך, הנני בחור, אשר נמצא פחות או יותר בשלהי גיל העשרה, אך עם זאת בחור שנצמד חזק חזק לבתוליו ומסרב משחררם (או שלא רוצים לקחת לי אותם, לא בטוח). כדרכם של בני נוער (לא יודע עד איזה גיל זה ימשך), אני כמובן עושה ביד להנאתי.. אני מוצא את עצמי מוציא חומר לבן מגופי די מהר, תוך דקה, 2 דקות במקרה הטוב, וזה עוד כשהגירוי הוא נמוך יחסית, יחסית לגירוי שיהיה אם וכאשר אהיה עם בחורה. אז.. מה צופן לי העתיד? השפלות כדוגמתו של ג'ים מאמריקן פאי? כעצת מישל באמריקן פאי - 2 קונדומים? או שבכלל עדיף לי פשוט לחזור בתשובה וככה הבחורה תגלה שמשהו פה מסריח רק אחרי שהיא תהיה כבולה אלי בקשר הנישואין? או שאולי לא לקחתי משהו בחשבון ומצבי תקין לחלוטין? אנא עיזרו לי, ממני, האחד שמתבייש לומר את שמו וכינויו.

redrider

New member
נצא מהנחה שאתה לא ../images/Emo191.gif

תעשה לי טובה בן אדם. קודם כל תגיע למצב שבו אתה מזיין אחרי זה נדבר על הביצועים שלך בשטח. ואני גאה בך על זה שאתה נאחז בבתולים שלך. אל תוותר לקטינות החרמניות האלו... תשאר טהור ותמים!!!!

daniella1980

New member
קשה לומר כי אינני גבר

אבל רק אל תשכח שבסקס עם אישה, בניגוד לאוננות, נוספים עוד המון אספקטים חוץ מהגירוי הפיזי, שייתכן ויגרמו לך לגמור הרבה יותר לאט (ואולי לא, ואולי להפך). הרי מדובר באינטרקציה עם עוד אדם - יש המון השפעות של אותו אדם עליך, אתה פחות מרוכז בגירוי שלך או בעצמך, אתה עסוק בעוד איברים חוץ משלך:), אתה עסוק בלחשוב עליה, על מה היא חושבת עליך, על מה אתה חושב עליה, על הגוף שלה, על המילים שלה וכו' וכו' - יש אנסוף דברים שיעברו לך בראש. אני יכולה לומר רק בתור אישה שלבד זה הרבה יותר מהיר וקל, וממה שידוע לי על גברים - גם אצלם זה כך (ואולי חלקם פשוט יודעים לשלוט בגמירה כשהם רוצים, לדוגמא כשהם מתענגים עם עוד אדם ורוצים להשהות לאורך זמן בניגוד לרצון להגיע לפורקן מהיר עם עצמם). סתם לדוגמא, יש המאוננים שמפנטזים על כל מיני נשים כאלו ואחרות, או סיטואציות שהם ראו בסרטים כחולים או לא יודעת מה, אתה יודע על מה אתה חושב כשאתה מאונן, אבל כשאתה עם אישה, אתה לאו דווקא תריץ את אותן פנטזיות בראש, סביר יותר שתתרכז באישה שאיתך ולא באחרות (או אחרים, או עב"מים:) או לא יודעת על מה אתה חושב כשאתה מענג את עצמך. אולי על כלום?) שאתה רגיל לחשוב עליהן כשאתה מאונן. לא? אבל שוב, אני לא יכולה לומר שום דבר וודאי, ובכל זאת מהירות הגמירה מאוננות היא כנראה אינדקציה למשהו (זניח או לא זניח בכל מה שקשור ליחסי מין)- עוד שאלה שאפשר לשאול היא אם אתה מנסה אז להגיע לפורקן מהר, או אם אתה יכול לעצור את עצמך, להתרכז או לא להתרכז בדברים אחרים וכו'.

למעלה