שאלונת קטנטונת...

shirna

New member
שאלונת קטנטונת...

עשיתי בדיקת דם ל- E2 ו- פרוגסטרון ורציתי לשאול אתכן מה דעתכן על התוצאות, האם הן טובות? E2 = 5984.7 פרוגסטרון = 8.91 תודה.

אם את אחרי ביוץ...

אז התוצאות טובות. הן מראות שממש ממש עכשיו (אתמול/היום) את בביוץ. מקווה שאלו בשורות טובות עבורך

shirna

New member
אני לא אחרי ביוץ...

רק היום הזרקתי את האוביטרל וביום חמישי ההזרעה, יכול להיות שזה מאוחר מידי?

עד כמה שידוע לי...

ואני מדגישה שאני לא מבינה בסוגי הערכים שיש- הפרוגסטרון קצת גבוה ומראה על ביוץ ולכן אני חושבת שאולי כדאי לנסות בשיטה הטבעית ולהתפרע קצת הלילה
. בכל אופן- תמיד טוב גם להתפרע ולא לסמוך רק על ההזרעה
. מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות בעוד שבועיים

shirna

New member
מצטערת שאני מנג'סת

אבל אני חייבת לשאול, מה צריך להיות הערך של הפרוגסטרון ושל ה- E2? עד אתמול קבלתי מנוגון והיום לאחר התוצאות הרופא אמר לי להזריק את האוביטרל ובעוד יומיים, יום חמישי, ההזרעה. מה אתן אומרות? בבקשה אני קצת לחוצה ממה שנאמר לי קודם, שיכול להיות שאני כבר אחרי ביוץ.

היי שירנה

אני לא יודעת מה צריך להיות ערך האסטרדיול, עד כמה שאני יודעת זה קשור לכמות ולגודל הזקיקים. לגבי הפרוגסטרון, למיטב ידיעתי, מעל 5 זה אומר שהיה ביוץ. אבל, אני לא רוצה להטעות כך שהכל זה בגדר הידע המצומצם שלי. בהצלחה

הי שירמה

גם לי ניראה שהפרוגסטרון מראה על ביוץ קרוב מאוד (האם קיבלת דיכוי כלשהו?). מדוע ההזרעה בעוד יומיים? האם זה לפי הימים שהרופא מקבל? בד"כ מקובל לעשות הזרעה 24 שעות לאחר האוביטרל, ולפעמים עוד אחת יום אחרי, אבל רק הזרעה אחת 48 שעות אחרי אוביטרל, ניראה לי קצת ריסקי. אם אין ברירה וזה המצב - כמו שכתבו לך פה, תעשו גם בטיבעי היום ומחר. בהצלחה!!

shirna

New member
האם 8 פרוגסטרון זה לא גבוהמידי?

אולי כבר היה הביוץ?

סנונית 1

New member
מתוקתי ../images/Emo24.gif

את לקראת ביוץ ואני מאמינה שבעוד 36 שעות תבייצי לרופא על הכיסא אני בהזרעות הגעתי לפרוגסטרון של ששת אלפים ומשהו ורק אז קיבלתי את הכוריגון המקביל של האוביטרל אז להרגע וללכת להזרעה רגועה רגועה. בהצלחה חמודתי.

shirna

New member
נועם לשאלתך

הערכים של הפרוגסטרון הם 8.91 pmol/l מה את אומרת?

נועם@בת

New member
זה אומר שברגע המדידה

הביוץ כבר התחיל. הזרעה ביום חמישי נשמעת לי קצת מאוחרת מידי. נועם

למעלה