שאלונת קטנטונת

שאלונת קטנטונת

מה עושים לפני שעולים לבמה, כלומר איך להירגע? אני מפחדת שיש לי פחד במה ובקרוב אני צריכה להופיע לפני כל המשפחה שלי וכל המשפחות של אנשים אחרים במין ערב חובבני כזה של הבמאי המטומטם שלי! באודישן הראשון מרוב התרגשות בול באמצע שכחתי את המילים, בהגשת מונולוג בפעם הראשונה (עם אני עושה יחידה אחת, למה הבמאי הדפוק הזה נותן לי טקסט של חמש יחידות של "שימותו" מתוך געגועי לקיסינג´ר?!) אני גם שכחתי את המילים באמצע וזה אחרי שהתחלתי פעמיים! בסופו של דבר הוא הייה ממש טוב, הבמאי אהב אותו על העבודה הקשה ואמר: "אני מוריד לפנייך את הכובע, הייה ממש אפשר להרגיש את הדמות" אני יודעת שיש לי כישרון(ככה כולם אומרים) ושאני עובדת קשה ומוכנה לעבוד קשה עוד יותר, אבל מה עושים עם ההתרגשות של הבמה? אני רוצה להמשיך ללמוד ולשחק, אני כל כך אוהבת את זה ואחרי הסדנה הקטנה הזאת למשך שנה שאברתי אני רוצה להמשיך אבל איפה יש בקריות וחיפה מקום ששווה ללמוד אצלו? בכל מקרה, מה עושים כשמתרגשים? תענו בהקדם.

Crossface

New member
התשובה שלי

תתחילי לדאוג ברגע שתפסיקי להתרגש כי לדעתי ההתרגשות זה חלק מהרצון להצליח ואסור שזה יעלם אני לא מכיר מישהו שעולה על הבמה ולא מתרגש אין דבר כזה פשוט צריך לקבל את זה ולעשות את המיטב ובהצלחה

actress

New member
תמיד החדשים אצלי בסדנא שואלים אותי

כי אני דיי ותיקה (15 שנה) אז פשוט מאוד לנשום עמוק ואין כ"כ מה להתרגש בסה"כ הצגה ויש אצלנו תמיד אחת שמרגיעה אנשים לפני היא פועלת בשיטת רייקי ותנסו זה יעזור.

לא יודעת

אני מתחילה להתרגש יותר מידי, זה מציק לי רצח כי שמתי לב איך אני שוכת את המילים. עדיין לא הגעתי למצב שבו צריכים להרגיע אותי אבל לכו תדעו מה צופן העתיד! לזאותי למאלה, איפה הסדנאות שלך?

המ... ויצו!

1)ויצו רחוק ממני. 2)עברתי את הגיל כדי להיכנס. 3)ההורים שלי: א) הם לא תומכים בי בכלום. ב) הם לא מכירים בשום כישרון שלי, אני מתכוונת לזה שהם יודעים שאני מאלה שמפוצצים בכשרונות אבל להורים כמו שלי לא איכפת. ההורים שלי יודעים שאני מסוגלת לשיר, לשחק, לרקוד (עם אני רוצה ורוב הזמן לא), לצייר ולכתוב. ג) ההורים שלי פולניים, אם אני לא בת בכורה הם לא משקיעים בי אם זה לא קשור לבריאות! אני ילדת סנדוויץ´ ובתור ילדת סנדויץ´ אני מודה שמחקרים שאומרים שילדים אמצעים זוכים להיתעלמות מצד ההורים, זה נכון. לי יש אמביציה, להם אין. אני עושה הכל ל-ב-ד, את התמיכה שאני צריכה להמשיך אני כבר מקבלת מהיועצת
הכל תחת מעטפת של : "אנחנו רק רוצים שתהיי עצמאית, מסתבר שאני לא מספיק

למעלה