שאלונת קטנה..

שאלונת קטנה..

כפי שכתבתי לך קודם ישנו החבר לשעבר. ביום יום אני לא מתעסקת בו , בקושי חושבת עליו אבל כל לילה אני חולמת עליו! כאילו הוא לא עוזב אותי ומטריד אותי בחלומות. (הוא לא מטריד אותי בחיי היום יום. יש לו חברה ונראה שטוב לו) מה זה אומר? ואיך אפשר להפסיק את זה? זה לא עושה לי טוב. מקווה שזה המקום לשאול בכלל-והמון תודה

רותי 11

New member
נערה יקרה ../images/Emo140.gif

כנראה שיש ביניכם קשר נשמתי מיוחד וזה שאת חולמת עליו מעיד הרבה פעמים על עבודה שנעשית ברמת נשמה. ושהחיבור הוא ברמה הזאת

אז בעצם אין משהו שאני

צריכה להבין מזה או לעשות בגלל זה? בעצם זה לא קשור ל"אני" שלי כרגע אלא לקשר הנשמתי בנינו... נורא מעניין... אני דיי סובלת מהעניין הזה כי בד"כ אלו לא חלומות טובים ובכלל לא נעין לי עם העניין הזה. יש דרך להפסיק את זה?

איך אני עושה זאת?

ועוד שאלונת.. זה שיש לי קשר נשמתי איתו זה אומר בהכרח שגם לו יש איתי? \את אומרת רק אני קשורה אליו או ששנינו קשורים אחד לשני? ואם כן , גם עליו עובר כל העניין הזה של החלומות? או שכל אחד מקבל זאת בצורה שונה?

רותי 11

New member
נערה יקרה

לסגור תהליך את יכולה לעשות את זה לפני השינה את פונה לאני העליון שלך לפני השינה וגם לאני העליון של אותו בחור ומבקשת לסגור מעגל בזמן השינה. אם את קשורה אלניו נשמתית מן הסתם גם הוא קשור אליך. לא בטוח שאצלו עובר כל עניין החלומות כי לא תמיד זוכרים חלומות ולפעמים זוכרים רק חלום אחד מיני רבים שאנחנו חולמים במשך הלילה.

רותי. תודה את מדהימה!

כל כך הרבה זמן ואנרגיה את מקדישה רק על מנת לעזור לאנשים! זה מדהים... יש לי עוד שאלה קטנה... בעבר כבר שאלתי על הבחור החדש שנמצא בחיי , בזמן האחרון הוא תופס בחיי יותר ויותר מקום אבל משהו כאילו תקוע... רציתי לדעת איזה מין קשר היה בנינו בגלגולים קודמים וממה התקיעות נובעת והאם אפשר לתקן זאת? ומאוד מעניין אותי גם מה היה הקשר ביני לבין אמי ואבי בגלגוילם קודמים... ושוב , המון תודה לך את מדהימה ועושה ממש עבודת קודש!

למעלה