שאלונת על דרכון

שאלונת על דרכון

שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול, יש לי דרכון עם תמונה מגיל 12. השאלה היא, האם אפשר להחליף רק את התמונה ולהאריך את הדרכון, או שאני חייבת להוציא דרכון חדש לגמרי? ו... במקרה ואני מוציאה דרכון חדש, האם הויזה לארה"ב שנמצאת בדרכון הישן עדיין בתוקף?

get well

New member
פשוט עושים עדכון תמונה

את הולכת למשרד הפנים והם מדביקים לך תמונה חדשה על אחד' הדפים שבדרכון אין צורך בדרכון חדש בכל מקרה כשאר תצטרכי דרכון חדש תשאירי את הישן בישביל הויזה

ThiopenTal

New member
דרכון וויזה

דרכון ניתן להארכה עד למקסימום של 10 שנים מיום הוצאתו לאחר מכן יש להוציא דרכון חדש. וכפי שנאמר, ניתן לעדכן את התמונה. הויזה של ארה"ב עומדת בפני עצמה ואינה פגה עם תפוגת הדרכון, אך חשוב לשים לב כי גם תוקפה המקסימלי של ויזה כזו עומד על 10 שנים וכי ויזות "לכל החיים" שהונפקו בעבר אינן תופסות עוד לכל החיים, אלא ל- 10 שנים מיום הנפקתן. בכל מקרה של נסיעה לארה"ב והמצאות ויזה בתוקף בדרכון ישן, יש לסוע עם שני הדרכונים, כמובן.

ThiopenTal

New member
הויזה...

הויזה משמשת לכניסה לארה"ב, לכן עליה להיות בתוקף ביום הכניסה לארה"ב (באופן תאורטי, תאריך התפוגה שלה יכול להיות למחרת כניסתך לארה"ב) וזאת מכיוון ששהותך בארה"ב היא לא על הויזה עצמה, אלא על-בסיס האישור שניתן לך על-ידי פקיד ההגירה בנמל-התעופה דרכו נכנסת לארה"ב. ואגב הדרכון, אין שום מניעה להכנס ולצאת לישראל עם דרכון כל עוד הוא בתוקף ביום השימוש בו. מדינות שונות דורשות תוקף מסויים לדרכון בהתאם לאורך השהות המקסימלי אותו הן מאשרות לשהייה במדינותיהן. למשל, ארה"ב מאשרת שהייה של עד 6 חודשים בתחומה, לכן עליך להיות מצויידת בדרכון לתוקף זה לפחות. זה כל הסיפור. טל

חברות תיירות

דורשות תוקף מסוים לדרכון, לא? בכל אופן תודה רבה, עזרת לי מאוד עם תשובותיך.

למעלה