שאלונת בשבילכם..

No BoDy1

New member
שאלונת בשבילכם..

מישהו/י יודעים מה הקשר לBam margera ללהקת HIM????

bobby6killer

New member
נמשך לסולן בזמן

שהוא מקבל באחוריים מהמתופף של סיקייוואי שהוא במקרה אח שלו אישתו לעתיד שמזדיינת עם סטיב או,כי זה יש לו קעקוע בטעם תות על הבולבול.

sweet 666

New member
הימ זה לא מוזיקת סקייט!!!

טמבל, מרג'רה סתם מעריץ מאוד גדול שלהם, וזהו..זה כל הקשר..הימ זאת הלהקה שהוא הכי אוהב וזה כל הסיפור...

VVEE MAN

New member
אפילו

היא שמעו אתמול הייתה מסיבה בת זונה הכי טובה שהייתי בה היה אלכוהול חופשי למי שרצה קיצר הבאתי אותה באיזה 10 שוטים כמה נקיים ורקדתי כמו מטורף והיה רק צחוקים ומלא כוסיות קיצר היה כיף

bobby6killer

New member
לכל המביני מוזיקה למיניהם

אין כזה סוג של מזויקה מוזיקת סקייט,מוזיקת סקייט זה מה שסקייטרים שומעים וכולם שומעים הים ולכן הים זה מוזיקת סקט.

omni96

New member
תנו לי להסביר ברצינות שניה

מוזיקת סקייט=סקייט פאנק=מוזיקה שעושים סקייטרים וילה ולו זה לא סקייטר ולא אפחד מהלהקה שלו נראה לי ועוד משהו...באם גם אימץ את הסמל של הים לעצמו

VVEE MAN

New member
נו אל תיהיו דפוקים

אין כזה דבר בעיקרון כל סקייטר ומה שהוא שומע אני קורא לשירי סקייט זה שירים שמופיעים בסרטי סקייט. ראפ לרוב, פאנק,רוק מטאל אפילו פופ שמעתי באם לא אוהב כי זה מוזיקת סקייט הוא אוהב את זה בגלל שהוא נמשך לסולן אמרתי לכם כבר! יו בן אתה לא יודע מה קרה לי היום זוכר שהייתי אצלך בפורים וצילמנו במכללת מונאש ואז יצאנו כזה ועל הכביש הייתה אישה שהסברת לה כאילו על איך באים ילדים לעולם ועל פין וכל זה? קיצר ראיתי אותה היום באילת וזיהיתי אותה!!

bobby6killer

New member
חחחחחחח

גדול !!!! וכמו אופיר:איך זיהית אותה? היה לה ילדים? (אם לימדתי אותה נכון)....

VVEE MAN

New member
לא היו לה ילדים תגיד

אתה זוכר איך היא נראית?!?! עדיף שתישתמש בחסידה כבר

למעלה