שאלונתת

שאלונתת

תגידוווו טסובאסה זה עם מיילין ואריאול? אממממ ומה עם קרו ויואה? גם הם יהיו??? אני מורידה כרגע ואני רוצה לדעת מי משתתפף שם מסאקורה.. אפשר?

Mrs Osuwari

New member
אני יודעת../images/Emo58.gif

בטסובאסה יש את סאקורה, שאורן, טויה, יוקיטו. אם תסתכלי טוב יש גם חבר'ה מהוליק מצ'וביטס ומכול מיני מקומות אחרים..... ממליצה על המנגה במיוחד!

../images/Emo15.gif בטסובאסה יש:

יש שם סאיורן וסאקורה, אבל הם וכל השאר זה סיפור אחר. בתור התחלה הם מבוגרים יותר. סאקורה היא הנסיכה של ממלכת הקלאו, היא חברת ילדות של סאיורן- שהוא בן של ארכיאולוג מפורסם שבא לחקור את קשתות הקלאו המפורסמות. אבא של סאיורן מת וכך גם אבא של סאקורה וטויה- מה שהופך את טויה למלך. יוקיטו הוא הקוסם המייעץ של טויה וגם חבר ילדות שלו (כן. בטח. כמו שבסאקורה הם חברי נפש). שניהם לא יודעים שיש להם כוחות. הכוחות של סאקורה הרבה יותר חזקים משלסאיורן- ויש לה יכולת מיוחדת: היא גורמת לאנשים להרגיש טוב עם עצמם. סאקורה מאבדת את הזכרונות- שהם חלק מהכוחות שלה. סאיורן מגלה את הכוחות בעולם הראשון שהם נודדים אליו: הוא מתבטא שם בצורת קודאן- יצור שיוצא מהלב של הבעלים וכוחו משתנה לפי הכוח של הבעלים. הקודאן של סאיורן הוא זאב אש, אבל צורות הביטוי משתנות מעולם לעולם. גם טומויו מופיעה שם- כשליטת יפן. אין לה שום קשר לסאקורה, הן אפילו לא מכירות. טומויו היא זו ששולחת את קורוגנה הלוחם ליוקו כדי שלימד מהי המשעמעות האמיתית של כוח ואף מטיה עליו כישוף שיחליש אותו בכול פעם שהוא יהרוג חף מפשע. יש שם גם את צ'י מצ'וביטס ועוד כמה דמויות מצ'וביטס. וזה מקביל להוליק.

pRincEsSa16

New member
אממממ

שאלה! גם סאקורה יוצאת למסע הזה? ומתי מביאים את האנימה לערוץ הילדים?

ShuNka

New member
גם סאקורה מצטרפת..

ולא נראה לי שמביאים את האנימה לערוץ הילדים

sharoshit

New member
לפי מה שהבנתי...

היא אמורה להגיע עוד כמה חודשים לערוץ הילדים, ולהיות משודרת בטלמאנגה.

JeeChan

New member
אז ככה ^0^

קודם ב2/2 מגיע לטלמנגה הסדרה הנסגדת היקארו נו גו, שיש לה 75 פרקים, לאחר מכן הם אמורים להביא (בתנאי שלא יעשו שידורים חוזרים :S), את סאקורה ביפנית, ואחרי סאקורה הם אמורים להביא את טסובאסה (שוב בתנאי שלא יהיו שידורים חוזרים), משמע בערך עוד חצי שנה יהיה טסובאסה בערוץ העילגים ^^

pRincEsSa16

New member
בלעעעע הרבה זמןןן

עדיף כבר להוריד... יש את זה באימיול עם תרגום אנגלי/עברי??

למעלה