שאלונתתת

may1414

New member
שאלונתתת

קיבלתי היום מהצבא מכתב של פרטים אישיים לצורך ביטחון שדה עבו מועמדים לשירות בטחוני... משיהו יודע מה זה? כולם מקבלים את זה?

may1414

New member
עוד שאלה...

טוב ראיתי שאלה בנושא אבל מי ששאל אותה לא נולד בארץ...ואמרו לו שזה קשור לזה... אבל איך זה יכול להיות גם אני וגם ההורים שלי נולדנו בארץ..... אז למה זה קשור המכתב הזה?

גם אני קיבלתי אותו דבר..

ונולדתי בארץ. זה היה לפני שנה, ולא קיבלתי שום מיון למודיעין או משהו בסגנון אני לא יודעת יש כמה השערות, או שזה לסקר, או שזה פרוקיטים של מודיעין וכו'... יכול להיות שבצו ראשון הצהרת על שפה זרה ברמה טובה? זוכרת באיזה צבע היה הדף ד.א?

may1414

New member
דף לבן...

ואני יודעת אנגלית וספרדית ברמה טובה אבל תמיד אמרתי שאני יודעת עברית יותר טוב...

סיווג בטחוני,

זה שאלון שממלאים ולאחר מכן עוברים אימות ראיון. כנראה את מיועדת לתפקיד הדורש סיווג בטחוני ולכן קיבלת...

לולהההה

New member
רגע לא כולם מקבלים את זה?

הייתי בטוחה שכולם מקבלים את המבכתב הזה. אז למה זה נועד בעצם? למה קיבלתי את המכתב.?

may1414

New member
זה לא סיווג בטחוני

ראיתי בשבוז את הדפים של הסיווג הבטחוני שקיבלתי.. וזה איזה 6 דפים מה שאני קיבלתי זה 2 דפים.... נראה לי שכולם מקבלים את זה לא?

GammaRay

New member
כמה תשובות.

א' לא כולם מקבלים את המכתב הזה(מתוך כיתה שלמה בנתיים 2 תלמידים ואין מקרים דומים בכיתות אחרות בנתיים). ב' לא ידוע אבל הניחוש הכי הגיוני ששמעתי שזה סוג של סיווג בטחוני/בדיקת מוטיבציה. ג' כל מיני ניחושים בסגנון זה שיש לך שפה זרה ברמה גבוהה, או שביקרת הרבה בחו"ל. תוספת ד' אין על זה הרבה מידע באינטרנט:) וכנראה רצוי שישאר ככה.

2inaroad

New member
כנסי

1. ממש לא כולם, אני היחידי מהשכבה אצלנו. ואין קשר דווקא לקב"א, זה משהו אחר. 2. זה לא סקר ולא משהו בסגנון, זה תחילה של מיון מאוד מסווג. יש המשך- אם לא קיבלת- נפלת.

למעלה