שאלונתתתתת

שאלונתתתתת../images/Emo113.gif

מי אתם חושבים הכי טוב מכל תכנית מהבנים מהבנות והזוגות אני חושב ש.... בנות: שירז בנים: ליאון זוגות: מורן א.

get well

New member
רעיון גאוני../images/Emo132.gif

אחלה שאלה: בנים:רפיק המטורף בנות:שירז (לא שיש בכלל מבחר) זוגות: מורן וחיים - צריך לבחור זוג ולא מנחה אחד כי זה כל הקטע של התוכנית!!!!!!!!

אני חושבתתתתתתת../images/Emo25.gif

בנות: שירז (היא מלכה) אני מתה עליה והיא אחלה מנחה!!! היא גם מאוד השתפרה מתחילת השנה!!!!! בנים: אריק כי הוא מלך והוא הכי מצחיק אותי והוא גבר!!!1 זוגות: מורן וצינו..לא יודעת למה פשוט הם

לפי דעתי

בנים... ליאון הוא סבבה בנות......שירז היא כוסית הכי הכי ויש לה עצות אחלה היא חמודה מאוד זוגות: מורן וצינו בגלל מורן

0100

New member
שאלה טובה.. התשובה שלי היא....

לדעתי שלושת הבנים שווים, כל אחד בדרכו המיוחדת כך שאני לא יכולה ממש לדרג מי הכי.. ליאון--שנון,מקורי וחדשני.. אריק-- מצחיק,מיוחד,שמרני במידה,רגיש כשצריך.. רפיק--ה"אב" הרוחני,בעל הניסיון והידע הרחב,ליברלי ביותר.. ועכשיו לבנות.. אממ..למען האמת אני לא מתלהבת מאף אחת מהבנות בעונה הנוכחית, הם אומנם נראות טוב ומדי פעם עונות בצורה רגישה ועניינית, אבל הם קצת משעממות וחסר להם פלפל ומקוריות, שיורידו את ההתלהבות והפוזות ויצחקו קצת.. חוץ מ....מורן אייזנשטיין המתוקה,האינטיליגנטית ששברה הרבה סטיגמות על בלונדיניות , מבחינתי לפחות.. מבחינת הזוגות גם קשה לי לדרג.. כל זוג והיופי השונה שלו, אהבה שונה,אנשים שונים,סוג קשר שונה.. שני הזוגות מקסימים.. והלוואי שלכולנו תהיה מערכת יחסים פתוחה וכיפית כמו שנראה שיש להם..

אני מסכימה איתך

אני מתה על ליאון. שירז הכי נורמלית מהבנות. ומורן אייזנשטיין תמיד תהיה מס אחת.

למעלה