שאלונת´

GalGuta

New member
שאלונת´ ../images/Emo4.gif

אני סוחבת מזה שניייייייייים רבות מועקה כבדה ואפילו כרונית ואת הסיבות לכך אני יודעת. אני בוגרת מספיק בשביל להצביע עליהן ואני יכולה (כמו רבים מאיתנו)לכתוב ספר..לכן אני יחסוך מהאורחים והקבועים ואשאל איך מוצאים פסיכולוג טוב ?בשביל פעם ראשונה שעדיין אין לי מושג איך מאתרים נכונה מבלי לפצוע את הארנק או להתיאש מהר. עלי לציין שאני חברת קופ"ח מאוחדת מהמרכז ועדיף לי לעבור דרכם. (די מבחינה כלכלית) תרשו לי בהזדמנות זו לאחל לי ברוכה הבאה לי, וברוכים הנמצאים לכם.

גרא.

New member
GalGuta,הרעיון לכתוב ספר, הוא שלא

במקרה דווקא רעיון טוב. מאחר ודרך הכתיבה,תוכלי להגיע גם למודעות רבה יותר של רגשותייך,ובעיותיך, אבל גם לוונטילציה,איוורור,או פורקן רגשי של חלק לפחות מהצטברות הרבה של רגשות שליליים, במשך השנים.מכל מקום,כשאת מגבילה את עצמך לפסיכולוג מקופ"ח מאוחדת, מהמרכז,וודאי על רקע כלכלי.אין ברירה אלא לקבל את מה שיש..ואין כל סבה שהפסיכולוג של הקופה, לא יהיה מטפל טוב.אם את רוצה לחילופין טיפול פרטי,יש הרבה אפשרויות..אבל המחירים, המחירים כמעט בשמיים.

GalGuta

New member
ספר ספר ../images/Emo63.gif (פצע פתוח)

מגיל קטן מאד אני נוהגת להגיד שאני "נולדתי עם עט ביד"... כבר אז חלמתי על מכונת כתיבה, כזאת שעשתה רעש על כל אות :) והיומני חיים "המרתקים" שלי ---(היום קמתי התקלחתי נרדמתי..וקצת מיני באמצע) ובכלל החוש חש הסקרני / חטטני / רכושני...עקרבי שלי לא נותן לי מנוח והכל (ה כ ל) יוצא על הנייר למגירה, מצער אותי שאין לי את "ההשכלה" להוציא את החלום ע"ג כריכה! ( ח ח ) ז´תומרת השכלה השכלה, לא מספיק האוניברסיטה של החיים :( בכל אופן, בקשר לעניין ה"פסיכולוגי"... אני חושבת לעשות כן דרך קופ"ח אני מאמינה גם מאמינה שיש כאלה טובים. האמת שאני כבר לא יכולה לחכות כי זה כבר המון המון זמן שאני ´מתה´ ללכת.

גרא.

New member
GalGuta,את אינך זקוקה לשום השכלה

או ידע מיוחד כדי להוציא ספר..כל מה שאת צריכה זה רק ליישם את החלום שלך לכתוב כראות עינייך..כשיהיה לך כתב יד, ככל שהוא יהיה יצירתי, מקורי ומעניין..לא יהיה לך שום קושי למצוא מי שיהיה מוכן להוציא אותו לאור..ואם לא יהיה כזה, את תמיד יכולה בהשקעה כספית קטנה, להוציאו לבד (בשביל מה יש הורים?)..הרצון שלך לקבל טיפול, הוא גם שיביא בסופו של דבר לשפור יכולתך להתמודד בצורה חיובית עם כל הקשיים שלך..זה קורה,וזה יקרה.

למעלה