שאלונצ'יק!

את מלכה../images/Emo47.gif

וגבוהה? הו, כן, זה אחד הדברים שהייתי רוצה לשנות. רוצה כמה סנטימטרים?

זה לא רק את זה בסדר ../images/Emo13.gif

ואני אשמח לכמה סנטימטרים..את כל השמונה אני רוצה

בכיף...

שונאת להיות גבוהה... אתה יודע כמה קשה זה להיות בחורה גבוהה? אסביר לך בהמשך אולי...

MsUnderstood

New member
באיחור קל...

שם: דנה
פירסינג:
קעקועים:
גובה: 159
מידת נעליים: 39
צבע שיער: שחור סיני
אחים/אחיות: אח ואחות
משקפיים? לצערי לא
גשר? לא
עבר פלילי:
שפות: ספרדית אנגלית עברית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יותר מידי
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: נמממ..יש לי חבר אז כן?
את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע:
בגבה זה
את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כ"כ לא!
את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: וואו...בריטניה\ארה"ב\מקסיקו\ג'מייקה
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: זה שולט!
עישון אצל בני עשרה: לא משנה לי
נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא!
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בכיף אני אומרת
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: לא
אי פעם בכית על בן: לא
אי פעם שיקרת: דה
אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים...
היית מאוהבת: איזה פעמיים
נשבר לך הלב: פעם אחת
שברת לבבות: נראה לי הייתה איזה פעם או 2
השם שלך הופיע בעיתון: נממ..לא בעיתון חשוב..חח
התחרטת על דברים שעשית: לא מאמינה בחרטות
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: ל(י)שון..אני מתה מעייפות
ממתק: אזוגי
סרט מצויר: יש הרבה..
קורנפלקס: אין מועדף
מסטיק:
אני לא יכולה ללעוס מסטיק
צבע: כחול
יום בשבוע: שבת!!!!!!
היום הכי לא מועדף: ראשון
תכשיט: שרשרת
חורף\קיץ: חורף
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: ניבי
ראה אותך בוכה: ליאורי
הלכת איתו לסרט: ליאורי אדי ואביב
צעק עליך: ניבי
הייתה לכם שיחת נפש:ליאורי
שלח לך מכתב: מאיר
אמר לך שהוא אוהבת אותך:ניבי
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות? לודעת
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור
הופעת בציבור בפיג'מה? יש מצב
בכית בסרט? יאפ
היית על במה? אווווו המון במה זה
חשבת שאת\ה הולך למות? יאפ
נכשלת במקצוע?דה
הורידו אותך כיתה?לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
דברים אהובים
שיר אהוב: no regrets\strong\often כולם של רובי כמובן
אוכל אהוב: של אמא
תוכנית אהובה: כל לילה עם אסף הראל
ותוכנית הבוקר של ישראל 10
שחקן/ית אהוב:מייק מאיירס
ספורט אהוב: אין
תחביב: לשיר
זמר/זמרת/להקה אהובים: רובי
עיתון אהוב:אין
וסתם
מה השעה עכשיו? 17:30
מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:השבתי למסרים
תפוח או בננה?
רק בגלל האיקון
כחול או אדום? שאלת מליון הדולר שלי ושל חברי..כחול ברור!
סתיו או אביב? סתיו
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לנוח קצת ואז לנהוג!!
איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוקולד שהביאו לו מהמשרד רכ
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה
אתה משועמם/ת? לא
רעש אחרון ששמעת? של המאוורר
ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא נפסיק לחלום-מוקי ועוד שיר של רובי <im

_לצערך_ אין לך משקפיים?!

אני מתה לעשות עדשות אבל אני לא יכולה, כי יש לי צילינדר ואם אני אעשה עדשות אראה פחות. הלוואי ולא היו לי משקפיים

MsUnderstood

New member
אני מתה על משקפיים../images/Emo70.gif

אני גם אוהבת בנים עם משקפיים... משקפיים זה

כול השאלון!!

שם:דניאל גיל:17 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 166 מידת נעליים:40 צבע שיער:חום אחים/אחיות:2 משקפיים?אין גשר? כבר אין עבר פלילי: עדיין אין שפות: עיברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הרגלים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אה.... כלום :) האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כה את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע:כה את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות:כה את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה:כה, באיה נאפה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד עישון אצל בני עשרה: ממש לא מזיז לי נסיעה במכונית אחרי ששתית:אה... תלוי עם ממש שיכורים תחת מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי:חופשי.. מדינה חופשית האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כה אי פעם בכית על בן:כה אי פעם שיקרת:כה אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:כן!!!! נשבר לך הלב:כן!!!! שברת לבבות:לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון:לא שידוע לי התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:צחוק ממתק:שוקולד סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס:קינמונים מסטיק:נענע צבע:אדום!!! יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט:שונאת תכשיטים!!! חורף\קיץ:חורף+ קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ניר ( החזיר שלי) ראה אותך בוכה:תניה הלכת איתו לסרט:סבא צעק עליך:עינב הייתה לכם שיחת נפש:לירון שלח לך מכתב:הצבא אמר לך שהוא אוהבת אותך:...... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נעליים הפוכות, חתול שחור, אהבה ממבט ראשון?ועוד איך חיים שאחרי המוות?נראה לי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ברור!!! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה?כה .. אני גרה בקיבוץ הלוווווו בכית בסרט?כה היית על במה?כה חשבת שאת\ה הולך למות?כה נכשלת במקצוע?כה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?כה...(בגן) דברים אהובים שיר אהוב:פולינג אין לוב אוכל אהוב:שוקולד תוכנית אהובה:ניפ טאק שחקן/ית אהוב:???? ספורט אהוב:?????? תחביב: ים!!!! זמר/זמרת/להקה אהובים:עיברי לידר עיתון אהוב:מה???????????????. וסתם מה השעה עכשיו?01:26 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:הייתי בפורום מתגייסים תפוח או בננה?בננה!! כחול או אדום?אדום!! סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לקנח ת'אף להשתין ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה?תיכון שולט!!! אתה משועמם/ת?עכשיו ? כן!! נראה לכם שסתם הייתי עושה את זה?? רעש אחרון ששמעת?השיר נפלת חזק ריח האחרון שהרחת?ספרי שרוטים בריח לבנדר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רכבת לילה לקהיר ( 3 שנים ברצף) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: דודי אלמקייס !!

ע ו נ ה נ ה נ ה נ ה ה נה

שם: האמ גיל: האמ פירסינג: נייט קעקועים: נייט גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 משקפיים? יס! אבל לא קבועות גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית עברית וג'יבריש הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אוזניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עיניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: לא את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: נאפל בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא עישון אצל בני עשרה: כן נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: בדיקת סמים נחשב? כי אם לא...אז לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: "אהבה" סתאאאאאאאם , המילה האהובה עלי היא סתאם עם א' באמצע! אז זה 4 אותיות ממתק: קינדר בואונו סרט מצויר: אלדין! קורנפלקס: לא תודה מסטיק: אורביט מנטה צבע: הכל ת'אמת...חוץ מכחול.. יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: המון חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: סוד ראה אותך בוכה: חחחחח היו שם הרבה הלכת איתו לסרט: עם החבר'ה צעק עליך: אמממ הייתה לכם שיחת נפש:אממממ שלח לך מכתב: אממממ אמר לך שהוא אוהבת אותך:אמממממ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תלוי למי ובסיטואציה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא דברים אהובים שיר אהוב: אווו יש כמה אוכל אהוב: גבנ"צ תוכנית אהובה: משחק מכור שחקן/ית אהוב: אההה...זה יחשוף אותי...אז סוד ספורט אהוב: רביצה תחביב: לרבוץ זמר/זמרת/להקה אהובים: סוד עיתון אהוב: ראש אחד!!! סתאאאם....אממממ כנראה שהארץ וסתם מה השעה עכשיו? 17:21 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: אממממ סיירתי באינטרנט תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? הולכת לכלבו איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? המקלדת ריח האחרון שהרחת? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סוד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמממ.... אמא נחשב?

למעלה