שאלונצ'יק!

בכנרית

New member
שאלונצ'יק!../images/Emo9.gif

שאלון שגנבתי מפורום סקרים שגנבו מפורום אחר שבטח גם כן גנבו.... שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: הייתה לכם שיחת נפש: שלח לך מכתב: אמר לך שהוא אוהבת אותך: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: שחקן/ית אהוב: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

roychu

New member
אני לא כותב פה הרבה, אבל מילא

שם: רוי גיל: כמעט 17 פירסינג: 2, בקרוב 3 קעקועים: 2 גובה: 1.82 מידת נעליים: 47-8 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 1 משקפיים? יש גשר? לא עבר פלילי: באמת לא עניינכם שפות: עברית, ספרדתי ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? קעקועים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? המ.. לא יודע האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהב, לא דלוק. את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: בוודאי את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כן את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: לא מפריע לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ...כן... אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא בדיוק כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: סביר להניח שאף פעם השם שלך הופיע בעיתון: כמה וכמה התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פנאן ממתק: דובוני גומי סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: בזוקה אבטיח / מאסט פינה קולדה צבע: ירוק יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: פלאגים שחורים עם כוכב אדום באמצע
חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: מי זוכר? צעק עליך: אתם לא מכירים הייתה לכם שיחת נפש: מישהי, היום דווקא שלח לך מכתב: לא זוכר כבר אמר לך שהוא אוהבת אותך: הרבה זמן לא שמעתי את זה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, מאוד הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? מלך האריות היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? בדרך כלל, כן הורידו אותך כיתה? כן (לא מטיפש, עולה חדש..) הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: אין אחד ספציפי אוכל אהוב: בשר. תוכנית אהובה: שנות השבעים שחקן/ית אהוב: ג'וני דפ ספורט אהוב: לא קיים תחביב: לצייר, לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: המון~ עיתון אהוב: הקיבוץ, הדף הירוק, הארץ וסתם מה השעה עכשיו? 01:19 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: דיברתי עם מישהי תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? וואלה, אלוהים גדול איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב בחד"א תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? רצח רעש אחרון ששמעת? נפילת מתכת על הרצפה ריח האחרון שהרחת? שוקולד איזה רינגטון יש לך בפלאפון? המנון גבעתי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בלי שמות.. יש פה אנשים שאני מכיר

בכנרית

New member
רק בגלל שמשעמם....

שם: עמר גיל: 14 פירסינג: באוזניים אבל לא נחשב קעקועים: אין אבל רוצה. גובה: נמוך מדי מידת נעליים: משתנה.. צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 משקפיים? לא גשר? לצערי עבר פלילי: לא שפות: אנגלית בערך הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האהבה לחיות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יש הרבה... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: אולי בחו"ל שנה שנתיים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: מאוד את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: ארה"ב, אוסטרליה וניו זילנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת עישון אצל בני עשרה: נגד! ולא בכל גיל אחר נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: איש באמונתו יחיה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אממ לא זוכרת אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: בפעם אחת נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 אני מקווה השם שלך הופיע בעיתון: 2 התחרטת על דברים שעשית: מליון פעם דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה! ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל מסטיק: אורביט צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: עונות מעבר אבל אין בעיות עם חורף וקיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: לא זוכרת הייתה לכם שיחת נפש: לא נראה לי שאי פעם עשיתי כזה דבר שלח לך מכתב: בת דודה שלי באי-מייל אמר לך שהוא אוהבת אותך: ההורים שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חח לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? היו מקרים אבל רק בגלל שאני לחוצה נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: כמעט כל השירים של משינה! אוכל אהוב: צמחוני תוכנית אהובה: חברים ועקרות בית נואשת שחקן/ית אהוב: אמה ווטסון ספורט אהוב: אין ממש תחביב: חיות, מוזיקה וטיולים זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה! עיתון אהוב:אין וסתם מה השעה עכשיו? 12:29 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: שוטתי באינטרנט תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אין מועדף מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להמשיך לשוטט איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר בערך תיכון או אוניברסיטה? אמממ לא יודעת אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? מכונת כביסה ריח האחרון שהרחת? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אין

moranka

New member
היה משעמם...אז החלטתי לנסות לענות

שם: מורן גיל: פירסינג: באף ובאזניים קעקועים: עדיין אין גובה: 1.70 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שני מעצבנים משקפיים?
גשר? לא עבר פלילי: גם לא שפות: עברית מדוברת, עברית ספרותית, עברית רחוב, ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הציפורניים הלא מטופחות (?) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כנראה את הציפורניים הלא מטופחות האם... את/ה דלוקה על מישהו: איך לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: אם הקיבוץ אחרי הפרטה יהיה מגעיל אז אולי לאיזה פרבר נחמד בעיר נחמדה או למושב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כבר לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: עוד? עדיין לא הגעתי לראשון.. את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כן, אבל לא אם אכלתי לפני את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: מתאים לי הודו, סיני.. קצת נופש בתאילנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אם עושים וויתורים עישון אצל בני עשרה: כל אחד יעשה מה בא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: מעולם לא קרה מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: כל אחד יעשה מה טוב לו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: יש מצב גדול... אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מיליון נשבר לך הלב: פעם אחת יותר מדי שברת לבבות: השתדלתי שלא ונראה לי גם שלא השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון של הקיבוץ ברור... התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שמאח ממתק: טורינו סרט מצויר: וואלה לא יודעת.. אולי המומינים? קורנפלקס: כריות. או למי שרואה טלנובלה בע"מ אז ריות. מסטיק: בזוקה קולה צבע: ירוק יום בשבוע: שלישי. כי אפשר להגיד שמחר אפשר להגיד שמחר אפשר להגיד שכבר נגמר השבוע. היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: כתר חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברים מהעבודה הלכת איתו לסרט: אחותי המלכה צעק עליך: לקוחות בחנות הייתה לכם שיחת נפש: חברתי שלח לך מכתב: אוי לא זוכרת. אמר לך שהוא אוהבת אותך: בת דודה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חתול שחור. לא לדרוך על ביובים, לא עוברת מתחת לסולם, כוכב בשמים=משאלה. אהבה ממבט ראשון? זה היה חד צדדי חיים שאחרי המוות? עוד לא הגעתי לשם בשביל לענות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? 13 הוא מספר מזל ביהדות, אז בזה אני לא מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? הבגד שישנתי איתו (?) חופשי בלימודים! למי יש כוח להתלבש על הבוקר?! בכית בסרט? כמעט היית על במה? יס חשבת שאת\ה הולך למות? יס אינדיד נכשלת במקצוע? יותר מאחד!!! בגלל המורה לאזרחות הזודה הורידו אותך כיתה?מעולם לא הקפיצו אותך כיתה? מעולם לא דברים אהובים שיר אהוב: "כהה כהה" של שלום חנוך אוכל אהוב: של אמא תוכנית אהובה: משתנה. משחק מכור. שחקן/ית אהוב: יפתח קליין ספורט אהוב: כדורעף תחביב: לישון בזמני הפנוי זמר/זמרת/להקה אהובים: שלום ח. ברי ס. שוטי ה. ועוד ישראלים למיניהם. עיתון אהוב:חוברת תשחצים וסתם מה השעה עכשיו? יותר מדי מאוחרת 00:39 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:חזרתי מהעבודה תפוח או בננה? גם וגם עם תפוז ותותים בבלנדר- מצויין!!! כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? עדיין לא הגעתי לסוף אז עוד לא חשבתי על זה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב ערב תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הגעתי לאוניברסיטה- אז תיכון כי אלה השנים הכי טובות אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? את הכלבה שלי נוחרת ממש כאן לידי ריח האחרון שהרחת? את אותה כלבה מפליצה- כנראה אכלה מהפול שלנו היום איזה רינגטון יש לך בפלאפון? פופאי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לחברה שלי שכבר מליון שנה לא ראיתי מה? כבר נגמר? אז בטח אני אלך לישון עוד מעט

עונה על חלק, כדי שיהיה נחמד לקרוא :

אחלה שאלון!! שם: מורן גיל: 17 גובה: שוב פעם הנקודה הרגישה הזאת בשאלונים...1.70 טוב לכם?! (סייקו..) צבע שיער: שחור אחים/אחיות: שתי אחיות גדולות. משקפיים? כן אבל אם זה מעניין מישהו (ואני מאמין שכן) הרופא עיניים שלי אמר לי שאני לא צריך משקפיים בכלל (או ליתר דיוק הוא אמר :"אתה צריך את המשקפיים האלה כמו שאני צריך אותם, ואני לא"). גשר? פלטה עבר פלילי: כן..לי..בדיחה מצויינת. שפות: אנגלית ועברית, ערבית מחורבשת לצולעת וספרדית עוד יותר.. האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: בשום מקום...הקיבוץ שלי הוא ה-מקום לגור בו..בעיקר לגדול ולהתבגר בו. את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: מכוניות מתנגשות זה משעמם אש, ועכשיו כשאני נוהג אני ממש לא רוצה לשחק בזה
(טפו טפו טפו!). רכבות הרים-טראומה מהרכבת שיש בסופרלנד. את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: ברור. תאילנד זה היעד הבא (אחרי י"ב) כמה פעמים... היית מאוהבת: אה...פעם אחת וחצי נשבר לך הלב: פעם אחת, ולא בצורה רצינית מדי.. שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת!! באמצע חדרה!! כשזכיתי במנוי למעריב לנוער כי פתרת את התשחץ.. האיש האחרון ש... צעק עליך: ליאל, קופאית בברגרקינג :"מה עם הוופר מקסיקני וסלט פילה??!". הייתה לכם שיחת נפש: אפחד.. שלח לך מכתב: מי שולח מכתבים כבר? אמר לך שהוא אוהבת אותך: אמא ואבא
חחח וסתם מה השעה עכשיו? 14:40 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: ישנתי תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו..באביב חם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? האפשרויות פתוחות...אולי אלמד קצת מילים לפסיכומטרי.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים.. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה נראה לי.. אתה משועמם/ת? רק עכשיו.. רעש אחרון ששמעת? הצלצול המעצבן של אמא שלי בפלאפון
ריח האחרון שהרחת? בושם "פלאוור". איזה רינגטון יש לך בפלאפון? עוד יותר מעצבן משל אמא שלי.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סבא שלי, ז"ל. היה נחמד..יאלה תענו גם אתם

עונה../images/Emo163.gif

שם: אדוה גיל:בקרוב 17 פירסינג: נזם. קעקועים: הלוואי
גובה: 1.55
מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות משקפיים? למחשב גשר? אין עבר פלילי: המפ
שפות: עברית ספרדית ואנגלית.אני לא מכלילה את כל הקצתים למיניהם... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עינים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? השאר
האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת
את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:ארגנטינה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: המפפ בערך את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: מאד..קעקוע ועגיל בגבה. את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: האמת שזאת בערך אהבת חיי
את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: חרישה על דרום אמריקה,ארה"ב,אוסטרליה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אבל זה קשה מאדמאד עישון אצל בני עשרה: אם כיף להם.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: וואלה לא יודעת
התחרטת על דברים שעשית: וואו יקח לי שעות לספור.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיים. ממתק: שוקולד ביסקוויט של פרה סרט מצויר: מלך האריות1, מולאן1 קורנפלקס: כריות מסטיק: הכל צבע: ירוק יום בשבוע: סופ"ש היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגיליםםםם חורף\קיץ: סתיו
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי וחבר שלה ראה אותך בוכה: אני
הלכת איתו לסרט: פרנקע צעק עליך: אבא הייתה לכם שיחת נפש:שחף שלח לך מכתב: יאיר
אמר לך שהוא אוהבת אותך:שחף האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? גלגול נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא ממש..סתם נחמד שכזה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? יאפיאפ...כשהייתי בת 8 נו
בכית בסרט? כן היית על במה? ברור חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? בערך.. דברים אהובים שיר אהוב: wonderwall-oasis אוכל אהוב: פיצה ושוקולד,לא יכולה לבחור תוכנית אהובה: חברים שחקן/ית אהוב:ג'וני דפ ספורט אהוב: כדורסל תחביב: מחשב? לישון!!!
זמר/זמרת/להקה אהובים: רד הוט צ'ילי פפרז עיתון אהוב:מעריב לנוער אנערף וסתם מה השעה עכשיו? 14:47 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:אכלתי אצל סבתא עם הבתדודה
תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?אדום. סתיו או אביב? סתיוווו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? מצונזר איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא הכי רעש אחרון ששמעת? את נופי צוחקת ריח האחרון שהרחת? עוגיות חמות מהמיקרו איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הבלדה שלי עלייך מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?יאיר

nofche 88

New member
גם אני עשיתי

שם: נופר גיל:עוד מעט 17 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לא גבוה מידת נעליים: 37 צבע שיער: כרגע אדמדם אחים/אחיות: 2 אחים גדולים משקפיים? יש... אבל אני עם עדשות כל הזמן בערך גשר? היה... עבר פלילי: בנתיים לא שפות: עברית... אנגלית וספרדית קצת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הרגליים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן... בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:יש לי אחלה קיבוץ... אבל ניו זילנד זה אחלה מקום.... וגם אוסטרליה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן... קעקוע את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: רכבות הרים.. את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: אוסטרליה וניו זילנד.... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: באמצע עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: אם הם נהנים.... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אולי בכיתה ד' בערך... אי פעם בכית על בן: עדיין לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אמ... פעם 1 נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: עדיין לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן.. אבל לא יותר מדי פעמים!!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: אפלחור הוואנה סרט מצויר: יש יותר מדי.... קורנפלקס: נסקוויק מסטיק: איכססס צבע: כתום יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אמא או אבא הלכת איתו לסרט: נועם צעק עליך: לא זוכרת הייתה לכם שיחת נפש:ענבל שלח לך מכתב: לא יודעת אמר לך שהוא אוהבת אותך: אדוה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן... בערך... כל מיני אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? סביר להניח כשהייתי קטנה בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? ברוררררר הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: האוכל של סבתא תוכנית אהובה: ג'ואן מארקדיה שחקן/ית אהוב: נדלג על השאלה... ספורט אהוב: טניס תחביב: לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה עיתון אהוב:מעריב וסתם מה השעה עכשיו? 15:05 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: אכלתי עוגיות תפוח או בננה? שניהם כחול או אדום?אף אחד מהם סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? שאלה מצויינת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים... אצל סבתא תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא כל כך רעש אחרון ששמעת? הציפצוף של המיקרוגל ריח האחרון שהרחת? של אבקת כביסה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא יודעת.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מצונזר

lironet1

New member
נופצ'ה!!!!

נופצ'ה..אני אוהבת אותך ילדונת!!!!!!!!... ולחיבוק המצונזר נאי ידרוש הסבר מחר...

nofche 88

New member
לירונת... ../images/Emo140.gif

אני גם אוהבת אותך.... ואין בעיה... את יכולה לדרוש כמה הסברים שאת רוצה... ובקשר לירושלים..... יצאת ב-ו-ל-ו-דההההההההההההה...

a Warming Sign

New member
טוב נו../images/Emo13.gif

שם: ירדן
פירסינג:
קעקועים:
גובה: מטר ואסימון
מידת נעליים: 39
צבע שיער: חום
אחים/אחיות: אח
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: ברור
שפות: אנגלית עברית ספרדית
את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן,העיקר לא בארץ
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא
את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: לאא
את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: חס ושלום
הייתם/רוצים להיות בחו"ל,איפה: אמממ...אוסטרליה
שברת לבבות: כל הזמן,זה המקצוע השני שלי
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: עפעף
ממתק: קינדר בואנו...-כי בואנו זה טוב-
סרט מצויר: אלאדין
קורנפלקס=כאב בטן
מסטיק: בזוקה
צבע: כתום
יום בשבוע: חמישי
היום הכי לא מועדף: ראשון...
sunday bloody sunday
תכשיט: צמיד חוטים
חורף\קיץ: חורף.באמת
האם אתה מאמין..
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם...
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
-דברים אהובים-
שיר אהוב:One של U2
אוכל אהוב: פסטה
תוכנית אהובה: חברים
שחקן/ית אהוב: שכחתי איך קוראים לו..מקגרגור הזה..
ספורט אהוב: וויז גילַד
תחביב: שינה עמוקה
זמר/זמרת/להקה אהובים: רובי
עיתון אהוב: אממ...אין
וסתם מה השעה עכשיו? 16:23
מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: אכלתי גלידה וניל עם עוגיות מתוקה להחריד בתוך גביע
תפוח או בננה?
כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? אביב
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים..היה טעים
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת?
רעש אחרון ששמעת? של המקלדת
ריח האחרון שהרחת? של הגלידה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? forever young

גם אני עונה

שאלון שגנבתי מפורום סקרים שגנבו מפורום אחר שבטח גם כן גנבו.... שם: דנה'לה גיל:18 פירסינג:פחד ממחטים קעקועים:פחד ממחטים גובה:1:65 מידת נעליים:38-37 צבע שיער: חום שרוף אחים/אחיות: אחות ושני אחים משקפיים?היו (כשהייתי קטנה) גשר?היה יחד עם המשקפיים עבר פלילי:אין שפות:הונגרית וואנגלית וערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כתף שמאל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כתף ימין האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:בשבדיה שוויץ דנמרק מה שיבוא קודם את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: לא את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: מכוניות מתנגשות כן רכבת הרים לא את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: צפון אירופה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא בעד עישון אצל בני עשרה: רע בכל גיל נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מגבת ממתק: במבה סרט מצויר:בת הים הקטנה קורנפלקס:צהוב רגיל בלי סוכר מסטיק:לא אוכלת מסטיקים צבע:אדום יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:שלישי תכשיט:שרשרת חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אוריה הלכת איתו לסרט: בבת דודה שלי צעק עליך: אמא הייתה לכם שיחת נפש:הראל שלח לך מכתב:טליה אמר לך שהוא אוהבת אותך:אמא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? יש לי כמה... אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? כמעט דברים אהובים שיר אהוב:אחי צעיר יהודה אוכל אהוב: עגבניה תוכנית אהובה: אי אר שחקן/ית אהוב:אין ספורט אהוב:אופניים תחביב:אילוף אוגרים זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב:פשוש וסתם מה השעה עכשיו? עשרה ל6 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:עשרים ל6 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון בגלל הטיולים השנתיים אתה משועמם/ת? קצת עכשיו... רעש אחרון ששמעת? אמא שלי פותחת דלת ללמעלה ריח האחרון שהרחת? שזיף איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?א

יוּבָל

New member
עונה...

שם: הדר גיל: 17 ביום שישי הבא פירסינג: לא קעקועים: עוד מעט גובה: 1.50
מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונדיני כהה אחים/אחיות: אח אחד ו-2 אחיות משקפיים? כן. גם עדשות גשר? היה עבר פלילי: לא שפות: אנגלית וקצת גרמנית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שמאוד אכפת לי מאנשים אחרים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני יותר מידי רגישה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן. או בארה"ב או בקוסטה ריקה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כן את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: ארה"ב, דרום אמריקה ואוסטרליה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אה? אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מספיק נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: M&M עם בוטנים סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: קראנצ' מסטיק: אורביט מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: צמידים ושרשראות חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: רותם ראה אותך בוכה: נטע הלכת איתו לסרט: עם הנעורים צעק עליך: אמא שלי הייתה לכם שיחת נפש: נטע שלח לך מכתב: טל אמר לך שהוא אוהבת אותך: גיא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. וזה קורה לי לא מעט נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: How soon is now? של הסמית' (אבל יש עוד הרבה..) אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: מופע שנות ה-70 שחקן/ית אהוב: טום הנקס ספורט אהוב: לא תחביב: לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה, פינק פלויד, לד זפלין, נירוונה, הביטלס, הסמית', קינג קרימזון, הפליינג בייבי, קווין, היהודים, אביתר בנאי, דיפ פרפול, אריק קלפטון ועוד כמה.. עיתון אהוב: לא אוהבת עיתונים וסתם מה השעה עכשיו? 21:10 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: ראיתי אבודים תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ספגטי שהכנתי והוא יצא מגעיל תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? את השלט של הטלויזיה נופל ריח האחרון שהרחת? הריח של הכלבה שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כול מיני, בעיקר ממלחמת העולמות ושל משינה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אלישע

אווווו אני אוהבת שאלונים...../images/Emo13.gif

שם:אביה גיל:בקרוב 16 פירסינג:אין קעקועים:אין גובה: משו בסביבות 178 ס"מ.. מידת נעליים:40 צבע שיער:חום, עכשיו עם גוונים בלונדים אחים/אחיות:3 אחים גדולים משקפיים? יש גשר?כבר אין, תודה לאל.
עבר פלילי:אהמ, בפורום "יוצאים בשאלה" קוראים ככה לעבר הדתי שלך...
שפות:עברית ומעט אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הסגנון המוזיקאלי שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את המראה החיצוני שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:כן, באיזור המרכז. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא יודעת, אני חושבת שהכל יכול להיות. את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע:לא את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות:רכבות הרים
את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה:ניו זילנד\ארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:אני לא נגד, אבל מניסיון- זה לא מחזיק מעמד יותר מדי זמן... עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. אני מעשנת רק נרגילה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי:שיהנו וזה
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:אממ.. לא ממש אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:3 פעמים. נשבר לך הלב:פעמיים. שברת לבבות:פעם אחת. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם לשמחתי
התחרטת על דברים שעשית:יותר מדי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אביה
ממתק:שוקולד סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס:של תלמה מסטיק:מסט תפוח צבע:שחור וכתום. וגם כחול. יום בשבוע:שלישי. לא יודעת למה
היום הכי לא מועדף:ראשון וחמישי. חמישי-נקיונות. ראשון- אחרי שבת. תכשיט:צמיד לרגל חורף\קיץ: חחחח בקיץ אני מעדיפה חורף ובחורף- קיץ
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני
ראה אותך בוכה:ידיד ממש טוב שלי הלכת איתו לסרט:גיסתי צעק עליך:אבא הייתה לכם שיחת נפש:גיסתי שלח לך מכתב:חברה טובה מחו"ל אמר לך שהוא אוהבת אותך:האהבה האחרונה שלי, לפני ששברה לי את הלב. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא מאמינה. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן. נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא דברים אהובים שיר אהוב:כרגע "נימפה" בביצוע של ברי סחרוף אוכל אהוב:סיני מוקפץ
תוכנית אהובה:חברים, מכושפות שחקן/ית אהוב:ג'וני דפ ספורט אהוב:קפוארה תחביב:מוזיקה וכל מה שקשור אליה. זמר/זמרת/להקה אהובים: ברי סחרוף, משינה, אלג'יר... יש יותר מדי. עיתון אהוב:--- וסתם מה השעה עכשיו?22:41 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:גלשתי להנאתי תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?אמשיך לגלוש להנאתי איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת? מן הסתם
רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה דולקת ריח האחרון שהרחת?של מנגו איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"מחפש תשובה" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לאח שלי. צל"ש למי שקרא את זה. מי שטוען שקרא- בוחן פתע אח"כ...

אאאאני ../images/Emo13.gif

מה תמיד יש את המשועממים שקוראים הכל
~אני~
יו ואת גבוהה!!! |קנאהעמוקה|

למעלה