שאלונננתתת...

שאלונננתתת...

מכוון שאני חדש בתחום.. ואת הקול שלי שמעו רק בטקסי זכרון [
], רציתי לדעת אם יש קורסים שמלמדים דיבוב באיזור הצפון?! ואם אפשר עוד כל מיני פרטים קטנים כמו, כמה זה עולה? האם לוקח זמן ללמוד? וכו'. לאב יא ביצ'ס
דולב.

Hawkgirl

New member
נמנמ... אני לא חושבת שיש...

איזה משהו בצפון X: אבל רק שתדע, שרמי שלנו, גם הוא בא כל פעם אל הקורס במרכז מהצפון D:

וואלה :)

אבל ננממממ... אני בן 15 ואני די מתעניין בנושא. ודי קשה ללכת לקורס מצפון הצפון (נהריה) למרכז \:

mikeys barking

New member
יש לי פתרון חלקי ../images/Emo3.gif

אם יש לך אצל מי להתארח במרכז, ואיך להגיע משזם לקורס, אולי תוכל להיות שם בחופש חנוכה, ואחרי שהחופש מסתיים תוכל להגיע ברכבת/אוטובוס/משהו, אבל זה יהיה לפחות לפחות מפגשים... (?
)

mikeys barking

New member
לא חישבתי את זה עד הסוף ../images/Emo122.gif

בעצם אתה לא תרצה (נראה לי
) להישאר חופש שלם במרכז בלי חברים ומשפחה.. אז הדבר היחידי שאני יכולה להציע זה שתחשב על כל הרעיון עד הסוף, אם הקורס הזה הוא באמת חשוב לך, זה שווה את אי הנוחות של ההגעה

ולא רק אל הקורס, אלא גם להקלטות-

חחח... אני מגיע להכל היישר מהצפון. אני מאוד רציני בנוגע לזה, ובגלל זה המרחק לא עוצר בעדי ולא מהווה מכשול עבורי. גם דנה רישפי (סאקורה ועוד כמה דמויות) גרה כאן בחיפה, ועוד כמה מדובבים. אבל למרות זאת, השאיפה שלי היא לגור אחרי הצבא באזור המרכז. ככה יהיה לי נוח ונגיש יותר.

mikeys barking

New member
../images/Emo207.gifשאלה למדובבים!

איך זה הולך עם דיבוב של סדרות? יש לזה אולפנים אחרים? מישהו מפה דיבב/מדובב גם סרט? זה הולך גם כמו בסדרות או שיש קורס/משהו ייחודי? סתם מתעניינת

Hawkgirl

New member
מושי מושי(למה כותרת?! %$^&)

לא הבנתי ממש את השאלה עם הסדרות O: את המקום שאתה עושה בו את הקורס(של נ.ל.ס לפחות..) אתה גם מדבב באותם אולפנים O: פשוט מפנים ביום מסויים, בשעות מסויימות את חדר ההקלטה, בשביל הקורס. לגבי סרטים... לפי מה שראיתי את ה"מאחורי הקלעים" של הסרט "מכוניות" הדיבוב גם הוא התבצע באולפן באותו אופן שגם מדבבים בסדרות X: כך שאין ממש הבדל נראה לי X:

mikeys barking

New member
נו, אז כן הבנת ../images/Emo8.gif

בערך
רציתי פשוט לדעת אם כדי לדובב סרט צריך לעבור עוד קורס או משהו כזה. ואם זה מתבצע באותם אולפנים של הקלטות של סדרות (נ.ל.ס וכאלו) בכל מקרה- דיברתי גם עם חברה שלי, היא אמרה לי שזה אותו הדבר.. תודה רבה בכל זאת
^_____^"

למעלה