שאלונלוןןן:]

עזבי אותך שניצל תירס

תאכלי איזה סטייק כבש\צלעות כבש את הדבר האמיתי:) הכי סוס

אניייייייי

1.שם: עדן 2.איזור בארץ: שרון 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? תלוי מה יש בטלוויזיה ומה יש במחשב
4.מה עדיף-ריקוד או שירה? ריקוד עלק
אני אלך על שירה
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שניצל עוף ^^ 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? יאפ 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? יאפ 8.באיזה? HIM, סמולוויל.
9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? שינה
10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? כל משפחתי 11.יש לך חבר/ה? יש לי המון חברות D: סתם, אין לי חבר. 12.אם כן-כמה זמן? אין ואין 13.אם לא-היית רוצה? כן 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? מתמטיקקה! 15.והכי אוהב? אומנות
16.שמח שיש שביתה? בוודאי אלא מה 17.למה? כי יש חופש? 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? האמת שלא 19.למה? אומרים לך לא ואתה שואל למה? 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD: ברור שפטריק!
יומטובD:

שאלוןןןןןןןן :)

1.שם: יובל.
2.איזור בארץ: גליל מערבי.
3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? נראה לי טלויזיה.
4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה.
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? ברור שתירס!!!!!
6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? בערך.
7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? לא כותב בעוד.
8.באיזה? /
9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? לנגן, לאכול, להיות עם חברים...
10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? לא יודע.
11.יש לך חבר/ה?
12.אם כן-כמה זמן? /
13.אם לא-היית רוצה? למה לא.
14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? מתמטיקה
15.והכי אוהב? ספרות.
16.שמח שיש שביתה? לי אין שביתה כי יש לי מלא מורים מההסתדרות!
17.למה?
18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? הוא דווקא נחמד.
19.למה? כי השאלות נחמדות.
20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית-
מי עדיף-
בובספוג או פטריקD: קשה, קשה... אבל אני אאלץ להגיד שבובספוג.

עונננה

1.שם:מור 2.איזור בארץ:בין מרכז לצפון... 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה?מחשב 4.מה עדיף-ריקוד או שירה?שירה 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ?שניצללל תירס
6.נמצא/ת הרבה באינטרנט?לא 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה?כן 8.באיזה?כל מיני.... 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם?להיות עם חברייים 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם?גיאוווס 11.יש לך חבר/ה?לא 12.אם כן-כמה זמן? 13.אם לא-היית רוצה?כןן!! 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר?מתמטיקה 15.והכי אוהב?תיקשורת ותיאטרון 16.שמח שיש שביתה?מאודדד 17.למה?כי אני מצלת אותה טוב טוב!! 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים?לא... 19.למה?כי הוא נחמד! 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD:בובספוג!!!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif im not okayyyyyyyyyyyy

1.שם: מיכל 2.איזור בארץ: מרכז או יאא^^ 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? שניהם. 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? ריקוד!! 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? תירס 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? כל היום חחח 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כן. 8.באיזה? וואי המון אין לי כוח לפרט. ט"ה בעיקר 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? כלבתי 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? את אחותי 11.יש לך חבר/ה? נוופ 12.אם כן-כמה זמן? 13.אם לא-היית רוצה? יאאפ 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? פיסיקה ומתמטיקה 15.והכי אוהב? תנך איי גס סו 16.שמח שיש שביתה? יאאפ 17.למה? כי אני יכולה לא ללכת לישון חחחח 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? לא כפת לי 19.למה? כי הוא מעביר לי תזמן 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית-מממ אני אשאר עם גרי^_^

x michal x

New member
../images/Emo187.gif

1.שם: מיכל 2.איזור בארץ: מרכזז 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשב,ברור 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? אפחדד =) 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שניצל עוף
6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? אממ אפשר להגיד 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כע 8.באיזה? 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? לא יודעת 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? אין אחד כזה
11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן-כמה זמן? 13.אם לא-היית רוצה? לא ממש 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? מתמטיקהה
15.והכי אוהב?כימיהה
16.שמח שיש שביתה? מאוד שמחהה
17.למה? מה למה?! חופש!! 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? כעע 19.למה? 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD: פטריק!

נוי121

New member
אניייייייייייי

1.שם: 2.איזור בארץ: צפון 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? שניהםםם 4.מה עדיף-ריקוד או שירה?ריקוד
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שניצל עוף 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? כןןן 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כן 8.באיזה? אקסייט 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? יש המוןן 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם?ההורים שלי 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן-כמה זמן?^^ 13.אם לא-היית רוצה? מאוד 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? ביולוגיה
15.והכי אוהב? אממ סיניתת 16.שמח שיש שביתה? מאודדד 17.למה? חופששש 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? לא 19.למה? אני אוהבת שאלונים 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD: בוביי

abs7

New member
סתם כי אין לי משהו אחר יותר טוב לעשות ... ../images/Emo6.gif

1.שם: אריאליייי 2.איזור בארץ: השרון 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשב
4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה חח
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? עוף שונאת תירס 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? אכן כן :] 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כן 8.באיזה? לא משנה :X 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? שאלה קשה חח :] 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם?זה לא פייר.. זה כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר את אמא ואת אבא. יש המון אנשים שאני אוהבת אותם. 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן-כמה זמן? ... 13.אם לא-היית רוצה? כן... 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? אנגלית 15.והכי אוהב? אלגברה 16.שמח שיש שביתה? מישהו לא ?! 17.למה? חופששששש 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? כן 19.למה? כי הוא חופר ולא מועיל 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף בובספוג או פטריק? ממ פטריק

linoy61

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo3.gifעונההה

1.שם:-לינוי
2.איזור בארץ:-דרום 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה?-מחשב! 4.מה עדיף-ריקוד או שירה?-שירה/
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ?-שניצל עוףף 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט?-נראה לי 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה?-כןן
8.באיזה?-כל מיני 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם?-אממ.. 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם?-משפחתי חח 11.יש לך חבר/ה?-לא 12.אם כן-כמה זמן?-
13.אם לא-היית רוצה?-כרגע לא, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה... 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר?-מתמטיקההה
15.והכי אוהב?-תנ"ך נראה לי 16.שמח שיש שביתה?-כן
17.למה?-יש יותר זמן פנוי למרות שאני עדיין לומדת בחלק מהשיעורים 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים?-לאא
19.למה?-ככה 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD:-בובספוגג,סתם כי הוא יותר חמודד

shani0007

New member
גם אני../images/Emo98.gif

1.שם: שני 2.איזור בארץ: צפון -חיפה 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? אמממ מחשב 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שינצל עוף 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? כהה 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? לפעמיים 8.באיזה? כל מיני 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם?יש הרבה... משפחה חברים מוזיקה.... 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? אני
... חחח סתם יש המון 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן-כמה זמן?-- 13.אם לא-היית רוצה? לא סגורה על זה... 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? מתמטיקה
15.והכי אוהב? היסטוריה 16.שמח שיש שביתה? כן
17.למה? יש חופש! 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? למה הוא דווקא נחמד... 19.למה? כי באלי 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריק? פטריק הוא יותר מצחיק...

Mrs Kaulitz

New member
עונהD:

חדשה:) 1.שם: רוזה^^ 2.איזור בארץ: מרכזD: 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשבP: 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? ריקודP: הלוואי והייתי שרה יפה! 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? תלוי איזה שניצל עוף..וותלוי איזה שניצל תירס (כי של שופרסל זה בעע:\) 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? או יהה=] 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? יאפ:) 8.באיזה? הרבה..בעקר טוקיו הוטל, מי קמיקל רומאנס, סימפל פלאן, סינרגיה, בנות, אופנה ועוד... 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? קשה לי להחליט כרגע.. 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? גם את זה קשה לי להחליט.. 11.יש לך חבר/ה? נופ.. 12.אם כן-כמה זמן? - 13.אם לא-היית רוצה? כןDDDDD: 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? נאממ.. פיזיקה 15.והכי אוהב? ממ... שעור חופשיXD 16.שמח שיש שביתה? בערך.. 17.למה? ככה? סתם כי זה נחמד שיש חופש. 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? לא הוא חביב^^ 19.למה? כי הוא מושי כזהP; 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- פטריק או בובספוג? מממ... שניהם חופריםXD נראלי אני אשאר עם מר קראבDDDDDDD: קראת?! תגיבי!

amiti860

New member
אני?! שתויה?! ../images/Emo6.gif

1.שם: עמית
2.איזור בארץ: אריאל
3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? לפעמים ככה ולפעמים ככה
4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה.
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שניצל תירס, כי בשר זה רצח
.
6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? לא כל כך
7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כן
8.באיזה? צמחונות וכאלה
9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? חורף כשקר
ולפעמים יש שלג
10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? סבתא
11.יש לך חבר/ה?
12.אם כן-כמה זמן?
13.אם לא-היית רוצה? אולי
14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? ספורט. ואנגלית בגלל המורה החדשה.
15.והכי אוהב? היסטוריה. אבל המורה עכשיו קצת טיפשית
16.שמח שיש שביתה? לא כל כך
17.למה? כי זה טיפשי לבוא לשעתיים ולהירקב בבצפר עוד שלוש.
18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? כן
19.למה? כי אני עייפה
20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית: מי עדיף- בובספוג או פטריקD: בובספוג!! כי אפילו יש לי ערכת נושא שלו בפלאפון

מותר לי באיחור?../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

1.שם: מיכל 2.איזור בארץ: ת"א 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשב 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? מממממ זה שני דברים שמאוד הייתי רוצה לדעתP: אבל אולי שירה
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שניצל רגיל:p 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? כע 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? ממ כה אבל לא כותבת.. 8.באיזה? אני קוראת בצילום ובאמונות תפלות
9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? ממ שאלה קשה:p יש המון דברים 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? מממ.. אבא/אמא/אחותי 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן-כמה זמן? 13.אם לא-היית רוצה? מייבי 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? הסטוריה.. המורה הוא אחלה והכל אבל המקצוע הזה זה המקצוע הכי מגעיל שיש.. 15.והכי אוהב? לאדעת. 16.שמח שיש שביתה? מאוד!! 17.למה? כי זה ממש כיף לקום מאוחר ולא ללמוד.. לעשות מה שרוצים וכאלה
18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? לא משנה לי ככ:p 19.למה? חח ככה
20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- בובספוג או פטריק? פטריק? לאדעת אנלא רואה אתזה

למעלה