שאלונלוןןן:]

שאלונלוןןן:]

1.שם: 2.איזור בארץ: 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? 8.באיזה? 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? 11.יש לך חבר/ה? 12.אם כן-כמה זמן? 13.אם לא-היית רוצה? 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? 15.והכי אוהב? 16.שמח שיש שביתה? 17.למה? 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? 19.למה? 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית
- מי עדיף- בובספוג או פטריק
D:

עונה לעצמי כי משעמם:/

1.שם:שיר3: 2.איזור בארץ:מרכז 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה?מחשב וטלוויזיהD: 4.מה עדיף-ריקוד או שירה?ריקוד
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ?שניצל תירס!!:} 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט?כן =] 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה?יאפ:) 8.באיזה?מחול,ימי הולדת ומתנות. 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם?לרקוד
10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם?זה קשה...:/ רויטל-החברה הכי שיש,ואת כל המשפחה המצומצמת
*אז מה אם זה יותר מבנאדם אחד,אזמה?!* 11.יש לך חבר/ה?לא,לצערי
12.אם כן-כמה זמן? דיי לזרוע מלח על הפצעים! 13.אם לא-היית רוצה?מאוד
14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר?ממ...השנה זה דיי משתנה לי-נראה לי ערבית:p 15.והכי אוהב?אנגלית ^^ 16.שמח שיש שביתה?בטח!
17.למה?כי יש לי יותר זמן ליותר דברים שאני נהנת לעשות :] 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים?דווקא לא כ"כ :] 19.למה?כי הוא דיי נחמד3: 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- אוקיי... מי עדיף- בובספוג או פטריקD:? חח פטריק:]

שאלון D:../images/Emo113.gif

1.שם:דרור 2.איזור בארץ:צפון 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה?לא מסתדרת בלי שניהם P: 4.מה עדיף-ריקוד או שירה?ריקוד D: 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ?שניצל תירס
6.נמצא/ת הרבה באינטרנט?יותר מידי =.= 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה?כן 8.באיזה?סקרים ושאלונים 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם?לא יודעת ^^; 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם?אין אדם אחד, יש כמה
11.יש לך חבר/ה?לא 12.אם כן-כמה זמן?- 13.אם לא-היית רוצה?ממ....זה לא מתריד אותי כרגע ^^ 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר?אנגלית 15.והכי אוהב?מתמטיקה 16.שמח שיש שביתה?הייתי שמחה בהתחלה, אבל עכשיו אני חושבת שזה כבר ממש מוגזם. 17.למה?כי נו, השנה מתחילים בגרויות, ואת כל החומר שאנחנו מפסידים עכשיו נצטרך להשלים בחגים וכל זה ><! 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים?לא 19.למה?כי אני אוהבת לענות על שאלונים
20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD:? לא רואה בובספוג ^^;

אממ תחיי את הרגע../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

זה המלצה לכל מודאגי השביתה-תחשבו יותר על איך לנצל אותה כראוי מאשר על החסרונות שלה
! ואיך אפשר לאהוב טימטומתיקה ולשנוא אנגלית
X_X "אוי,עבּרווח"
חח סתם סתם,הכל מאהבהP:

אפשר, אם טובים יותר במתמטיקה../images/Emo113.gif

ולא כ"כ טובים באנגלית
ובקשר לשביתה, זה קצת קשה לחשוב על ההתרונות שלה כרגע. כמו שאמרתי בהתחלה זה באמת היה משמח והכל אבל אנחנו בשביתה כבר שבוע וחצי O: זה לא מוגזם קצת? אח"כ אנחנו נדפקים מזה.

שמעי...

אני בינתיים דואגת לרקוד יותר:] להתאמן יותר :] לעבוד[
החל ממחר] להדריך
לצאת עם חברים כמעט כל יום :] וכשיהיה לי זין לזה-אני גם אעשה שיעורים
אני מסכימה איתך שאנחנו נדפקים,אבל אפשר לנצל ת'זמן לטובה

Ogakor

New member
טוטלוטטולוטלוולוווטוט.

1.שם: גיא 2.איזור בארץ: איזור חיפה 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשב 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? עוף אבל אמיתי לא צהמזויפים של טבעול! 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? כשיש לי זמן למחשב אז כן 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? לא כ"כ 8.באיזה? 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? להנות עם חברים 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? :\ 11.יש לך חבר/ה? היה 12.אם כן-כמה זמן? לא משו ארוך 13.אם לא-היית רוצה? כן, אבל שתהיה אהבה. לא סתם משו. 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? מתמטיקה 15.והכי אוהב? גיאוגרפיה 16.שמח שיש שביתה? מאוד!!!! 17.למה? זמן להנות עם החברים ולשכוח מהבגרויות והלחץ של בצפר! 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? החגזירשזילעלדי 19.למה? כי דברשכהואקכרל'אוקכ 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD: בארור שבובספוג! למה פטריק הוא בסה"כ כוכב ים!

שירה לא עדיף על ריקוד../images/Emo10.gif

ו-נא לא לזלזל בכוכבי ים!! בעיקר לא בוורודים שבינהם!
XD.

DEANC

New member
אוי, זה קצר../images/Emo2.gif

1.שם: דין.
2.איזור בארץ: ת"א.
3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשב.
4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה (רגע, סטרפטיז נחשב לריקוד?).
5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? תמיד הבשר!
6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? כן.
7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כן.
8.באיזה? דברים שקשורים להאטריק.
9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? לאכול?
10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? אמא?
11.יש לך חבר/ה? לא.
12.אם כן-כמה זמן? /
13.אם לא-היית רוצה? כן.
14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? תנ"ך.
15.והכי אוהב? ספורט.
16.שמח שיש שביתה? כן, מבואס מזה שיש לי מורי הסתדרות.
17.למה? כי יש פחות שיעורים.
18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? זה עוד רגע, לא?
19.למה? לו'ידע.
20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית, מי עדיף- בובספוג או פטריק? סימבה.

חח אני לא הייתי מציעה לך לשנות../images/Emo6.gif

בתור אחת שראתה סטרפטיז פעמיים בחייה [טיול שנתי-ח',ט'] -זה לא נחמד בכלל :[ *הו,הזוועות!#?%)&#@^$@#$... אף-פעם,אבל אף-פעם אל תתפשט כשאתה לובש תחתונים לבנים צמודיםO_O...יאק.*

לא יודעת,אבל חשבתי שאם אותי בתור בת...

הגעיל סטרפטיז של בנים *ולא חשבתי שיגעיל* , זה יהיה גם הפוך
ראית פעם

עדידוש

New member
אני לא שתויה../images/Emo9.gif עונה

1.שם: הייליי. סתם, עדי 2.איזור בארץ: חיפה היפה 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? ממ. מחשב 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? ריקוד 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שניצל תירס זה האהבה שלי
6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? כן 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? לא:S 8.באיזה? 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? המשפחה החברים מחשב ואוכל
10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? זו שאלה קשה ואני לא אוהבת לענות עליה כי יש כ"כ הרבה
11.יש לך חבר/ה? לא
12.אם כן-כמה זמן? 13.אם לא-היית רוצה? כן 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? מתמטיקה וכימיה 15.והכי אוהב? אנגלית 16.שמח שיש שביתה? מאוד 17.למה? כי נמאס לי
18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? לא, מה רק התחיל להיות נחמדXD 19.למה? 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD: או מי גאד אני כבר חשבתי את הולכת לשאול אבא או אמא.. אז ממ.. נניח שבבוספוג
למרות שאני יודעת לצייר יותר טוב את פטריק

../images/Emo84.gifאפצ'י וזה

1.שם: נופר 2.איזור בארץ: בין השרון לצפון >< 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשב 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? שניצל תירס 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? תלוי מתי 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כן 8.באיזה? כלי נגינה ונגנים בעיקר 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? מוזיקה 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? לא יודעת X: 11.יש לך חבר/ה? לא 13.אם לא-היית רוצה? ממ. כן? 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? תושבע, של"ח 15.והכי אוהב? אנגלית ו... זהו 16.שמח שיש שביתה? כן ולא 17.למה? כן כי זה נחמד שאין בצפר ולא כי אני כבר מתחרפנת 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? כן 19.למה? כי נמאס לי להדגיש כל הזמן 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD:
ברור שפטריק!!

עונה :)

1.שם: עטר 2.איזור בארץ: המרכש שרון כזה. 3.מה עדיף-מחשב או טלוויזיה? מחשב נראלי 4.מה עדיף-ריקוד או שירה? שירה אבל זו שאלה מפגרת 5.מה עדיף-שניצל עוף או שניצל תירס D: ? לא טעמתי שניצל תירס. אמרו שזה ממש טוב. 6.נמצא/ת הרבה באינטרנט? לא נורא 7.גולש/ת בעוד פורומים חוץ מזה? כן 8.באיזה? מזהמשנה? 9.מה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בעולם? משפחה, ציור, טבע, מוזיקה 10.מי האדם שא/תה הכי אוהב/ת בעולם? יש הרבה 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן-כמה זמן? - 13.אם לא-היית רוצה? מה שצריך להיות- נהיה. 14.איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת בבצפר? מת' :S 15.והכי אוהב? אמנות!
16.שמח שיש שביתה? ממ כן.. רק חבל שנידפק. 17.למה? כי חופש וזה^^ 18.רוצה שהשאלון הזה כבר יסתיים? חחח לא משנה לי. משעמם. 19.למה? כי משעמם. 20.טוב,לסיום רק שאלה אחת חשובה וגורלית- מי עדיף- בובספוג או פטריקD:? פטריק! רק כי הוא טיפש ומצחיק בגלל שהוא טיפש. חח ניסוח טוב..D:

למעלה