תשובות
1. כמה ספרים של קסטנדה קראתם (ואם אפשר גם: איזה)? קראתי את כל ספרי קסטנדה. 2. כמה ספרים של מיגל רואיס קראתם (ואם אפשר גם: איזה)? קראתי שלושה של מיגל רואיס (ארבע ההסכמות, ארבע ההסכמות הספר המלווה, דרך האהבה). יש עוד ספר שלו שנקרא תפילות, אך הוא עדיין לא תורגם לעברית. 3. האם קראתם ספרים נוספים על דרך הלוחמים (ואם אפשר גם: איזה)? עוד ספרים שקראתי של דרך הלוחמים: משנתו של דון קרלוס של ויקטור צ'אנסז, כשהדברים מתפרקים, ועוד המון ספרים אחרים שנמצאים בספרייה שלי. 4. האם עברתם קורסים מעשיים כגון מעברים קסומים (ואם אפשר גם: איזה)? קורסים מעשיים נוספים: לימודי קונג-פו. 5. האם אתם פוסעים בדרך הלוחמים - ואם כן אז כמה זמן? פוסעת בדרך הלוחמים. לא יודעת כמה זמן. 6. מדוע אתם פוסעים / לא פוסעים בדרך הלוחמים? פוסעת בדרך הלוחמים כי אני רוצה להיות חופשייה. 7. באיזה כלים עיקריים, מדרך הלוחמים, אתם משתמשים (למשל: חלימה, ייקוש, שקט פנימי, מדיטציה, התבוננות עצמית, צחוק וכיוצ"ב)? כלים עיקריים מדרך הלוחמים בהם אני משתמשת: חלימה, ייקוש, מדיטציה, שחזור, התבוננות פנימית. 8. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם בחלימה? התקדמותי בחלימה: לא ברור כרגע. אוקיי, מצאתי את כפות ידי המוני פעמים, אבל מעבר לזה, כל העניין לא ברור. 9. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם בייקוש? התקדמותי בייקוש: מתחילה מאד בייקוש עצמי. הפעלתי קצת מאד ייקוש שנוגע לאחרים. 10. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם באיבוד החשיבות העצמית? התקדמותי בחשיבות עצמית: לא יודעת. לא נהיר לי לגמרי מה זה חשיבות עצמית. 11. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם בארבע ההסכמות? התקדמותי בארבע ההסכמות: מתלמדת. 12. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם בביצוע מעברים קסומים? התקדמותי במעברים קסומים: אם הכוונה למעברים קסומים של טנסגריטי, אז ממש בורה. (זורת איזה 5 מעברים, ומתרגלת אותם פעם בהמון זמן). 13. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם במדיטציה? התקדמות במדיטציה: מדיטציה של התבוננות בלבד - עשיתי פעם אחת. מדיטציה במובן של עבודה פנימית - משתמשת כל יום. 14. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם בראיה? התקדמותי בראייה: ממש בהתחלה. אני לא רואה דברים. אני מרגישה אותם. 15. איפה אתם עומדים מבחינת ההתקדמות שלכם בהזחת נקודת המאסף? התקדמותי בהזחת נקודת המאסף: לא יודעת. 16. האם אתם מתנזרים ממין? לא מתנזרת ממין. 17. האם אתם מתנזרים מדברים אחרים - ואם כן אז ממה? לא מתנזרת משום דבר. יש דברים שלא מעניינים אותי כמו: אלכוהול, סמים וכו'. 18. מה בדרך הלוחמים אתם עושים, נכון לעכשיו, הכי טוב? נכון לעכשיו עושה הכי טוב בדרך הלוחמים: התבוננות פנימית, מדיטציה במובן של עבודה פנימית. 19. מה בדרך הלוחמים אתם, נכון לעכשיו, הכי מזניחים? הכי מזניחה נכון לעכשיו בדרך הלוחמים: שחזור, טנסגריטי. 20. במה בדרך הלוחמים אתם, נכון לעכשיו, הכי רוצים להשתפר ולהתקדם? הכי רוצה להשתפר נכון חעכשיו בדרך הלוחמים: שחזור וחלימה. 21. האם אתם עובדים לבד, או בקבוצה של לוחמים/מתרגלים? עובדת לבד. לא עובדת בקבוצה של מתרגלים / לוחמים. 22. שתפו את קוראי התשובות שלכם בדבר נוסף שאתם רוצים לשתף אותם בו... יש לי אורז טעים שמחכה לי בצלחת. 23. הגדירו את "דרך הלוחמים" כפי שאתם מבינים אותה - מהי "דרך הלוחמים" לדעתכם? דרך הלוחמים לפי הבנתי היא חופש אישי.