שאלונית

LOVE SIMS 2

New member
שאלונית

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") הביעו את דעתכם על חוטיני הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... המילה האהובה עליכם: יש לכם התקפות של רעידות ביד? איך מריחים התחתונים שלכם? מה הכי סקסי בגבר? מה הכי סקסי באישה? תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) אתם רגישים? עד מתי מצצתם מוצץ? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) האם אתם יודעים מה זה מלטונין? אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? בא לכם לדפוק את הראש בקיר? מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? השם הכי מוזר ששמעתם עליו המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? האם אתם מקיאים בנסיעות? כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... תנו דוגמא לשאלה רטורית. תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה.

LOVE SIMS 2

New member
עונה על שלי

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: לא יודעת... יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? באיזה קלקול קיבה שהיה לי. היה נעים? זהו שלא... כמה מפתיע. איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם נוזלי, מר מתקתק הביעו את דעתכם על חוטיני. מגעיל. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? בדיוק! תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... לילד אחד בכתה שלי המילה האהובה עליכם: פאקינג יש לכם התקפות של רעידות ביד? קצת כאבים ביד איך מריחים התחתונים שלכם? אני מעדיפה לשמור את המידע לעצמי מה הכי סקסי בגבר? השפתיים מה הכי סקסי באישה? השפתיים והציצי תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם. מוזרה מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מוסיקה שאני מזדהה ואוהבת, ואנשים יפים אתם רגישים? מאוד עד מתי מצצתם מוצץ? בקושי מצצתי... (אוי זה לא נשמע טוב) האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא בא לי להגיד אתם יודעים מה אתם רוצים? לפעמים מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) בכתה ד' האם אתם יודעים מה זה מלטונין? כן אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? כן מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוסיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא... מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? עכשיו השם הכי מוזר ששמעתם עליו - לא מצליחה להיזכר המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) גלידת מקדונלדס עם קטשופ טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא נשמע טעים האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... זהו שלא תנו דוגמא לשאלה רטורית. אתה ישן? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אני לא יכולה לעודד את עצמי לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איש נכנס לשירותים. רגע! חכו שהוא ייצא! תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: בר.
. הייתי רוצה להקרא "אוּרי". יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? הממ. לפני שלושה שבועות בערך. היה נעים? אני לא זוכרת. איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") תלוי אילו מים, כמובן. יש פחות טעם ויותר מרקם, אבל למי ברז רגילים יש טעם קצת "חלוד", אפשר לומר. כשצמאים המים טעימים יותר. הביעו את דעתכם על חוטיני: לא ניסיתי, לא סקסי. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כןOo תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... לין. המילה האהובה עליכם: מוות><\ יש לכם התקפות של רעידות ביד? כן. איך מריחים התחתונים שלכם? מעולם לא הרחתי אותם. מה הכי סקסי בגבר? שהוא אישה>< מה הכי סקסי באישה? הכל סקסי באישה~. תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: מיאו. מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה): הכל, בעצם
אתם רגישים? אכן עד מתי מצצתם מוצץ? 5-6 >.<. למה לא עכשיו? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לעיתים. אין בעד מה או יש בעד מה? אין. תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) מה פדיחה בפדיחה לדוגמה שהבאת? אם אני אוהבת מישהו/י, הרבה יותר פדחה עם לא יכיר את חמוקי גופי, לא? אתם יודעים מה אתם רוצים? לא. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) כיתה ג'. ><. האם אתם יודעים מה זה מלטונין? כן~!. בדיוק אתמול נשאלתי על כך. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) אוכל<> איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? הוא בן יומיים. בא לכם לדפוק את הראש בקיר? כבר עשיתי את זה היום. לא מעניין. מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אפעם. השם הכי מוזר ששמעתם עליו: לא יודעת נה. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): לא יודעת. נה. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא. לא. האם אתם מקיאים בנסיעות? לא. כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... כן><. עוד בבית הספר. תנו דוגמא לשאלה רטורית. "ברור?". תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. *תנו לי א'~ תנו לי ב'~ תנו לי ג'~ מה קיבלתם? אבג! יותר חזק?*. במחשבה שנייה; לא. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. מה אמר החתול לחתו"צ? >< (~מיאו~!~)

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif אחלה שאלון ../images/Emo8.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אור זה סבבה יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן היה נעים? לא איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של מים
, סתם, אין להם ממש טעם חח הביעו את דעתכם על חוטיני בע הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? יאפ תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...חברה של גפן ! המילה האהובה עליכם: עינעלראבאקאחושילנג!!!!!!!1 יש לכם התקפות של רעידות ביד? לפעמים איך מריחים התחתונים שלכם? לא יודעת לא הרחתי מה הכי סקסי בגבר? עיניים מה הכי סקסי באישה? לא יודעת
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם גפן! מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מוזיקה גם בין השאר אתם רגישים? לא עד מתי מצצתם מוצץ? אף פעם לא אהבתי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? יאפ אין בעד מה או יש בעד מה? אין תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) שמישהי תגיד ליד גפן "פאקקק כמה היא מדברת עליך"
לכאורה זה פאדיחה, וזה כבר קרה! חחע! והוא חייך אלי :) אתם יודעים מה אתם רוצים? יאפ מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) בגן, חח האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא:| אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) סינרגיה, וגפן, למרות שהוא חלק מסינרגיה אבל הוא גם בפני עצמו איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא, ממש לא! הוא גם אלחוטי ומגניב
בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לפניי יומיים השם הכי מוזר ששמעתם עליו המ המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) פיתה עם קרמבו?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?לא טעמתי האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...לא, אני יושנת ב-בי"ס תנו דוגמא לשאלה רטורית. "אור, מחר בבוקר את הולכת לביצפר?" (וזה אמא שאלה אותי עכשיו! איזה תזמון כי לא היה לי מה לכתוב פה
) תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. גמלי, תתעודדי, את לא לבד! יהיה טוב! לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. עזבי אותי באמאשלך! חח

פהפהפהפה../images/Emo110.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם
מממממ יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה
לע זוכרת היה נעים
חחחח תענוג.. ממש
איזה טעם יש למים
(אסור לענות "טעם של מים") אין טעם
הביעו את דעתכם על חוטיני
הבעתי
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא
לאדעת.. כל אחד מה שהוא חושב תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... אמממ מישו מהכתה שלי
המילה האהובה עליכם
לאדעת חחחחח יש לכם התקפות של רעידות ביד
לא ממש איך מריחים התחתונים שלכם
מה הכי סקסי בגבר
מה הכי סקסי באישה
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם
מלאת אנרגיות בטירוףףף
מה מרגש אתכם
(לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) המון דבריםםםם אתם רגישים
בצורה שאין לכם מושגגג עד מתי מצצתם מוצץ
אני לא זוכרת חחח האם אתם מסתפקים במה שיש לכם
כע
אין בעד מה או יש בעד מה
אין
תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) NOT
חחחח יש לי מספיק פאדיחות לא צריכה עוד
אתם יודעים מה אתם רוצים
את/ה יודע/ת מה אני רוצה
סתם.. תאמת אין לי מושג מה
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)
ממממ האם אתם יודעים מה זה מלטונין
מזה
אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים
לע מה הסם שלכם
(דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) צחוקקק
איך העכבר שלכם במחשב
עושה בעיות
העכבר שלי הוא האחרון שעושה בעיות
בא לכם לדפוק את הראש בקיר
כל השבוע חוץ מהיון
מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום
אף פעם.. חחח הגיע הזמן הא השם הכי מוזר ששמעתם עליו
חחחחח יש כמה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)
חחחחח איכס אתם לא רוצים לדעת, בחיי טעמתם כבר ביסלי המבורגר
אם כן, טעים
אם לא... נשמע טעים
לע האם אתם מקיאים בנסיעות
אמממ לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון
... לפעמיםם תנו דוגמא לשאלה רטורית. חחחחח אמממ לאדעת תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. שונאת כזה דבר
אני לא אהבתי תכתה שלי מכתה א' עד ו'.. רק שהגעתי לחטיבה הבנתי כמה לא אהבתי תכתה ההיא ואני אוהבת תכתה שעכשיו.. אבל זה עובר
לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. לא כדאי אני הורסת בדיחות
חוזרת לראות אירוויזיוןןן עכשיו מונקו אחריהם אנחנו בהצלחהההההההה

G i N g N i T

New member
אני עונהה ../images/Emo110.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אין לי מושג.. יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לאדעת.. אבל לפני דיי הרבה זמן... היה נעים? לא נראהלי... איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעים הביעו את דעתכם על חוטיני -בלע הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כע! בדיוק! תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... נמנמ פאקצות מכיתתי המילה האהובה עליכם: פאק יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא... איך מריחים התחתונים שלכם? בסדר אני חושבת מה הכי סקסי בגבר? עיינים מה הכי סקסי באישה? לא יודעת. לא מתסכלת על זה.. תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם- בלע מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)נמנמ מוזיקה שאני מזדהה איתה (כמה שאני מקורית..) אתם רגישים? כע עד מתי מצצתם מוצץ? לא יודעת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כע.. בערך אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) נמנמנ לאדעת אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)לא יודעת האם אתם יודעים מה זה מלטונין? נופ אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא.. אין אצלנו דבר כזה.. מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא דווקא לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר? כע מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לא יודעת השם הכי מוזר ששמעתם עליו - אכזבה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) ספגטי עם קטשופ (אהמ אח שלי) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא.. ולא נשמע טעים.. האם אתם מקיאים בנסיעות? אם אני קוראת אז כן כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לא.. לא מצליחה.. תנו דוגמא לשאלה רטורית. האם הפרה מוציאה חלב תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. *מעודדת אותך* לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. נמנמ אש אחד הלך הלך ומת

Incomplete Girl

New member
עונה../images/Emo9.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נממ..לאדעת, הכל חוץ משמי הנוכחי.
יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? אממ..לוזוכרת
היה נעים? לא
איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") אין טעם.חה
הביעו את דעתכם על חוטיני-מעצבן
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? נכון!
תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...הממ...
המילה האהובה עליכם: כפרעעע
יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא
איך מריחים התחתונים שלכם? מאיפה לי? למה אני מריחה אותם? מה הכי סקסי בגבר? המון דברים,גוף יפה בעיקר מה הכי סקסי באישה? נממ... פנים תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם- מיוחדת
מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מוזיקה, ובקסטריט אתם רגישים? מאוד עד מתי מצצתם מוצץ? שנתיים[?] האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? יאפ אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא רוצה שום פאדיחות
אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) אממ..שנה שעברה?
האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) אלכס
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לפעמים בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לפעמים
מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?אפעם[?] השם הכי מוזר ששמעתם עליו-קאי? המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)-פיתה עם קרמבו?
טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נשמע מגעיל האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...לא
תנו דוגמא לשאלה רטורית. אני כוסית? [והשאלה היא כמובן כן
] תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. חחחחחחחחח *מעודדת* לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.

moshit1

New member
עונה../images/Emo26.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: יעל יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת היה נעים?אני בטוחה שכן איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") אממ אין לי מושג הביעו את דעתכם על חוטיני- סבבה? הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? תלוי. כשמתרגלים זה בסדר תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...: רותי!!!!!!!!!! המילה האהובה עליכם: דוגרי? יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא איך מריחים התחתונים שלכם? נורא^_^ טחח לא מריחה אותם. מה הכי סקסי בגבר?שיער ארוך ופירסינג מה הכי סקסי באישה?ישבן,חזה,וכו תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם-הדר:) מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מוזיקה? אתם רגישים? כנ.): עד מתי מצצתם מוצץ? לא זוכרת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)- טחח זה יהיה נחמד. בוא נראה... הייתי רוצה שעומר יראה אותי יוצאת מהאמבטיה עם מגבת :) נמ נמ אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)כיתה ו' נראה לי. ^_^ האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)-מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? כן! בא לכם לדפוק את הראש בקיר? כן מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אמ. ממזמן האמתי השם הכי מוזר ששמעתם עליו- ^^לא זוכרת המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) פיתה עם קולה טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נשמע מגעיל האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... כן:) תנו דוגמא לשאלה רטורית. ? כשעזבה את מישהו חברה- מהנשמע? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. יהיה בסדר.? לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איש אחד הלך הלך הלך התעיף ורץ. תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה. כואבת לי האוזן.

מסטולית

New member
ביפ

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: גילי יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? 5 שנים? היה נעים? לא איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") אין טעם הביעו את דעתכם על חוטיני - שונאת את זה! הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? בטח שכה תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... ידיד שלי.. המילה האהובה עליכם: שואה יש לכם התקפות של רעידות ביד? כה איך מריחים התחתונים שלכם? לא בדקתי
מה הכי סקסי בגבר? שפתיים מה הכי סקסי באישה? מממ... לא חשבתי על זה חח תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: שואה מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) אנשים בעיקר אתם רגישים? כה עד מתי מצצתם מוצץ? מאוחר.. גיל 11 ככה האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין. תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) מה פדיחה בזה? אתם יודעים מה אתם רוצים? לא. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) גן חובה בטח האם אתם יודעים מה זה מלטונין? נופ אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא הוא סבבה בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לפעמים מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לפני 10 דקות בפורום היהודים השם הכי מוזר ששמעתם עליו - צלהבת המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) מצה עם שוקולד וטונה
טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא טעמתי.. ננסה נראה האם אתם מקיאים בנסיעות? כבר לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... כה תנו דוגמא לשאלה רטורית. מי גאון של אמא? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. |מעודדת| לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.אין לי מצב רוח לבדיחות

מסטולית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מצצתי מוצץ עד גיל 11... מצצתי אצבע
לא קראתי טוב
...

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: טוב לי עם מי שיש :] יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? ממ.. בפסח אחרי שאכלתי מצה היה נעים?
איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם טעים הביעו את דעתכם על חוטיני: סקס ולפעמים אפילו נוח הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? לא תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה: למורה שלי לאומנות המילה האהובה עליכם: ענבים יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא.. איך מריחים התחתונים שלכם? נו באמת מה הכי סקסי בגבר? ידיים.. שפתיים
מה הכי סקסי באישה? פנים ושדיים תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: טירוף מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה): מוזיקה מסויימת כשאני במצב מסויים.. אתם רגישים?
עד מתי מצצתם מוצץ? גיל 7
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?
אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים): מה פאדיחה בזה שיראו אותך בתחתונים? אתם יודעים מה אתם רוצים? בד"כ מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת): בכיתה ז', ומאותו רגע עברתי את הגיל שמציעים בו חברות :] האם אתם יודעים מה זה מלטונין?
אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? התנדבתי לפני שנה מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו): מסטיק איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא.. כפרע עליו בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לפעמים.. ואז אני עושה את זה מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? - השם הכי מוזר ששמעתם עליו: אכזבה לבת. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): מלפפון עם קטשופ טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא לא לא. האם אתם מקיאים בנסיעות?
כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון? אני לא מחכה עד שאני מגיעה הביתה.. אני פשוט הולכת לישון על הדשא בביצפר תנו דוגמא לשאלה רטורית: מותר להבריז מהשיעור? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. יהיה בסדר לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה: אני תמיד הורסת בדיחות
תודה שעניתם על שאלון זה - איןבעדמה :)

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: דניאל
(וכך קוראים לי..) יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה
מזמן
היה נעים
לא
איזה טעם יש למים
טעים
הביעו את דעתכם על חוטיני
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא
כן
תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה..: כרגע אין
המילה האהובה עליכם:
לא יודעת יש לכם התקפות של רעידות ביד
לא
איך מריחים התחתונים שלכם
נינוח הדרים
(סתם...) מה הכי סקסי בגבר
אממ... מה הכי סקסי באישה
גב
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: חברותית
(או צנועה... חחח) מה מרגש אתכם
נשיקה, או סתם שיר יפה
אתם רגישים
קצת
עד מתי מצצתם מוצץ
אולי עד גיל 3 האם אתם מסתפקים במה שיש לכם
כן
אין בעד מה או יש בעד מה
אין
תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם
אממ... שישמעו אותיה שרה
במקלחת
(או שלא..) אתם יודעים מה אתם רוצים
כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות
לפני שבועיים
האם אתם יודעים מה זה מלטונין
לא...
אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים
לא... מה הסם שלכם
צחוק
איך העכבר שלכם במחשב
עושה בעיות
לא
הוא מעולה
בא לכם לדפוק את הראש בקיר
לא תודה
מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום
ממזמן... השם הכי מוזר ששמעתם עליו: חפציבה
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: המבורגר עם קצפת
טעמתם כבר ביסלי המבורגר
אם כן, טעים
אם לא.. נשמע טעים
לא, אבל זה נשמע נחמד
האם אתם מקיאים בנסיעות
לא
כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון
לא
תנו דוגמא לשאלה רטורית: האם דן חכם
(מי שמכיר יודע
) תעודדו אותי, יש לי כתה מגעילה: זה לא זה לא זה לא נורא
לסיום... ספרו בדיחה
נסלח לכם אם היא תהיה גרועה:
יושבת ציפור על העץ.. איך יודעים אם זה בן
או בת
זורקים אבן
אם הוא עף זה בן
אם היא עפה זו בת

English Muffin

New member
עונהה

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:אין שם כזה יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?בסוף פסח באפטר פארטי שהיה לי היה נעים?מה זה איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")טעם של כלום הביעו את דעתכם על חוטיני:פעם הייתי לובשת את זה הרבה עכשיו כימעט ולא הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?מיתרגלים לזה תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...:ליעד המילה האהובה עליכם:aasisnated יש לכם התקפות של רעידות ביד?רק כשאני שותה קפה איך מריחים התחתונים שלכם?כמו שושנים חח מה הכי סקסי בגבר?עיניים,ידיים,לסת ותחת חח מה הכי סקסי באישה?אנערף אני יודעת אבל שבנים אוהבית תחת,שדיים ורגליים תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם:עמה חח מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)מרגש אותי אם אומרים לי משהוא מרגש או אם אני שומעת שיר שמזכיר לי משהוא מהעבר אתם רגישים?תלוי מתי עד מתי מצצתם מוצץ?אף פעם לא מצצתי מוצץ תמיד מצצתי אצבע עד איזה גיל 5 האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)למה שאני ירצה שתיקרה לי פאדיחה ?חח אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)לא זוכרת חח האם אתם יודעים מה זה מלטונין?אין לי מושג מה זה אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו):קרם לשיער חח איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא ממש מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? הרבה זמן לא עשיתי השם הכי מוזר ששמעתם עליו:אכזבה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)דוריטוס עם קוטג' חח טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?בעע לא טעמתי את זה אבל זה נישמע מגעיל האם אתם מקיאים בנסיעות?בזמן האחרון לא אבל בדרך כלל כן כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...בטח תנו דוגמא לשאלה רטורית?ממ אם נגיד מיתקשרים אלי הביתה ושואלים אותי איפה אני חח תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אווווו מיסכנההההה לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.עוד פעם לספר את האיש עם הגזר באוזן ?אין לי כח.... תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה.

Emily P

New member
...

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: טוב לי עם השם שלי. יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני שבועיים. היה נעים? בטח! תענוג! איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של H2O. הביעו את דעתכם על חוטיני? סתם לא נוח. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? בדיוק! תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... אין לי. המילה האהובה עליכם: משעשע. יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא. איך מריחים התחתונים שלכם? כמו תחתונים? מה הכי סקסי בגבר? מה הכי סקסי באישה? תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם? נחמדה. מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) הרבה דברים. אתם רגישים? במידה. עד מתי מצצתם מוצץ? לא מצצתי. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן. אין בעד מה או יש בעד מה? אין. תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אתם יודעים מה אתם רוצים? ממך? ממני? מהחיים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) האם אתם יודעים מה זה מלטונין? כן. הורמון. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא. מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוסיקה. איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא. בא לכם לדפוק את הראש בקיר? מדי פעם. מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אף פעם. השם הכי מוזר ששמעתם עליו? סי. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) מרשמלו עם שוקולד בתוך לחם. =\\\\. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא נשמע טעים ! האם אתם מקיאים בנסיעות? לא. כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... ברור. תנו דוגמא לשאלה רטורית. תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. תתעודדי, יום אחד לא תראי אותה יותר. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה. הודעה. בבקשה.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: עדי יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? אממ לפני חודשיים-שלושה :\ היה נעים? בעעע איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") רטוב P: הביעו את דעתכם על חוטיני: ממ נחמד :) ולא נוח! הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כן :\ תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... חח לא חסר :) המילה האהובה עליכם: מממממ יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא.. איך מריחים התחתונים שלכם? אה?
מה הכי סקסי בגבר? אמ אמ כשיש את הרגעים שהוא שותק P: וכמובן, החזה, הידיים והעיניים :) מה הכי סקסי באישה? ממ הרבה תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: :X מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) אממ גם וגם :) אתם רגישים? אה-הא :\ עד מתי מצצתם מוצץ? לא יודעת.. לא הרבה :> האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? ממ לא אין בעד מה או יש בעד מה? אמ אה? תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא... :) אתם יודעים מה אתם רוצים? ממ לא :| מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) כיתה ב' או ג' P: האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא.. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) ממ לא יודעת
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא.. בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא.. מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לא עשיתי השם הכי מוזר ששמעתם עליו: גיתית
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): ממ לא יודעת טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא טעמתי.. נשמע מוזר :\ האם אתם מקיאים בנסיעות? לא.. טפו טפו טפו :> כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... כן! תנו דוגמא לשאלה רטורית. מממ? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. באסה לך :\ לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. אין לי :>

מוֹרני

New member
אני אני אני אני ../images/Emo39.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:דניאל יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?לא זוכרת.. היה נעים?מאוד איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") אין להם טעם
הביעו את דעתכם על חוטיני: סוג נחמד של תחתון (= הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?דווקא לא שמתרגלים אליו תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...צביקה פיק המילה האהובה עליכם:אקספניישן (=הסבר באנגלית) יש לכם התקפות של רעידות ביד?כן חחחח איך מריחים התחתונים שלכם?נעים מה הכי סקסי בגבר?העניים מה הכי סקסי באישה?העניים תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: נשמה מה מרגש אתכם?השיר "תשמור על העולם ילד" ו- "ה' נתן לך במתנה" אתם רגישים?כן עד מתי מצצתם מוצץ?לא יודעת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?תמיד רוצה עוד אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם: לא יודעת אתם יודעים מה אתם רוצים?לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות : כיתה ז' האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לא מזמן.. בפורום אחר.. השם הכי מוזר ששמעתם עליו: אחוזת הביית המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו :טונה עם גבינה לבנה טעמתם כבר ביסלי המבורגר? לא טעמתי נשמע גועל האם אתם מקיאים בנסיעות?לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...כן תנו דוגמא לשאלה רטורית. "האם מורן יפה?" (התשובה ברורה שכן) תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה- תקפוץ מהחלון לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה: אבי ביטר כוסון שבת שלום

D o o S h a

New member
עונית

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אני אוהבת ת'שם שלי! יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? יאכסי.. לפני חצי שנה בערך היה נעים? מאוד! מה אני יגיד לך! איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") אין מה לעשות.. למים יש טעם רק של מים! הביעו את דעתכם על חוטיני. נוראי הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? בטח תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... גל איתי אבינועם רוני איל לירן ושני המילה האהובה עליכם: אין כזאת יש לכם התקפות של רעידות ביד?לא! אמא'לה! איך מריחים התחתונים שלכם? מה זה השאלה הזאת? האם מישהו אי פעם הריח לעצמו את התחתונים? ואם כן, הוא נהנה מזה? מה הכי סקסי בגבר? ממ.. נחשי.. חח... מה הכי סקסי באישה? שאלות רטוריותת תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: פחדנית מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) סרטים עצובים או מרגשים אתם רגישים? תלוי עד מתי מצצתם מוצץ? לא מצצתי מוצץ! מצצתי אצבע עד גיל 6, עד כיתה א' ככה.. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים כן ולפעמים לא... אין בעד מה או יש בעד מה? ברוב הפעמים יש בעד מה למרות שאומרים שאין.. תחשבו על זה... תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא'ידעת אתם יודעים מה אתם רוצים? ברגע זה אני ממש רוצה לישוןן ושיהיה חורף!1 כ"כ חם לי! מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת).. ממ לא זוכרת.. כיתה ד' או ה' נדמה לי האם אתם יודעים מה זה מלטונין? אין לי שמץ! מה זה באמת? אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? ממש לא! מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוזיקה!! איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר? ממש לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לפני כמה ימים השם הכי מוזר ששמעתם עליו? נרקיסה. וגם ואדים. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) שניצל עם ריבה
טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? טעמתי! זה הדבר הכי דוכה שטעמתי בעולם!! האם אתם מקיאים בנסיעות? לא! אבל לפעמים יש לי חילה באוטובוסים למקומות ארוכים ורחוקים כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לא!@! תנו דוגמא לשאלה רטורית. שלמה איך קוראים לך? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. תתעודדי! גם לי!! לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. אמא שלך כ"כ זקנה.. היא חייבת לישו 10 שקל

עונה../images/Emo26.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:טל בשם שלי
יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?לפני שנה בערך היה נעים?לא איזה טעם יש למים?טעים (אסור לענות "טעם של מים") הביעו את דעתכם על חוטיני?זה נחמד לפעמים הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?אממ כן תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...מוטי המילה האהובה עליכם:אחלה יש לכם התקפות של רעידות ביד?כן איך מריחים התחתונים שלכם?
מה הכי סקסי בגבר?גוף מה הכי סקסי באישה?תשאלו בנים
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם
אדישה מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)סיפורים אישים אתם רגישים?יחסית, לא. עד מתי מצצתם מוצץ?לא יודעת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)אין לי כוח לחשוב אתם יודעים מה אתם רוצים?לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)לפני חודש בערך האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)סיגריות איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?לא זוכרת השם הכי מוזר ששמעתם עליו
מתתיהו
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)
בורקס עם צימוקים
טעמתם כבר ביסלי המבורגר?לא אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?לא האם אתם מקיאים בנסיעות?לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...בד"כ לא תנו דוגמא לשאלה רטורית. לא יודעת, האם אני יפה
(התשובה ברור
) תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אל תשים עליהם, בסך הכל לומדים איתך. שילכו לעזאזל
לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. לא רוצה

גירל.

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? יא לא מזמן היה נעים? כן איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של מים הביעו את דעתכם על חוטיני: לא אוהבת הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כה תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... מה המילה האהובה עליכם: חושילינג יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא איך מריחים התחתונים שלכם? מה O_O מה הכי סקסי בגבר? חיוך מה הכי סקסי באישה? חיוך תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: חושילינג מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) נשיקה אתם רגישים? כה עד מתי מצצתם מוצץ? גיל שנתיים אני חושבת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? יש תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא אתם יודעים מה אתם רוצים? כה מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) לפני כמה חודשים האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא O_O מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוסיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? כה בא לכם לדפוק את הראש בקיר? כה מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? מזמן השם הכי מוזר ששמעתם עליו: טוהר המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) יש הרבה טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... כה תנו דוגמא לשאלה רטורית. אמאשלך זונה? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. גמלי זה פסדר לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. לא

ירדקניק

New member
עונההה

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מיכל יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן לא הקאתי היה נעים? כנ"ל איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של מים
הביעו את דעתכם על חוטיני: אממממ...לא אוהבת הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כן תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...: עדן המילה האהובה עליכם: כוס אמק יש לכם התקפות של רעידות ביד? לאא!!! איך מריחים התחתונים שלכם? אוי אלוהים!!! מה הכי סקסי בגבר? הגוף מה הכי סקסי באישה? ה _ _ _ _ _!!! תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: מצחיקה מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) סרטים עצובים... אתם רגישים? לא ממש עד מתי מצצתם מוצץ? גיל שנתיים האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים.. אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא הייתי רוצה פאדיחה!!! אתם יודעים מה אתם רוצים? להיות שחקניתתתת מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) שנה שעברה האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) לא יודעת איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא!! בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לאא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לא זוכרת השם הכי מוזר ששמעתם עליו: אליענה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) אבוקדו עם שוקולד טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נשמע טעים האם אתם מקיאים בנסיעות? דיי!!! אני אוכלת!!! כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... חח לא... תנו דוגמא לשאלה רטורית. לאדעת תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. תגידי למורה לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. התלמיד: המורה!! אבא שלי אומר שעדיף לתת מאשר לקבל!! המורה: יפה!! במה אבא שלך עובד?! התלמיד: מתאגרף... מגניב לא?

למעלה