חתיכת שאלון...../images/Emo178.gif
שם: רוחמה...
סתם,
מורן...
תאריך לידה: 14.2.90 שזה אומר שנולדתי בוולנטיין די!! (חג האהבה...) מזל: דלי ארץ לידה: תימן
, חחח סתם, אל ג'זירה, נו ישראל! דה
עיר לידה: לניאדו נחשב? אם לא אז נתניה מוצא: תמנייה! גו תמנים! צבע חביב: בורדו(כי זה יפה
)- חום (ככה) -שחור(כי זה פריקי) -כתום( כי זה גוש קטיף!) צמחוני/טבעוני? פריקוני? נו סתם, אני רגילה... צבע עיניים: hazel
צבע השיער: אממ לפני שינויים? שחור, אחרי? אדום בורדו עילג..
גובה: 1.67 - זמר: סיני תור זמרת: קלי?
להקה: לינקין! מנגינה שמתנגנת לכם בראש: SUBG
עונה אהובה: חורףףףף
חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: חיות? חיבור? WTF?
אבן אהובה: כאוס... זה האבן שיש לי על הצוואר בשרשרת סגנון לבוש: שאנטי
מאמין במיסטיקה? להההה אם כן, במה? אמרתי להה
מאמין באלוקים? יאפ יאפ! שומר כשרות? ברור! שומר שבת? כנ"ל.. צם בכיפור? כנ"ל... זכר/נקבה: נקבה נקבתית... איפור/בלי איפור: בלי בלי בלי
לק בציפורניים/בלי לק? לק שחור כה, אחר לא! בושם אהוב: Hot ---> איזה שם פלצני
ניחוחות אהובים: קטורת קיץ/חורף: חורף, אמרתי כבר... אביב/סתיו: סתיו, כי זה קרוב לחורף שמיים/ארץ: שמיים אש/מים: מים ים/יבשה: יאאלה לקפוץ... ים! שמש/ירח: ירח חמוץ/מתוק: מתוק חריף/מלוח: מלוח תלתלים/חלק: תלתלים, ואני לא אומרת את זה כי יש לי תלתלים שחור/בלונדיני: שחור חיבוק/נשיקה: חיבוק! סקס/אהבה: לא עונה... אני דוסה מורעלת...
מדבר/טונדרה(מדבר קור): אין לי מושג מזה...
מישור/הרים: הרים כסף/זהב: בצל
שחור/לבן: שחור ולבן טראנס/האוס: שניהם
לועזי/ישראלי: לועזייייי מסנג'ר/אייסיקיו: שניהם
- האם אי פעם: עישנת סיגריות? פעם אחת... שתית אלכוהול? לא נטלת סמים? לא!
איזה? לא ברור? תרופות הרגעה? חחח אני לא חושבת שהמציאו כדורים בשבילי כדורי שינה? בחיים לא נתקלתי בזה, רק בטלוויזיה
נישקת את בן מינך? כן... שכבת עם בן מינך? אין צורך להגזים אם כן, איך היה? גוועלד! חתכת את עצמך? כן שברת משהו מעצבים? חחח משו? משאוהים!
היית בים המלח? כה היית בחרמון? לא פילחת משהו מחנות? מסטיק בזוקה
בגדת בבן זוגך? לא ניסית פעם טריפ? לא היית בהודו? בעתיד הקרוב... היית מאושפז? לאא עשית סיאנס? לאאאאאאאא הלכת למכשפה? לאאאאאאאאאאאאאא פתחו לך בטאוט? לא היית באנונימוס? מזה?
ביקרת במשחטה? כל יום.. פחחח לא
ראית שוחט? טלוויזיה נחשב? איך תקרא לילדים שלך? אברהם יצחק יעקוב, סתם, יונתן
כמו האבא מה השם של הורייך? חנה וזכריה, זה כבר לא סתם
של אחים שלך? רונן, עופר, אורית, דורון, ומורן של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? אין חיות!
ראית פעם גופה של אדם? לאאאאאאא
יש לך פוביות? כה, מנמלים, ליצנים, חושך, דלתות, מדרגות פירסינג יש? לא, אין אפילו עגיל...
וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? שומעת? אני חיה אותה...
מזלות שאני מסתדר איתם? אין לי מושג מזלות שלא? כנ"ל.. אתה מאמין בגלגול נשמות? כה אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? כה מפחד למות? לא משהו שבא לך לומר לסיום? גוועלד! יש שאלות שבא לך להוסיף? חחח מה קורה? השאלון הזה חופר? לא, הוא היה ממש קצר!
סורי על נימת השאלון, ראו התחשבות בשעה ובמצב, הרגע חזרתי מסרט אימה