שאלוניםD:

ליטול B

New member
בעצם זה תלוי איך אני אקום יום שני

אם אמא תעצבן אותי אני באה אם לא אז נשאר עחעחע ואין לי מושג מתי יש רכבות כי שינו אותם בגלל פסח והאתר הדפוק לא עובד לי אז אממ לא סגורה על עצמי בקיצור!!!

YouFoundMe

New member
../images/Emo24.gif?

"ביום ב' 17/04,חול המועד פסח,הרכבות תופעלה לפי לוח זמנים של יום ה'. הרכבת היוצאת מבנימינה בשעה 08:56 לרחובות תמשיך עד אשקלון." עכשיו את יודעת על השינויים?

The lawnmower

New member
זה היה קשה...../images/Emo178.gif

שם: יובל תאריך לידה: 8.4.93 מזל: טלה ארץ לידה: ישראל עיר לידה: לא זוכרת.... מוצא: לא יודעת... צבע חביב: אמממ....למה חביב?...צבע אהוב : שחור צמחוני/טבעוני? לא ולא..
צבע עיניים: חום צבע השיער: חום גובה: 1.50 ומשו.... - זמר: אפחד זמרת: קלי..(נו ברור לא..?) להקה: אפחד מנגינה שמתנגנת לכם בראש: הסימפוניה החמישית ששל מוצארט...
...סתם סתם עונה אהובה: קיץ חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: חתול אבן אהובה: אה? סגנון לבוש: אממ....לא מותגים וכאלה...בעע....נגיד שספורטיבי מאמין במיסטיקה? לא אם כן, במה? אמרתי כבר שלאאאאא
...(
) מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? לא שומר שבת? לא צם בכיפור? כן זכר/נקבה: נקבה... איפור/בלי איפור: רק שחור בעיניים... לק בציפורניים/בלי לק? טיפקס זה נחשב?....חחחח... סתם...לק שחור... בושם אהוב: אממ..אפחד... ניחוחות אהובים: אוכל של אמא
קיץ/חורף קיץ אביב/סתיו אביב שמיים/ארץ ארץ אש/מים מים ים/יבשה שניהם... שמש/ירח שמש חמוץ/מתוק חמוץ חריף/מלוח חריף.. תלתלים/חלק שניהם... שחור/בלונדיני שניהם חיבוק/נשיקה נשיקה סקס/אהבה אה?....אני בת 13.... מדבר/טונדרה(מדבר קור) אפחד מישור/הרים מישור כסף/זהב אפחד.... שחור/לבן שחור!!... טראנס/האוס מה זה האוס?... לועזי/ישראלי לועזי...שונאת ישראלי... מסנג'ר/אייסיקיו מסנג'ר...אייסיקיו סתם מביא וירוסים!... - האם אי פעם: עישנת סיגריות? ברור שלא!!! בעעעעעעעעעעעעע... שתית אלכוהול? ברור שלא!!!!...בעעעעעעע.... נטלת סמים? בעעע ברור שלא!!...נו מה זה השאלות האלה... איזה? תרופות הרגעה? לא.. כדורי שינה? לא.. נישקת את בן מינך? משום מה לא... שכבת עם בן מינך? מה זה פה יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ברור שלא!!...התחלתי להתעצבן... אם כן, איך היה? חתכת את עצמך? כן שחתכתי סלט....
שברת משהו מעצבים? אני חושבת....לא זוכרת.... היית בים המלח? כן היית בחרמון? כן... פילחת משהו מחנות? לא... בגדת בבן זוגך? לא... ניסית פעם טריפ? מה זה?... היית בהודו? לא.. היית מאושפז? לא עשית סיאנס? לא.. הלכת למכשפה? כן....למורה שלי.... פתחו לך בטאוט? מה זה? היית באנונימוס? גם מה זה? ביקרת במשחטה?לא.. ראית שוחט? לא איך תקרא לילדים שלך? יש לי עוד זמן.. מה השם של הורייך? עד לפה... של אחים שלך? לא זוכרת..... של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? ספיד..
ראית פעם גופה של אדם? לא יש לך פוביות? לא פירסינג יש? לא וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? קלי
מזלות שאני מסתדר איתם? שור אריה טלה קיצר כולם.. מזלות שלא? אפחד.. אתה מאמין בגלגול נשמות? לא אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? לא מפחד למות? ברור מי לא?... משהו שבא לך לומר לסיום? כן...מתי זה מסתיים?... יש שאלות שבא לך להוסיף? כן.....למה זה לעזעזל זה תרם לנו? השאלון הזה חופר? ברורררררררררררררררררררר

BritneyHeart

New member
עונה

שם:עידן תאריך לידה:11.10.91 מזל:מאזניים ארץ לידה:ישראל עיר לידה:עפולה מוצא:מרוקאי
צבע חביב:כחול צמחוני/טבעוני? לאדע ... צבע עיניים:חום צבע השיער:חום גובה:1.65 - זמר:כריס בראון (אני ממש מתחיל לאהוב את השירים שלו) זמרת:בריטני ספירס (כן אני אוהב גם את קלי
) להקה:בלאק איד פיס מנגינה שמתנגנת לכם בראש: WA
עונה אהובה:חורף חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:אף אחד :S אבן אהובה:אין
סגנון לבוש:לא יודע רגיל [?] מאמין במיסטיקה? לא ממש אם כן, במה? ..... מאמין באלוקים? ברור שומר כשרות?דהה איזה שאלה שומר שבת? לא ...אבל לא מדליק אש ... צם בכיפור?כן זכר/נקבה:זכר איפור/בלי איפור:בלי לק בציפורניים/בלי לק? :S בושם אהוב: אין ..... ניחוחות אהובים: חרא :S .... לא יודע קיץ/חורף: חורף אביב/סתיו:סתיו שמיים/ארץ:ארץ אש/מים:מים ים/יבשה:יבשה שמש/ירח:ירח חמוץ/מתוק:מתוק חריף/מלוח:חריף תלתלים/חלק:חלק שחור/בלונדיני:שחור חיבוק/נשיקה:חיבוק סקס/אהבה:אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור):טונדרה
מישור/הרים:הרים כסף/זהב:זהב שחור/לבן:לבן טראנס/האוס:לא זה ולא זה לועזי/ישראלי:לועזי איככ ישראלי בעע מסנג'ר/אייסיקיו:מסן - האם אי פעם: עישנת סיגריות? לאא איככ שתית אלכוהול?לא נטלת סמים?לא איזה?לא תרופות הרגעה?לא כדורי שינה?לא נישקת את בן מינך?לא שכבת עם בן מינך?לא אם כן, איך היה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חתכת את עצמך?לא שברת משהו מעצבים?את המקלדת
היית בים המלח?כע היית בחרמון?כן פילחת משהו מחנות?לא
בגדת בבן זוגך? לא ניסית פעם טריפ? אממממממ
היית בהודו? לא היית מאושפז? לא עשית סיאנס? לא הלכת למכשפה? לא פתחו לך בטאוט?לא היית באנונימוס?לא ביקרת במשחטה?לא ראית שוחט?לא איך תקרא לילדים שלך?טינקי-וינקי,דיפסי,להלה,פה
מה השם של הורייך? לא עניינך ... של אחים שלך? ^^ של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?אין ראית פעם גופה של אדם? לא יש לך פוביות? לפעמים פירסינג יש? אין וקעקוע? אין מוסיקה שאתה שומע? פופ,היפ-בופ,פופ/רוק מזלות שאני מסתדר איתם? מאזניים מזלות שלא? נאדה אתה מאמין בגלגול נשמות? אממ כן קצת אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? ברור מפחד למות? מי לא
משהו שבא לך לומר לסיום? קובי קובה הוא פונפון
יש שאלות שבא לך להוסיף? KEN V LO השאלון הזה חופר?יותר מדי

reuti1234

New member
../images/Emo9.gif

שם: רעות
תאריך לידה: 3.8.92 מזל: אריה ארץ לידה: ישראל עיר לידה: חיפה מוצא: רומניה צבע חביב: כחול צמחוני/טבעוני? לא.. אבל מהבשר אוכלת רק עוף צבע עיניים: כחול צבע השיער: חום גובה:
- זמר: ג'סי מקרטני זמרת: קלי קלארקסון להקה: הממ ווסטלייף
מנגינה שמתנגנת לכם בראש: מוגלי אוהב לדאוג לי.... עונה אהובה: אביב/סתיו חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: כלב אבן אהובה: הממ אין סגנון לבוש: כל הזמן משתנה מאמין במיסטיקה? לא אם כן, במה? מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? לפעמים שומר שבת? לא
צם בכיפור? בין הארוחות זכר/נקבה: נקבה איפור/בלי איפור: בלי לק בציפורניים/בלי לק? בלי בושם אהוב: fantasy ניחוחות אהובים: הממ האוכל של ספתא
קיץ/חורף: בקיץ אני רוצה חורף ובחורף קיץ אז אינלי מושג... אביב/סתיו: אוהבת את שניהם שמיים/ארץ: שמיים אש/מים: מים ים/יבשה: ים שמש/ירח: ירח חמוץ/מתוק: שניהם חריף/מלוח: מלוח תלתלים/חלק: גלי שחור/בלונדיני: שחור חיבוק/נשיקה: אי אפשר בלעדי שניהם
סקס/אהבה: גם וגם
אבל אהבה יותר חשובה מדבר/טונדרה(מדבר קור): לאדעת מישור/הרים: הרים כסף/זהב: זהב שחור/לבן: שחור טראנס/האוס: טראנס לועזי/ישראלי: אוהבת את שניהם מסנג'ר/אייסיקיו: מסנג'ר - האם אי פעם: עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן נטלת סמים? לא איזה? תרופות הרגעה? לא כדורי שינה? פעם אחת אולי כשהייתי חולה נישקת את בן מינך? כן שכבת עם בן מינך? לא אם כן, איך היה? חתכת את עצמך? בטעות שברת משהו מעצבים? נראלי שכן
היית בים המלח? כה היית בחרמון? הממ נראלי פילחת משהו מחנות? כשהייתי קטנה גנבתי מסטיק בזוקה
בגדת בבן זוגך? חס ושלום ניסית פעם טריפ? לא היית בהודו? לא חושבת היית מאושפז? כן עשית סיאנס? כמעט עשיתי אבל השתפנתיי
הלכת למכשפה?לאא פתחו לך בטאוט? היית באנונימוס? הא? ביקרת במשחטה? לא ראית שוחט? לא איך תקרא לילדים שלך? יש לי זמן להחליט מה השם של הורייך? ישראל ואריאלה של אחים שלך? ליאת ושרי של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? סנופיי
ראית פעם גופה של אדם? לא יש לך פוביות? לא פירסינג יש? לא וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? פופ בעיקר קלי מזלות שאני מסתדר איתם? הממ החברה הכי טובה שלי היא מזל שור מזלות שלא? לאדעת אתה מאמין בגלגול נשמות? לא חשבתי על זה אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? קצת מפחד למות? קצת משהו שבא לך לומר לסיום? היה נחמד
יש שאלות שבא לך להוסיף? לא השאלון הזה חופר? קצת אבל זה כייף

Shiri from the block

Active member
שאלון ארוך../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif שם: שירן. תאריך לידה: 21.7.87 מזל: סרטן.. ארץ לידה: ישראל. עיר לידה: ירושלים../images/Emo7.gif מוצא: נוותר../images/Emo3.gif צבע חביב: שחור וכחול צמחוני/טבעוני? בשרית../images/Emo3.gif צבע עיניים: חום כהה../images/Emo5.gif צבע השיער: חום. גובה: 1.62../images/Emo10.gif - זמר: רובי וויליאמס. זמרת: בריטני ספירס../images/Emo99.gif להקה: בקסטריט בויז!../images/Emo47.gif מנגינה שמתנגנת לכם בראש: כלום../images/Emo12.gif עונה אהובה: חורף. חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: מתחברת? עצלן?../images/Emo6.gif סיד../images/Emo99.gif אבן אהובה: לא מכירה סוגים.. סגנון לבוש: אממ ספורטיבי אלגנט כזה.. מאמין במיסטיקה? נראה לי../images/Emo12.gif אם כן, במה? חח לא יודעת.. מאמין באלוקים? בע, לא. שומר כשרות? לא../images/Emo47.gif שומר שבת? yeah right צם בכיפור? לא. זכר/נקבה: חח רק עכשיו אתם נזכרים לשאול את זה? נקבה../images/Emo3.gif איפור/בלי איפור: בלי.. לק בציפורניים/בלי לק? בלי.. בושם אהוב: קיריוס של בריטני../images/Emo99.gif אבל אני אלרגית אליו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ניחוחות אהובים: אממ, פרחים, לא יודעת.. קיץ/חורף: חורף../images/Emo47.gif אביב/סתיו: סתיו.. שמיים/ארץ: שמיים אש/מים: אש. ים/יבשה: ים. אבל רק מבחינת יופי.. שמש/ירח: ירח. איזה שאלות מוזרות../images/Emo122.gif חמוץ/מתוק: מתוק. חריף/מלוח: אף אחד. תלתלים/חלק: חלקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שחור/בלונדיני: בלונדיני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif חיבוק/נשיקה: אוו, אני אוהבת את שניהם../images/Emo9.gif שניהם דבר חמוד. סקס/אהבה: אהבה. מדבר/טונדרה(מדבר קור): מדבר..../images/Emo12.gif מישור/הרים: הרים, אבל רק אם זה ירוק. אחרת אני לא מעדיפה כלום. כסף/זהב: זהב. שחור/לבן: שחור. טראנס/האוס: אני עדיין לא יודעת מה ההבדל ביניהם.. לועזי/ישראלי: לועזי! מסנג'ר/אייסיקיו: מסנג'ר. - האם אי פעם: עישנת סיגריות? כע שתית אלכוהול? כע נטלת סמים? לא איזה? - תרופות הרגעה? לא. כדורי שינה? לא. נישקת את בן מינך? לא.. שכבת עם בן מינך? לא.. אם כן, איך היה? ../images/Emo6.gif חתכת את עצמך? ניסיתי פעם אחת../images/Emo12.gif שברת משהו מעצבים? נראה לי שכן.. היית בים המלח? לצערי כן. היית בחרמון? כןן!../images/Emo99.gif פילחת משהו מחנות? חח כשהייתי קטנה. בגדת בבן זוגך? חס וחסה. ניסית פעם טריפ? לא. היית בהודו? לא. היית מאושפז? לא.. עשית סיאנס? הלוואי! אני מתה לעשות. הלכת למכשפה? יש דבר כזה?../images/Emo12.gif אף פעם לא שמעתי על מישי שמגדירה את עצמה כמכשפה.. פתחו לך בטאוט? לא, אבל זה גם דבר שאני רוצה לנסות.. היית באנונימוס? לא.. ביקרת במשחטה? חס וחלילה. ראית שוחט? אם הייתי רואה הוא לא היה עוד חי. איך תקרא לילדים שלך? ../images/Emo3.gif מה השם של הורייך? ../images/Emo3.gif של אחים שלך? רחל, אבישי, עומרי, והחתול שלי טייני../images/Emo99.gif של חיות הבית שלך? או חתולים שאתה מאכיל? (טייני נחשב בן משפחה) אממ, של החתולים בחוץ-ג'וניור, פיצקי, דייזי, אצ'ו, ולשאר אין שמות../images/Emo3.gif אנחנו מאלתרים כל פעם../images/Emo6.gif ראית פעם גופה של אדם? בערך.. ראיתי שהוציאו אותו מהדירה והוא היה מכוסה בסדין לבן.. יש לך פוביות? חח כן.. מעכבישים ופחד גבהים. פירסינג יש? לא.. וקעקוע? יהיה יום אחד../images/Emo11.gif מוסיקה שאתה שומע? MTV. מזלות שאני מסתדר איתם? לא יודעת.. מזלות שלא? כנ"ל. אתה מאמין בגלגול נשמות? לא יודעת כבר במה אני מאמינה. אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? ^^ מפחד למות? כן.. משהו שבא לך לומר לסיום? לא.. יש שאלות שבא לך להוסיף? נופ. השאלון הזה חופר? כן.

TheMoonLight

New member
חתיכת שאלון...../images/Emo178.gif

שם: רוחמה...
סתם,
מורן...
תאריך לידה: 14.2.90 שזה אומר שנולדתי בוולנטיין די!! (חג האהבה...) מזל: דלי ארץ לידה: תימן
, חחח סתם, אל ג'זירה, נו ישראל! דה
עיר לידה: לניאדו נחשב? אם לא אז נתניה מוצא: תמנייה! גו תמנים! צבע חביב: בורדו(כי זה יפה
)- חום (ככה) -שחור(כי זה פריקי) -כתום( כי זה גוש קטיף!) צמחוני/טבעוני? פריקוני? נו סתם, אני רגילה... צבע עיניים: hazel
צבע השיער: אממ לפני שינויים? שחור, אחרי? אדום בורדו עילג..
גובה: 1.67 - זמר: סיני תור זמרת: קלי?
להקה: לינקין! מנגינה שמתנגנת לכם בראש: SUBG
עונה אהובה: חורףףףף
חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: חיות? חיבור? WTF?
אבן אהובה: כאוס... זה האבן שיש לי על הצוואר בשרשרת סגנון לבוש: שאנטי
מאמין במיסטיקה? להההה אם כן, במה? אמרתי להה
מאמין באלוקים? יאפ יאפ! שומר כשרות? ברור! שומר שבת? כנ"ל.. צם בכיפור? כנ"ל... זכר/נקבה: נקבה נקבתית... איפור/בלי איפור: בלי בלי בלי
לק בציפורניים/בלי לק? לק שחור כה, אחר לא! בושם אהוב: Hot ---> איזה שם פלצני
ניחוחות אהובים: קטורת קיץ/חורף: חורף, אמרתי כבר... אביב/סתיו: סתיו, כי זה קרוב לחורף שמיים/ארץ: שמיים אש/מים: מים ים/יבשה: יאאלה לקפוץ... ים! שמש/ירח: ירח חמוץ/מתוק: מתוק חריף/מלוח: מלוח תלתלים/חלק: תלתלים, ואני לא אומרת את זה כי יש לי תלתלים שחור/בלונדיני: שחור חיבוק/נשיקה: חיבוק! סקס/אהבה: לא עונה... אני דוסה מורעלת...
מדבר/טונדרה(מדבר קור): אין לי מושג מזה...
מישור/הרים: הרים כסף/זהב: בצל
שחור/לבן: שחור ולבן טראנס/האוס: שניהם
לועזי/ישראלי: לועזייייי מסנג'ר/אייסיקיו: שניהם
- האם אי פעם: עישנת סיגריות? פעם אחת... שתית אלכוהול? לא נטלת סמים? לא!
איזה? לא ברור? תרופות הרגעה? חחח אני לא חושבת שהמציאו כדורים בשבילי כדורי שינה? בחיים לא נתקלתי בזה, רק בטלוויזיה
נישקת את בן מינך? כן... שכבת עם בן מינך? אין צורך להגזים אם כן, איך היה? גוועלד! חתכת את עצמך? כן שברת משהו מעצבים? חחח משו? משאוהים!
היית בים המלח? כה היית בחרמון? לא פילחת משהו מחנות? מסטיק בזוקה
בגדת בבן זוגך? לא ניסית פעם טריפ? לא היית בהודו? בעתיד הקרוב... היית מאושפז? לאא עשית סיאנס? לאאאאאאאא הלכת למכשפה? לאאאאאאאאאאאאאא פתחו לך בטאוט? לא היית באנונימוס? מזה?
ביקרת במשחטה? כל יום.. פחחח לא
ראית שוחט? טלוויזיה נחשב? איך תקרא לילדים שלך? אברהם יצחק יעקוב, סתם, יונתן
כמו האבא מה השם של הורייך? חנה וזכריה, זה כבר לא סתם
של אחים שלך? רונן, עופר, אורית, דורון, ומורן של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? אין חיות!
ראית פעם גופה של אדם? לאאאאאאא
יש לך פוביות? כה, מנמלים, ליצנים, חושך, דלתות, מדרגות פירסינג יש? לא, אין אפילו עגיל...
וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? שומעת? אני חיה אותה...
מזלות שאני מסתדר איתם? אין לי מושג מזלות שלא? כנ"ל.. אתה מאמין בגלגול נשמות? כה אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? כה מפחד למות? לא משהו שבא לך לומר לסיום? גוועלד! יש שאלות שבא לך להוסיף? חחח מה קורה? השאלון הזה חופר? לא, הוא היה ממש קצר!
סורי על נימת השאלון, ראו התחשבות בשעה ובמצב, הרגע חזרתי מסרט אימה

וואי בא לי../images/Emo99.gif

שם:הדר. תאריך לידה: 26/9 [אני עדין בהכחשות בקשר לשניםP:] מזל:מאזניים ארץ לידה:ישראל עיר לידה:ת"א מוצא:מרוקאי-טורקי
צבע חביב:ורוד צמחוני/טבעוני?שום דבר צבע עיניים:חום צבע השיער:חום גובה:1.62 - זמר:אביב גפן זמרת:קלי קלרקסון להקה:המכשפות,כנסיית השכל,ווידין טמפטשיין,וואי...מלא|: מנגינה שמתנגנת לכם בראש:stop crayin' your heart out [-זה מה שאני שומעת עכשיו אז..] עונה אהובה:קיץ!! אבל לא ההתחלה שלו,כי להתרגל אליו זה הכי מסריח בעולם. חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: הכלבה שלי,באפי. אבן אהובה:Shuo? סגנון לבוש:צבעוני? מאמין במיסטיקה?לא כ"כ אם כן, במה? מאמין באלוקים?אני מאמינה בו כשחרא לי,אז זה נוח שיש את מי להאשים
שומר כשרות? כן שומר שבת? לא צם בכיפור? כן זכר/נקבה:נקבה איפור/בלי איפור: עיפרון שחור זה איפור?X: לק בציפורניים/בלי לק? כשיש לי מצברוח אז כן בושם אהוב: הזה של ארמאני בקופסא ממתכת עם הפקק מהגומי...אוח! אין שם על הבקבוק]: ניחוחות אהובים:המ. זה ישמע טיפשי-אבל הריח הזה של הבית
שאני נכנסת מיום ארוך בבי"ס או בעבודה,להיכנס הביתה ולהריח את הריח הזה של הבית,ושל החדר שלי....זה מרגיע כזה נו]; קיץ/חורףקיץ! אביב/סתיואף אחד מהם. שונאת עונות מעברS: שמיים/ארץשניהם סבבה אש/מיםכנ"ל ים/יבשהכנ"ל שמש/ירחכנ"ל חמוץ/מתוקיש חמוץ מתוק!
|צ'ינה| חריף/מלוחhow cares תלתלים/חלקפרוע. שחור/בלונדינישחור חיבוק/נשיקהשניהם סקס/אהבהסקס. סתם....[; מדבר/טונדרה(מדבר קור)מה|: מישור/הריםכנ"ל כסף/זהבכסף שחור/לבןשניהם טראנס/האוסאף אחד לועזי/ישראליישראלי בעיקרון,כי כולם אומרים שברור שלועזי. אז תתפלאו-יש לנו אחלה מוזיקה!
. מסנג'ר/אייסיקיומסן - האם אי פעם: עישנת סיגריות?כן שתית אלכוהול?כן נטלת סמים?לא איזה? תרופות הרגעה?עדין לא
כדורי שינה?כן נישקת את בן מינך?כן שכבת עם בן מינך?כן! אם כן, איך היה?מדהים...[;
חתכת את עצמך?לא שברת משהו מעצבים?כן היית בים המלח?כן היית בחרמון?כן פילחת משהו מחנות?כן בגדת בבן זוגך?לא ניסית פעם טריפ?לא היית בהודו?לא היית מאושפז?לא ממשX: עשית סיאנס?לא הלכת למכשפה?לא פתחו לך בטאוט?לא היית באנונימוס?מה|: ביקרת במשחטה?לא ראית שוחט?לא שידוע ליX: איך תקרא לילדים שלך?למי איכפת מה השם של הורייך?יפה ושמואל של אחים שלך?שלומי ואסף של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? באפי ראית פעם גופה של אדם?לא יש לך פוביות?כן פירסינג יש?לא וקעקוע?לא מוסיקה שאתה שומע?עכשיו? one word של אנוק. מזלות שאני מסתדר איתם?לא מסתדרת עם אף אחד|: מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות?לא יודעת אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?לא יודעת מפחד למות?לא יודעת משהו שבא לך לומר לסיום?זה היה שאלון משעמם]: יש שאלות שבא לך להוסיף?לא השאלון הזה חופר?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק
ח"ח!

YouFoundMe

New member
../images/Emo32.gifשאלון חדש!../images/Emo135.gif

אני יודעת שבעיקרון הייתי אמורה לשרשר לשאלונים,אבל אז לא כולם היו רואים...
חחח בכל מקרה סליחה... הוראות: תפעילו פלייליסט שלכם,לא משנה מאיפה {רצוי שתהיה מגוונת וארוכה ועם שירים שאתם אוהבים},עכשיו תפעילו במדיה פלייר,אבל באקראי{ctrl+h} שלא תהיה לכם שליטה על סדר השירים שינוגנו,עכשיו...לכל שאלה אתם מחליפים שיר וכותבים בתשובה את שם השיר והאמן שמבצע אותו...זה יכול לצאת באמת מגניב.
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
האם יהיו לי ילדים?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
איך יהיה לי היום?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו?

גם לי אין ^

איך העולם רואה אותי? Praise You - Mary Mary
האם יהיו לי חיים מאושרים? Harder to Breath (Acoustic) - Maroon 5 [ייאי]
מה אנשים באמת חושבים עליי? One More Chance - Madonna
האם אנשים חושקים בי בסתר? How Do You Do - Roxette
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Anything But Ordinary - Avril Lavgine [יצא מגניב דווקא
]
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Someday I Will Understand - Britney Spears [חח, מגניב!
]
האם יהיו לי ילדים? Tourniquet - Evanescence
עצה טובה בשבילי: Scream - Micheal & Janet Jackson [חחחחח!
מיישמת
]
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Dreamy Eyes - Christina Aguilera [חשוד Oo]
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Maybe - Enrique Iglesias
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? The One - Jennifer Lopez
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Dirty - Darren Hayes [לווווול!
]
איך יהיה לי היום? You Oughta Know - Alanis Morissette
למה אני כאן? Sunlight - DJ Sammy
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sky Fits Heaven - Madonna [אוקיי Oo]
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Black Black Heart - David Usher
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Let's Take A Ride - Justin Timberlake [משעשע
]
איך תהיה השנה הזו? I Am Me - Ashlee Simpson

brit18

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? dirty dancing 2- represnt cuba האם יהיו לי חיים מאושרים? kelly clarkson- miss independent
מה אנשים באמת חושבים עליי? שירי מימון- לאן שלא תלכי
האם אנשים חושקים בי בסתר? britney- thinking about you
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? bob sinlar- love generation מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? sahkira feat whuklif jan - hips dont lie האם יהיו לי ילדים? mix)britney- oops (ospiana עצה טובה בשבילי: so i'm the reason to stay alive try a little harder to see the other side.... the first the day of my life-mel c מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? britney- chaotic
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the power of love - franke goes to hollywood איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? dirtty dancing 2-wyclif jan-dance like this איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? -destnys chid-solder איך יהיה לי היום? hillary duff- fly למה אני כאן? hillary duff- come clean בתור מה אנשים יזכרו אותי? since u've been gone- kelly clarcson איזה שיר יתקע לי בראש מחר? hillary duff- why not (remix2005)
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? jlo- get right איך תהיה השנה הזו? byp- where is the

למעלה