שאלוניםD:

sapirush 100

New member
../images/Emo12.gif ווואוווווווו

שם: ספיר תאריך לידה: 25.11.1992 מזל: קשת ארץ לידה: ישראל עיר לידה: לוידעת איפה הבית חולים הזה
מוצא: להתחיל? חצי רומניה. רבע פולניה ורבע לטבית. אבל ההורים שלי ואני צברים
צבע חביב: כחול אדום צמחוני/טבעוני? נופ
צבע עיניים: כחול צבע השיער: בלונדיני גובה: 165 וחצי ( אמא שלי טוענת שגבהתי בשבוע האחרון
[ נמדדתי לפני שבוע] זמר: אין משו רציני זמרת: לוידעת לא מישהי רצינית ... :-\ רציני שאת שואלת?? קלי קלארקסון !!!
להקה: לוידעת פעם הערצתי תונגבויז... כרגע גם לא משו רציני
מנגינה שמתנגנת לכם בראש: מממ.... אני שומעת מוזיקה כרגע אז אמממ... אני שומעת : WOMAN IN LOVE
שיר כל כך יפהההההה עונה אהובה: אביב. חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: אממ.. לוידעת.. אבן אהובה: ספיר
אני משוחדת
אבל רציני אבן מהממת
סגנון לבוש: ספורט אלגנט. מאמין במיסטיקה? לא בהכל.. יש דברים קטנים... אם כן, במה? לוידעת ממש דברים קטנים שדפוקים אצלי בשכל לא יותר מזה... שומר כשרות? כן. שומר שבת? לא צם בכיפור? כן. זכר/נקבה: נקבה איפור/בלי איפור: רק עיפרון וקצת גלוס לק בציפורניים/בלי לק? לק בושם אהוב: לוידדעת איך קוראים לו ניחוחות אהובים: וניל קיץ/חורף קיץ אביב/סתיו אביב שמיים/ארץ שמיים אש/מים אש ים/יבשה ים שמש/ירח ירח חמוץ/מתוק חמוץ חריף/מלוח חריף תלתלים/חלק לי יש חלק אבל אני כל כך רוצה תלתלים
שחור/בלונדיני טלוי למי... חיבוק/נשיקה חיבוק. מדבר/טונדרה(מדבר קור) מדבר מישור/הרים הרים כסף/זהב זהב. שחור/לבן לבן טראנס/האוס האוס לועזי/ישראלי לועזי מסנג'ר/אייסיקיו מסנג'ר - האם אי פעם: עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא נטלת סמים? לא
איזה? תרופות הרגעה? לא כדורי שינה? לא נישקת את בן מינך? לא שכבת עם בן מינך? לא
אם כן, איך היה? די כבר!!!! חתכת את עצמך? בטעות
שברת משהו מעצבים? עפרון
היית בים המלח? כן היית בחרמון? כן פילחת משהו מחנות? לא בגדת בבן זוגך? אתם ממשיכים
ניסית פעם טריפ? ללאאאאאאאאאאאא היית בהודו? לא היית מאושפז? לא עשית סיאנס? לא הלכת למכשפה? לא פתחו לך בטאוט? לא היית באנונימוס? לא ביקרת במשחטה? לא ראית שוחט? לא איך תקרא לילדים שלך? לוידעת מה השם של הורייך? עד כאן של אחים שלך? ע-ד כ-א-ן.! של חיות הבית שלך? או חתולים שאתה מאכיל? ראית פעם גופה של אדם? לא יש לך פוביות? כן מג'וקים פירסינג יש? לא וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? הכל חוץ ממזרחי מזלות שאני מסתדר איתם? לוידעת:-\ מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות? לא אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? לא מפחד למות? כמו הרבה אחרים. משהו שבא לך לומר לסיום? הסוף היה מעצבןןןןןןןןןןןן יש שאלות שבא לך להוסיף? לא השאלון הזה חופר? מאוד

ThePrinceOfLies

New member
המ"ה?../images/Emo66.gif

שם: אלירן מאור תאריך לידה:27/11/89 מזל: קשת ארץ לידה:ישראל
עיר לידה:נתניה מוצא:מרוקאי אם לזה התכוונת
צבע חביב:אממ כחול כהה צמחוני/טבעוני?בשר זה יאמי
צבע עיניים:חום צבע השיער:כרגע חום שחור כי לא כל הצבע ירד
במקור חום גובה:1.70 משו כזה - זמר: ג'סי מקארטני זמרת:קלי
להקה:סינרגיה, אוונסנס, פאל אאוט בוי, פאניק מנגינה שמתנגנת לכם בראש: WA זה הצלצול לשי והרגע התקשרו אליי
עונה אהובה:אביב חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:Oo אמממ...חתול אבן אהובה:Oo סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה מאמין במיסטיקה?לא ממש... אם כן, במה? מאמין באלוקים?
שומר כשרות?אממ בערך שומר שבת?
צם בכיפור?עד השנה צמתי...מיום כיפור הבא כבר לא זכר/נקבה:זכר...? איפור/בלי איפור:בלי לק בציפורניים/בלי לק?בלי בושם אהוב:הוגו בוס
ניחוחות אהובים: בית שחי של בובות שעוה! קיץ/חורףחורף אביב/סתיואביב שמיים/ארץארץ? אש/מיםמים ים/יבשהים שמש/ירחירח חמוץ/מתוקמתוק חריף/מלוחחריף
תלתלים/חלקחלק שחור/בלונדיניבלונדיני
חיבוק/נשיקהנשיקה סקס/אהבהאהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור)אממ לודע:X מישור/הריםהרים...זה מגניב
כסף/זהב כסף שחור/לבןלבן טראנס/האוסלא זה ולא זה... לועזי/ישראלישניהם
מסנג'ר/אייסיקיואייסי - האם אי פעם: עישנת סיגריות?כע...איכ
שתית אלכוהול?לא
{רציני!} נטלת סמים?
איזה?
תרופות הרגעה?
כדורי שינה?
נישקת את בן מינך?חח כה שכבת עם בן מינך?לא Oo אם כן, איך היה?
מענג ומשכרXD חתכת את עצמך?לא בכוונה
שברת משהו מעצבים?חחח כה...מרוקאי או לא?
היית בים המלח?
;[[ היית בחרמון?
וואי היה כזה כיף...
פילחת משהו מחנות?
בגדת בבן זוגך?
ניסית פעם טריפ??
היית בהודו?
את מי איבדתי שם?
היית מאושפז?כה...בגיל 3 כשעשו לי את הניתוח ברגל... עשית סיאנס?חחח אני וחברים שלי ניסינו והדבר היחיד שהצלחנו זה להעלות את הלוח באש הלכת למכשפה?
פתחו לך בטאוט?פתחו לי מה?! היית באנונימוס?איפה?
ביקרת במשחטה?
ראית שוחט?
איך תקרא לילדים שלך?אור ודניאל! מה השם של הורייך?אילנה ומאיר של אחים שלך? *אחיות... איבט{17} וליאת {9} של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?
בשם שוקו ראית פעם גופה של אדם?
איכ מד"א>< יש לך פוביות? גבהים בעיקר... פירסינג יש? הליקס באוזן שמאל וקעקוע?
מוסיקה שאתה שומע?הכל מזלות שאני מסתדר איתם? אממ..לודע מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות?
אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? לודע.. מפחד למות?אולי.. משהו שבא לך לומר לסיום? אני אוהב שאלונים
יש שאלות שבא לך להוסיף?יש המון אבל לא מתאימות לפה *מגלגלעינייםשלמסנג'ר* השאלון הזה חופר?ממש לא

Blue Aura

New member
מזה, מזה, מזה פה../images/Emo35.gif ../images/Emo11.gif

מה זה הכינוי החדש הזה
זה התפקיד שלי פה. תתחדש והמ"ה זה הטופ מודל הבאה.

ThePrinceOfLies

New member
חח תודה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

והיי זה כינוי יפה [מי מושפע של אנג'ל מי?
]

תמרוש5

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:
תמר תאריך לידה:
30.5 מזל:
תאומים ארץ לידה:
ישראל עיר לידה:
ירושלים מוצא:
אשכנזיה(גאה!!) צבע חביב:
ירוק צמחוני/טבעוני?
צמחונית!!
צבע עיניים:
ירוק
צבע השיער:
חום גובה:
1.65 - זמר:
אביב גפן זמרת:
קלי! להקה:
אוונסנס\גרין דיי מנגינה שמתנגנת לכם בראש:
המנגינה של tunkful(השיר של קלי..) עונה אהובה:
סתיו חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:
חתול אבן אהובה:
?!?! סגנון לבוש:
נממ מאמין במיסטיקה?
לא אם כן, במה?
מאמין באלוקים?
כן שומר כשרות?
לא שומר שבת?
לא צם בכיפור?
לא זכר/נקבה:
נקבה
איפור/בלי איפור:
עם לק בציפורניים/בלי לק?
בלי בושם אהוב:
noa ניחוחות אהובים:
נממ? קיץ/חורף
חורף אביב/סתיו
סתיו שמיים/ארץ
שמיים אש/מים
מים ים/יבשה
ים שמש/ירח
ירח חמוץ/מתוק
מתוק חריף/מלוח
מלוח תלתלים/חלק
חלק שחור/בלונדיני
בלונדיני חיבוק/נשיקה
נשיקה סקס/אהבה
אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור)
מדבר? מישור/הרים
מישור כסף/זהב
כסף
שחור/לבן
שחור טראנס/האוס
טראנס לועזי/ישראלי
שניהם מסנג'ר/אייסיקיו
מסנג'ר!!
- האם אי פעם: עישנת סיגריות?
כן! שתית אלכוהול?
כן.. נטלת סמים?
לא!
איזה?
תרופות הרגעה
כדורי שינה?
לא נישקת את בן מינך?
כן(בלחי..) שכבת עם בן מינך?
לא אם כן, איך היה? חתכת את עצמך?
לא שברת משהו מעצבים?
כו.. היית בים המלח?
כן אבל אפעם לא נכנסתי! היית בחרמון?
כן פילחת משהו מחנות?
לא שזכור לי בגדת בבן זוגך?
בנתיים לא. ניסית פעם טריפ?
לא! היית בהודו?
בע לא. היית מאושפז?
לא. עשית סיאנס?
לא. הלכת למכשפה?
לא! פתחו לך בטאוט?
? אה טארוט! חח לא. היית באנונימוס?
כןןן! ביקרת במשחטה?
חס וחסה ראית שוחט?
לא
איך תקרא לילדים שלך?
אפרת ושחר
מה השם של הורייך?
של אחים שלך?
קרן וזיו של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?
צ'ינו שמו של החתול שלי ראית פעם גופה של אדם?
-* יש לך פוביות?
כן. פירסינג יש?
לא אבל אני מתה לעשות בגבה! וקעקוע?
לא זה כואב!! מוסיקה שאתה שומע?
נמ. הרבה אביב גפן וקלי. וגם סתם שירים ואין סגנון מסוים אבל לא אוהבת מזרחית. מזלות שאני מסתדר איתם?
לא יודעת. מזלות שלא?
אין שמץ. אתה מאמין בגלגול נשמות?
קצת. אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?
קצת זה מורכב מדי מפחד למות?
לא. משהו שבא לך לומר לסיום?
נמאס לי לעשות
יש שאלות שבא לך להוסיף?
לא!! השאלון הזה חופר?
קצת

ליטול B

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:ליטל תאריך לידה:4.1.90 מזל:גדי
ארץ לידה:ישראל עיר לידה:קרית אתא מוצא:ואייי חחחח חצי תמניה חצי עיראקית צבע חביב:כחול
צמחוני/טבעוני?טבעונית צבע עיניים:חום אבל משתנה לפעמים מבהיר לכהה צבע השיער:חום בהיר גובה:1.67 - זמר:אין לי העדפה זמרת:קלי
להקה:פאניק מנגינה שמתנגנת לכם בראש:השיר של The veronicas- 4Ever עונה אהובה:אביב חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:ציפור סגנון לבוש: אני מעדיפה ספורטיבי מאמין במיסטיקה?כן אם כן, במה?נמרוד הראל נחשב?
מאמין באלוקים?הפסקתי שומר כשרות?כן שומר שבת?כבר לא צם בכיפור?כן זכר/נקבה:נקבה איפור/בלי איפור:מעדיפה בלי אבל אני שמה לק בציפורניים/בלי לק?בלי בושם אהוב:זה לא פייר יש לי כמעט את כל הדיוטי פרי בבית
אבל אממ אמור אמור ניחוחות אהובים:הא?
קיץ/חורף:חורף אביב/סתיו:שתיהן אבל יותר אביב שמיים/ארץ:חחחחחחחח אש/מים:מים ים/יבשה:יבשה שמש/ירח:ירח חמוץ/מתוק:מתוק חריף/מלוח:מלוח תלתלים/חלק:אצלי יש את שניהם אין העדפה
שחור/בלונדיני:חום
חיבוק/נשיקה:חיבוק סקס/אהבה: סקס!?
חחחחחח אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור):יש מדבר של קור? אז קור מישור/הרים:מישור כסף/זהב:כסף שחור/לבן:לבן טראנס/האוס:טראנס לועזי/ישראלי:לועזי מסנג'ר/אייסיקיו:אני בשניהם - האם אי פעם: עישנת סיגריות?שכטה ואני לא מתקרבת לזה יותר שתית אלכוהול?כעעע נטלת סמים?עוד לא
איזה? תרופות הרגעה?לא כדורי שינה?לא נישקת את בן מינך?בת דודה שלי נחשב? שכבת עם בן מינך?לא אם כן, איך היה?
חתכת את עצמך?לא שברת משהו מעצבים?לא היית בים המלח?כן היית בחרמון?לא פילחת משהו מחנות?בטחחחח בגדת בבן זוגך?לא ניסית פעם טריפ?לא היית בהודו?לא היית מאושפז?לא עשית סיאנס?לא הלכת למכשפה?לא פתחו לך בטאוט?לא היית באנונימוס?לא ביקרת במשחטה?לא ראית שוחט?כן איך תקרא לילדים שלך?רועי,דביר,עדי, עדן(אם בעלי יסכים
) מה השם של הורייך? חחחחחח לא
של אחים שלך?של ההורים לא אז של האחים!?
של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?אין ראית פעם גופה של אדם?לא יש לך פוביות?ג'וקים פירסינג יש?לא וקעקוע?לא מוסיקה שאתה שומע? מזלות שאני מסתדר איתם?זה הדבר האחרון שאני בודקת מזלות שלא?נו.. אתה מאמין בגלגול נשמות?כן אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?כן מפחד למות?כן משהו שבא לך לומר לסיום? חה חה חה כמה שאני שמיייחחח
יש שאלות שבא לך להוסיף?ממש לא השאלון הזה חופר?קצת

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני אגיב מחר-אינלי זמן!../images/Emo201.gif

אני כבר אגיב לעצמי מחר...
רק כדי שתדעו {ליטל, בלי הערות {לא} מתוחכמות בבקשה...
}

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשליי!../images/Emo26.gif

שם:אדר תאריך לידה:6.3 מזל:דגים :ארץ לידה:ישראל...
עיר לידה:חולון מוצא:טריפוליטאית ופרסייה...בינתיים זה כמו עבודת שורשים, מזה פה?! צבע חביב:סגול צמחוני/טבעוני?לא...אבל לא מתה על בשר צבע עיניים:חום כהה צבע השיער:שתני עם נטייה לחום גובה:1.57...
- זמר:אינלי מושג
זמרת:קלי
להקה:דרין דיי, בלאק אייד פיז, מארון5, קולדפליי.. מנגינה שמתנגנת לכם בראש:BTHE-מה שאני שועמת עכשיו
עונה אהובה:תלוי במצברוח-כרגע חורף חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:חתול-לא תלוי באפ'חד, אבל מתפנק וכאלה
אבן אהובה:חלוקי נחל...מזאת השאלה הזאת!? סגנון לבוש:נממ יותר אלגנט... מאמין במיסטיקה?לפעמים אם כן, במה?לפעמים במזלות וכאלה, גלגולי נשמות וסיאנס... מאמין באלוקים?כן
שומר כשרות?כן שומר שבת?לא... צם בכיפור?כן זכר/נקבה:עכשיו שואלים!? נקבה...
איפור/בלי איפור:אני כולה בת 13, עזבו אותי!
לק בציפורניים/בלי לק?עם, אבל רק שחור/שקוף בושם אהוב:נממ שכחתי את השם, אבל בצורת יהלום כזה...
ניחוחות אהובים:ריח של אחרי גשם, ושל מאפייה
קיץ/חורףתלוי במצברוח נו...וחורף אביב/סתיוסתיו. תמיד
שמיים/ארץשמיים... אש/מיםאש ים/יבשהים שמש/ירחירח חמוץ/מתוקמתוק...כמוני!{ליטל, סתמי שוב...} חריף/מלוחמלוח...חריף הורג אותי! תלתלים/חלקחלק...הלוואי עליי!
שחור/בלונדינילי כאילו? משהו באמצע, ל'דעת! חיבוק/נשיקהתלוי ממי ובמצברוח-בעיקרון נשיקה סקס/אהבהאהבה
מדבר/טונדרה(מדבר קור)טונדרה מישור/הריםהרים...
כסף/זהבזהב!
שחור/לבןשחור... טראנס/האוסלא שניהם...לא כ"כ מבינה בזה
לועזי/ישראלי:לועזי... מסנג'ר/אייסיקיומסנג'ר - עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן-מגעיל נטלת סמים?בטח!!! שלא...
איזה?
תרופות הרגעה?לא כדורי שינה?לא, ואני צריכה לסדר לעצמי כאלה עם שכנים כמו שלי נישקת את בן מינך?לא... שכבת עם בן מינך?אני בת 13, לא שכבתי גם עם בני המין השני!
אם כן, איך היה?מטריף חתכת את עצמך?כמעט...עזבו
שברת משהו מעצבים?הרבה פעמים! היית בים המלח?כן... היית בחרמון?כן... פילחת משהו מחנות?כן, ואחר כך החזרתי-הייתי בת 5! בגדת בבן זוגך?לא... ניסית פעם טריפ?לא... היית בהודו?לא היית מאושפז?כן-פתחתי את הסנטר... עשית סיאנס?ניסיתי, לא יודעת אם הצלחתי
הלכת למכשפה?לא... פתחו לך בטארוט?הדפסתי קלפים ועשיתי לעצמי, נחשב?
היית באנונימוס?שו? ביקרת במשחטה?לא... ראית שוחט?אולי בלי ידעתי...
איך תקרא לילדים שלך?נילי, יפעת וצליל-לא צריך את אישור הבעל...ויהיו לי 3 בנות!
מה השם של הורייך?חסוי
של אחים שלך?
כנל של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?פסטרמה {פוסטי} ומשה {מושוניקו} ראית פעם גופה של אדם?לא יש לך פוביות?ממקומות סגורים, ג'וקים וזוחלים... פירסינג יש?עגיל באוזניים נחשב?אבל אני רוצה באף וקעקוע?לא מוסיקה שאתה שומע?רוקפופ מזלות שאני מסתדר איתם?נראה לי בתולה... מזלות שלא?אין לי שמץ אתה מאמין בגלגול נשמות?כן אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?כן מפחד למות?לא...שיגיע כבר
משהו שבא לך לומר לסיום?נמ...שליטל מעצבנת ואומרת דברים לא מצחיקים!
אה! ונמאס לי להגיד הדגש וסדגש
יש שאלות שבא לך להוסיף?אתם רוצים להרוג אותי, נכון?
השאלון הזה חופר?הגעתי כבר לסין מרוב החפירות האלה...

Bleed for Me

New member
עונה

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 מזל:שור ארץ לידה:ישראל עיר לידה:ר"ג מוצא:אשכנזייה צבע חביב:אדום ושחור צמחוני/טבעוני?לא צבע עיניים:ירוק צבע השיער:חום גובה:1.71 - זמר:אין זמרת:קלי להקה:גרין דיי,פול אאוט בוי,בלינק,מקפליי,סאן אוף דורק,באסטד,פאניק! אט דה דיסקו,מיי כמיקל רומנס ועוד רבים אחרים.. מנגינה שמתנגנת לכם בראש:Linkin Park-Breaking The Habit עונה אהובה:אביב,סתיו חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:נשר אבן אהובה:מה? סגנון לבוש:ספורט אלגנט כזה מאמין במיסטיקה?לא אם כן, במה?--- מאמין באלוקים?לא שומר כשרות?לא שומר שבת?לא צם בכיפור?כן זכר/נקבה:נקבה איפור/בלי איפור:איפור לק בציפורניים/בלי לק?לק שחור בושם אהוב:AMOR AMOR ניחוחות אהובים:של גשם,מזגן,דלק קיץ/חורף:חורף אביב/סתיו:אביב שמיים/ארץ:ארץ אש/מים:מים ים/יבשה:יבשה שמש/ירח:שמש חמוץ/מתוק:חמוץ חריף/מלוח:מלוח תלתלים/חלק:גלי
שחור/בלונדיני:שחור חיבוק/נשיקה:נשיקה
סקס/אהבה:אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור):השני מישור/הרים:מישור,למי יש כח לטפס עכשיו
כסף/זהב:זהב לבן שחור/לבן:שחור טראנס/האוס:טראנס לועזי/ישראלי:לועזי מסנג'ר/אייסיקיו:מסנ - האם אי פעם: עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן נטלת סמים?לא איזה?--- תרופות הרגעה?לא כדורי שינה?לא נישקת את בן מינך?לא שכבת עם בן מינך?לא אם כן, איך היה?--- חתכת את עצמך?לא שברת משהו מעצבים?כן היית בים המלח?כן היית בחרמון?כן פילחת משהו מחנות?כן בגדת בבן זוגך?לא ניסית פעם טריפ?לא היית בהודו?לא היית מאושפז?לא עשית סיאנס?לא הלכת למכשפה?לא פתחו לך בטאוט?לא היית באנונימוס?לא ביקרת במשחטה?לא ראית שוחט?כן איך תקרא לילדים שלך?לא יודעת מה השם של הורייך?מה זה משנה חח של אחים שלך?פרט מיותר של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?אין ראית פעם גופה של אדם?לא יש לך פוביות?לא פירסינג יש?רק הליקס וקעקוע?עדין לא מוסיקה שאתה שומע?פופ,רוק,פאנק מזלות שאני מסתדר איתם?לא יודעת מזלות שלא?אין לי מושג אתה מאמין בגלגול נשמות?לא אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?לא מפחד למות?לא חושבת על זה משהו שבא לך לומר לסיום?לא יש שאלות שבא לך להוסיף?ממש לא השאלון הזה חופר?ברמות

עונה

שם:איה כורם
תאריך לידה:1993
| מזל: תאומים ארץ לידה:ישראל עיר לידה:חדרה מוצא:אשכנזיה צבע חביב: אדום וכחול צמחוני/טבעוני?טבעונית צבע עיניים:כחול ירוק צבע השיער: שטני גובה: קצת יותר מ1.60 - זמר: ג'סי מקרטני ומלא.. זמרת:קלי! להקה:BEP , גרין דיי, פול אאוט בוי.. מנגינה שמתנגנת לכם בראש: השיר ליטל לס סיקסטין.. עונה אהובה: קיץ חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: כלב אבן אהובה: לאדעת.. סגנון לבוש: אופנתי?
מאמין במיסטיקה? לאדעת אם כן, במה? מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?כן שומר שבת?לא.. צם בכיפור?לפעמים זכר/נקבה: נקבה איפור/בלי איפור:בלי לק בציפורניים/בלי לק?בלי בושם אהוב: אמור אמור ניחוחות אהובים: ??? קיץ/חורף: קיץ אביב/סתיו: אביב שמיים/ארץ: ארץ אש/מים: מים ים/יבשה: יבשה שמש/ירח: ירח חמוץ/מתוק: מתוק חריף/מלוח: מלוח תלתלים/חלק: חלק שחור/בלונדיני: שחור חיבוק/נשיקה: נשיקה סקס/אהבה: אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור): טונדרה מישור/הרים: מישור כסף/זהב: זהב שחור/לבן: לבן טראנס/האוס: טראנס לועזי/ישראלי: לועזיי מסנג'ר/אייסיקיו: מסן - האם אי פעם: עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן נטלת סמים?לא איזה? תרופות הרגעה?לא כדורי שינה?לא נישקת את בן מינך?כן שכבת עם בן מינך?לאא אם כן, איך היה? חתכת את עצמך?כן אבל לא בכוונה שברת משהו מעצבים?כןן היית בים המלח?כן היית בחרמון?כן פילחת משהו מחנות?כן בגדת בבן זוגך?לאא ניסית פעם טריפ?לא היית בהודו?לא היית מאושפז?כן עשית סיאנס?כה.. בערך.. הלכת למכשפה?לא פתחו לך בטאוט?לא היית באנונימוס?כן ביקרת במשחטה?לא ראית שוחט?לא איך תקרא לילדים שלך?לוידעת מה השם של הורייך? של אחים שלך? של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? ראית פעם גופה של אדם?כה יש לך פוביות? פירסינג יש?לא וקעקוע?לא מוסיקה שאתה שומע?קליי מזלות שאני מסתדר איתם?תאומים מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות?כן אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?כן מפחד למות?לא משהו שבא לך לומר לסיום?אממ. לא יש שאלות שבא לך להוסיף? לא השאלון הזה חופר? דווקא לא:]

YouFoundMe

New member
../images/Emo2.gif

אני לא אגיב על כך שאת גונבת[או לפחות מנסה
] לגנוב לי את ג'סי. {כן לי...בקייטי קסידי אני עוד אטפל
. מוהוהא.הא.הא.
}

YouFoundMe

New member
../images/Emo2.gif.אמאל'ה.

טוב נו בקיצורר מקוצר להפליא: קוראים לי עומר ואממ אני אוהבת את קלי קלארקסון
,סקיי סוויטנאם,ג'סי מקרטני ושלל זמרים שלא שמעתם עליהם אף פעם...
חחח סורי שאין לי כוח להמשיך...פעם אחרת
.טוב נו.אולי חחח.

ליטול B

New member
יאללה יא עצלנית!!../images/Emo46.gif

חסר לך אם עד מחר הוא לא מושלם מובן חיילת?!

למעלה