sapirush 100
New member
../images/Emo12.gif ווואוווווווו
שם: ספיר תאריך לידה: 25.11.1992 מזל: קשת ארץ לידה: ישראל עיר לידה: לוידעת איפה הבית חולים הזה
מוצא: להתחיל? חצי רומניה. רבע פולניה ורבע לטבית. אבל ההורים שלי ואני צברים
צבע חביב: כחול אדום צמחוני/טבעוני? נופ
צבע עיניים: כחול צבע השיער: בלונדיני גובה: 165 וחצי ( אמא שלי טוענת שגבהתי בשבוע האחרון
[ נמדדתי לפני שבוע] זמר: אין משו רציני זמרת: לוידעת לא מישהי רצינית ... :-\ רציני שאת שואלת?? קלי קלארקסון !!!
להקה: לוידעת פעם הערצתי תונגבויז... כרגע גם לא משו רציני
מנגינה שמתנגנת לכם בראש: מממ.... אני שומעת מוזיקה כרגע אז אמממ... אני שומעת : WOMAN IN LOVE
שיר כל כך יפהההההה עונה אהובה: אביב. חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: אממ.. לוידעת.. אבן אהובה: ספיר
אני משוחדת
אבל רציני אבן מהממת
סגנון לבוש: ספורט אלגנט. מאמין במיסטיקה? לא בהכל.. יש דברים קטנים... אם כן, במה? לוידעת ממש דברים קטנים שדפוקים אצלי בשכל לא יותר מזה... שומר כשרות? כן. שומר שבת? לא צם בכיפור? כן. זכר/נקבה: נקבה איפור/בלי איפור: רק עיפרון וקצת גלוס לק בציפורניים/בלי לק? לק בושם אהוב: לוידדעת איך קוראים לו ניחוחות אהובים: וניל קיץ/חורף קיץ אביב/סתיו אביב שמיים/ארץ שמיים אש/מים אש ים/יבשה ים שמש/ירח ירח חמוץ/מתוק חמוץ חריף/מלוח חריף תלתלים/חלק לי יש חלק אבל אני כל כך רוצה תלתלים
שחור/בלונדיני טלוי למי... חיבוק/נשיקה חיבוק. מדבר/טונדרה(מדבר קור) מדבר מישור/הרים הרים כסף/זהב זהב. שחור/לבן לבן טראנס/האוס האוס לועזי/ישראלי לועזי מסנג'ר/אייסיקיו מסנג'ר - האם אי פעם: עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא נטלת סמים? לא
איזה? תרופות הרגעה? לא כדורי שינה? לא נישקת את בן מינך? לא שכבת עם בן מינך? לא
אם כן, איך היה? די כבר!!!! חתכת את עצמך? בטעות
שברת משהו מעצבים? עפרון
היית בים המלח? כן היית בחרמון? כן פילחת משהו מחנות? לא בגדת בבן זוגך? אתם ממשיכים
ניסית פעם טריפ? ללאאאאאאאאאאאא היית בהודו? לא היית מאושפז? לא עשית סיאנס? לא הלכת למכשפה? לא פתחו לך בטאוט? לא היית באנונימוס? לא ביקרת במשחטה? לא ראית שוחט? לא איך תקרא לילדים שלך? לוידעת מה השם של הורייך? עד כאן של אחים שלך? ע-ד כ-א-ן.! של חיות הבית שלך? או חתולים שאתה מאכיל? ראית פעם גופה של אדם? לא יש לך פוביות? כן מג'וקים פירסינג יש? לא וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? הכל חוץ ממזרחי מזלות שאני מסתדר איתם? לוידעת:-\ מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות? לא אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? לא מפחד למות? כמו הרבה אחרים. משהו שבא לך לומר לסיום? הסוף היה מעצבןןןןןןןןןןןן יש שאלות שבא לך להוסיף? לא השאלון הזה חופר? מאוד
שם: ספיר תאריך לידה: 25.11.1992 מזל: קשת ארץ לידה: ישראל עיר לידה: לוידעת איפה הבית חולים הזה