שאלונים

N o a a1

New member
שאלונים

טוב אז בשאלון הפעם יהיו 2 סעיפים סעיף ראשון לענות על שאלות משירים וסעיף שני להשלים משפטים משירים... תהנו
א) ענה על השאלות הבאות(אני מרגישה כמו מורה שמחברת מבחן
) 1. אמא, למה נושרים העלים?
2. כמה אהבה יש אצלי בלב? 3. ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת? 4. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה? 5. גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון? לקוח מהשירים: 1. אמא 2. כמה אהבה 3. ואת 4. אם זו אהבה 5. גלי ב) השלם את המשפטים הבאים: 1. לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק ה________שמתגבר/ת 2.אם רק תבואי ב5 אתן לך________ או או או
3. אם תעזבי אותי אני אהיה_______ 4.מחר, מחר, תמיד נשאר _______ 5. כל הכוכבים נופלים כל האמיצים _______ לקוח מהשירים: 1. השיר שלנו 2. אם רק תבואי בחמש 3. אם תעזבי אותי 4. מחר 5. כל הכוכבים תהנו
אם תרצו פעם הבאה יותר ארוך תגידו

N o a a1

New member
עונה ../images/Emo26.gif

1. אמא, למה נושרים העלים? תשאל אותם! 2. כמה אהבה יש אצלי בלב? קנטושה
3. ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת? אני צוחקת תמיד
4. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה?
כי אתה הורס אותה
5. גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון? פחח נזכרתי בבדיחה מוזרה שחברה שלי סיפרה לי אתמול 1. לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק ההדיכאון שמתגבר 2. אם רק תבואי ב5 אתן לך בננה או או או 3. אם תעזבי אותי אני אהיה צנצנת 4. מחר, מחר, תמיד נשאר היום 5. כל הכוכבים נופלים כל האמיצים הופכים לפחדנים

עונה

. אמא, למה נושרים העלים? כי הם ראו ת'פרסומת של מויאל.. 2. כמה אהבה יש אצלי בלב? כמה שרק תרצה 3. ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת?אני מחייכת לכולם^^ 4. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה? היא התקלקלה 5. גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון?הוא עשה לי חיקוי של יצפאן ב) השלם את המשפטים הבאים: 1. לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק הרדיו שמתגבר/ת 2.אם רק תבואי ב5 אתן לך פלסטר או או או 3. אם תעזבי אותי אני אהיה מאושרת 4.מחר, מחר, תמיד נשאר מחרתיים 5. כל הכוכבים נופלים כל האמיצים בורחים

TillsWIFE

New member
יצא קצת טפשי... ../images/Emo6.gif

א) ענה על השאלות הבאות 1. אמא, למה נושרים העלים? פונקציה ביולוגית, בחורף לעלים אין אפשרות מספקת לעשות פותוסינתזה בגלל חוסר בשמש אז הם נושרים 2. כמה אהבה יש אצלי בלב? תלוי למי... 3. ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת? לעצמי.. שונאת חיבוקים, מסאז'ים וכל מגע עם מישהו אחר.. 4. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה? אהבה היא דבר רע באופן כללי, אל תנסו את זה בבית. 5. גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון? היא קלטה שהיא התבלבלה בחושך כשחשבה שהיא משכיבה את אחותה קטנה לישון וקלטה שזה דובון ב) השלם את המשפטים הבאים: 1. לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק ה_ווליום_שמתגבר 2.אם רק תבואי ב5 אתן לך_את הילד שלי שתעשי עליו בייביסיטר_ או או או 3. אם תעזבי אותי אני אהיה_מאושרת, סופסוף לבד_ 4.מחר, מחר, תמיד נשאר _הלכלוך למרות הכל_ 5. כל הכוכבים נופלים כל האמיצים _מנסים לאסוף אותם_

../images/Emo15.gifעונה ../images/Emo26.gif

א) ענה על השאלות הבאות(אני מרגישה כמו מורה שמחברת מבחן ) 1. אמא, למה נושרים העלים? *כי אין להם כוח להמשיך להיות תלויים על הענפים 2. כמה אהבה יש אצלי בלב?הרבה -אני מקווה 3. ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת?אני כל הזמן צוחקת
4. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה?כי צריך להביא ואתה לרופא 5. גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון?הפרצוף שלו הצחיק אותי ב) השלם את המשפטים הבאים: 1. לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק ה*פס קול* שמתגבר/ת 2.אם רק תבואי ב5 אתן לך *סוכריה* או או או 3. אם תעזבי אותי אני אהיה *נעל ביית לעוסה* 4.מחר, מחר, תמיד נשאר *משעמם כמו היום* 5. כל הכוכבים נופלים כל האמיצים *מנסים לעצור אותם*

עונהה:]] חעחע קצת(הרבה)טיפשי../images/Emo6.gif

1. אמא למה נושרים העלים? כי הם ראו פיק אפ
2.כמה אהבה יש אצלי בלב? תלוי למי...
3.ואת, אל מי את צוחקת כשאת,שוב לא מחבקת- לשניצל שלי
4.אם זו אהבה אז למה היא לא טובה? כי פג תוקף! 5.גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון?כי הבנתי שאני בעצם בת 14 ושאני עדיין משכיבה דובון לשון במקום את הילד שלי
ב) אחח זה מזכיר לי מבחן
א. לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק הרעש של השכנים שמתגבר...
ב. אם רק תבואי בחמש אתן לך כאפה כי קבענו ב4 או או או
ג.אם תעזבי אותי אני יהיה מאושר כי אני ימצא מישהי פחות קרציה ממך
ד.מחר, מחר תמיד נשאר ישן?!
ה.כל הכוכבים נופלים כל האמיצים קופצים

עונה-יצא קצת דבילי

א-1) כי כברכואב להם להחזיק ענף 2) כמה שצריך 3) צוחקת ל-TV נו מה ארץ נהדרת זו תוכנית מאוד מצחיקה....גם קצרים ופספוסים וכ'ו 4) כי זו אהבה רעה 5) כי הוא סיפר לי סיפור מצחיק על שעון שתקתק ותקתק ותיקתק ותיתיק ב-1) זה הווליום שמתגבר (אגב השיר האמיתי זה- לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק הכאב שמתעטף ולא שמתגבר 2) שתי סטירות כי קבענו ב-4 3) בעלדייך כי עזבת אותי כאילו דה!!! 4)קצת אוכל במקרר אין בעיה שתקפצי לצהריים 5) ישנים תשלחו מישהו להעיר אותם...

למעלה