שאלונים

פאמקי

New member
שאלונים

אוכל מידי פעם אוציא סידרת שאלות שייסיעו לנו להכיר אחת את השניה. מי יודע... אולי פעם יהיה לנו שימוש (נאות!) במידע הזה (למשל כשתקומי בבוקר לצידה של מישהי מהפורום, ...
)?
והפעם, שאלון אוכל. ארוחת בוקר; אשה של ארוחות בוקר? למיטה או ליד השולחן? עם שתיה? מה שותה? באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)? מתי את אוכלת? כמה כוסות קפה שותה ביום? איך את שותה את הקפה שלך? מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? לחם מקמח לבן או מלא? לאכול יחד או לחוד? אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...
)? מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? אוהבת לבשל? מעדיפה אוכל חריף? ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? תהנו ובתאבון. בינתיים, כנראה שתאלצו להסתפק במה שיש
.

עונה ../images/Emo21.gif

והפעם, שאלון אוכל. ארוחת בוקר; אשה של ארוחות בוקר? - כשיש זמן בבוקר - ברור שכן!! למיטה או ליד השולחן? - ליד השולחן כשכולו מלא! עם שתיה? - ברור! מה שותה? - ארוחות בוקר... תה עם נענע מתוק, אפשר גם קפה.. באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)? - מה שיש, הכל טוב! מתי את אוכלת? - במסגרת העייתיות בלו"ז שלי - כשרעבה או פשוט כשאפשר.. כמה כוסות קפה שותה ביום? - מאוד משתנה, יכול להגיע ל-5 כוסות.. איך את שותה את הקפה שלך? - הפוך מוקצף פושר + כפית סוכר (ירדתי מ-2) מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? - בכל פעם משהו אחר, לרוב רעב! לחם מקמח לבן או מלא? - מה שיש אפילו פיתה.. לאכול יחד או לחוד? - רק יחד! כשאוכלת לבד אין טעם לאוכל.. אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)? - לא מתעצלת להכין אבל אוהבת שמכינים לי! מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? - אוהבת מסעדות והולכת כשיש לי זמן, אבל לאחרונה יוצא יותר בבית.. אוהבת לבשל? - בתהליך למידה מתקדם.. רק חסרים לי כמה כלים.. מעדיפה אוכל חריף? - פיקנטי - כן, שיהייה קצת חריף! ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? - כל עוד אישתי שם, שישב מי שישב..

meyrav a

New member
שנייה בתור

ארוחת בוקר;
אשה של ארוחות בוקר? ממש לש (רק כיוצאים לבית מלון .. אכ היו זמנים..
) למיטה או ליד השולחן? מעדיפה שולחן עם שתיה? לא פותחת את היום בלי הנס
שלי מה שותה? נס
באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)? נעה בין ג'אנק
לבין גורמה
וכד' מתי את אוכלת? צהריים כמה כוסות קפה שותה ביום? 2-3 מקסימום איך את שותה את הקפה שלך? 2 סוכר והרבה חלב מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? רעב בעיקר לחם מקמח לבן או מלא? מי שרוצה הסבר.. זה אותו הדבר (עבדתי שנה במאפיה..) לאכול יחד או לחוד? יחד עדיף אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)? אוהבת שאמא מכינה סלט. (לא קורה כבר ) מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? תלוי ב"סערה" ....
אוהבת לבשל?
כנ"ל מעדיפה אוכל חריף? חריף קל ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מענינת מרתקת מושכת בקיצ' אשת שיחה ועוד תהנו ובתאבון. בינתיים, כנראה שתאלצו להסתפק במה שיש. "ונעבור לנושא הבא" NEXT

פאמקי

New member
מירב, לא עוברות שום נושא- לא כולן ענו!../images/Emo13.gif

להתעורר! כבר בוקר! צריך לאכול ולדעת על הרגלי האכילה שלכן... (מבטיחה לענות בהמשך).

s t e f y

New member
עונה עם המון אהבה

ארוחת בוקר ממש לא מסוגלת- קפה וסגריה זה הכי בשבילי... רק ליד השולחן ... חינוך פולני ... שתיה בסוף כל ארוחה מים.... אני שייכת לאף קבוצה הכל תלוי במצב רוח.... אוכלת בעיקר מהשעה 10 בבוקר עד אז אין עם מי לדבר.... קפה אההם... רגע תנו ליספור ...4 כן בדיוק... שותה כמובן עם מים הרבה חלב ואחד וחצי סוכר חום.... תאבון זה משהו שבא עם המצב רוח... לחם אך ורק קל.. ובריא... תלוי במוזה שתהיי אהבה אוכל איתה אבל לרוב אוכלת לבד ואין שום רע עם זה ... למדתי לאהוב שיש יחוד בלאכול לבד... כמובן אוהבת להכין סלט... אוהבת לאכול בבית... כי זה בא מהידיים המוכרות.... כמובן שאוהבת לבשל אבל סורי לא לעצמי... זה אחרת משמבשלים לאחרים... אוכל חריף הכל בגבול הטעם הטוב.... איזה אישיות הייתי רוצה- וואו טורי איימוס בצד אחד וטל גורדון בצד השני (איזה חלום - נראה לי אחלום על זה ב לילה)

פאמקי

New member
כדאי לעשות העתק והדבק על השאלות...

ואז לענות. אתן לא רוצות, חלילה, לגרום לנו להתאמץ ולנחש תשובה לאיזו שאלה התכוונתן, נכון?

טוב נו... :)

ארוחת בוקר; אשה של ארוחות בוקר? ממש לא למיטה או ליד השולחן? אם כבר, אז ברור שלמיטה. רצוי שהיא תהיה בשעות הצהריים, ורצוי שיכינו לי :) עם שתיה? כן מה שותה? קולה, מיץ, מים.. לא קפה. באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)? הכל מתקבל. רצוי לא ג'אנק, אבל גם לא זרעונים של בריאות מתי את אוכלת? כשאני רעבה. לרוב בצהריים ובערב. כמה כוסות קפה שותה ביום? בין 1 ל- 2 איך את שותה את הקפה שלך? שחור עם הל, כפית סוכר. מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? גם וגם... רעב בעיקר, אבל החשק מעורר אותו הרבה פעמים :) לחם מקמח לבן או מלא? לא משנה. לאכול יחד או לחוד? יחד. אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)? באופן כללי מעדיפה שיכינו לי- זה תמיד הרבה יותר טעים. אבל גם מכינה לעצמי סלט. מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? בבית, ולהתפנק במסעדה פעם ב.. אוהבת לבשל? ממש ממש לא מעדיפה אוכל חריף? כן ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? כל כך הרבה.. סוקרטס, מירב מיכאלי, שמעון פרס, טומי לפיד.. ועוד כל מני ומני.... ועכשיו נהייתי רעבה...

gallop28

New member
../images/Emo13.gifשבת שלום

רק למקרה שאתעורר לצידה של מישהי מהפורום
אשה של ארוחות בוקר? כן למיטה או ליד השולחן? שולחן עם שתיה? חייב! מה שותה? מים לאיזו קבוצה את שייכת באוכל ג'אנק כשממש אין ברירה
גורמה אני כבר שנה חוסכת בשביל ארוחה כזו
"על הדרך" אם הכוונה ככה בחוץ בפתוח אז כן. סנדוויצ'ים הולך בשעות הבוקר בעיקר בישול מאוד מאוד מאוד הולך מזרח מזרחי, תימני, מרוקאי,סיני,יפני, פולני וכו' רק שלא יהיה חריף ולא מתוק מדי בריא...? גם מתי את אוכלת? בוקר צהריים וערב + נישנושים בין לבין כמה כוסות קפה שותה ביום? 0 איך את שותה את הקפה שלך? בלי הקפה
מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? אנרגיה
לחם מקמח לבן או מלא? לא משנה - לא אוכלת יותר מדי למח לאכול יחד או לחוד? יחד הכי כיף
אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)? גם וגם - בכלל אוכל מעדיפה שיכינו לי אבל גם אוהבת להכין לפעמים מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? גם וגם אוהבת לבשל? מעדיפה שלא מעדיפה אוכל חריף? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!
ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? סקרנית (ולא שיפוטית
)

oshkoshi

New member
אמנם באיחור אבל השבת אשמה ../images/Emo13.gif

ארוחת בוקר; אשה של ארוחות בוקר? אההה ממש לא. רק קפה בבוקר למיטה או ליד השולחן? שולחן עם שתיה? לא שמנה מה אוכלת רק בסוף הארוחה. מה שותה? באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)? על הדרך.ג'אנק מתי את אוכלת? בשתים עשרה אפס אפס כמה כוסות קפה שותה ביום? 2 איך את שותה את הקפה שלך? חלש +2 סוכר מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? חשק ברור!!!! לחם מקמח לבן או מלא? לא משנה לי לאכול יחד או לחוד? תמיד יחד אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)? אוהבת שיש לא אוהבת להכין מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? בית. לפעמים מסעדה אוהבת לבשל? ממש ממש ממש ממש לא!!! (מעניין אם זה ברור??1!?) מעדיפה אוכל חריף? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? ריטה אהובת ליבי אז יאללה מי רוצה לקום לצידי בבוקר?.. מה ביקשתי קפה??? תהנו ובתאבון. בינתיים, כנראה שתאלצו להסתפק במה שיש

פאמקי

New member
טוב, עכשיו תורי...

ארוחת בוקר; אשה של ארוחות בוקר? רק אם היא מגיעה אליי למיטה... למיטה או ליד השולחן? התשובה בשאלה הקודמת... עם שתיה? קודם הקפה! מה שותה? נס קפה. באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)? לרוב- סנדוויצ'ים, אך לא מפונקת מידי- הכל במידה, ממעיטה עד לגמריי לא- באוכל מטוגן ואוכל "על הדרך" (שונאת לאכול ברחוב). אה, ומתעוות אוכל חיוור. (ואני לא מפונקת...
)
מתי את אוכלת? כשרעבה! ולא דקה אחת אחריי (בגלל זה חיה על סנדוויצ'ים, הם מהירים). כמה כוסות קפה שותה ביום? מקסימום שתיים. איך את שותה את הקפה שלך?נס מגורען (טסטר צ'וייס- עדיף), 1-2 סוכרזית. רותח, חזק, ובלי קצף. מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? חשקים בעיקר (אומרים עליי שאני אשה של חשקים...). לחם מקמח לבן או מלא?מלא. קל. לאכול יחד או לחוד?לאכול יחד יש טעם אחר, מיוחד, טעים הרבה יותר ולא חשוב מה אוכלים... אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)?התשובה בתוך השאלה, ובעיקר אוהבת ש... מכינה לי. יש לה סלט מעניין, מדהים, טעים במיוחד ו.. שונה בכל פעם! מעדיפה לאכול בבית או במסעדה?בבית ולעיתים במסעדה. אוהבת לבשל?כן. אך שונאת לבשל לעצמי, אם אני לבד. מעדיפה אוכל חריף?כמה שיותר. ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב?עם יפעת, חברה שלי. שתמיד מעניין לי איתה. תהנו ובתאבון. בינתיים, כנראה שתאלצו להסתפק במה שיש.

מצטרפת....

או מנסה לפחות.... ארוחת בוקר; אשה של ארוחות בוקר? אין חוקיות....זורמת עם הבטן : ) למיטה או ליד השולחן?שולחן שולחן לא כיף פירורים במיטה... עם שתיה? כן כן.... מה שותה? שוב זורמת.... אם קפה מגורען בלי סוכר. אם תה עם נענע אז מתוק כדי לאזן ואם קפה שחור חזק ומתוק. באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)?משתדלת בריא... עם חריגות קבועות...למה לא להנות? מתי את אוכלת? כשבא לי.. : ) כמה כוסות קפה שותה ביום?1-2 איך את שותה את הקפה שלך?תליו איזה סוג של קפה....הפוך? חלש רותח ובלי סוכר. מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב? חשקקקקק ורעב גם יחד.....בעד להנות לא בעד סגפנות יתר. לחם מקמח לבן או מלא? משתדלת מלא. לאכול יחד או לחוד? תלוי ב- MOOD אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)?לרוב להכין אלא אם זה מישהו שממש מכיר חוקי סלט (כמו אמאבא)כן כן יש חוקי סלט... : ) מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? בבית. אבל כיף לפעמים.... אוהבת לבשל? כן ..כשיש חשק.... מעדיפה אוכל חריף? לאאאאאא ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב?ממממממממממ.... אהבה ראשונה, מירב מיכאלי,(סליחה למי שגנבתי לה..) שמעון פרס,(גוליה רוברטס -אין מנוס-עוד מימי מיסטיק פיצה מי שראתה : )) ועדיף שאעצור כאן כי יש מלאאא אנשים כאלו......המון אנשים מעניינים אותי....(איזה כיף זה ....לדבר עם אנשים) נראה לי שזייהו....בתאבון לכולם......

אפשר לנסות גם באיחור רב קצת לא?:)

אוכל.. עסק קצת מורכב לא?:) ארוחת בוקר; תלוי באיזה שעה אני קמה:) אשה של ארוחות בוקר?לרוב כן.. למיטה או ליד השולחן?ליד השולחן.. עם שתיה?כן מה שותה?שוקו.. באופן כללי... לאיזו קבוצה את שייכת באוכל (ג'אנק, גורמה, "על הדרך", סנדוויצ'ים, בישול, מזרחי, "חיוור"/טפל, בריא...)? קצת מכל דבר.. מתי את אוכלת? צהריים? או ערב? לא הכי הבנתי את שאלה שלך:) כמה כוסות קפה שותה ביום?פעם שתיתי נס על חלב לא שותה בכלל קפה וגם לא אוהבת.. איך את שותה את הקפה שלך?לא שותה.. מה מפעיל אותך- תיאבון (חשק) או רעב?שצריך אז אוכלים לא? לחם מקמח לבן או מלא?גם וגם וגם שחור:) לאכול יחד או לחוד? שאין ברירה אז לחוד.. אוהבת להכין סלט או רק לאכול סלט (כמוני- שאוהבת סלט רק כשמכינים לי...)?אוהבת להכין גם אך גם שמכינים לי.. מעדיפה לאכול בבית או במסעדה? גם וגם אך בבית יותר.. אוהבת לבשל?קצת מעדיפה אוכל חריף?פקטיני יותר .. ולסיום- עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עם היא חיה או מתה?? :) לא חשבתי על זה.. אפשר להחזיר תשובה?

למעלה