אני מקווה דרוש להיות מוזמנת לענות..
בטח מוזמנת!! אין שאלון שדרוש לא מפסידה...תותי אתה פשוט תותח!{או כלי עולם..{?}..} 1. שם: יש לי מלא שמות..כולם קוראים לי הדר אבל כאן קוראים לי דרוש.
2. מין: חחח זה יכול להיות נחמד...חחחח..סתם סתם..נקבה.
3. גיל: 15 וחצי. 4. מיקום: נמנמ ת"א. 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט.
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אבא..
..שפך עליי ת'בירה שלו..בלעט.
7. זרק עליך משהו: אח שלי זרק עליי משהו...{לוזכרת בדיוק מה..}
8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אני גורמת לעצמי לעוף על משהו...
9. צייר עליך משהו: אני זו שמוכשרת ומציירת פה..הלו?!
10. תרם לך תשובה במבחן: לא ולא! דרוש לא מעתיקה ולא מבקשת תשובות במבחנים!!..בלעט,הנוער של היום...בלי בושה!..
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית..חח..בלעע
12. התנשקת:
..מאמללים אותי פה... 13. אכלת:
מממ מטבח אולי? 14. הלכת מכות: בבית->
15. הצטלמת: בלעט. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: החדש של אבריל לווין
17. קנית: אני כבר לא קונה...עכשיו רק צורבת..חחח 18. המלצת עליו: ממליצה עכשיו על הדיסק החדש של אבריל לווין,הוא מ-ה-מ-ם! 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): צרבתי ת'חדש של אבריל לווין ועוד דיסקים עם כלמיני שירים.. 20. שברת: חילול קודש!!..אני לא שוברת דיסקים!!..נאבר!
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: פיג'מה?
22: הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה..
23. קנית: חולצה של "קדס" במשביר לצרכן באיזשהו קניון...{קניון אביב..} 24: לווית מחבר: לא לווה בגדים.. 25. זרקת: לוזכרת..לא נראה לי זרקתי בגד.. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לשון
27. שהיה לך מבחן: מגן במתמטיקה
28. שעשית בו שיעורים(?): טחחחח..אולי לשון..חצי רק..חחח
29. שהברזת ממנו: מזמן לא הברזתי...התדרדרתי
30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון,מתמטיקה,תנ"ך{אוייי תנ"ך,אני מייחלת לזה שרבקה תמותתתת!!} ואנגלית.{שרה בובת אסקייפ הזו,בראסמי חולת נפש!} מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: דודה שלי.. 32: הרביץ לך: אחים שלי
33. קנה לך מתנה: דודה שלי 34. הכין לך אוכל: אמא,דודה,שתי הסבתות.. 35. ראה איתך סרט: לוזכרת.. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: "גואן מארקדיה" 37. הקלטת: לא מקליטה. 38. רצית לראות ושכחת: כמעט כל הסדרות..אני ילדה סנילית.
39. נרדמת באמצע שלה: נמנמ..באמצע צילומי הקליפ של ג'סיקה סימפסון..היה משעמם. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא תוכנית..סרט..הסרט הזה ראסמי דפוק. אבל השחקן כזה חתיךךךך!!.. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אני יודעת.. 42. התעצבנת על החברים בו: אוף-טופיק
43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: נמנמ לודעת.. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חחחח תמיד פה אני צוחקת...חח ובפורום הומור. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נכנסתי לקומונה.. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: בורקס של סבתא שלי. 47. הקאת: מזמן לא הקאתי. 48. הזמנת במשלוח: לא הזמנתי במשלוח.. 49. אכלת עם חבר: אני יודעת...לוזכרת עם מי ולפני כמה זמן בכלל.. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: בלעט. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: ממש לא זוכרת..{מסטולה טירוף..} 52. ניתקת לו/ ניתק לך: - 53. התקשר אליך: לודעת.. 54: התקשרת אליו: מאיפה לי לזכור.. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חחח - מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:
57. החלפת:
58. חיטאת:
59. רצית לעשות:
60: הגעיל אותך:
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אנלא קוראת בלוגים. 62. המליצו לך עליו: כל יום ממליצים לי..תקלטו שאני לא אוהבת בלוגים!!בלע
63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:
64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:
65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): בלעט
..חחח מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: עידן הקרח 67. ריגש אותך: לוזכרת 68. הפחיד אותך: ואן הלסינג 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: מו?
70. היית מוכן להרוג כדי לראות:
מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אחת מהפורום.. 72. עיצבן אותך: אף אחד במיוחד.. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: רק עם נייטמר שיחות כאלו. 74. חלמת עליו: סורי אבל לא חלמתי על אפחד מכם. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: נייטמר אחותי הצבאית.
מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: לוזכרת.. 77. שמעת: אני מסטולה תעזבו אותי... 78. רצית לשמוע: מיאו. 79. שמעת והתבאסת מהן: בלעט. 80. שמעת ושימחו אותך: אמרתי שאני מסטולה ולא זוכרת כלום לא?! מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: אנאערף
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: לודעת.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: מיאו. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: בלעט. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אנאערף! מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: חחח הדמות המפורסמת שלי עם המשקפיים. 87. ציירו לך: לוזכרת שציירו לי. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: סופרמן..חח 89. הצחיקה אותך: פוקה תמיד מצחיקה אותי!..פוקה רולז! 90. ציטטת: "מיאו..".? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: למה שיעשו זאת??..יש להם ת'בניין שלהם. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: שיזדיינו!
93. הבטן שלך קרקרה: חחח היום בבוקר.. 94. שמעת מוזיקה: היום בבוקר לאחר המקלחת. 95. ביקרת חבר: רציתי לבקר אבל אמא לא הרשתה!!
96. חלמת חלום מוזר: וואלה אני תמיד חולמת דברים מוזרים.. 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר. 98. התקלחת: היום בבוקר. 99. החלפת גרביים: היום בבוקר.. 100. רצית ללכת לישון: עכשיו.. תודה לאל שהדבר הזה נגמר... אני הלכתי לקניון..לחטוף חרופה על איזה ספסל..חחח צ'אווו! דרוש.