שאלונים

תות15

New member
אנשים.. שאלון!!

אז ככה,תדרגו את מידת החשיבות של התכונה בבן זוגכם: במידה רבה מאוד-1 במידה רבה -2 במידה מועטה-3 בכלל לא-4 1. נאמנות 2. פנים יפות 3. אינטליגנטיות 4. פופולאריות בחברה 5. הופעה סקסית 6. שאפתנות 7. חזה (גודל, צורה וכו'...) 8. חיוך 9. אדיבות 10.עיניים יפות 11.גוף חטוב 12.אינטליגנטיות 13.בטחון עצמי 14.שפתיים 15.חברותיות 16.החברה מגדירה אותו/אותה כמושך/ת 17.גוף שרירי 18.רגישות 19.נחמדות 20.בעל/ת עקרונות 21.חוש הומור 22.יושר 23.טוב לב 24.צבע שיער 25.ישבן 26.הבנה 27.גיל 28.ותרנות 29.מושך אותך מינית 30.מצב כלכלי 31.סוג שיער (אורך,מתולתל,חלק..וכו') 32.דומיננטיות ואסרטיביות 33.סדר וניקיון 34.בעל שיחה 35.אסתטיקה וטיפוח
(אני אנצל את האמוטיקון הזה עד אין קץץץץ..)

תות15

New member
עוד שאלון...

בשבילכם
ארוךךךךך... אני אענה כשיהיה לי כוח.. 1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

תות15

New member
אני...

נאמנות- 1 פנים יפות- 1 אינטליגנטיות- 1 פופולאריות בחברה- 3 הופעה סקסית- 3 שאפתנות- 1 חזה (גודל, צורה וכו'...)- הכי חשובבבבבבב חיוך- 2 אדיבות- 2 גוף חטוב- 3 אינטליגנטיות- 1 בטחון עצמי- 1 שפתיים- 1 חברותיות- 1 החברה מגדירה אותו/אותה כמושך/ת- 1 גוף שרירי- 4 רגישות- 2 נחמדות- 1 בעל/ת עקרונות- 1 חוש הומור- 2 יושר- 1 טוב לב- 1 צבע שיער- 4 ישבן- 3 הבנה- 1 גיל- 2 ותרנות- 2 מושך אותך מינית- 1 מצב כלכלי- 3 סוג שיער (אורך,מתולתל,חלק..וכו')- 4 דומיננטיות ואסרטיביות- 2 סדר וניקיון- 3 בעל שיחה- 1 אסתטיקה וטיפוח- 2

BaBy LiS

New member
חחחחחחח אני עונה =]

1. שם: ליסה 2. מין: מין זה טוב.. =] חיחיחי סתם סתם נקבה... 3. גיל: 13 וחודש + משו חחח.. 4. מיקום: חולון 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? רק בנים.. מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אמ.. לאזוכרת... 7. זרק עליך משהו: אמא [עט...] 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אימ.. לאזוכרת.. 9. צייר עליך משהו: אני =] 10. תרם לך תשובה במבחן: לורינה=>>מבחן בתנ"ך =>>[גאה קיבלתי 79 =]] איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: אימ... במרכז נראהלי 12. התנשקת: אימ... בפה?! [אחר עוד לא היה =]] אס... אימ.... בלחי בבית [אמא+אבא יו נואו..] ובפה. איממ... לאזוכרת..... בבצפר נראהלי 13. אכלת: בבית..חחח 14. הלכת מכות: אימממ במרכז =] 15. הצטלמת: בבית של לורינה ביומולדת שלה=] מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: הדיסק שאבא צרב לי [MP3...] 17. קנית: אבריייללללללללל 18. המלצת עליו: אבריללללל 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): איממ.. לפני כמה ימים=] 20. שברת: אנ'לא שוברת דיסקים =\ מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: פיזמה...!? 22: הורדת (נו, פשטת?): בגד של יציאה.. 23. קנית: חולצות... 24: לווית מחבר: אממ... בד"כ אני לא מלווה.. 25. זרקת: חולצה ורודה=] מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: אימ.... הרצאה..... 27. שהיה לך מבחן: תנ"ך.. 28. שעשית בו שיעורים(?):אממ... לא זכור לי שעשיתי.. 29. שהברזת ממנו:אמ... תנ"ך..=] 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כל המקצועות =] מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא [כמו תמיד] 32: הרביץ לך: אפחד. לא מרביצים לי בבית.. 33. קנה לך מתנה: אממממ... אמא.. 34. הכין לך אוכל: אמא 35. ראה איתך סרט: כל המשפחה... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: אממ השיר שלנו..[שידור חוזר של הלילה...]+ [מאז אני במחשב..] 37. הקלטת:לאזוכרת..... 38. רצית לראות ושכחת:לאזוכרת.... 39. נרדמת באמצע שלה:כדורסל
40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לאדעתתת.... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): חחח לא דעת....... 42. התעצבנת על החברים בו: לא דעת..=\ 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: זה...חחח. סתם סתם אינלי שמץץ 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: אימממ לא דעתתתתתתתתתת 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:רק זה היום רק זה =] מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: שוקולד=] 47. הקאת:לא דעת.... איכסע...=\ 48. הזמנת במשלוח: פיZZה 49. אכלת עם חבר:פופקורן 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פופקורן.. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: טניה 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אורלי 53. התקשר אליך: אורלי 54: התקשרת אליו:מירי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: גיא..[חחחח תמיד אנחנו מדברים שעתיים ואמא צועקת "כסףף" חחח..] מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: באוזניים [כשהייתי בת 3..] 57. החלפת: כל יום חחח 58. חיטאת: אוזניים 59. רצית לעשות: באף... 60: הגעיל אותך: איכסע. בפיטמה.. [WTF?!?!?] מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: הבלוג של הילונתת 62. המליצו לך עליו: לא דעת.. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אינלי שמץ!! 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: אממ היו כמה.... 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): הבלוג צ'ילי [כמה שאני מזדהה..] מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: "גלגל שלישי" 67. ריגש אותך: טרויה [כמה בכיתי!!] 68. הפחיד אותך: אימ... בית הרוחות נראהלי 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחחחחחחח.... אינלי שמץץ איכסע לארואה כאלה סרטים.1 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:ואן הלסינג [ועוד לא ראיתי=\] מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אמ.. תומר 72. עיצבן אותך: תומר 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אורלי 74. חלמת עליו: **** חה זובי מה לגלות?! נוט.... 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אותו האחד שכתוב למעלה.. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:איממ... שיש שביתה [לפני כמה חודשים חח..] 77. שמעת: לאדעת 78. רצית לשמוע: שיש שביתה 79. שמעת והתבאסת מהן: שאין שביתה 80. שמעת ושימחו אותך:שיש שביתה [לפני מלאן חודשים..] מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: חולצה תכלת ג'ינס תכלת וחגורה תכלת וקוקו 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: איממ.. לאדעת.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: טודיי החוצה... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: מועדון....... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לאדעת מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: טודיי =] 87. ציירו לך: אימ... לא דעת.. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: לאדעת.. 89. הצחיקה אותך: =\ אינלי שמץ 90. ציטטת: נעמי מהשיר שלנו מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול =\ בעע 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: שלשום.. =] [אמרו לי שאני מתלבשת כמו פקאצה..] 93. הבטן שלך קרקרה: עכשיו=>> הלכתי לזלול משו =] 94. שמעת מוזיקה: טודיי בערב.. 95. ביקרת חבר:אמממ מלאן זמן עבר... 96. חלמת חלום מוזר: היום אני יחלום =] 97. צחצחת שיניים:בערב 98. התקלחת: בערב 99. החלפת גרביים: בערב 100. רצית ללכת לישון: עכשיו =>>עוד שעה הלכתיש לישון =] מוואה
ליסוש

As היחידה

New member
../images/Emo60.gifעונה../images/Emo60.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התאהבתי בשבלול
1. שם: אנה 2. מין: נ 3. גיל:14 4. מיקום:נתניה 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:
אני
7. זרק עליך משהו:
אמא שלי 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): הממ... לא זוכרת. 9. צייר עליך משהו:
אחיין שלי 10. תרם לך תשובה במבחן: שבי
[לא ששם אומר לכם משהו] איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: אתמול 12. התנשקת: - 13. אכלת:עכשיו אוכלת 14. הלכת מכות: הממ. דווקא מזמן כבר לא הלכתי אבל בדיוק היום חלמתי נותנת למישהי מכות
15. הצטלמת:אתמול מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה
22: הורדת (נו, פשטת?):חולצה
23. קנית: מזמן לא קניתי בגדים
24: לווית מחבר: לא מלווה מחבר. למה לי?! 25. זרקת: את כל הבגדים בארון.. היה צריך לנקות
מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: היסטוריה
27. שהיה לך מבחן: אזרחות אני חושבת 28. שעשית בו שיעורים(?): אני עושה שיעורים
29. שהברזת ממנו: אני לא מבריזה חחחח 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הרבה, הרבה מאוד. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: הכלב שלי
[מה אתם רוצים ממני רק 'כלבים' רוצים אותי] 32: הרביץ לך: ***************** 33. קנה לך מתנה: לא קונים לי
34. הכין לך אוכל: אמא שלי כאילו...
35. ראה איתך סרט: ואו.. אההה מרינה..[לא ששם אומר לכם משהו-אגאן] מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: "ריצה אל הדירה" משהו כזה 37. הקלטת: הוידיאו נדפק
38. רצית לראות ושכחת: "סוף הדרך" 39. נרדמת באמצע שלה: לעולם לא נרדמתי באמצע סרט.
40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: שחכתי תשם, משהו עם 'אחיות' מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אין כזה 42. התעצבנת על החברים בו: פורום זולה 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: הקומונה של תותי
44. צחקת על הודעה שכתובה בו: הממ לא זוכרת
45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום זולה. לא בתפוז. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: אוף אתם תמיד מדברים על אוכל!!!! 47. הקאת:אתמול
48. הזמנת במשלוח: לא הזמנתי
49. אכלת עם חבר: פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קולה
מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: אלנה. [גם לא אומר לכם כלום] 52. ניתקת לו/ ניתק לך: לימור, חברה טובה 'לשעבר' זונה קיום, חח נתקה לי כי צחקתי לה בלי הפסקה...
53. התקשר אליך: המממ...אלנה ... כתבתי כבר 54: התקשרת אליו: לא זוכרת
55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:ואיי לא זוכרת. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: עגיל באוזן למעלה, רציתי בגבה אך לא היה לי מספיק כסף.. עכשיו אני חוסכת.. 57. החלפת:את שלי 58. חיטאת: את שלי חחח 59. רצית לעשות: רציתי קעקוע אבל אתמול אמא של חברה שלי הפחידה אותי אז עכשיו אני מתלבטת..
60: הגעיל אותך:לא מגעיל אותי פירסינג... אולי עם יש יותר מידי.. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: את שלי. 62. המליצו לך עליו: ואיי שום דבר לא המליצו עליו 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:
לא קרה כזה דבר 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: אויי הבלוג של משהו אלוהים, בו הוא מספר שהוא אלוהים ובלה בלה בלה..
65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): עד דמעות לא. אבל היו כמה.... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: די כבר עם סרטים.. תמיד אותו שאלון. משעמם כבר. 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:דנוש...
[וגם הפעם זה לא אומר לכם כלום] 72. עיצבן אותך: שימעון.. אומר לכם משהו?אני בטוחה שלא. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אוהו.. המ.. אמיר ומושיקו. גם לא אומר לכם כלום. 74. חלמת עליו: למה לי!? 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: הממ.. *חושבת* מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:אויי אני לא קוראת חדשות
77. שמעת: משהו סודי
78. רצית לשמוע: הממ.. אשאיר את זה לעצמי 79. שמעת והתבאסת מהן: היה יום הולדת לעידן מישהו נורא חמוד ולא אמרו לי כלום!!! ררק בסוף היום! ולא הכנתי כלום אז התבאסתי
80. שמעת ושימחו אותך: גם יום הולדת לעידנוש... מצד אחד שמחה מצד שני מבואסת..
מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: סתם לא משהו מיוחד... 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: יותר מידי 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: חחחחחחח ההופעה של רוני בקניון מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:ציור דומם באומנות חחחחח 87. ציירו לך: אותי
88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: לא זוכרת 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הממ לא זוכת. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: לא העירו מזמן..
93. הבטן שלך קרקרה:עכשיו.. אני רעבה... 94. שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת... 95. ביקרת חבר: אתמול 96. חלמת חלום מוזר: היום
משהו על משהו שאני כועסת עליו אבל בחלום זה ההפך... וזה מוזר... חלום כזה יפה אבל גם מאוד מוזר... נו טוב
97. צחצחת שיניים: לפני 15 דקות בערך 98. התקלחת: אתמול 99. החלפת גרביים: בלי גרביים 100. רצית ללכת לישון: לפני חצי שעה אבל עבר...

spiritspirit

New member
../images/Emo23.gif |חילבון| ../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo36.gif

נראה עד מתי אני אפרוש...... 1. שם: נועה 2. מין:נקבה 3. גיל: 15 עוד חודש וחצי 16 4. מיקום: סוף עולם 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:
7. זרק עליך משהו:
8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):
9. צייר עליך משהו:
10. תרם לך תשובה במבחן:
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:
12. התנשקת: אתמול? 13. אכלת: היום 14. הלכת מכות: לא זכור 15. הצטלמת: לפני שבוע
מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: של גלי עטרי או קורין אלאל 17. קנית: לא זוכרת
18. המלצת עליו: קורין אלאל 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):
20. שברת:
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:
22: הורדת (נו, פשטת?):
23. קנית:
24: לווית מחבר:
25. זרקת:
מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: פרשתי 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

איזה כלי עולם אתה!

1. שם: סיון 2. מין: נקבה 3. גיל: 16 4. מיקום: הרצליה 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני
7. זרק עליך משהו: גרישה
8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): גרישה (הלכתי איתו מכות) 9. צייר עליך משהו: לא זוכרת 10. תרם לך תשובה במבחן: טלי איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: אצל רן אתמול 12. התנשקת: אתמול בידלה 13. אכלת: אצל רן בבית 14. הלכת מכות: כנ"ל 15. הצטלמת:אצל מורן במסיבה מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: שוטי הנבואה 17. קנית: כנ"ל 18. המלצת עליו: כנ"ל 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): לא צורבת דיסקים 20. שברת: לא שוברת דיסקים מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: עכשיו,,, ג'ינס וטי שרט שחורה 22: הורדת (נו, פשטת?): ג'ינס אחר וטוניקה לבנה 23. קנית: כפכפי עור תנכיות 24: לווית מחבר: לא לוקחת בגדים מחברים 25. זרקת: ג'ינס שקרועות מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: ספרות 27. שהיה לך מבחן: של"ח 28. שעשית בו שיעורים(?): לא עושה שעורי בית 29. שהברזת ממנו: תנ"ך 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא 32: הרביץ לך: אחותי 33. קנה לך מתנה: אח שלי 34. הכין לך אוכל: אמא 35. ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: פסדינה,,, הרגע ראיתי את זה 37. הקלטת: לא מקליטה תוכניות 38. רצית לראות ושכחת: לא זוכרת אבל בטוח יש משהו 39. נרדמת באמצע שלה: אתמול בלילה,,, נראה לי בנסון 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): לא זוכרת 42. התעצבנת על החברים בו: ----- 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:---- 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: ---- 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מדצ"ים מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: סלט פירות 47. הקאת: לא קרה 48. הזמנת במשלוח: פיצה 49. אכלת עם חבר: פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: ביסלי מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: טלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: לא מנתקים לי 53. התקשר אליך: יניב 54: התקשרת אליו: טלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: לא קרה,,, יש לי קו פרטי מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: --- 57. החלפת:--- 58. חיטאת: ----- 59. רצית לעשות: בלשון 60: הגעיל אותך:---- מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: של אנה 62. המליצו לך עליו: ---- 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: שלל ידיד שלי 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: הרבה 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):לא קרה מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לא זוכרת 67. ריגש אותך: עכשיו היה סרט אבל לא זוכרת איך קראו לו 68. הפחיד אותך: ----- 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: ---------- 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: ------- מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: לא יודעת 72. עיצבן אותך:כנ"ל 73. הבאת אותה בשיחת נפש: כנ"ל 74. חלמת עליו: כנ"ל 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: כנ"ל מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: שמישהו אנס מישהי בים 77. שמעת: שחברה של חברה שלי בהריון 78. רצית לשמוע: שיש שביתה 79. שמעת והתבאסת מהן: שאין שביתה 80. שמעת ושימחו אותך: שאולי תהייה שביתה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: שוטי הנבואה 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: בפסטיבל בומבלמה 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: לא קרה 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: בומבמלה 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא זוכרת מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: סמיילי פייס 87. ציירו לך: כנ"ל 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

Aussie Girl

New member
עונה

1. שם: *חסוי* 2. מין: נקבה 3. גיל: 17 4. מיקום: נגב 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: - 7. זרק עליך משהו: - 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): - 9. צייר עליך משהו: - 10. תרם לך תשובה במבחן:
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית 12. התנשקת:
13. אכלת: בבית 14. הלכת מכות:
15. הצטלמת:
מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: Closer/ Josh Groban 17. קנית: לא זוכרת 18. המלצת עליו: Closer/ Josh Groban 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): נכון מאוד!!! זה לא חוקי!!!
20. שברת: אין כזה מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: גופיה 22: הורדת (נו, פשטת?): ג'ינס
23. קנית: לא זוכרת 24: לווית מחבר: - 25. זרקת:
מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מתמטיקה 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): מתמטיקה 29. שהברזת ממנו: ספרות 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: הכלב
32: הרביץ לך: -
33. קנה לך מתנה: סבתא 34. הכין לך אוכל: אבא 35. ראה איתך סרט: סידרה נחשב? אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: חוק וסדר 37. הקלטת: לא זוכרת אפילו 38. רצית לראות ושכחת: הסרט של אתמול בערוץ 4 39. נרדמת באמצע שלה: איזה סרט שראיתי באוטובוס בפולין 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): לא בדקתי איזה יש. אני לא עד כדי כך משועממת. 42. התעצבנת על החברים בו: חברויות (?) 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: ראה תשובה ל41. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חברויות 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: חוק וסדר מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: דג 47. הקאת: מעדן בתעם תות שדה זה היה מגעיל
48. הזמנת במשלוח: - 49. אכלת עם חבר: סנדוויץ' 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: - המשך יבוא

Aussie Girl

New member
המשךךךךךךך!

מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: טניה 52. ניתקת לו/ ניתק לך:
53. התקשר אליך: לא זוכרת 54: התקשרת אליו: טניה 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:
מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: עגיל באוזן נחשב? לפני 11 שנה... או שאולי 12 57. החלפת: - 58. חיטאת: - 59. רצית לעשות: אין כזה 60: הגעיל אותך: בלשון!!!!!! פשוט דוחה מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: שלי
62. המליצו לך עליו: - 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:
64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: אוי... יש המון!!!! 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): כמעט ולא קוראת בלוגים... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לא זוכרת 67. ריגש אותך: כנ"ל 68. הפחיד אותך: כנ"ל 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:
70. היית מוכן להרוג כדי לראות: אני? להרוג? בשביל סרט?!
מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:
72. עיצבן אותך:
73. הבאת אותה בשיחת נפש: קלרה 74. חלמת עליו: לא נראה לי שיש כזה 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:
מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לפני שנה
92. העירו לך על איך שאתה לבוש: מי שם על זה בשביל לזכור?! 93. הבטן שלך קרקרה: לפני שעה 94. שמעת מוזיקה: עכשיו שומעת 95. ביקרת חבר: לפני שבוע 96. חלמת חלום מוזר:
97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: אתמול בערב 99. החלפת גרביים: לא זוכרת
קיץ, זוכרים. מי צריך גרביים?! 100. רצית ללכת לישון: היום בבוקר

תשובותתת../images/Emo36.gif

1. שם: חופית 2. מין: נקבה 3. גיל: 17 ושמונה חודשים 4. מיקום: איזור חיפה 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטית... מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני על עצמי... 7. זרק עליך משהו: אחי.. נודניק... 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): חבר שלי.. הפיל אותי מהמיטה... כי לא רציתי לקום... 9. צייר עליך משהו: צייר??? אף אחד לא צייר עליי 10. תרם לך תשובה במבחן: גליתושששש איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית שלי... 12. התנשקת: בבית.. 13. אכלת: בבית... 14. הלכת מכות: בבית.. 15. הצטלמת: בבית אורן מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: אייל גולןןןןןןןן 17. קנית: לא קונה צורבת
18. המלצת עליו: לא ממליצה... רק על שיר מסויים... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): חחחחח אוסף של שירים שאני אוהבת.. 20. שברת: גם אצלי כל הדיסקים מעורבים... מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: פיג'מה 22: הורדת (נו, פשטת?): ג'ינס וחולצה שחורה... 23. קנית: 2 חולצות לבנות אחת שחורה ואחת אדומה... 24: לווית מחבר: לא אוהבת להלוות חולצות... 25. זרקת: מכנס שאהבתי בעעעע שרפתי אותו כי ניסית לגהץ... אני פשוט אסון... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: למדתי? אמממממממ נראה לי שמתמטיקה... 27. שהיה לך מבחן: מבחן... לא זוכרת... אבל היתה לי יום שני בגרות במחשבים... 28. שעשית בו שיעורים(?): שיעורים???? אוייי מזמן לא עשיתי... לא יודעת... 29. שהברזת ממנו: מתמטיקה.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריהההההההההה ועוד מחר מתכונת אמאאאאאאאא אני לא יודעת כלום מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: קרוב משפחה? נישק? לא מסתדר לי.... 32: הרביץ לך: הרביץ? אחי אבל הוא חטף גם חחחחחחחחח 33. קנה לך מתנה: אמא.. 34. הכין לך אוכל: אמא... 35. ראה איתך סרט: לא רואה סרטים... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: פיורלה... אתמול בלילה 37. הקלטת: ממתי שיש דיגיטל אני לא יודעת איך מקליטים... בעיה... 38. רצית לראות ושכחת: אני רוצה לראות רק את הסדרות שלי ואני לא שוכחת אותן.... 39. נרדמת באמצע שלה: רציתי פעם לראות סרטים בהיסטוריה כדי לדעת משהו בבגרות אבל משום מה אחרי 5 דקות שהתחיל הסרט נרדמתי... מוזר...
40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אני לא סוגרת מקסימום מעבירה לערות 24 או גלגלצ מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): לא יודעת לא עוברת על הרשימות פורומים.... 42. התעצבנת על החברים בו: לא התעצבנתי על אף אחד... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אממממ מה שמטומטם אני פשוט לא עונה... 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: לצחוק? לא יודעת 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: שמיניסטים... מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: שוקולד 47. הקאת: בעעעעע לא זוכרת.. 48. הזמנת במשלוח: לא אוהבת אוכל מבחוץ... 49. אכלת עם חבר: ספגטי... 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אוכל? אממממממ מלחמת במבה נחשב? מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: כפיר 52. ניתקת לו/ ניתק לך: ניתקתי אני... כפיר 53. התקשר אליך: גם כפיר 54: התקשרת אליו: גם כפיר... 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אמא של חברה שלי... היתה חברה שלי... מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי אני רוצה בלשוןןןןןןן לא נותנים לי
57. החלפת: מה יש להחליף אם אין לי
58. חיטאת: אוףףףףףף אין ליייייייייי 59. רצית לעשות: בלשוןןןןןןןןןןןן 60: הגעיל אותך: בפיטמה... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: של איזה ערפד אחד וגם זה רק אחרי שהוא היה נודניק כזה 62. המליצו לך עליו: אני בדרך כלל לא קוראת בלוגים זה משעמם אותי... 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא נכנסת לבלוגיםםםם 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: נראה לי שכל הבלוגים אידיוטים אני חושבת בכלל שזה כזה דפוק לכתוב בבלוג... בלי לפגוע באף אחד... 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא קוראתתתתתתתת מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לא אוהבת סרטים... ובטח שלא קומדיות...אולי אימה מידי פעם 67. ריגש אותך: לא רואה סרטיםםםםם 68. הפחיד אותך: אני רואה רק אימה והם משום מה אףף פעם לא מפחידים 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: לא רואה סרטים כאלה... 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: להרוג?????? בשביל סרט????? אין מצב... מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: ניר 72. עיצבן אותך: אוהד 73. הבאת אותה בשיחת נפש: דדי 74. חלמת עליו: לחלום על גולש?..?? לא קרה לי... 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אההההמממ לא נראה לי שיש... מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: לא קוראת חדשות... 77. שמעת: לא שומעת גם... 78. רצית לשמוע: לא רוצה לשמוע... 79. שמעת והתבאסת מהן: לא יודעת היו יותר מידיי... 80. שמעת ושימחו אותך: דיייייי אוף שאלות מעצבנות... מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: של אמיר שליייייי 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: משינה 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אני תמיד מוצאת עם מי 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: רחוקה? אפשר לסדר את זה... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה לי.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לצייר? אני? אין מצב 87. ציירו לך: טאזזזז 88. ראית את הסרט שמבוסס עליו: ששששש לא לגלות שאני רואה סרטים מצויירים... 89. הצחיקה אותך: אממממ לא זוכרת 90. ציטטת: לא זוכרתת מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ערסים???? חחחחחחח יש כל כך הרבה פה ולא רק מתחת לבית... 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: העירו?? הם לא מעיזים... 93. הבטן שלך קרקרה: באמצע הבגרות חחחחחחחחחח זה היה מצחיק כולם שמעו
94. שמעת מוזיקה: עכשיו.... 95. ביקרת חבר: ביקרתי? אמממממ אני אוהבת שבאים אליי... 96. חלמת חלום מוזר: לפני שבוע.. 97. צחצחת שיניים: עכשיו לפני שהתעוררתי... לפני שעה.. ואייייי יש לי עוד ללמוד מה אני עושה פה??????? 98. התקלחת: אתמול בלילה 99. החלפת גרביים: אמממממ אתמול... לפני שיצאתי כי אני יושנת יחפה... 100. רצית ללכת לישון: בכל מצב אני רוצה ללכת לישון....

אני מקווה דרוש להיות מוזמנת לענות..

בטח מוזמנת!! אין שאלון שדרוש לא מפסידה...תותי אתה פשוט תותח!{או כלי עולם..{?}..} 1. שם: יש לי מלא שמות..כולם קוראים לי הדר אבל כאן קוראים לי דרוש.
2. מין: חחח זה יכול להיות נחמד...חחחח..סתם סתם..נקבה.
3. גיל: 15 וחצי. 4. מיקום: נמנמ ת"א. 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט.
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אבא..
..שפך עליי ת'בירה שלו..בלעט.
7. זרק עליך משהו: אח שלי זרק עליי משהו...{לוזכרת בדיוק מה..}
8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אני גורמת לעצמי לעוף על משהו...
9. צייר עליך משהו: אני זו שמוכשרת ומציירת פה..הלו?!
10. תרם לך תשובה במבחן: לא ולא! דרוש לא מעתיקה ולא מבקשת תשובות במבחנים!!..בלעט,הנוער של היום...בלי בושה!..
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית..חח..בלעע
12. התנשקת:
..מאמללים אותי פה... 13. אכלת:
מממ מטבח אולי? 14. הלכת מכות: בבית->
15. הצטלמת: בלעט. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: החדש של אבריל לווין
17. קנית: אני כבר לא קונה...עכשיו רק צורבת..חחח 18. המלצת עליו: ממליצה עכשיו על הדיסק החדש של אבריל לווין,הוא מ-ה-מ-ם! 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): צרבתי ת'חדש של אבריל לווין ועוד דיסקים עם כלמיני שירים.. 20. שברת: חילול קודש!!..אני לא שוברת דיסקים!!..נאבר!
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: פיג'מה?
22: הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה..
23. קנית: חולצה של "קדס" במשביר לצרכן באיזשהו קניון...{קניון אביב..} 24: לווית מחבר: לא לווה בגדים.. 25. זרקת: לוזכרת..לא נראה לי זרקתי בגד.. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לשון
27. שהיה לך מבחן: מגן במתמטיקה
28. שעשית בו שיעורים(?): טחחחח..אולי לשון..חצי רק..חחח
29. שהברזת ממנו: מזמן לא הברזתי...התדרדרתי
30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון,מתמטיקה,תנ"ך{אוייי תנ"ך,אני מייחלת לזה שרבקה תמותתתת!!} ואנגלית.{שרה בובת אסקייפ הזו,בראסמי חולת נפש!} מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: דודה שלי.. 32: הרביץ לך: אחים שלי
33. קנה לך מתנה: דודה שלי 34. הכין לך אוכל: אמא,דודה,שתי הסבתות.. 35. ראה איתך סרט: לוזכרת.. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: "גואן מארקדיה" 37. הקלטת: לא מקליטה. 38. רצית לראות ושכחת: כמעט כל הסדרות..אני ילדה סנילית.
39. נרדמת באמצע שלה: נמנמ..באמצע צילומי הקליפ של ג'סיקה סימפסון..היה משעמם. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא תוכנית..סרט..הסרט הזה ראסמי דפוק. אבל השחקן כזה חתיךךךך!!.. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אני יודעת.. 42. התעצבנת על החברים בו: אוף-טופיק
43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: נמנמ לודעת.. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חחחח תמיד פה אני צוחקת...חח ובפורום הומור. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נכנסתי לקומונה.. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: בורקס של סבתא שלי. 47. הקאת: מזמן לא הקאתי. 48. הזמנת במשלוח: לא הזמנתי במשלוח.. 49. אכלת עם חבר: אני יודעת...לוזכרת עם מי ולפני כמה זמן בכלל.. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: בלעט. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: ממש לא זוכרת..{מסטולה טירוף..} 52. ניתקת לו/ ניתק לך: - 53. התקשר אליך: לודעת.. 54: התקשרת אליו: מאיפה לי לזכור.. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חחח - מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:
57. החלפת:
58. חיטאת:
59. רצית לעשות:
60: הגעיל אותך:
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אנלא קוראת בלוגים. 62. המליצו לך עליו: כל יום ממליצים לי..תקלטו שאני לא אוהבת בלוגים!!בלע
63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:
64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:
65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): בלעט
..חחח מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: עידן הקרח 67. ריגש אותך: לוזכרת 68. הפחיד אותך: ואן הלסינג 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: מו?
70. היית מוכן להרוג כדי לראות:
מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אחת מהפורום.. 72. עיצבן אותך: אף אחד במיוחד.. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: רק עם נייטמר שיחות כאלו. 74. חלמת עליו: סורי אבל לא חלמתי על אפחד מכם. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: נייטמר אחותי הצבאית.
מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: לוזכרת.. 77. שמעת: אני מסטולה תעזבו אותי... 78. רצית לשמוע: מיאו. 79. שמעת והתבאסת מהן: בלעט. 80. שמעת ושימחו אותך: אמרתי שאני מסטולה ולא זוכרת כלום לא?! מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: אנאערף
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: לודעת.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: מיאו. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: בלעט. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אנאערף! מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: חחח הדמות המפורסמת שלי עם המשקפיים. 87. ציירו לך: לוזכרת שציירו לי. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: סופרמן..חח 89. הצחיקה אותך: פוקה תמיד מצחיקה אותי!..פוקה רולז! 90. ציטטת: "מיאו..".? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: למה שיעשו זאת??..יש להם ת'בניין שלהם. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: שיזדיינו!
93. הבטן שלך קרקרה: חחח היום בבוקר.. 94. שמעת מוזיקה: היום בבוקר לאחר המקלחת. 95. ביקרת חבר: רציתי לבקר אבל אמא לא הרשתה!!
96. חלמת חלום מוזר: וואלה אני תמיד חולמת דברים מוזרים.. 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר. 98. התקלחת: היום בבוקר. 99. החלפת גרביים: היום בבוקר.. 100. רצית ללכת לישון: עכשיו.. תודה לאל שהדבר הזה נגמר... אני הלכתי לקניון..לחטוף חרופה על איזה ספסל..חחח צ'אווו! דרוש.

יוּבָל

New member
גם אני עונה....

1. שם: הדר 2. מין: נקבה 3. גיל: 15 וחצי 4. מיקום: עמק חפר 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: זה היה בערך בכיתה ג'.... לא זוכרת מי זה היה.. 7. זרק עליך משהו: אתמול... אח שלי זרק עלי כרית 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): בהופעה של משינה בשפיים. דחפו אותי ועפתי על הגדר. 9. צייר עליך משהו: ביום ראשון... ידיד שלי קישקש עלי כי בא לו... 10. תרם לך תשובה במבחן: במבחן האחרון בתנ"ך איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: ביום שלישי עם חברה שלי. 12. התנשקת: 13. אכלת: עכשיו אני אוכלת... 14. הלכת מכות: כיתה ו'... 15. הצטלמת: אתמול מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: משינה- מפלצות התהילה 17. קנית: הדיסק הראשון והשני של משינה (עכשיו יש לי את כול הדיסקים!!!) 18. המלצת עליו: ההופעה האחרונה ב95 של משינה 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): עשיתי לאמא שלי דיסק עם השירים שהיא הכי אוהבת ליומולדת... 20. שברת: של בריטני ספירס מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: החולצה של פינק פלויד 22: הורדת (נו, פשטת?): החולצה שאח שלי הביא לי מפולין... 23. קנית: חולצה לבנה פשוטה... 24: לווית מחבר: של לד זפלין 25. זרקת: לא זוכרת.. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: היסטוריה
27. שהיה לך מבחן: היסטוריה
28. שעשית בו שיעורים(?): זה באמת היה ממזמן... 29. שהברזת ממנו: זה גם היה ממזמן, כי אם אני לא אבריז יקנו לי כרטיסים להופעה של משינה בקיץ בשורוהראשונות
30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תנ"ך מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: דודה שלי 32: הרביץ לך: בת דודה שלי... צחקתי עליה 33. קנה לך מתנה: סבתא שלי... היא רקמה לי כובע 34. הכין לך אוכל: סבתא שלי... 35. ראה איתך סרט: בת דודה שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: ג'ואן מארקדיה 37. הקלטת: גיא פינס, שראו את הברית של הבן של אורנה ויובל היה שם עם אלישע
38. רצית לראות ושכחת: מופע שנות ה-70 39. נרדמת באמצע שלה: כולם אוהבים את ריימונד 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אהבה מעבר לפינה מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): לא ממש הסתכלתי על פורומים... 42. התעצבנת על החברים בו: לא זוכרת... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא מסתכלת על סקרים 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: משהו בפורום משינה 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: משינה מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: אוריו 47. הקאת: מרק... הייתי חולה 48. הזמנת במשלוח: פיצה 49. אכלת עם חבר: פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אוריו. גם זרקתי וגם נפל מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נטע 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אף אחד 53. התקשר אליך: נטע 54: התקשרת אליו: נטע 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אף אחד מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי 57. החלפת: לא החלפתי 58. חיטאת: לא חיטאתי 59. רצית לעשות: בגבה 60: הגעיל אותך: בלשון מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: של מישהי מפורום משינה 62. המליצו לך עליו: לא המליצו לי על בלוג.. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אף בלוג 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: אתמול... לא זוכרת של מי 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: אמריקן פאי 67. ריגש אותך: הצד העמוק של האוקינוס 68. הפחיד אותך: IT... על ליצן שאוכל ילדים... 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחח 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: היום שאחרי מחר מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: חברה שלי 72. עיצבן אותך: אף אחד 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חברה שלי 74. חלמת עליו: חלמתי על משינה... זה נחשב? 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: .... מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: מישנה ב-21-22.6 בטכניון בחיפה 77. שמעת: כנ"ל 78. רצית לשמוע: שמשינה מופיעים איפשהו 79. שמעת והתבאסת מהן: לא זוכרת... 80. שמעת ושימחו אותך: שמישנה מופיעים בשפיים מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: משינה בשפיים 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: משינה בקייסריה 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: משינה בהיכל התרבות ב14 לפברואר 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: משינה בחוף אכזיב 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לא יודעת לצייר... 87. ציירו לך: את מומין 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: לא סרט... ראיתי את המומינים 89. הצחיקה אותך: לא זוכרת... 90. ציטטת: ציטטתי את יובל... הוא לא דמות מצוירת! מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: תודה לאל, אין ערסים אצלנו בקיבוץ 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: לא יודעת 93. הבטן שלך קרקרה: לפני שעה 94. שמעת מוזיקה: כול היום אני שומעת מוזיקה 95. ביקרת חבר: היום 96. חלמת חלום מוזר: לפני חודשיים 97. צחצחת שיניים: בבוקר 98. התקלחת: אתמול בערב 99. החלפת גרביים: אתמול 100. רצית ללכת לישון: אתמול בערב

ThE BluEyeS

New member
גמניייי רוצה.. ../images/Emo60.gif

1. שם: ניצן 2. מין: נקבה [או נ', לפי המילון] 3. גיל: 15 ו-10 חודשים ב-ד-י-ו-ק 4. מיקום: בממ"ד ליד המחשב
5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטירייט-ית
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני.. חח זה היה קר לגמרי.. 7. זרק עליך משהו: ידיד שלי.. זרק עליי ת'פלאפון שלו.. חח.. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): חחחחחחח
9. צייר עליך משהו: אני.. ממ.. לוזוכרת מה.. 10. תרם לך תשובה במבחן: חברה שילי
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בשכונה.. חח.. ענייני ל"ג בעומר.. שונאת את זה 12. התנשקת: בבצפר 13. אכלת: במטבח אולי ?!
14. הלכת מכות: בחוץ, עם ידיד שלי 15. הצטלמת: ממ.. ירושלים, טיול בצפר [15 ילדים.. חח] מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: Savage Garden 17. קנית: וואי.. לא זוכרת לגמרי 18. המלצת עליו: ראה 16
19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אני צורבת דיסקים?! א-ס-ו-ר!
20. שברת:
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: עכשיו.. חולצת בצפר ומכנס שחור.. 22: הורדת (נו, פשטת?): חח.. פיג'מה, בבוקר.. 23. קנית: ממ.. גופייה לבנה-אדומה שכתוב עליה "Make love Not war" 24: לווית מחבר: מממ.. חולצה לבנה 25. זרקת: זרקתי..?! אני לא זורקת !! אני תורמת
מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: כימיה 27. שהיה לך מבחן: לשון
28. שעשית בו שיעורים(?): וואי.. דקה.. אמממ.. *מאמצת ת'זיכרון*.. ביולוגיה [חחחח] 29. שהברזת ממנו: ביולוגיה 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אינגליייש.. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא
32: הרביץ לך: בנדוד שלי עשה לי וואג'י.. נחשב? חח 33. קנה לך מתנה: אמא ואבא
34. הכין לך אוכל: אמא
35. ראה איתך סרט: אממ.. עוד שעה, כל המשפחה
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: אתמו בערב.. 'סוף בדרך'.. בטעות 37. הקלטת: לא מקליטה
38. רצית לראות ושכחת: אממ.. כנראה ששכחתי
39. נרדמת באמצע שלה: לא נרדמת באמצע.. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אממ.. רצח משהו.. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): חחחחחחחחחחח
42. התעצבנת על החברים בו: -------- 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: -------- 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: -------- 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הפורום של הבצפר.. אל תשאלו אפילו למה.. !! מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: גלידה 47. הקאת: שקשוקה..
48. הזמנת במשלוח:
49. אכלת עם חבר: עוגיות 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אממ.. לוזוכרת מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: חבר שלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: לא מנומס! 53. התקשר אליך: חבר שלי 54: התקשרת אליו: אממ.. ידיד שלי.. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: Nop מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא מרשים
57. החלפת: שמתי עגיל של הגבה באוזן
58. חיטאת: אן לי פירררס
59. רצית לעשות: כן כן כן כ"כ רוצה !! באף, בטבור, או באוזן [למעלה] !! כ"כ כ"כ כ"כ רוצצצצה !! 60: הגעיל אותך: לא מגעיל
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: של אנה
62. המליצו לך עליו: של הדס
63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: -------- 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: -------- 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): -------- מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: מפרקים את הבית 67. ריגש אותך: אממ.. וואלה לא זוכרת
68. הפחיד אותך: אפקט הפרפר.. [הוא לא מפחיד, הוא פשוט קשה] 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חח אמא לא מרשה
סתם.. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: -------- מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: ידיד שלי.. מרסס ת'בית.. חח.. 72. עיצבן אותך: המחשב שלי סתם החליט ליפול.. לא קשור לגולש, אבל בכ"ז.. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: לא מתפרקת באינטרנט בד"כ.. 74. חלמת עליו: ילדה אחת מהכיתה שלי.. אמרה לי שקיבלתי 27 או 28 במבחן בלשון.. חח 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: חבר שלי, ידיד שלי.. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: ב-MSN 77. שמעת: אממ.. אתמול בערב.. 78. רצית לשמוע: שיהיה שלום !!
79. שמעת והתבאסת מהן: שאין שביתה? חחח סתם, לא זוכרת.. 80. שמעת ושימחו אותך: שיש שביתה ?! חחח סתם
מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: "המורדים".. ואני לא גאה בזה.. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: ממ.. לא זכור כ"כ.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: ללכת למטרוק בשבועות 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: ?! 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ?! מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: סמיילי חמוד עם לשון 87. ציירו לך: סמיילי חמוד 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: מוגלי ?! 89. הצחיקה אותך: אממ.. לודעת *סמיילי שמקבל מכה בראש* 90. ציטטת: ?! מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחחחחחח זה נחמד
אבל הערסים לא באים לפה.. הם יודעים לאן לא לבוא 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום בבצפר.. "את שחורה מדי" 93. הבטן שלך קרקרה: אממ.. לפני שבוע ?! 94. שמעת מוזיקה: אתמול בלילה 95. ביקרת חבר: יום שני 96. חלמת חלום מוזר: אתמול
97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: אתמול בערב 99. החלפת גרביים: היום בבוקר 100. רצית ללכת לישון: ע-כ-ש-י-ו יהיה זמן טוב
חח וואלה שאלון מדליק !!

As היחידה

New member
איזה שאלון מאלף ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

1. נאמנות 1 2. פנים יפות3 3. אינטליגנטיות3 4. פופולאריות בחברה3 5. הופעה סקסית3-2 6. שאפתנות2 7. חזה (גודל, צורה וכו'...)4
8. חיוך3 9. אדיבות2 10.עיניים יפות1 11.גוף חטוב2 12.אינטליגנטיות3 13.בטחון עצמי2 14.שפתיים2 15.חברותיות1 16.החברה מגדירה אותו/אותה כמושך/ת3 17.גוף שרירי3 [אבל לא הייתי מתנגדת
18.רגישות2 19.נחמדות1 20.בעל/ת עקרונות2 21.חוש הומור1 22.יושר1 23.טוב לב1 24.צבע שיער3 25.ישבן3 26.הבנה1 27.גיל2 28.ותרנות2 29.מושך אותך מינית2 30.מצב כלכלי4 31.סוג שיער (אורך,מתולתל,חלק..וכו')3 32.דומיננטיות ואסרטיביות [סורי על הטיפשות, תסבירו לי מזה
] 33.סדר וניקיון2 34.בעל שיחה1 35.אסתטיקה וטיפוח2

BaBy BoY14

New member
אנייי

1. נאמנות =1 2. פנים יפות=2 3. אינטליגנטיות=3 4. פופולאריות בחברה=4 5. הופעה סקסית=2 6. שאפתנות =2 7. חזה (גודל, צורה וכו'...)=2 8. חיוך=1 9. אדיבות=1 10.עיניים יפות=2 11.גוף חטוב=1 12.אינטליגנטיות=2 13.בטחון עצמי=2 14.שפתיים=1 15.חברותיות=1 16.החברה מגדירה אותו/אותה כמושך/ת=4 17.גוף שרירי=4 18.רגישות =1 19.נחמדות=1 20.בעל/ת עקרונות=3 21.חוש הומור =2 22.יושר=1 23.טוב לב=1 24.צבע שיער=4 25.ישבן=2 26.הבנה =1 27.גיל =4 28.ותרנות=3 29.מושך אותך מינית=1 30.מצב כלכלי=4 31.סוג שיער (אורך,מתולתל,חלק..וכו')=3 32.דומיננטיות ואסרטיביות=3 33.סדר וניקיון=2 34.בעל שיחה=1 35.אסתטיקה וטיפוח=2

Aussie Girl

New member
שאלון מדהים!

1. נאמנות 1 2. פנים יפות 3 3. אינטליגנטיות 1 4. פופולאריות בחברה 4 5. הופעה סקסית 4 6. שאפתנות 2 7. חזה (גודל, צורה וכו'...) 4 (אני בת אתה יודע...) 8. חיוך 2 9. אדיבות 1 10.עיניים יפות 2 11.גוף חטוב 3 12.אינטליגנטיות היה כבר 13.בטחון עצמי 3 14.שפתיים (תלוי אם להסתכל או להתנשק
) 15.חברותיות 3 16.החברה מגדירה אותו/אותה כמושך/ת 4 17.גוף שרירי 4 18.רגישות 2 19.נחמדות 2 20.בעל/ת עקרונות 2 21.חוש הומור 2 22.יושר 1 23.טוב לב 1 24.צבע שיער 4 25.ישבן 4 26.הבנה 1 27.גיל זו לא תכונה... 28.ותרנות
29.מושך אותך מינית
30.מצב כלכלי 3 31.סוג שיער (אורך,מתולתל,חלק..וכו') 3 32.דומיננטיות ואסרטיביות 4 33.סדר וניקיון 2 34.בעל שיחה 3 35.אסתטיקה וטיפוח 2

למעלה