שאלונים למחקר

נעתוש

New member
שאלונים למחקר

שלום לכם! אני סטודנטית ולצורך התיזה שלי אני אשמח אם תסכימו למלא שאלון סגור קצר, בנוגע לסניף בנק שאליו אתם מגיעים. את השאלון אפשר להחזיר אלי במייל (רשום בגוף השאלון). תודה רבה על שיתוף הפעולה! ענת

דנטל

New member
בנק

1. צוות היחידה מקפיד על לבוש מסודר ומכובד: מסכים במידה בינונית 2. אני מקבל מהיחידה מידע שוטף בנוגע לשינויים שרלוונטיים לי: מסכים/ה 3. כשהשארתי הודעה לעובדי היחידה בטלפון/ מייל- חזרו אלי תוך פרק זמן סביר: לא רלוונטי 4. העובדים נתנו לי תחושה שמענה על צרכי הלקוח הוא בחשיבות עליונה עבורם: מסכים במידה בינונית 5. זמני הפעילות של השירות נוחים: מסכים/ה 6. זמן ההמתנה שנדרש לצורך פניה לקבלת השירות הוא סביר: מסכים/ה במידה רבה 7. כאשר היה בכך צורך, העובדים הדריכו אותי כיצד לפעול על מנת להשיג מענה לצרכי. מסכים/ה במידה רבה 8. העובדים התנהגו כלפי בנימוס ובאדיבות: מסכים/ה במידה רבה 9. בזמן המפגש עם העובדים, הרגשתי שהם מקדישים לי את תשומת ליבם: מסכים/ה במידה רבה 10. העובדים הפגינו ידע וכישורים מקצועיים במענה על שאלותי: מסכים במידה בינונית 11. ההסברים והמענה שקיבלתי היו בשפה ברורה: מסכים/ה במידה רבה 12. עובדי היחידה כיבדו את פרטיותי: לא רלוונטי 13. השירות שקיבלתי מהיחידה הוא שירות איכותי: מסכים/ה במידה רבה 14. גילך: 34 15. מין: נקבה 16. מספר שנות לימוד: 12 17. האם אתה מקבל שירות מהיחידה על בסיס: מדי פעם

נעתוש

New member
תודה לכל מי ששלח לי עד כה!

אשמח לעוד תשובות, צריכה לאסוף די הרבה שאלונים...

למעלה