בנק
1. צוות היחידה מקפיד על לבוש מסודר ומכובד: מסכים במידה בינונית 2. אני מקבל מהיחידה מידע שוטף בנוגע לשינויים שרלוונטיים לי: מסכים/ה 3. כשהשארתי הודעה לעובדי היחידה בטלפון/ מייל- חזרו אלי תוך פרק זמן סביר: לא רלוונטי 4. העובדים נתנו לי תחושה שמענה על צרכי הלקוח הוא בחשיבות עליונה עבורם: מסכים במידה בינונית 5. זמני הפעילות של השירות נוחים: מסכים/ה 6. זמן ההמתנה שנדרש לצורך פניה לקבלת השירות הוא סביר: מסכים/ה במידה רבה 7. כאשר היה בכך צורך, העובדים הדריכו אותי כיצד לפעול על מנת להשיג מענה לצרכי. מסכים/ה במידה רבה 8. העובדים התנהגו כלפי בנימוס ובאדיבות: מסכים/ה במידה רבה 9. בזמן המפגש עם העובדים, הרגשתי שהם מקדישים לי את תשומת ליבם: מסכים/ה במידה רבה 10. העובדים הפגינו ידע וכישורים מקצועיים במענה על שאלותי: מסכים במידה בינונית 11. ההסברים והמענה שקיבלתי היו בשפה ברורה: מסכים/ה במידה רבה 12. עובדי היחידה כיבדו את פרטיותי: לא רלוונטי 13. השירות שקיבלתי מהיחידה הוא שירות איכותי: מסכים/ה במידה רבה 14. גילך: 34 15. מין: נקבה 16. מספר שנות לימוד: 12 17. האם אתה מקבל שירות מהיחידה על בסיס: מדי פעם