שאלונים גנובים.

דוVשה

New member
שאלונים גנובים.

המילים לא יוצאות לי, מה שפעם היה בא כטבע שני היום תקוע בגרון בגוש דוחה ומגעיל. אי לכך ובהתאם לזאת, הבאתי שלל שאלות מכל מיני. תבורכו. השאלון נכתב ע"י LOVE SIMS 2 מה הקללה האהובה עליך? אתה משתמש במילה סבבה? מה המצברוח שלך עכשיו? מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? מה אתה עושה כשמשעמם לך? כמה פעמים הלכת לשירותים היום? גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? איך אתה פותר את זה? מה גורם לך להרגיש בחילה? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? אתה עושה שיעורי בית? אתה רואה את חצי הכוס המלאה? מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? השאלון נכתב ע"י Danielle b3 אתם אוהבים חיות מהי החיה האהובה עליכם מהי החיה השנואה עליכם יש לכם חית מחמד אם כן... איזה זכר או נקבה מה השם שלו\ה כמה זמן הוא\היא אצלכם בת\בן כמה היא\הוא אתם מטפלים בה\בו כמו שצריך מי בחר לה\לו את השם אתם רוצים עוד חיות אם כן , איזה ועכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם במשפחה פרטו שם של כל אחד: אוהבים את המשפחה רציתם פעם תאום\תאומה אח \ אחות פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם רוצים עוד אח\אחות אתם משפחה מאוחדת משפחה מיוחדת פרטו השאלון הובא ע"י Eden McFadden 1 - איך כינו אותך? 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן? 3 - מי היו גיבורי ילדותך? 4 - מי/מה השפיע עליך? 5 - ספר חווית ילדות זכורה. 6 - עם מה קשה לך להתמודד? 7 - מה מוציא אותך מהכלים? 8 - למי היית מחטיף סטירה? 9 - למי קשה לך לסלוח? 10 - ממה אתה פוחד? 11 - מה אתה לא אוהב לעשות? 12 - על מה אתה מתחרט? 13 - מהו יחסך לכסף? 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? 15 - מה מרגש אותך? 16 - מה מצחיק אותך? 17 - מתי בכית לאחרונה? 18 - מה החלום הגדול שלך? 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך? 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ? 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף? 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר? 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? 28 - מה סקסי בעיניך? 29 - איזה חלק בך היית משנה? 30 - איך אתה מפנק את עצמך? 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה? 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה. השאלון נכתב ע"י סינטטית. מה קורה? מה נשמע? מה עניינים? הכל טוב? ואללה... משעמם לי! ולך? תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? :| גם לך יש צלקת בברך? אם כן איך זה קרה? גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) מתי התקלחת פעם אחרונה? היו מים חמים? איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? יש לך טרול? ויויו יש לך ? נכון השאלות שלי מטופשות? מצטערת, אני לא טובה בזה! ממה את/ה פוחד/ת? מה הדבר האחרון שאמרו לך? מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? מה עשית היום? באיזה שעה קמת? כמה זמן ישנת? השאלון נכתב ע"י dn51 הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- אוכל- צבע- בגד- גיל- שיעור- האנשים החשובים לך: מוזיקה מועדפת: האובססיה של חייך: האהבה הכי גדולה שלך: השיר שהכי עושה לך את זה: הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: השאלון נכתב ע"י פו הדוב הכוסון הכי זמר : הכי זמרת : הכי שיר: הכי ספר: הכי עיתון : הכי שפה: הכי ארץ: הכי עיר : הכי סרט : הכי אתר : הכי חיה: הכי צבע: הכי כיף: הכי מעצבן : הכי מצחיק: הכי תוכנית: הכי מזל: הכי מאכל: הכי שתייה: הכי מקום בילוי: הכימ כלי נגינה: הכי סדרה: הכי יפה: הכי מותג: הכי חנות: הכי סלולרי : הכי ערוץ: הכי שחקן: הכי שחקנית: השאלון חובר ע"י cunthoney 1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 3. משך הזיון הכי ארוך? 4. משך הזיון הכי קצר? 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 14. עשית חבר של החבר שלך? 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? 16. עשית נשוי? 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? 21. עשית מישהו מהאינטרנט? 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? 42. סאדו – כ/ל? 43. בוקסר או חוטיני? 44. כותנה או תחרה או שקוף? 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך?

Yael Floyd

New member
למה למה למה

מה הקללה האהובה עליך? סעמק [יש לזה צליל טוב] אתה משתמש במילה סבבה? יותר מדי מה המצברוח שלך עכשיו? לא ברור מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללכת לעבודה
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? להיות בהופעה מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? שיעורי פיזיקה [לא יודעת למה נזכרתי בזה!] מה אתה עושה כשמשעמם לך? מנסה לחשוב על דברים לא משעממים להעביר את הזמן כמה פעמים הלכת לשירותים היום? הממ.... התעוררתי לפני שעתיים ולא נראה לי שהלכתי בכלל... מוזר גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? אכן גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? אמממ... כן כן גם אני!!! איך אתה פותר את זה? דופקים ת'ראש בקיר עד שזה עובר. או שהולכים לישון. מה גורם לך להרגיש בחילה? אוכל מקולקל..? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שאיזה עבריין חתך לנו את חוטי הטלפון והחשמל בעבודה ולא צריכים אותי שם היום על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? שאלונים שדובשה מחברת בעצמה ספר על פדיחה כל חיי הם פאדיחה אחת גדולה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? אממממ.. סרטונים? יש שירים שמזכירים לי בני אדם מסויימים. זהו. לא בטוחה שהבנתי. איך אתה מביע אהבה? אממ.. שאלה קשה. פעם נרדמת באמצע שיעור? כן אתה עושה שיעורי בית? ברור! רק חבל שאין לי כאלה
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני כמה ימים תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אוי לא! נדמה לי שכן כשהייתי קטנה אבל מעדיפה שלא לחשוב! אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? סגרתי את הדלת וזהו השאלון נכתב ע"י Danielle b3 אתם אוהבים חיות כן מהי החיה האהובה עליכם כלבים גדולים מהי החיה השנואה עליכם ג'וקים יש לכם חית מחמד לא אם כן... איזה זכר או נקבה מה השם שלו\ה כמה זמן הוא\היא אצלכם בת\בן כמה היא\הוא אתם מטפלים בה\בו כמו שצריך מי בחר לה\לו את השם אתם רוצים עוד חיות אם כן , איזה ועכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם במשפחה 4 חוץ ממני פרטו שם של כל אחד: דני אירית אייל נועה אוהבים את המשפחה בדרך כלל רציתם פעם תאום\תאומה לא אח \ אחות רציתי אחות גדולה פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו כמובן מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם שכל אחד יעבור לדירה משלו רוצים עוד אח\אחות לפעמים אתם משפחה מאוחדת לפעמים משפחה מיוחדת פרטו השאלון הובא ע"י Eden McFadden 1 - איך כינו אותך? אין לי מושג 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן? שחקנית 3 - מי היו גיבורי ילדותך? מיכל ינאי 4 - מי/מה השפיע עליך? מיכל ינאי 5 - ספר חווית ילדות זכורה. ראיתי את מיכל ינאי 6 - עם מה קשה לך להתמודד? שאין לי בגרויות 7 - מה מוציא אותך מהכלים? התנהגות ילדותית מגעילה 8 - למי היית מחטיף סטירה? 9 - למי קשה לך לסלוח? 10 - ממה אתה פוחד? מהמון 11 - מה אתה לא אוהב לעשות? ספונג'ה 12 - על מה אתה מתחרט? הכל 13 - מהו יחסך לכסף? צריכה אותו, אוהבת אותו, לא מצליחה להחזיק אותו. 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? הוא 15 - מה מרגש אותך? הופעות 16 - מה מצחיק אותך? סימפסון 17 - מתי בכית לאחרונה? לפני כמה ימים 18 - מה החלום הגדול שלך? להתקבל לתאטרון צה"ל, ופתאום יכריזו שלבגרויות אין שום ערך, ואני אוכל לעשות מה שבא לי בלי להשלים את כל הקקי הזה! 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך? אממ... ספונטניות? 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? גיל 4 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? אלימות 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ? נופים 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף? פסיכודרמה 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? כלכך הרבה.. מעדיפה שלא לחשוב 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר? עיניים, שיער, זקן אם יש 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? אין לי כוח לבחור 28 - מה סקסי בעיניך? גורגרת 29 - איזה חלק בך היית משנה? כמעט הכל 30 - איך אתה מפנק את עצמך? הופעות, דיסקים, בירות יקרות 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה? לא חושבת שיש כזו 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "מה אכפת לי אני, יש לי את רישומי פחם!" 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה. כל הבדיחות ששמעתי בזמן האחרון לא מוצלחות וגם יש לי פיפי אז פעם אחרת... [איזה מעפנה אני היום
] השאלון נכתב ע"י סינטטית. מה קורה? מה נשמע? מה עניינים? הכל טוב? ואללה... משעמם לי! ולך? תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? :| גם לך יש צלקת בברך? כן אם כן איך זה קרה? נפלתי מעץ, נפלתי ממדרכה, נפלתי מקטנוע גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) לא.. מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול היו מים חמים? קצת איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? נכון יש לך טרול? לא ויויו יש לך ? לא נכון השאלות שלי מטופשות? כן מצטערת, אני לא טובה בזה! סולחים לך ממה את/ה פוחד/ת? ג'וקים מה הדבר האחרון שאמרו לך? "תנמיכי!!" מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? מה עשית היום? ישנתי באיזה שעה קמת? 17:00 כמה זמן ישנת? אממ... לא יודעת לעשות חשבון השאלון נכתב ע"י dn51 הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- סימפסון אוכל- חומוס צבע- כחול בגד- אממ.. חולצה?! מה? גיל- 17 שיעור- ספרות, תאטרן האנשים החשובים לך: מוזיקה מועדפת: הרבה האובססיה של חייך: דיאטקולה האהבה הכי גדולה שלך: השיר שהכי עושה לך את זה: הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? נכון לעכשיו, אלכוהול מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? להחליק בשלג [לא נראה לי משהו] הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: אממממ...... השאלון נכתב ע"י פו הדוב הכוסון הכי זמר : הראל סקעת הכי זמרת : שירי מימון הכי שיר: סופרסטאר הכי ספר: שוקי זיקרי! הכי עיתון : ראש1 הכי שפה: עברית כאילו הכי ארץ: ישראל הכי עיר : תלאביב הכי סרט : המורדים הכי אתר : המורדים הכי חיה: חתולה בן וחתולה בת התעייפתי!!!!!!!!

Yael Floyd

New member
יש לנו שמות גנובים ../images/Emo9.gif

לילדים לפחות.. לבני דודים של אמא שלי קורא אייל, יעל ונועה [לא בהכרח בסדר הזה] ויש עוד בן-דוד בשם בועז, זה אחד מהתירוצים למה אמא שלי לא מביאה עוד ילד. בגלל שהיא כבר התחילה להעתיק ולא יהיה נעים לא להעתיק עכשיו, אבל יש לה משהו נגד השם הזה [אולי מפקד אכזר מהצבא? לעולם לא נדע.. לה לה לה]

דוVשה

New member
ואחרי שטרחתי לענות על הכל אומרים לי

שזה ארוך מדיי! אז התשובות יהיו בחלקים! חלק א' מה הקללה האהובה עליך? אמא שלך זונה. אתה משתמש במילה סבבה? לפעמים. מה המצברוח שלך עכשיו? חצי חצי. מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? להרגיש את הכאב במפשעה. מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? להשתחרר מפחד מסויים. מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? צריכה לחשוב על זה. מה אתה עושה כשמשעמם לך? קוראת, כותבת, רואה סרטים, מדברת בטלפון. כמה פעמים הלכת לשירותים היום? נדמה לי שפעמיים. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? ממממ... לפעמים. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? בלי סיבה? תמיד יש סיבה. איך אתה פותר את זה? מתמודדת. מה גורם לך להרגיש בחילה? הרבה. לרוב דברים משפיעים עליי פיזית. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? השתחררות מפחדים. על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כל מיני. ספר על פדיחה - אין לי כוח. האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? בארור. האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? זה לא קשור למוזיקליות, זה קשור לדימיון. ואולי בפעמים נדירות כן. איך אתה מביע אהבה? כל מיני דרכים. פעם נרדמת באמצע שיעור? שלילי. אתה עושה שיעורי בית? כשהיו לפעמים הייתי עושה. אתה רואה את חצי הכוס המלאה? תלוי מתי. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? כשירדתי מהמטוס בארה"ב. תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? שלילי. אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? השאלון נכתב ע"י Danielle b3 אתם אוהבים חיות - חיובי. מהי החיה האהובה עליכם - חתול. מהי החיה השנואה עליכם - נמלה. יש לכם חית מחמד - הייתה, נשמתה עדן. אם כן... איזה - כלבה. זכר או נקבה - נקבה. מה השם שלו\ה - סיסי. כמה זמן הוא\היא אצלכם - 15 שנה. בת\בן כמה היא\הוא - הייתה בת 15. אתם מטפלים בה\בו כמו שצריך - אמא טיפלה בה הכי טוב בעולם. מי בחר לה\לו את השם - לא יודעת, אני חושבת שזה מהמקום שלקחנו אותה. אתם רוצים עוד חיות - חיובי. אם כן , איזה - חתול וכלב. עכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם במשפחה - 5 פרטו שם של כל אחד: לא נראה לי. אוהבים את המשפחה - חיובי. רציתם פעם תאום\תאומה - חיובי. אח \ אחות - בהתחלה אחות אח"כ אח. פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו - חיובי. מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם - בריאות ושמחה לרוב. רוצים עוד אח\אחות - חיובי. אתם משפחה מאוחדת - לו'דעת... משפחה מיוחדת פרטו - מה זה אומר? 1 - איך כינו אותך? מורקלינה, ועדיין. 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן? שחקנית, מורה לספרות. 3 - מי היו גיבורי ילדותך? מממ... ג'ון לנון. 4 - מי/מה השפיע עליך? ג'ון לנון. 5 - ספר חווית ילדות זכורה. - אין לי כוח, בחייאת שאלות כבדות. 6 - עם מה קשה לך להתמודד? כנ"ל. 7 - מה מוציא אותך מהכלים? כנ"ל. 8 - למי היית מחטיף סטירה? צריה לחשוב על זה. 9 - למי קשה לך לסלוח? לאבא. 10 - ממה אתה פוחד? הקאה. 11 - מה אתה לא אוהב לעשות? לשאוב אבק. 12 - על מה אתה מתחרט? סיסי. 13 - מהו יחסך לכסף? עצוב ביותר. 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? מישהו. 15 - מה מרגש אותך? המון דברים, בעיקר אהבה. 16 - מה מצחיק אותך? כל מיני. 17 - מתי בכית לאחרונה? מממממ... לפני כמה ימים בטח. 18 - מה החלום הגדול שלך? לא מספרת. 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך? אימפולסיביות, הקשבה. 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? כל מיני. 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? מממממ.... את החום הזוועתי. 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ? את הכל [למעט החום הזוועתי.] 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף? למלא, אם רק היה לי כסף. 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ציור, שירה. 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? לעשות גלגול לאחור על דופן הבריכה. 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר? עיניים. 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? בריאות, אהבה, הגשמה. [שני האחרונים משנים את הסדר מפעם לפעם]. 28 - מה סקסי בעיניך? בנאדם שיודע מה הוא שווה ונשאר עניו. 29 - איזה חלק בך היית משנה? מה, גופני? 30 - איך אתה מפנק את עצמך? טיולים בירוק ירוק. 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה? לפתוח פה לשטן. 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? כלום. 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נו באמת... 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה. - ערבי, ישראלי ואמריקאי עולים למטוס, הדיילת שואלת אותם, נו באמת, לא נמאס לכם!?

דוVשה

New member
חלק ב'

מה הקללה האהובה עליך? אמא שלך זונה. מה קורה? בסדר... מה נשמע? שויין. מה עניינים? יהיה טוב. הכל טוב? סבבה. ואללה... - ואללה. משעמם לי! ולך? חופשי. תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? :| שמשעמם לך? גם לך יש צלקת בברך? חיובי. אם כן איך זה קרה? אין לי שמץ. גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) - אצלנו רק אם יש גול או כמעט אז צועקים. מתי התקלחת פעם אחרונה? היום בבוקר. היו מים חמים? חיובי. איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? הו..... הוהוהוהוהוהוהוהוהה..... הוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. יש לך טרול? הא? ויויו יש לך ? שלילי. נכון השאלות שלי מטופשות? לא, דווקא חביב לי. מצטערת, אני לא טובה בזה! - בסדר אחותי. ממה את/ה פוחד/ת? נו שוב זה? מה הדבר האחרון שאמרו לך? מיכלי למה את לא רוצה לראות את הסרט? מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? צריכה לחשוב. מה עשית היום? קמתי, התקלחתי,אכלתי שתיתי, קראתי עיתון, ראיתי טלויזיה, הייתי על המחשב, דברתי עם שי, אכלתי שתיתי, ראיתי טלויזיה, עברתי למחשב. באיזה שעה קמת? סביבות 10:45 כמה זמן ישנת? לא יודעת, התעוררתי דיי הרבה. הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- לרוב תוכניות בערוץ 8. אוכל- כל דבר עם תפוחים, כבד קצוץ. צבע- כחול, סגול, בורדו. בגד- חצאית וחולצה. גיל- גיל שהוא הכי בשבילי? הא? שיעור- האוניברסיטה של החיים? האנשים החשובים לך: Pass מוזיקה מועדפת: כל מיני. האובססיה של חייך: אם הייתה רק אחת מצבי היה טוב. האהבה הכי גדולה שלך: Pass השיר שהכי עושה לך את זה: Poison של אליס קופר. הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? סקס. מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? להרחיב את ניסיונותיי בתחום הסמים. הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: ואוו... אממממ...אוף, צריכה לחשוב על זה. הכי זמר : כל מיני הכי זמרת : כנ"ל הכי שיר: Imagine, To the edge of the world. הכי ספר: לכבות את האהבה של יוכי ברנדס. [אני פשוט מצטמררת בכל פעם שאני נזכרת בספר הזה], הנה אני מתחילה של יהודית קציר. [כנ"ל]. הכי עיתון : לא קוראת עיתונים. הכי שפה: כל מיני. הכי ארץ: ישראל. הכי עיר : צפון. הכי סרט : חומות של תקווה. הכי אתר : שויין. הכי חיה: חתול. הכי צבע: כחול. הכי כיף: הא? הכי מעצבן : כנ"ל. הכי מצחיק: כל מיני. הכי תוכנית: בעעע הכי מזל: מה!? הכי מאכל: כבד קצוץ, ופשטידת תרד של סבא. הכי שתייה: מים. הכי מקום בילוי: בחברת אנשים אהובים. הכימ כלי נגינה: פסנתר, סקסופון, גיטרה. הכי סדרה: הכי גאים שיש! הכי יפה: פרצוף מאוהב. הכי מותג: Next הכי חנות: הכי סלולרי : הכי ערוץ: 8 הכי שחקן: לו'דעת הכי שחקנית: כנ"ל. 1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? ממממ...לא זוכרת. 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 18. 3. משך הזיון הכי ארוך? לא עמדתי עם סטופר. 4. משך הזיון הכי קצר? כנ"ל. 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? נראה לי חודש. 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? עם זר מוחלט? לא קרה. 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? צריכה לחשוב על זה. 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? כנ"ל. 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? מממממ... זה שנוי במחלוקת :) 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? הכי צעיר? שנה מתחתי. ואם הייתי עושה את זה שוב עם אותו בנאדם? When hell frezees over! 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? נדמה לי שנתיים מעליי. 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? מה זה זה? 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? מפורסם? 14. עשית חבר של החבר שלך? שלילי. 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? שלילי. 16. עשית נשוי? שלילי. 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? רציתי אבל, לא. 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? שלילי. 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? חלקי. 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? שלילי. 21. עשית מישהו מהאינטרנט? חחחחחחחח 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? שלילי. 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? שלילי. 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? שלילי. 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? צפייה בפורנו לא קשורה לאקט עצמו. 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? שלילי. 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? שלילי. 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? אחד. 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? אחד. 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? המממממ... 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? שלילי. 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? אין לי שמץ. 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? סביר להניח שלא אבל Never say never. 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? שלילי. 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? שלילי. 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? תלוי. 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? חופשי. 42. סאדו – כ/ל? לא. 43. בוקסר או חוטיני? בוקסר. 44. כותנה או תחרה או שקוף? שילוב. 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? תלוי =] 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 4 בנים. 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? לא היו. 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? נחמדות. 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? ויי זמיר.

ארוךךךךךךךךך

אבל יש לי זמן.. מה הקללה האהובה עליך? אני לא מקללת אתה משתמש במילה סבבה? כן מה המצברוח שלך עכשיו? עצוב מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לחשוב מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? להוציא נגד חברה שלי צו עיכוב יציאה מהארץ מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? התוכנית של יוסי סיאס מה אתה עושה כשמשעמם לך? פאזל כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 0 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא איך אתה פותר את זה? מה גורם לך להרגיש בחילה? שערות מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לראות אדם אהוב על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? סקרים ספר על פדיחה טוב הייתה לי ילדה בכיתה שקראו לה עולמה אז יום אחד באיזה סיטואציה המורה ביקשה שאני אבדוק שכולם נוכחים אז התחלתי להקריא שמות ובמקום להצעוק עלמה צעקתי ערווה וכולם התפוצצו מצחוק..להגנתי אני אגיד ש 1-לא ידעתי מה זה ערווה..הייתי בת 13 2- הכתב של המורה שלי לא הכי קריא וזה מה שהיה כתוב האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? ברוררררררררר האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? כן כן בדיוק ככה איך אתה מביע אהבה? ראשית,קבלה ,נתינה,הבנה ורוך פיזית ונפשית פעם נרדמת באמצע שיעור? אפילו באמצע מגן במתמטיקה.. אתה עושה שיעורי בית? תלוי במה אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? במפגש האחרון עם נאט תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? איכס!!!! חס וחלילה!! אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? השאלון נכתב ע"י Danielle b3 אתם אוהבים חיות-כן מהי החיה האהובה עליכם -דגים ודולפין מהי החיה השנואה עליכם- נחש..כי הוא לפעמים הורג סתם יש לכם חית מחמד אם כן... איזה זכר או נקבה מה השם שלו\ה ליאור-כלבה ואלנבי-דג כמה זמן הוא\היא אצלכם 4 שנים ו4 חודשים בת\בן כמה היא\הוא אין לי מושג אתם מטפלים בה\בו כמו שצריך כן מי בחר לה\לו את השם אני אתם רוצים עוד חיות אם כן , איזה אני רוצה דולפין.. ועכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם במשפחה 6 פרטו שם של כל אחד: אני אוותר אוהבים את המשפחה כן רציתם פעם תאום\תאומה לא אח \ אחות כן פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו לא מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם בריאות רוצים עוד אח\אחות אתם משפחה מאוחדת כן משפחה מיוחדת פרטו השאלון הובא ע"י Eden McFadden 1 - איך כינו אותך? לא זוכרת 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן? אסטרונאוטית ומלאך 3 - מי היו גיבורי ילדותך? סופרמן 4 - מי/מה השפיע עליך? סופרמן..וגנדי 5 - ספר חווית ילדות זכורה. החלטתי לטייל במקום ללכת לגן.. 6 - עם מה קשה לך להתמודד? שיש אהבות שנגמרות 7 - מה מוציא אותך מהכלים? אנסים גזענים ושובניסטים 8 - למי היית מחטיף סטירה? מעדיפה לא לגלות לאלימות 9 - למי קשה לך לסלוח? לעצמי 10 - ממה אתה פוחד? ה 11 - מה אתה לא אוהב לעשות? דברים שאני לא שלמה איתם 12 - על מה אתה מתחרט? דברים שעשיתי ולא עשיתי..קלישאה איומה ונכונה 13 - מהו יחסך לכסף? נחמד שיש ומעדיפה שלא יהיה לי יותר מדי 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? חיבוק 15 - מה מרגש אותך? דברים כול כך קטנים..כשהשדר אומר "בוקר טוב ישראל" 16 - מה מצחיק אותך? פניני החוכמה של שלי 17 - מתי בכית לאחרונה? עכשיו 18 - מה החלום הגדול שלך? לעוף? and my dwarf 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך? רחפנות וישירות 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לפני 3 שנים 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? הנהיגה והעונש הקל של פושעי מין 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ? האנשים האוכל הנוף הכול 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף? הכול 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? סיכנתי את חיי 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר? עיניים 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? יחס לילדים נאמנות וכנות 28 - מה סקסי בעיניך? הכול תתלוי באדם 29 - איזה חלק בך היית משנה? קצת יותר כוח 30 - איך אתה מפנק את עצמך? כריות וברד 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה? משתדלת שלא 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? התכתבתי אתמול עם עברי לידר..שבלוללללל תקנאי 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נא לא לדרוך על הדשא 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה. לא שמעתי מוצלחת אז אני אחסוך ממכן השאלון נכתב ע"י סינטטית. מה קורה? .... מה נשמע?..... מה עניינים?.... הכל טוב?... ואללה... משעמם לי! ולך?.... תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? :| שיש לך חוש אופנה גם לך יש צלקת בברך? רק אחת? אם כן איך זה קרה? ילדתי שישיה גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) אחותי מתי התקלחת פעם אחרונה? וואו את זה לא עשיתי שנים.. היו מים חמים? לא ממש איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? יש לך טרול? טרול וגם פיה ויויו יש לך ? נשבר נכון השאלות שלי מטופשות? מה פתאום! מצטערת, אני לא טובה בזה! ממה את/ה פוחד/ת? ....... מה הדבר האחרון שאמרו לך? תודה מלאך מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? יש לך חזה יפה (נשבעת) מה עשית היום? ביקרתי חברים באיזה שעה קמת? 12 כמה זמן ישנת?6 שעות השאלון נכתב ע"י dn51 הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- ערוץ ההיסטוריה אוכל- כריות צבע- לבן בגד- מכנס וחולצה גיל- בגיל 21..אני כבר רואה את הסוף (אפרת אל תצחקי) שיעור- החיים האנשים החשובים לך: אין מספיק מקום מוזיקה מועדפת: מוזיקת עולם האובססיה של חייך: כול כך הרבה שזה בלתי יאומן... האהבה הכי גדולה שלך: DWARF השיר שהכי עושה לך את זה:השיר בחתימה..אימגן של לנון והחדש של דניאל סלומון הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? מין מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? אני אתקשר לאדם מסוים לפני לכתי הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: בניתי אוהל השאלון נכתב ע"י פו הדוב הכוסון הכי זמר : אחי הכי זמרת : קרן קרפנטר ושרה מקלחלן הכי שיר: I LOVE U הכי ספר: מאה שנים של בדידות הכי עיתון : מוסף כלכלה של ידיעות הכי שפה: כול השפות הלטיניות הכי ארץ: ישראל הכי עיר : דרום הכי סרט : הנסיכה הקסומה הכי אתר : imdb הכי חיה:דולפין הכי צבע: לבן הכי כיף: ים הכי מעצבן : אני הכי מצחיק: שלי הכי תוכנית: פאנקי ברוסטר הכי מזל: הא? הכי מאכל: תנחשו הכי שתייה: תנחשו הכי מקום בילוי: ים הכימ כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה:פאנקי הכי יפה: ליל הכי מותג: הכי חנות: ספרים הכי סלולרי : הכי ערוץ: 44 הכי שחקן: גיימס דין הכי שחקנית: סטוקרד צאנינג השאלון חובר ע"י cunthoney ההנהלה ואני החלטנו להתעלם מהשאלון האחרון איתכם הסליחה

רעוּת

New member
../images/Emo26.gif

מה הקללה האהובה עליך? תמות אתה משתמש במילה סבבה? לפעמים מה המצברוח שלך עכשיו? שביזות מוצ"ש של אחרי רגילה.. מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? שיהיה מחר בבוקר מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? להיות בן אדם חופשי מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? שמירות מה אתה עושה כשמשעמם לך? שוברת שמירה.. כמה פעמים הלכת לשירותים היום? הרבה, שתיתי דיאט קולה וזה עושה פיפי. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים איך אתה פותר את זה? אולי די כבר?! מה גורם לך להרגיש בחילה? קצינים צעירים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? להשתחרר על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? לא כאלה ספר על פדיחה: לפני איזה שבועיים מישהו בא אלי לדבר על הבעיות שלו (זה מה שעושים אצל משקית תש, בדר"כ..), ולפני שהצלחתי לפתוח את הפה לשאול אותו מה קורה, התחלתי להיקרע מצחוק, אבל ממש, לא יכולתי להירגע, היו צריכים להוציא אותי החוצה להירגע, והוא מסכן, רק רצה לדבר על הבעיות שלו.. האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? רק את.. איך אתה מביע אהבה? אני לא. אני בן אדם אטופ וחסר רגשות. פעם נרדמת באמצע שיעור? ברור אתה עושה שיעורי בית? אין לי שיעורי בית אתה רואה את חצי הכוס המלאה? אני לא מסתכלת על כוסות מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני שהתגייסתי. אז עוד הייתי בן אדם חופשי- אין שכל אין דגאות. תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא איכססס אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? איכססס אתם אוהבים חיות- חלק מהי החיה האהובה עליכם- לא יודעת מהי החיה השנואה עליכם- ברחשים!!! יש לכם חית מחמד- אחותי, נחשב? אם כן... איזה זכר או נקבה מה השם שלו\ה כמה זמן הוא\היא אצלכם בת\בן כמה היא\הוא אתם מטפלים בה\בו כמו שצריך מי בחר לה\לו את השם אתם רוצים עוד חיות אם כן , איזה ועכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם במשפחה- 5...4...תלוי בתקופה פרטו שם של כל אחד: לא רלוונטי אוהבים את המשפחה: לפעמים רציתם פעם תאום\תאומה : כן אח \ אחות: אה? פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו- לא ברמות הסטריות. מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם- שיעברו לגור באוסטרליה במקום בלי טלפונים. גם המשפחה המורחבת. רוצים עוד אח\אחות- לא אתם משפחה מאוחדת- אולי די כבר?! משפחה מיוחדת פרטו- בית משוגעים.. 1 - איך כינו אותך? עכשיו זה "המשקית" רוב הזמן. או "משקית תש, רוצה לפתור לי את הבעיות?" וכו. 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן? אסטרונאוטית. 3 - מי היו גיבורי ילדותך? פיטר פן, המצויר.. 4 - מי/מה השפיע עליך? הסמים? לא, סתם 5 - ספר חווית ילדות זכורה. אני מדחיקה טראומות 6 - עם מה קשה לך להתמודד? עם סגמת. 7 - מה מוציא אותך מהכלים? סגמת 8 - למי היית מחטיף סטירה? לקצינה שלי 9 - למי קשה לך לסלוח? לקצינה שמעל הקצינה שלי. 10 - ממה אתה פוחד? מהקצינה שמעל הקצינה שלי. 11 - מה אתה לא אוהב לעשות? ללכת לצבא 12 - על מה אתה מתחרט? שהתגייסתי 13 - מהו יחסך לכסף? אין לי 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? חופש 15 - מה מרגש אותך? חופש! 16 - מה מצחיק אותך? אנשים שחושבים שהם יצליחו להוציא ממני הת"ש. 17 - מתי בכית לאחרונה? שלשום? 18 - מה החלום הגדול שלך? להשתחרר 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך? עקשנות 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לחופש הגדול של אחרי התיכון. 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? חוק גיוס חובה. 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ? את נתב"ג 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף? סדנה לעצבים. לא, סתם, התלהבתי מהסרט. 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? משחק? 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? רציתי להיות משקית תש. 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר? נדוש, אבל עיניים, פנים, לא יודעת. 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? נו מה גם צריך לחשוב פה?? 28 - מה סקסי בעיניך? בנים עם כיפה סרוגה. ועדיף גם שיהיו מתנחלים פנאטים. 29 - איזה חלק בך היית משנה? הייתי עושה הקטנת חזה. לא, סתם, נראה לכם?! 30 - איך אתה מפנק את עצמך? גימלים? טוב, בעצם לא היו לי עד עכשיו.. 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה? אני לא. 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? אני לא באמת אוהבת לשמוע בעיות של אנשים, זה רק התפקיד!!!! לא באמת אכפת לי אם אין לכם כסף או אם אמא שלכם חולת סרטן אשכים!!! 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן גרה בכיף.." 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה. ישראלי, ערבי ואמריקאי עולים על מטוס. הדיילת שואלת אותם: "תגידו, לא נמאס לכם??" מה קורה? הכל טוב. מה נשמע? נו, די כבר מה עניינים? חלאס!! הכל טוב? כבר לא. ואללה... משעמם לי! ולך? לא. תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? שאת מטומטמת גם לך יש צלקת בברך? לא אם כן איך זה קרה? אין לי אומרים לך!!!! גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) יס יס יס! גם אבא שלי ככה. מתי התקלחת פעם אחרונה? היום היו מים חמים? כן איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? טרגי. יש לך טרול? לא, אבל בקורס היה לנו טרול סגול והוא עמד איתנו למסדרים וגם שמנו לו שרוך. ויויו יש לך ? לא! נכון השאלות שלי מטופשות? גל כך. מצטערת, אני לא טובה בזה! תצטערי באמת. ממה את/ה פוחד/ת? מהמפלצת שמתחת למיטה. מה הדבר האחרון שאמרו לך? "מתי להעיר אותך מחר?" מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? "להיות משקית תש זה מאוד כיף" מה עשית היום? אכלתי חמץ עם חברות. באיזה שעה קמת? 12 כמה זמן ישנת? 7 שעות, משהו כזה הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- חברים אוכל- כל אוכל שלא הוכן בצבא צבע- כחול בגד- אזרחי גיל- 21 שיעור- אני לא בבית ספר, חלאס האנשים החשובים לך: משפחה וחברים מוזיקה מועדפת: רק לא מזרחי האובססיה של חייך: לרצות להשתחרר מהצבא האהבה הכי גדולה שלך: לאזרחות השיר שהכי עושה לך את זה: יש הרבה הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? סקס. ברור. מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? לחתום קבע. הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: לא בכיתי שבוע שלם? טוב, התייאשתי..

שנוני

New member
עונה

מתחיל נראה מתי נפסיק.. מה הקללה האהובה עליך?- כוס אמאאאאא ש'ך אתה משתמש במילה סבבה?- לא ממש מה המצברוח שלך עכשיו?- לא רע אני מרופד במתנות מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?- לחזור מחר לצבא מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?- אמממ להתקרבל עם מישהו מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?- שיגרה! שגירה זה רע! מה אתה עושה כשמשעמם לך?- שומע מוזיקה כמה פעמים הלכת לשירותים היום?- 3 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?- כן כל פעם שאני לבד גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?- ברור.. איך אתה פותר את זה?- מוזיקה... מה גורם לך להרגיש בחילה?- לא עולה לי אבל ריחות מסוימים אני בטוח מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?- יומולדת שמח ואהבה על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?- הכל אני זונת שאלונים ספר על פדיחה- לא זוכר כרגע יש המון.. עשיתי רוורס על עמוד ענק שמשום מה לא ראיתי ועוד ליד חברים האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? -תמיד... אני נוהג לשייך שירים לאנשים האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?- לא אני ככה גם... איך אתה מביע אהבה? -בכל כך הרבה צורות בעיקר במגע... פעם נרדמת באמצע שיעור? -המוון... המורה שלי לתנך ריחמה עלי.. אתה עושה שיעורי בית? -לא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? -לרוב לא אבל יש לי רגעים... מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? -כבר לא זוכר... תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? -כן
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? -אממ אני פשוט הלכתי השאלון נכתב ע"י Danielle b3 אתם אוהבים חיות -כן המוון מהי החיה האהובה עליכם -כלבים
מהי החיה השנואה עליכם -ה
שלי כרגע... יש לכם חית מחמד -
מעצבן! ודגים אם כן... איזה -
מעצבן ודגים זכר או נקבה -ה
זכר הדגים לא בדקתי מה השם שלו\ה -ל
קוראים קסם כמה זמן הוא\היא אצלכם- חצי שנה בת\בן כמה היא\הוא - קצת יותר מחצי שנה אתם מטפלים בה\בו כמו שצריך- אחותי כן אני לא בבית מי בחר לה\לו את השם- אמא אתם רוצים עוד חיות- כלבבבבבבב
אם כן , איזה -כלבבבבב
ועכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם במשפחה 4 פרטו שם של כל אחד:- אמא- יוספה, אבא- משה, אחות- חן, אני- אריאל אוהבים את המשפחה כן רציתם פעם תאום\תאומה ברור זה הכי כיף אח \ אחות פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו כן
מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם- שקט ושנתחיל להתרחב מספרית רוצים עוד אח\אחות -לא אתם משפחה מאוחדת -כן משפחה מיוחדת פרטו לא ממש בדיוק עכשיו יש לי יומולדת!
השאלון הובא ע"י Eden McFadden 1 - איך כינו אותך? לא כינו אותי נראה לי היום מכנים אותי טופי בבסיס 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן? טייס נו באמת 3 - מי היו גיבורי ילדותך? אני לא מאמין בגיבורי ילדות.... 4 - מי/מה השפיע עליך? אחותי 5 - ספר חווית ילדות זכורה. אבא וחברים עושים מנגל בגשם עם מטריה 6 - עם מה קשה לך להתמודד? עם הכל נראה לי... 7 - מה מוציא אותך מהכלים? רעש שאני לא אוהב... 8 - למי היית מחטיף סטירה? להמון אנשים... למפקד שלי למשל 9 - למי קשה לך לסלוח? לא עולה לי כרגע... 10 - ממה אתה פוחד? חושך וממתחת למיטה 11 - מה אתה לא אוהב לעשות? להקיא 12 - על מה אתה מתחרט? לא מטחרת נראה לי... 13 - מהו יחסך לכסף? אני קמצן! 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? מגע 15 - מה מרגש אותך? מחוות כתנות של רצון טוב.. (יו הפלצנות) 16 - מה מצחיק אותך? פלצנות ונילי המותק 17 - מתי בכית לאחרונה? אני שוב בתקופה שאני לא מצליח לבכות יש לי תקופות כאלה 18 - מה החלום הגדול שלך? להצליח בחיים ושיהיה לי חבר.. 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך? שטלתן 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לילדות ברור 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? הנהגים שבה 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ? הכל זה ארץ נהדרת 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף? מסאז' 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? המווון אממ לא זוכר.. 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר? אני מאלה שמסתכלים על גברים לא על נשים... ידיים 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? הבית שלי החופש שלי ומה שהסגתי עד היום 28 - מה סקסי בעיניך? עיינים וידיים 29 - איזה חלק בך היית משנה? הכל... בעיקר את הנטיה המשפחתית להשמנה.. 30 - איך אתה מפנק את עצמך? אמבטיה ארוכה... 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה? בכולן 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? שאני לא כזה נחמד כמו שהם חושבים 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הוא מת כנראה הגיע לו 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה. לא עולה לי לראש פעם היו לי מליון... השאלון נכתב ע"י סינטטית. מה קורה? הכל טוב ואצלך? מה נשמע? חיים מה עניינים? זה מתחיל לעצבן הכל טוב? שבח לא חיים בצניעות (עלק!) ואללה... משעמם לי! ולך? גם אם אני ממשיך עם זה... תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? :| שאת עיוורת צבעים גם לך יש צלקת בברך? לא אני בניגוד אליך שמרתי על עצמי אם כן איך זה קרה? הנ"ל גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) לא רואים אצלנו כדורגל מתי התקלחת פעם אחרונה? אממ בבוקר היו מים חמים? כן איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? לא איכפת לי אני לא סובל.. יש לך טרול? לא... נגמלתי ניסיתי להיות פעם טרול בתפוז... ויויו יש לך ? נגמלתי גם נכון השאלות שלי מטופשות? יאפ! מצטערת, אני לא טובה בזה! שמתי לב... ממה את/ה פוחד/ת? מהחושך וממתחת למיטה מה הדבר האחרון שאמרו לך? לילה טוב ומזל טוב... מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? לא זוכר.. מה עשית היום? נסעתי עם ההורים לחברים בגן יבנה באיזה שעה קמת? 6 וחצי כי נסענו גם לסבא כמה זמן ישנת? 4 שעות השאלון נכתב ע"י dn51 הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- הא? אוכל- לא חושב על אוכל אחרי חצות צבע- ורוד
תכלת בגד- כמה שיותר מותגים גיל- 20 עכשיו! שיעור- תאטרון האנשים החשובים לך: כולם מוזיקה מועדפת: מוש בן ארי מטרופולין מיקה קרני החדה האובססיה של חייך: המראה שלי לא שזה עוזר לי... האהבה הכי גדולה שלך: מוזיקה השיר שהכי עושה לך את זה: שיר מישמר בביצוע של חווה אלברשטין הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? לפי הסדר מהכי מועדף סקס אלכוהול וסמים מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? הא??? הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: קניתי בעצמי קרוקר ב500 שקל השאלון נכתב ע"י פו הדוב הכוסון הכי זמר : מוש בן ארי הכי זמרת : מדונה הכי שיר: שיר משמר הכי ספר: ילדות גדולות לא בוכות הכי עיתון : במחנה הכי שפה: אנגלית הכי ארץ: אנגליה הכי עיר : לונדון הכי סרט : לא זוכר... הכי אתר : במה חדשה הכי חיה: כלב! הכי צבע: תכלת הכי כיף: לשמוע מוזיקה הכי מעצבן : שאלות בסגנון הכי... הכי מצחיק: סטירה הכי תוכנית: קצרים הכי מזל: שור... הכי מאכל: פוי אוכל הכי שתייה: וודקה הכי מקום בילוי: כל מקום שכיף לי בו הכימ כלי נגינה: חליל צד הכי סדרה: לא עולה לי הכי יפה: עיינים כחולות הכי מותג: קרוקר הכי חנות: קסטרו הכי סלולרי : סמסונג הכי ערוץ: 24 הכי שחקן: יו גרנט הכי שחקנית: גילה אלמגור

High and Dry

New member
../images/Emo156.gif

מה הקללה האהובה עליך?הלוואי שתמות אתה משתמש במילה סבבה?על בסיס קבוע מה המצברוח שלך עכשיו?סבבה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?לרוץ מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?להתמסטל ואז ... מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?דיכאון מה אתה עושה כשמשעמם לך?מציקה לאנשים עד שהם נכנעים ובאים לשעשע אותי כמה פעמים הלכת לשירותים היום?המון גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לפעמים גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?בדר"כ איך אתה פותר את זה?לא פותרת מה גורם לך להרגיש בחילה?ריחות . אנשים לפעמים. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? אושר על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?אנערף ספר על פדיחה : אין ליכוח האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?בטח האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? רק את איך אתה מביע אהבה?מגע פעם נרדמת באמצע שיעור?כה אתה עושה שיעורי בית?מזה?! אתה רואה את חצי הכוס המלאה?שיהיה מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?מזמן תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?איכ . לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? מהי החיה האהובה עליכם: כלבים. חתולים מהי החיה השנואה עליכם: ג'וקים יש לכם חית מחמד: כה אם כן... איזה: חתול זכר או נקבה: נקבה מה השם שלו\ה: כמה זמן הוא\היא אצלכם: 16 שנה בת\בן: 16 כמה היא\הוא אתם מטפלים בה\בו כמו שצריך: משתדלים מי בחר לה\לו את השם: אני אתם רוצים עוד חיות אם כן , איזה: כלב ועכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם:4 במשפחה פרטו שם של כל אחד: אוהבים את המשפחה: בדר"כ רציתם פעם תאום\תאומה:לא אח \ אחות פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו: המון פעמים מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם רוצים עוד אח\אחות:כה אתם משפחה מאוחדת: לא משפחה מיוחדת פרטו 1 - איך כינו אותך? כל מיני 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן?גדולה 3 - מי היו גיבורי ילדותך?לא זוכרת 4 - מי/מה השפיע עליך?לא זוכרת 5 - ספר חווית ילדות זכורה. אין לי כוח 6 - עם מה קשה לך להתמודד?עם עצמי 7 - מה מוציא אותך מהכלים?כשקוראים לי "חמוד'לה" 8 - למי היית מחטיף סטירה?לכל מיני אנשים 9 - למי קשה לך לסלוח?להורים. 10 - ממה אתה פוחד?מהכל 11 - מה אתה לא אוהב לעשות?כל מיני 12 - על מה אתה מתחרט?על המון 13 - מהו יחסך לכסף?צריכה אותו. משתדלת לחסוך בו 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון?אנשים 15 - מה מרגש אותך?אומנות 16 - מה מצחיק אותך?הכל כמעט 17 - מתי בכית לאחרונה?מזמן 18 - מה החלום הגדול שלך?כבר לא בטוחה 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך?לודעת 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?גיל 12. הייתי משנה המון 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ?חוסר סבלנות 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ?ת"א 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף?בכיף 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?ציור 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?קשה להתמקד באחד 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר?עיניים ונעליים 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?אנערף 28 - מה סקסי בעיניך?זיפים 29 - איזה חלק בך היית משנה?הכל 30 - איך אתה מפנק את עצמך?מוסיקה 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה?לא מאמינה 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו?שאני כוסית על 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"אחלה ביי" 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה.משהו עם תיש שמעשן נרגילה. לא זוכרת מה קורה?אחלה מה נשמע?הכל סבבה מה עניינים?פאנן הכל טוב?בטח ואללה... משעמם לי! ולך?כנראה תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? :| כלום גם לך יש צלקת בברך?יכול להיות אם כן איך זה קרה? גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) מתי התקלחת פעם אחרונה?לפני כמה שעות היו מים חמים?בטח איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון?חופשי יש לך טרול?לא ממש ויויו יש לך ?גם לא נכון השאלות שלי מטופשות?יש מצב מצטערת, אני לא טובה בזה! ממה את/ה פוחד/ת? מה הדבר האחרון שאמרו לך?"אני הולך להתקשר לכוסית ההיא אז אני צריך להרשים אותה" מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך?לא זוכרת מה עשית היום?ישנתי, אכלתי, ראיתי טלווזייה, הלכתי להופעה, אכלתי באיזה שעה קמת?12 וחצי כמה זמן ישנת?12 שעות הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- אוכל-לא יודעת צבע-כרגע ירוק בגד-גופיה גיל- שיעור- האנשים החשובים לך: מוזיקה מועדפת:יש המון האובססיה של חייך:אינסוף האהבה הכי גדולה שלך:גל השיר שהכי עושה לך את זה: הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול?סמים ואז סקס מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם?לודעת הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת:לא זכור לי

candybox

New member
השתגעת?!?!?

זה המון!!!! אפילו לקרוא את כולם אין לי כוח!

שיריה

New member
גם אני

מה הקללה האהובה עליך? אני לא מקללת אתה משתמש במילה סבבה? קצת מה המצברוח שלך עכשיו? מוזר ומורכב (כמו תמיד ) מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? ללכת לים לשחות מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? לא לעשות כלום מה אתה עושה כשמשעמם לך? הולכת לישון כמה פעמים הלכת לשירותים היום? אני לא סופרת אבל ממש עכשו יש לי פיפי גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא. אני דווקא נהנית מזה גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן. איך אתה פותר את זה? מנסה לכתוב או לצייר מה גורם לך להרגיש בחילה? לתפוס ילדים שמשתינים במכנסיים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? רק טוב על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ספר על פדיחה. שבוע שעבר אספתי טרמפיסטים והיה פקק ככה שהייתי חייבת לעצור באמצע העליה, בגלל שאני לא רגילה לנסוע בהילוכים קצת נתקעתי עם הזינוק בעליה וכל הזמן האוטו נכבה לי. בשלב מסוים פשוט שאלתי את הטמפיסטים למי יש רישיון... ובקשתי שיעשה בשבילי את הזינוק בעלייה... פדיחות ... האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? על עצמי זה נחשב ? אולי לא הבנתי את השאלה... איך אתה מביע אהבה? נווו בדרך הרגילה פעם נרדמת באמצע שיעור? בטח. אתה עושה שיעורי בית? אפ פעם כמעט לא עשיתי ש"ב אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן. בדר"כ. אבל לא תמיד המיים נקיים. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אממ... לא מזמן אבל זה עבר תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? איכס אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? השאלון נכתב ע"י Danielle b3 אתם אוהבים חיות כןןןןןןןן מהי החיה האהובה עליכם כלבים סוסים עיזים כבסים ברווזים ארנבות שפנים דגים מהי החיה השנואה עליכם תרנגול הודו זאת החיה הכי מגעילה שקיימת יש לכם חית מחמד לאאאא אין לי זמן לגדל ועכשיו המשפחה כמה נפשות יש לכם במשפחה 6 פרטו שם של כל אחד: אבא ואמא נושי, אלעד העוף, אחי החייל ואני אוהבים את המשפחה כן רציתם פעם תאום\תאומה אני עדיין מפנטזת שימצאו לי אחות תאומה שנעלמה בלידה אח \ אחות פעם קינאתם במישהו בגלל המשפחה שלו. לא. לכל משפחה יש את השריטות שלה מה הייתם מאחלים למשפחה שלכם רק טוב רוצים עוד אח\אחות כן אתם משפחה מאוחדת אמממ סימביוטית משהו אבל לא מאוחדת. משפחה מיוחדת פרטו. כן מיוחדת מאוד. ישר לחינוך מיוחד. השאלון הובא ע"י Eden McFadden 1 - איך כינו אותך? דלפי 2 - מה רצית להיות כשהיית קטן? מכורת מכולת (אבל אז התחלתי דיאטה ) 3 - מי היו גיבורי ילדותך? עופרה חזה, דפנה דקל, ירדנה ארזי 4 - מי/מה השפיע עליך? הרבה... יותר מדיי הרבה. 5 - ספר חווית ילדות זכורה. באחורי הבית היה לנו שדה גדול תמיד כל הילדים בשכונה היו הולכים לטייל שם ולחפש חילזונות, הרבה פעמים היו פורצות שרפות בשדה הזה והיינו כל הילדים עומדים שם ומתפעלים מעוצמת הלהבות. 6 - עם מה קשה לך להתמודד? עם עצמי בעיקר. 7 - מה מוציא אותך מהכלים? אדישות וחוסר התחשבות . 8 - למי היית מחטיף סטירה? לאחי. 9 - למי קשה לך לסלוח? לעצמי 10 - ממה אתה פוחד? מלחדול 11 - מה אתה לא אוהב לעשות? לדפוק את האוטו 12 - על מה אתה מתחרט? על זה שלא עזבתי אז 13 - מהו יחסך לכסף? כלי ולא יותר 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? המשפחה שלי 15 - מה מרגש אותך? עיניים 16 - מה מצחיק אותך? מלא דברים, בעיקר פרדוקסים וקומדיות של טעויות. 17 - מתי בכית לאחרונה? שבוע שעבר 18 - מה החלום הגדול שלך? לגדול 19 - מה התכונה הדומיננטית שלך? 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לפני ארבע שנים לשבוע האחרון 21 - מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? את החום 22 - מה אתה הכי אוהב בארץ? את האנשים 23 - לאיזה סדנה או טיפול היית הולך בכיף? היפנוזה 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה, אומנות, ושירה ומחול 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? חחח פעם שאלתי בקולנוע כמה עולה הפופקורן שכתוב עליו 7 .... 26 - מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה או לבנות - בגבר? 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? הגשמה עצמית, אהבה וטוב לב 28 - מה סקסי בעיניך? 29 - איזה חלק בך היית משנה? מלא דברים אבל למה ? 30 - איך אתה מפנק את עצמך? אמבטיה 31 - באיזו אמונה טפלה את מאמינה? שמי שיושב בפינה לא מתחתן 7 שנים 32 -מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 34 - לסיום, ספר בדיחה מוצלחת ששמעת לאחרונה. השאלון נכתב ע"י סינטטית. מה קורה? פסדר מה נשמע? פסדר מה עניינים? לא רע מה איתך ? הכל טוב? כמעט הכל ואללה... משעמם לי! ולך? כן... אבל יש מה לעשות ולא מתחשק לי תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי ? :| שאת מעניינת ומגוונת ורואה דברים בדרך לא שיגרתית גם לך יש צלקת בברך? כן אם כן איך זה קרה? כשהייתי קטנה שמתי סיר רותח על הברך גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה כדורגל הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) לא מתי התקלחת פעם אחרונה? לפני שנה היו מים חמים? לא זוכרת כבר איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? נכון. אבל אם לא מתקלחים הרבה זה לא נורא. יש לך טרול? אממ לא ויויו יש לך ? גם לא נכון השאלות שלי מטופשות? כן אבל משעמם לי מצטערת, אני לא טובה בזה! לא נורא אי אפשר להיות טובים בהכל. ממה את/ה פוחד/ת? כבר כתבתי מה הדבר האחרון שאמרו לך? למה שרפת את התפוחי אדמה ??? ידעתי שאי אפשר לסמון עלייך ! (יופי אז אם ידעת, למה סמכת ??? ) מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? שיש לי קול יפה מה עשית היום? קצת למדתי ואכלתי באיזה שעה קמת? עשרה לתשע כמה זמן ישנת? תשע שעות כמעט השאלון נכתב ע"י dn51 הדברים שהכי הכי בשבילך... האנשים החשובים לך: ואם אני אגיד שמות זה יגיד לכם משהו ?

למעלה