שאלוניייי

ocean zd

New member
שאלוניייי

אז נתחיל- שם: משפחה: גיל: אחים: אחיות: אמא: אבא: תאריך לידה: בארץ? אם לא איפה?: מזל: צבע אהוב?: מאכל אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: חג אהוב: מים או קולה: קולה או ספרייט? ספרייט או פנטה? פנטה או קולה? תה או קפה? אוהב גלידה? וניל או תות? תות או שוקולד? שוקולד או וניל? מקדונלדס או ברגרקינג? פוטטו או ציפס? מחשב או טלויזיה? ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו? מתי קמת היום? מה המילה הראשונה שאמרת? מה הדבר הראשון שעשית? מי הבנדם הראשון שראית? מה השיר הראשון ששמעת? מה הדבר הראשון שאכלת? מה הדבר הראשון ששתית? 10דברים שאתה עושה כל יום: - - - - - - - - - - ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו? בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו? למה דווקא אליו? יש לך חבר\ה? את\ה אוהב\ת אותו\ה? כמה זמן אתם ביחד? בתול? אתה מאוהב? מישהו שאתה הכי אוהב? מישהו שאתה הכי שונא? אתה אוהב לצחוק? אתה אוהב לשתות? מעשן? סיגריות? נרגילה? מתי בפעם האחרונה השתכרת? אתה לוקח סמים? חיה אהובה? מקצוע אהוב? אוהב את הביצפר שלך? המקצוע האחרון שנכשלת בו? המקצוע האחרון שקיבלת בו 100: איזה מורה אתה הכי אוהב? שונא? מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום שלך? יש לך פלאפון? חח יופי! איזה כיף זה נכון? ממש נמאס לך כבר? טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי?

ocean zd

New member
עונה לעצמי.. חיחי

אז נתחיל- שם:מיי משפחה:פרי גיל:16 אחים:יונתן אחיות: אמא:אורית אבא:עפר תאריך לידה:16.10.90 בארץ? אם לא איפה?:... מזל:מאזניים צבע אהוב?:צהוב חום תכלת מאכל אהוב:כל דבר עם תפוח אדמה זמר אהוב:ממ... זמרת אהובה:אלאניס חג אהוב:פסח, סוכות מים או קולה:מים קולה או ספרייט?ספרייט ספרייט או פנטה?פנטה פנטה או קולה?פנטה תה או קפה?תלוי אוהב גלידה?כה וניל או תות?תות תות או שוקולד?תות שוקולד או וניל?וניל מקדונלדס או ברגרקינג?מק פוטטו או ציפס?פוטטו מחשב או טלויזיה?טלויזיה ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו?בוקסר וטופ מתי קמת היום?10 מה המילה הראשונה שאמרת?הלוווווו מה הדבר הראשון שעשית?דיברתי בטלפון מי הבנדם הראשון שראית?יונתן מה השיר הראשון ששמעת?קוצוני איי גאס... לא זוכרת מה הדבר הראשון שאכלת?סברס!!! מה הדבר הראשון ששתית?קפה 10דברים שאתה עושה כל יום: -מדברת בטלפון מחשב רוכבת -אוכלת -ישנה[למרות שכבר לא כל כך] -מתגעגעת לבייבי -מצחצחת שיניים -מתקלחת -מדברת עם אמא -פותחת את הארון ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו?מדברת באיי סי ועונה על שאלון בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו?שגאלי.. למה דווקא אליו?כי לא ראיתי אותו אתמול ואני מתגעגעתת יש לך חבר\ה?כה את\ה אוהב\ת אותו\ה?כה כמה זמן אתם ביחד?חודש בתול?.......אהה אתה מאוהב?כה..נראה לי מישהו שאתה הכי אוהב?שגאלי מישהו שאתה הכי שונא?נוור מיינד אתה אוהב לצחוק?כה אתה אוהב לשתות?ככה מעשן?לא סיגריות?לא נרגילה?כה מתי בפעם האחרונה השתכרת?יום עצמאות אתה לוקח סמים?לא חיה אהובה?סוס מקצוע אהוב?מ.. ביולוגיה?.. אוהב את הביצפר שלך?כהה המקצוע האחרון שנכשלת בו?ספורט המקצוע האחרון שקיבלת בו 100:מתמטיקה איזה מורה אתה הכי אוהב?שרון שונא?אמירה מה הפחד הכי גדול שלך?מוות ביסורים.. שאנשים שאני אוהבת ימותו... מה החלום שלך?ממ.. להיות רטוכבתת ממש אבלל יש לך פלאפון?כה חח יופי! איזה כיף זה נכון?כההה ממש נמאס לך כבר?לא טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי?הכי בעולם.. חח נוטט

עונה..

אז נתחיל- שם:עדי משפחה: חרמון גיל: ; 15 אחים: אין אחיות: 1 אמא: מה איתה? אבא: מה איתו? תאריך לידה: 6.3.91 בארץ? אם לא איפה?: בארץ מזל: דגים צבע אהוב?: כתום מאכל אהוב: קובה זמר אהוב: בוסקילז זמרת אהובה: סיוון חג אהוב: פסח (חופש ארוך) מים או קולה: קולה קולה או ספרייט? קולה ספרייט או פנטה? פאנטה פנטה או קולה? קולה תה או קפה? תה אוהב גלידה? ברור וניל או תות? וניל תות או שוקולד? תות שוקולד או וניל? וניל מקדונלדס או ברגרקינג? מקדונלס פוטטו או ציפס? ציפס מחשב או טלויזיה? מחשב ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו? חולצה של פומה כתומה ומכנס לבן מתי קמת היום? לא ישנתי מאתמול מה המילה הראשונה שאמרת? בתאל קומי מה הדבר הראשון שעשית? צחצחתי שיניים מי הבנאדם הראשון שראית? בתאלווווווווווווווווווש מה השיר הראשון ששמעת? buttons מה הדבר הראשון שאכלת? עוגההה מה הדבר הראשון ששתית? שוקו 10דברים שאתה עושה כל יום: - קמה מהמיטה בגלל האזעקות - רצה למקלט - מצחצחת שיניים - מורידה ת'כלב - רצה למקלט - יושבת במחשב - שומעת שירים - רצה שוב למקלט -אוכלת - ורצה למקלט :) ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו? עונה לך על השאלון :S בנאדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אור למה דווקא אליו? כי בתאל אמרה לו שנפל לי טיל על הבית :-O יש לך חבר\ה? לא את\ה אוהב\ת אותו\ה? אין לי אמרתי! כמה זמן אתם ביחד? 5 שנים יש גם ילדים בתול? לא בתול...בתולה אתה מאוהב? לא מישהו שאתה הכי אוהב? בתאלוווווווווווש מישהו שאתה הכי שונא? אותך :p אתה אוהב לצחוק? להההההההההההההההה אתה אוהב לשתות? בארור מעשן? לא סיגריות? לא נרגילה? לא מתי בפעם האחרונה השתכרת? אתמול חחחח אתה לוקח סמים? כן הרגע הזרקתי חיה אהובה? כלב מקצוע אהוב? זונה אוהב את הביצפר שלך? מי אוהב בצפר? המקצוע האחרון שנכשלת בו? מתמטיקה המקצוע האחרון שקיבלת בו 100: אנגלית איזה מורה אתה הכי אוהב? לא אוהבת שונא? כולם מה הפחד הכי גדול שלך? מוות מה החלום שלך? לעשות לגיא ילד יש לך פלאפון? למי אין בימנו? חח יופי! איזה כיף זה נכון? לא ממש :| ממש נמאס לך כבר? לא פשוט אין מה לעשות טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי? אני לא מכירה אותך :\

chen010189

New member
אור?

כמה שנים הבן אדם כבר לא התחבר שאת מתגעגעת אליו? ואל תשקרי! הטרדת אותי ב2 לפנות בוקר שאת מ(ת)געגעת אליי.

kombinaizer

New member
כי משעמם וצריך לשרוף זמן

אז נתחיל- שם: דון משפחה: ז'ואן גיל: 17 או 24 אחים: 3 אחיות: 0 אמא: 1 אבא: 1 תאריך לידה: 4.7.89 בארץ? אם לא איפה?: כן מזל: סרטן צבע אהוב?: שחור מאכל אהוב: ברד זמר אהוב: גיימבויז זמרת אהובה: רוני חג אהוב: יום כיפור סתם, פורים מים או קולה:קולה קולה או ספרייט? קולה ספרייט או פנטה? קולה פנטה או קולה? קולה תה או קפה? קולה אוהב גלידה? קולה וניל או תות?קולה
תות או שוקולד? קולה, מה לא ברור?! שוקולד או וניל? שוקולד (קולה) מקדונלדס או ברגרקינג? ברגר קינג פוטטו או ציפס? צ'יפס מחשב או טלויזיה? מחשב ו.. להיום? קולה. מה אתה לובש עכשיו? בגדי שואה מתי קמת היום? 1 מה המילה הראשונה שאמרת? אמא, אוכל. מה הדבר הראשון שעשית? חיכיתי לאוכל מי הבנדם הראשון שראית? אוכל מה השיר הראשון ששמעת? מה אני גם זוכר?! מה הדבר הראשון שאכלת? האוכל של אמא מה הדבר הראשון ששתית? בירה שחורה
10דברים שאתה עושה כל יום: - מציק לעדי - מעודד את עדי - מרפרפ -ישן - אוכל - שומע מוזיקה - מתלהב מהרמקולים החדשים - בודק אם יש שיחות בפלאפון -שותה ברד -קולה ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו? מה את חושבת? בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אל הפיצול שלי למה דווקא אליו? כי הוא היה מחובר אליי יש לך חבר\ה? אישה זה נחשב? את\ה אוהב\ת אותו\ה? לא כמה זמן אתם ביחד? קולה בתול? כן אתה מאוהב? כן מישהו שאתה הכי אוהב? זה שהמציא תברד מישהו שאתה הכי שונא? רופא שיניים אתה אוהב לצחוק? לא, מזה? אתה אוהב לשתות? כן, מזה? מעשן? כן סיגריות? לא נרגילה? לא מתי בפעם האחרונה השתכרת? לפני שבועיים אתה לוקח סמים? מה השאלה? חיה אהובה? קוף מקצוע אהוב? ארכיאולוגיה אוהב את הביצפר שלך? בטח שלא המקצוע האחרון שנכשלת בו? היסטוריה המקצוע האחרון שקיבלת בו 100:
איזה מורה אתה הכי אוהב? אוהב? מה הולך פה? שונא? מי לא? מה הפחד הכי גדול שלך? שאני יאהב תמורה שלי מה החלום שלך? לעבור טסט יש לך פלאפון? כן חח יופי! איזה כיף זה נכון? לא ממש נמאס לך כבר? לא טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי? אחריי שאלון כזה.... בטח שלא, עשית לי אפילפסיה ביד. סתם בטח שכן.

אולי זה מה שיעשה אותי לא משועממת

שם:בתאל משפחה:מנחם גיל:15! אחים:1 אחיות:1 אמא:1 אבא:1 תאריך לידה:7-8...יום שני שהיה עכשיו היה לי 15..חחחח מרגש בארץ? אם לא איפה?:בארץ בארץ..לא ינטוש אפח'ד מזל:א-ר-י-ה צבע אהוב?:אמ...ורוד נראה לי מאכל אהוב:אמ..תן לי לחשוב על זה זמר אהוב:אמ..אמ...הראל מויאל?! זמרת אהובה:אמ...אמ.. חג אהוב:פסח אולי...(חופשששששששש) מים או קולה:מים קולה או ספרייט?אמ...שום דבר ספרייט או פנטה?כלום! פנטה או קולה?לא זה ולא זה תה או קפה?חח לא זה ולא זה אוהב גלידה?בארוררר מי לא וניל או תות?וווניל תות או שוקולד?שוקוללללללללללללללד שוקולד או וניל?אמ...שניהם מקדונלדס או ברגרקינג?מקקקקקקקדונלססס פוטטו או ציפס?צ'יפפפס כאילו מחשב או טלויזיה?מ-ח-ש-ב ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו?חולצה ורודה של פופאי..חחחח ומכנס גולשים כי בא לי!!:p מתי קמת היום?אם...עדידווווווווווש ישנו בכלל?! מה המילה הראשונה שאמרת?אמ...בוקר טוב נראה לי מה הדבר הראשון שעשית?ציצחתי שיניייים מי הבנדם הראשון שראית?עדידווווווווווש מה השיר הראשון ששמעת?קנדי שופ...חחח נראה לי עדי שמה... מה הדבר הראשון שאכלת?אמ..עוגה מה הדבר הראשון ששתית?שוקו... 10דברים שאתה עושה כל יום: -מצחצחת שיניים -אוכלת -יושנת -רואה טלוויזה -מתקלחת -במחשב -מסדרת ת'בית -מנקה ת'בית -מציקה לאחים שלי...חחחח -לא זוכרת מה עודדד חחחח...דברו ת'י ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו?עושה סקרררר כאילו דה.. בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו?עדידוווווווש למה דווקא אליו?כי לא ראיתי אותה שעתיים..חחח יש לך חבר\ה?אמ..לא את\ה אוהב\ת אותו\ה?חחחח אין לי חבר!! כמה זמן אתם ביחד?אין לי חבר רב'קקקקקקק בתול?אמ...כן אתה מאוהב?אני חושבת... מישהו שאתה הכי אוהב?אמא?! מישהו שאתה הכי שונא?אמ..השכן הקרציה שעושה לי עם לייזר לחלון! אתה אוהב לצחוק?בארורררררררררררררררררר אתה אוהב לשתות?כא...חיחיחי מעשן?אמ..לאא סיגריות?לאאא נרגילה?נו לאאאאאאאאאא מתי בפעם האחרונה השתכרת?אפעם אתה לוקח סמים?חחחחח לא! חיה אהובה?אמ...תוכי?! מקצוע אהוב?לא ד'עת אוהב את הביצפר שלך?לא המקצוע האחרון שנכשלת בו?לא ד'עת המקצוע האחרון שקיבלת בו 100:לא ד'עת איזה מורה אתה הכי אוהב?חחח מי אוהב מורים?!?!?! שונא?את כולםםםםםם! מה הפחד הכי גדול שלך?למות נראה לי מה החלום שלך?ששש....סוד יש לך פלאפון?לא עובדד חח יופי! איזה כיף זה נכון?לא ממש נמאס לך כבר?כא טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי?למה אני מכירה אותך!!?!?!?

chen010189

New member
וואי אני אוהבת שאלונים

אז נתחיל- שם: חן משפחה: מירון גיל: 17.7 אוהבת לדייק מה לעשות אחים: אין אחיות: אין אמא: יש רק אחת אבא: מחכה שהספות החדשות יגיעו, עוד משהו? תאריך לידה: 1.1.89 בארץ? אם לא איפה?: יואו הייתם מביאים לפחות שאלון נורמלי:S מזל: גדי צבע אהוב?: סגול אבל משתנה בתקופות מאכל אהוב: לא אוכלת כלום בתקופה האחרונה זמר אהוב: בזמן האחרון אני דבוקה לקניה ווסט אבל ככה אין מישהו ספציפי זמרת אהובה: אין ספציפית חג אהוב: חנוכה מים או קולה? מים קרים קולה או ספרייט? ספרייט ספרייט או פנטה? ספרייט פנטה או קולה? קולה תה או קפה? תה אוהב גלידה? כן וניל או תות? תות, רק תות תות או שוקולד? תות שוקולד או וניל? שוקולד מקדונלדס או ברגרקינג? מקדונלד'ס, למרות שהתחלתי לשנוא את שניהם פוטטו או ציפס? צ'יפס מחשב או טלויזיה? מחשב ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו? מתי כתבת את השאלון? ב3 לפנות בוקר תחת השפעת אלכוהול? מתי קמת היום? ב10 וזה רק כי היינו חייבים לפנות את החדר במלון עד 11 מה המילה הראשונה שאמרת? מאיפה אני זוכרת מה הדבר הראשון שעשית? הוצאתי בגדים מהמזוודה מי הבנדם הראשון שראית? אמא מה השיר הראשון ששמעת? שמו איזה שיר ערבי בתחנת אוטובוסים בתל אביב מה הדבר הראשון שאכלת? קוראסון מה הדבר הראשון ששתית? מים 10דברים שאתה עושה כל יום: - נכנסת לממ"ד - יוצאת מהממ"ד - נכנסת לממ"ד - יוצאת מהממ"ד - נכנסת מהממ"ד - יוצאת מהממ"ד - נכנסת לממ"ד - יוצאת מהממ"ד - נכנסת לממ"ד - יוצאת מהממ"ד ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו? לאף אחד כרגע למה דווקא אליו? חיה אהובה? חתול מקצוע אהוב? תקשורת אוהב את הביצפר שלך? לא ממש, אולי בעצם ממש לא המקצוע האחרון שנכשלת בו? מתמטיקה המקצוע האחרון שקיבלת בו 100: בגרות באנגלית איזה מורה אתה הכי אוהב? לתקשורת שונא? למתמטיקה מה הפחד הכי גדול שלך? אה, עכבישים, וזה באמת גדול מה החלום שלך? אחד כבר הגשמתי (משחק), השני מקווה שבדרך... (עיתונאות) יש לך פלאפון? כן חח יופי! איזה כיף זה נכון? אה-הא... ממש נמאס לך כבר? לא, גם ככה אין לי כל כך מה לעשות עכשיו טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי? אני לא מכירה אותך:S

Funky Giraffe

New member
טסט בירכאאאאאאאאא

אז נתחיל- שם: עידו משפחה: יש גיל: 15 אחים: 1 אחיות: 4 אמא: יש אבא: מתכחש תאריך לידה: 16.4.91 בארץ? אם לא איפה?: כפ"ס. מזל: אגוזים. סתם. טלה צבע אהוב?: אדום, צהוב-ירוק מאכל אהוב: מג'דרה + שניצל פרגית זמר אהוב: יוני רכטר, אריק איינשטיין זמרת אהובה: מזי כהן/דפנה ארמוני/דנה עדיני חג אהוב: פסח מים או קולה: קתלוי במצברוח קולה או ספרייט? קולה ספרייט או פנטה? לא זה פנטה או קולה? קולה תה או קפה? תלוי במצברוח, בגדול קפה. אייס קפה אוהב גלידה? כן וניל או תות? וניל תות או שוקולד? שוקולד שוקולד או וניל? שוקולד מקדונלדס או ברגרקינג? לא משנה כ"כ פוטטו או ציפס? צ'יפס מחשב או טלויזיה? תלוי עד כמה אני מוכן להקריב את התחת ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו? חולצה של פומה, מכנס שלושת רבעי מתי קמת היום? 15:00 מה המילה הראשונה שאמרת? "לא" ("לא רוצה להחליש") מה הדבר הראשון שעשית? שמתי מוסיקה מי הבנדם הראשון שראית? בן דוד שלי מה השיר הראשון ששמעת? הדגנחש-שירת הסטיקר מה הדבר הראשון שאכלת? אוכל מה הדבר הראשון ששתית? שתייה 10דברים שאתה עושה כל יום: - השיר שלנו -מקלחת -מצחצח שיניים -מתעורר -קורא עיתון -אוכל - במחשב - בטלוויזיה - שומע מוסיקה - עושה מוסיקה ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו? שומע את שירת הסטיקר ברבע מהירות ומחכה שיסתיים השאלון/שיתחיל הפיג'מות בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו? היא למה דווקא אליו? ככה יש לך חבר\ה? SOON את\ה אוהב\ת אותו\ה? בטח כמה זמן אתם ביחד? אל תדאגו לזה בתול? קצת אתה מאוהב? כן מישהו שאתה הכי אוהב? היא מישהו שאתה הכי שונא? במקרה השניים הכי שנואים עליי מנומשים אתה אוהב לצחוק? כן אתה אוהב לשתות? קולה ומים מעשן? לא סיגריות? לא נרגילה? לא מתי בפעם האחרונה השתכרת? לא אתה לוקח סמים? לא חיה אהובה? כריש מקצוע אהוב? מוסיקה אוהב את הביצפר שלך? נדע שנההבאה המקצוע האחרון שנכשלת בו? מתמטיקה. המקצוע האחרון שקיבלת בו 100: לא זוכר זה היה מזמן איזה מורה אתה הכי אוהב? אממ לא יודע שונא? המורה לאנגלית לשעבר, המחנכת בסוף היסודי מה הפחד הכי גדול שלך? למות מה החלום שלך? לנגן עם כמה גורואים גדולים יש לך פלאפון? כן חח יופי! איזה כיף זה נכון? זה לא ממש נמאס לך כבר? לא טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי? זה כלא 6 וזה חם אש. YEAH

chen010189

New member
חחחחחחחחחח

"משפחה: יש" כל פעם שאני רואה משהו שקשור לדג נחש(בפעם האחרונה זה היה לוח מודעות שלם מפוצץ בפוסטרים להופעה שלהם) הניק שלך עולה לי לראש

S h A y K i

New member
אני =]

שם: שי משפחה: לא אומר ולא אומר
גיל: 15 אחים: 2 יותר מידי... אחיות: 1 אמא: יש אבא: בסופי שבוע תאריך לידה: 21.7 בארץ? אם לא איפה?: באוזבקיסטן מזל: סרטן צבע אהוב?: ירוק מאכל אהוב: צ'יפס זמר אהוב: שון פול זמרת אהובה: אין חג אהוב: פסח מים או קולה: מים קולה או ספרייט? קולה ספרייט או פנטה? פאנטה פנטה או קולה? קולה תה או קפה? קפה
אוהב גלידה? יאפ וניל או תות? וניל תות או שוקולד? שוקולד
שוקולד או וניל? שוקולד מקדונלדס או ברגרקינג? מקדונלדס פוטטו או ציפס? פוטטו מחשב או טלויזיה? טי-וי
ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו? חולצה ומכנסיים מתי קמת היום? 10 מה המילה הראשונה שאמרת? בוקר מה הדבר הראשון שעשית? הדלקתי טלוויזיה מי הבנדם הראשון שראית? אח שלי מה השיר הראשון ששמעת? "קליפורניה" מה הדבר הראשון שאכלת? עוד לא אכלתי מה הדבר הראשון ששתית? שוקו
10דברים שאתה עושה כל יום: - אוכלת
- שותה
- רואה טלוויזיה
- הולכת לישון
- נושמת - גולשת באינטרטנט - מציקה לאחים שלי - מדברת בטלפון
- שולחת 20 SMSים
- שומעת מוזיקה
ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון
בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אממ..יש הרבה כאלה
למה דווקא אליו? כי ככה בא לי.
יש לך חבר\ה? כן יש לי הרבה חברות =] את\ה אוהב\ת אותו\ה? בטח שאני אוהבת אותן!
כמה זמן אתם ביחד? 15 שנה בתול? יאפ
אתה מאוהב? יאפ
מישהו שאתה הכי אוהב? אין מישהו כזה מישהו שאתה הכי שונא? כנ"ל אתה אוהב לצחוק? אה-הא
אתה אוהב לשתות? לא. מעשן? לפעמים..
סיגריות? לפעמייםםם.. נרגילה? יאפ
מתי בפעם האחרונה השתכרת? לפני 3 ימים
אתה לוקח סמים? לא
חיה אהובה? סוס מקצוע אהוב? אנגלית אוהב את הביצפר שלך? ל=א!! המקצוע האחרון שנכשלת בו? יש הרבה כאלה המקצוע האחרון שקיבלת בו 100: של"ח וספורט
איזה מורה אתה הכי אוהב? אין כאלה! שונא? כולם בערך..
מה הפחד הכי גדול שלך? למות מה החלום שלך? להצליח יש לך פלאפון? כה..
חח יופי! איזה כיף זה נכון? מי כמוך יודע\ת..... ממש נמאס לך כבר? אני רק התחלתי!! טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי? מי מכיר אותך בכלל?

~עונה~

אז נתחיל- שם:לינוש משפחה:G גיל:19 אחים:אין אחיות: רויטל בת 5 אמא:יש אבא:גם כן יש תאריך לידה:14.10.87 בארץ? אם לא איפה?:בטח בארץ. רק בארץ מזל:מאזנייייים צבע אהוב?:שחור, כחול, אדום מאכל אהוב:השפתיים של אהובתי זמר אהוב:נממממממ אין לי אחד כזה זמרת אהובה:מירי מסיקה?.. ובעצם אני אוהבת הרבה זמרות חג אהוב:שבועות בגלל העוגות מים או קולה: פפסי מקס קולה או ספרייט?פפסי מקס ספרייט או פנטה?ספרייט פנטה או קולה?פפסי מקס תה או קפה?קפה אוהב גלידה?כן:) וניל או תות?שניהם תות או שוקולד?שניהם שוקולד או וניל?שניהם <שונאת לבחור-מזל מאזניים שכחתם?> מקדונלדס או ברגרקינג?מקדונלד'ס פוטטו או ציפס?צ'יפס מחשב או טלויזיה?המממממממ טלויזיה ו.. להיום? מה אתה לובש עכשיו?כותונת עם דובים מתי קמת היום?לפני 20 דק' מה המילה הראשונה שאמרת?הלו? <הטלפון העיר אותי !!!> מה הדבר הראשון שעשית?דיברתי בטלפון מי הבנדם הראשון שראית?עדין לא ראיתי אף אחד מה השיר הראשון ששמעת?Mariah Carey-Against all adds מה הדבר הראשון שאכלת?לא אכלתי מה הדבר הראשון ששתית?לא שתיתי 10דברים שאתה עושה כל יום: נושמת, מדברת בפלאפון, ישנה, נמצאת במחשב, חולמת,רואה חברים,אוכלת,רואה,שומעת,אוהבת ו.. בכללי: מה אתה עושה עכשיו?עונה על שאלון בנדם שאתה הכי מתגעגע אליו?אהובתי למה דווקא אליו?כי אני אוהבת אותה יש לך חבר\ה?הממ מסובך:) את\ה אוהב\ת אותו\ה?כן כמה זמן אתם ביחד?בלעט בתול?חחח לא אתה מאוהב?כן מישהו שאתה הכי אוהב? כן. מישהו שאתה הכי שונא?כן:) אתה אוהב לצחוק?כן מאד אתה אוהב לשתות?מים? קולה? מרטיני? מעשן?לפעמים סיגריות?כן נרגילה?לפעמים מתי בפעם האחרונה השתכרת? וואי לפני חצי שנה אתה לוקח סמים?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיה אהובה?חתול שלי קיטי מקצוע אהוב?סקסולוגיה אוהב את הביצפר שלך?אני לא בבצפר אבל כן המקצוע האחרון שנכשלת בו?בלעט. לא נכשלתי באף מקצוע. יש לי תעודת בגרות מלאה עם ממוצע 103 המקצוע האחרון שקיבלת בו 100: נממממממ לא חושבת שיש כזה בתעודה.. אבל יש 98 ב5 יח'ל בתאטרון איזה מורה אתה הכי אוהב?נוווווווווו שונא?LOL מה הפחד הכי גדול שלך?נחשים ואנשים רעים מה החלום שלך?להיות רזה ולהצליח בחיים ולהיות מאושרת יש לך פלאפון?חח כן חח יופי! איזה כיף זה נכון? כיף גדול. בעיקר כשהוא לא נותן לי לישון ממש נמאס לך כבר?כככככככןןןןןןןןןןן!!!!
טוב אז שאלה אחרונה... אתם אוהבים אותי?לא ממש. ובעצם? אני לא מכירה אותך אח'שלו או אחות'שלו :) ~לינע~

למעלה