שאלונוש

hagaymi26

New member
אף אחד לא קורא את הסתם לידע כללי?

תכנסו שעה לקח לי להדגיש את הכל

go goldi

New member
*אם

לא ידעתי שזה היה עם ק'

hagaymi26

New member
יש כאלה ויש כאלה

כל אחד מאמין במשהו אחר אבל היום יותר נפוץ עם כ'

dbshachar

New member
תנו לי ח'! תנו לי נ'! תנו לי וכה'!

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? כל המופעים עולים בו
אתם מדליקים נרות? בטח. אוכלים סופגניות? כמובן! או לביביות? גם לביבות :) כמה חנוכיות יש לכם בבית? יש אחת שאנחנו משתמשים בה המון זמן. וכמה נרות? ממ, קונים בדר"כ כל שנה. כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? בטוטאל? אין לי כוח לספור. ביום האחרון 9 נרות :) איך אתם חוגגים? ממ, לא יודע
נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) לא. מה אתם יודעים על... סופגניה: טעיםםםם אבל עם ריבה
לביבה: פיקנטי!
חנוכיה: דבר כזה ששמים בו נרות, שאותן כמובן מדליקים באש. מנורה: נותנת אור, תלויה בכל חדר, אלא אם כן זה חדר שמפתחים בו תמונות או סתם במקרה חדר חשוך :) בית המקדש: נחרב פעמיים. אנטיוכוס: הא! היה לו שם דבילי. יהודה המכבי: הוא אהד את מכבי

עונה:)

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה?עם המכבים ובית המקדש נכון חח? אתם מדליקים נרות?כן אוכלים סופגניות?כן או לביביות?גם כמה חנוכיות יש לכם בבית?לא יודעת:p וכמה נרות?חח:D כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל?אין לי כוח לחשב=/ איך אתם חוגגים?אילת אולי נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן)^^ מה אתם יודעים על... סופגניה:טעים ומלא קלוריות חח:p לביבה:גם.. חנוכיה:מדליקים בה נרות חח מנורה:אוררר
בית המקדש:נחרב אנטיוכוס:רע=D יהודה המכבי:טוב=D הודגש באמצעות מדגישומטיק

חנוכה וחנוכיה זה יאיייייייייייי../images/Emo13.gif../images/Emo137.gif

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? חנוכה הוא חג הניסים והנפלאות. בחג זה לחם אנטיוכוס המרושע והיווני ביהודים שגרו פה, וכבשו את בית המקדש השני. לאחר מכן התרחש מרד החשמונאים, שבמהלכו כבשו היהודים את בית המקדש בחזרה. היוונים הרסו חלק גדול ממנו, ובשיקומו שמו לב לכך שלא היה במה להדליק את המנורה!! ואז מצאו פח שמן, שבנס הצליח לדלוק במשך שמונה ימים ושמונה לילות על המנורה!!!!!! זהו נס פך השמן שלזכרו חוגגים את חג החנוכה. (לא צוטט מוויקיפדיה כלל וכלל!) אתם מדליקים נרות? שאלה קשה. בשנת 70 לספירה, כבש טיטוס הרומאי את ירושלים וישראל, והחריב את בית המקדש השני. אבל כן, אני מדליקה נרות. ויש לי חנוכיות מה זה מפוארות ויפות! אוכלים סופגניות? בטח, אבל קצת, מה? זה הכול עשוי מביצים! זה חלבי,מה? או לביביות? משתדלת, לא מתה על זה. כמה חנוכיות יש לכם בבית? לספור? רגע.. יש את הזאתי מכיתה ד', את של אמא, של סבא, של סבתא, ושל אבא, ועכשיו אני אלך לספור את כל החנוכיות שהכנתי בגן. אוי, הן בפח! טוב אז אחת מפוארת, ואני רוצה להכין עוד לבד בעבודה יצירתית עם חימר. וכמה נרות? 44. כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? לא זוכרת. איך אתם חוגגים? אמממ, עם המשפחה וחברים. נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) כן בטח... עוד לא יודעת לאן... מה אתם יודעים על... סופגניה:היא טעימה וגדולה ועשירה בקלוריות. לביבה: היא משהו כמו בצק שטוח וחום והיא טעימה. חנוכיה: יאייייייייייייייייייייייי! חנוכיה
מנורה: יאייייייייייייייייייייייי! מנורה
בית המקדש: בית המקדש הוא המקום שבו התפללו היהודים. אנטיוכוס: אנטיוכוס הוא רשע מרושע שכבש את בית המקדש וירושלים!!!! יהודה המכבי: הוא הגיבור שהנהיג את מרד החשמונאים. חג שמח! חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יובל94

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

|נעל| כללי|נעל| |נעל| שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? אממממממ... |נעל| אתם מדליקים נרות? כן |נעל| אוכלים סופגניות? רק סופגניות בלי ריבה |נעל| או לביביות? לאא |נעל| כמה חנוכיות יש לכם בבית? לא יודעת XD |נעל| וכמה נרות? לא יודעת XDD |נעל| כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? אממממ... |נעל| איך אתם חוגגים? לא יודעת |נעל| נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) לא יודעת |נעל| מה אתם יודעים על...|נעל| |נעל| סופגניה: ממממממממ טעים |נעל| לביבה: ממממממממ דוחה
|נעל| חנוכיה: ממממממממ נרות |נעל| מנורה: ממממממממ אור |נעל| בית המקדש: קשקבלללל |נעל| אנטיוכוס: מממממממ נעל |נעל| יהודה המכבי: יהודה אוהד מכבי |נעל| אם פצצה התפוצצה באמצע יער שבאמצע אי שבאמצע הים ואף אחד, אבל אף אחד לא באמת שמע אותה, האם היא באמת התפוצצה?|נעל|

../images/Emo137.gif../images/Emo138.gifחנוכה חנוכה חג יפה כל כך../images/Emo13.gif

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה?שהיה פח שמן שהספיק לשמונה ימים וזה היה נס!
אתם מדליקים נרות?כן!
אוכלים סופגניות?כן!
או לביביות?למה לא
כמה חנוכיות יש לכם בבית?3 וכמה נרות?חבילה אחת
כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל?99
איך אתם חוגגים?מדליקים נרות
נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן)לא
מה אתם יודעים על... סופגניה:שהיא טעימה ושאני שונאת שיש בה מלא ריבה
לביבה:שהיא משמן
חנוכיה:שמדליקים בה נרות
מנורה:שהיא הייתה בבית המקדש ויש לה 7 קנים!!!
בית המקדש:שהוא נחרב ושפח השמן הספיק לשמונה ימים
אנטיוכוס:שכחתי
יהודה המכבי:הוא טוב
חג שמח!חג שמח!!!

miriams4

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo206.gif../images/Emo137.gifעמותהעמותהעמותה

בואו נקים עצומה להוצאת הריבה מהסופגניה!

hagaymi26

New member
לא!

אורי תמחוק את זה מההודעה שלי. אני אוהב ריבה! אני לא הורג ריבות אני קונה אותן מתות מתות...... אני רוהב ריבה אל תגעו בה! די להרג הריבה מהסופגניה!

למעלה