שאלונוש

hagaymi26

New member
שאלונוש

והפעם.... חנוכה! (איזה שבועיים לא כתבתי שאלון כי לא היה על מה אבל עכשיו יש....) כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? אתם מדליקים נרות? אוכלים סופגניות? או לביביות? כמה חנוכיות יש לכם בבית? וכמה נרות? כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? איך אתם חוגגים? נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) מה אתם יודעים על... סופגניה: לביבה: חנוכיה: מנורה: בית המקדש: אנטיוכוס: יהודה המכבי: חג שמח!

פיגמיסט

New member
ואני בדיוק באתי לעשות שאלון על חנוכה.......

שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? הם.... הם... הם... אתם מדליקים נרות? כן אוכלים סופגניות? כן או לביביות? גם כמה חנוכיות יש לכם בבית? שתיים שנה בזאת וזנה בזאת וכמה נרות?80 כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל?אה... לוקחים את ה3 מוסיפים 15 שמים את האחד בצד... מוסיפים את השמש... 9! איך אתם חוגגים? כל המשפחה ביחד נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) לא מה אתם יודעים על... סופגניה: יאמי! לביבה: יאמי! חנוכיה: יאמי?
מנורה: משאב חיים בית המקדש: הרומאים....
אנטיוכוס: כלב בן כלב יהודה המכבי:
חג שמח
- גם לך

Superboi

New member
חנוכה../images/Emo137.gif../images/Emo59.gif

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? מה שכולם יודעים אתם מדליקים נרות? כן אוכלים סופגניות? זה החלק שאני הכי אוהב בחג או לביביות? כן כמה חנוכיות יש לכם בבית? לא יודע וכמה נרות? אין כרגע כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? 44, אם אני זוכר נכון איך אתם חוגגים? לא משו מיוחד נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) אולי לסבתא P: מה אתם יודעים על... סופגניה: ט-עים! לביבה: בסדר חנוכיה: כל הבלה בלה שלומדים בגן מנורה: כנ"ל בית המקדש: כנ"ל אנטיוכוס: כנ"ל יהודה המכבי: כנ"ל

ראשון במקלחת! ../images/Emo93.gif

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? חנוכה זה חג שבו מדליקים נרות, אוכלים סופגניות, מכינים לביבות-בבית. אתם מדליקים נרות? רק אם זה נרות אקמול. אוכלים סופגניות? רק אם זה בבית. או לביביות? לביביות לא. כמה חנוכיות יש לכם בבית? 248...בינגו! וכמה נרות? 2 חבילות של נרות אקמול כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? תלוי כמה קר, כי אם קר חולים ואז צריך נרות אקמול איך אתם חוגגים? בפסטיגל על הזמן נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) לא מה אתם יודעים על... סופגניה: שמנה כמו שפרה לביבה: שם מכוער חנוכיה: שמים עליה נרות אקמול מנורה: עושה אור בסלון בית המקדש: הדירה של מלכה קופרמן אנטיוכוס: לא אהב את יוכוס יהודה המכבי: היה אוהב מכבי

hagaymi26

New member
פששששששששש

אורי אתה בהחלט מפגין ידע כללי מופרז... זאמת אתה מחונן אתה יכול ללמוד להיות רופא בשנתיים במקום 7 עם הידע הזה על נרות אקמול...

miriams4

New member
אני מתקנת לך...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

"חנוכת בית זה כשאוכלים נרות וסופגניות ולביבות איך אפשר לאכול נרות? ההה!" "אלא אם כן זה נרות של אקמול!"

hagaymi26

New member
עונה לעצמי

כללי
שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? המון! יודה מכבי, אנטיוכוס, בית המקדש, המון
אתם מדליקים נרות? כן
אוכלים סופגניות? כמובן
או לביביות? נכון
כמה חנוכיות יש לכם בבית?הרבה... אתם מכירים את החנוכיות האלה שילדים קטנים מכינים בגן? אפשר להדליק על זה נרות?
וכמה נרות? 44X2 זה יוצא הםםההההההם 88!
כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? 44
איך אתם חוגגים? כמו כל משפחה ממוצעת...
נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) ההורים שלי נוסעים...
מה אתם יודעים על...
סופגניה: טעיםםםם
לביבה:טעיםםםםםם
חנוכיה: 9 קניםםםםםם
מנורה: 7 קניםםםםםם
בית המקדש: נחרבבבב
אנטיוכוס:מתתתתתתת
יהודה המכבי: כנ"ל
חג שמח! גם לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

דנדוןXD

New member
עונההה:p

סופגניה:שזה משמין לביבה:שזה גם אבל זה טעייםםם
חנוכיה:שזה עושה אור
מנורה:כנ"ל בית המקדש:לא יודעת... אנטיוכוס:הרשעעע :| יהודה המכבי:שהוא אוהד מכבי

דנדוןXD

New member
שחכתי כללי ../images/Emo122.gif

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה?אמ... שמדליקים נרות,ששרים שירים,שמסובבים סביבונים,וששמשמיניםXD אתם מדליקים נרות?כןן ברור אוכלים סופגניות?כן אבל בלי ריבה בעעע או לביביות?כןן כמה חנוכיות יש לכם בבית?3 וכמה נרות?8745 כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל?אמ...9
איך אתם חוגגים?לא יודעת נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן) אמ... לא

../images/Emo138.gifעונה?!?!?!?

כללי שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה?שמדליקים נרות ויש חופש ואוכלים סופגניות וניהים שמנים כמו שיפרה! אתם מדליקים נרות?כן אוכלים סופגניות?כן או לביביות?לא כמה חנוכיות יש לכם בבית?2 נראה לי וכמה נרות?הרבה!(יש את גם את האוסף נרות שלי שיש בו הרבה!) כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל?בלי השמש אז 8 וכולל השמש אז 9? איך אתם חוגגים?בפסטיגל! נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן)לא מה אתם יודעים על... סופגניה:שהיא טעימה לביבה:שיש בה תפו''דים חנוכיה:שיש בה נרות מנורה:היא עושה אור בית המקדש:הוא נחרב לפני הרבה הרבה זמן! אנטיוכוס:הוא מת יהודה המכבי:מסכן אוהד מכבי(בכדורסל!) הראשון מת!! חג שמח!

miriams4

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gifמה נעים וטוב

שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה?בר כוכבא...רומאים...או שזה פורים? אתם מדליקים נרות?כן אוכלים סופגניות?רק אם אין ריבה:p או לביביות?כן!D: כמה חנוכיות יש לכם בבית?הרבה...
וכמה נרות?לויודעת...
כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל?44 איך אתם חוגגים?כרגיל... נוסעים לאן שהוא בחופשה? (לרובנו יש חופשה כל הזמן)לפעמים מה אתם יודעים על... סופגניה:תוציאו את הריבה! לביבה:טעיםטעים טעים חנוכיה:טעיםטעיםטעים מנורה:עם שמן זית זך בית המקדש:נחרב...נגוז...נעלם...:'( אנטיוכוס:מת:D יהודה המכבי:מת...:'(אבל זה לא אמור להיות ברכוכבא?!

hagaymi26

New member
בר כוכבא זה בל"ג בעומר

יפה לך עברת את אורי ברמת המשכל.... תיהי היסטוריונית.... סתם חע

Brombit

New member
מקוה שהפעם הוא ישלח... ../images/Emo115.gif

שאלה מביכה: מה אתם יודעים על חנוכה? שהוא נמשך שמונה ימים אבל יש חופש רק שבעה אתם מדליקים נרות? כן (אחותי אוהבת להדליק את כולם כל יום...) אוכלים סופגניות? כן או לביביות? לא כמה חנוכיות יש לכם בבית? לא ספרתי וכמה נרות? כנ"ל כמה נרות מדליקים בחנוכה בסך הכל? 44 איך אתם חוגגים? לא משהו מיוחד... נוסעים לאן שהוא בחופשה? לסבתא, ליומיים מה אתם יודעים על... סופגניה: נורא קשה למצוא בלי ריבה לביבה: היא לא טעימה לי חנוכיה: יש תמיד תחרויות עיצוב של זה מנורה: נמצאת על 10 אגורות בית המקדש: המנורה היתה גם בו אנטיוכוס: הוציא גזרות וכל זה יהודה המכבי: היה... מכבי?

hagaymi26

New member
סתם לידע כללי...

יהודה המכבי נקרא בהתחלה כיהודה המקבי (עם ק') הוא נקרא כך משום שלפי ההגדה ראשו היה דמוי מקבת שזהו סוג של פטיש
. רק מאוחר יותר נקרא יהודה המכבי (עם כ'). השם מכבי משמש אותנו עד היום אך הרוב לא יודעים את פירושו אז קבלו: מ כ ב י : מ' מי כ' כמוך ב' באלים י' ה' (שם האל שאסור לכתוב). מעניין עם שחקני מכבי בכל הארץ יודעים זאת...

למעלה