שאלון.

נוגעע

New member
שאלון :]]

שם: נוגה שם אמצעי: שם משפחה: -- מין: נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב: פופקורן שתייה מועדפת: דיאט קולה סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אכן P: כמה כריות: 6 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: המממ.. גדולה ואדומה מוזיקה: רוק. וכל מה שהולך עם זה. להקה אהובה: אין אחת מסויימת כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית?: לפעמים הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? הממממ..... לא כ'כ.. :( מאמין באהבה ממבט ראשון? אכן מה הדבר שעושה אותך למאושר? לא דעת.. חיבוקים [??] מה אתה אוהב לעשות? לישון -______- מקומות בילוי מועדפים? עזריאלי, סנטר, פארק הירקון וכפר שמריהו אתה אוהב להיות בבית? בערך אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא כשהם האחות שלי אתה ותרן או עקשן? משו באמצע אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות, כנות ו......... אהבה. המרחק הפיזי כן קובע? לפעמים אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. כל אחד איך שהוא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אוליי.... תלוי בסיטואציה איזה פתגם אומר לך הרבה? אני לא חזקה בפתגמים. מה המשפט שמאפיין אותך? לא דעת XD אתה בחור קנאי? לפעמים.. קצתקצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: שמן, אנורקס,רוע, אוקדוקי, חיבוק ועוד.. האם אתה מאמין באלוהים? לפעמים החיים הטובים לדעתך? אם לא יהיו לי תעודות-- כן. (לא שהציונים שלי כאלה גרועים אבל חפיף :/) היחסים עם ההורים טובים? בדר"כ כן *ברגע זה: לובש: חולצה לבנה רגילה, ג'ינס אהוב. מוזיקה: אין חושב על: פאקצות *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: חתולים !!!!!
אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: פפסי ! *מה/מי היית רוצה? להרוג: אנשים ספציפיים. >לא לפורום< לשמוע: את מיתר (חברה שלי) אומרת : "אני שונאת אותך !!!!!!!!!!!" XD להיות כמו: כמוכמוכמוכמו.. לא יודעת. *האחרון סרט אחרון שראית: וואו. לא זוכרת..:/ המממממ... אה ! שודדי הקאריביים 3. בקלונוע: שודדי הקאריביים 3. בטלוויזיה: אחוות הג'ינס במחשב: לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון שחייגת: של עזרי דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: חביתה פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: הריח של ה'הדברת מזיקים' שעשו לנו לפניי יומיים ועדיין מריחים >< *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? 2 דובים חמודים כאלה.. נחשב ? מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא דעת מאמין בנסים? אולי מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כשהם לא אחותי . אהמ. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים מפחידים ומאיימים אוהב אלכוהול? לא. פיכס ! מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים?לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת ללמוד באוניברסיטה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אף אחד לא פונה אליי P: חובש כובעים? לא... רק כשממש חובה בטיולים. שונא את עצמך? ברור ! מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? לאלאלא אוהב ציניות? כן. אבל לא מוגזמת מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: לא זוכרת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משו עם עיצוב הדייט המושלם: מה שיש סרט אהוב: מתחלף כל הזמן (זה לא שם. זה פשוט העובדה !) הבן אדם הכי שנוא: פאקצות מהכתה הדבר הכי קשור אלי: לא דעת הכי שונא בעצמי: הכל אוהב בעצמי: כמעט כלום לפני המוות מה תבקש? פופקורן XD זהו. בייביי. חיים טובים. יום טוב. חג שמח. שבת שלום וצום קל.

crazysapir

New member
../images/Emo3.gif עונה^^

זה כי אור רצתה שאלון,שיעמם לה חח כיף לאור>< שם:ספיר שם אמצעי:אמצעי? חעחעח פשוט תגידי שם שני (זה יותר נכון להגיד) סתם סתם מי אני שמדברת כמו מורה ללשון שלי:)) אבל אין לי שם אמצעי:)... שם משפחהשובלי: מין: נקבה מזל: עקרב מאכל אהוב:פיצה וציפס: שתייה מועדפת:רדבול ונס XDD סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?אם זה בקטע של צחוקים איתם אז בכיף כל עוד הם לא נעלבים כמה כריות: 2 נראלי חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: אני אוהבת משומה פיגו' או משו כזה מוזיקה: רוק ומטאל להקה אהובה: טוקיו הוטל3>> ובולט פור מי וולנטין כמה אחים/אחיות יש לך?3 אחים שגדולים ממני מאמין באהבה וירטואלית?:יש מצב הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?מממ אבל אני הולכת כנראה בחופש וואי איך אני מחכה:) מאמין באהבה ממבט ראשון?יאפ מה הדבר שעושה אותך למאושר?החיים^^ מה אתה אוהב לעשות?לשמוע מוזיקה לצאת עם חברים ולהשתגע מול המראהD: מקומות בילוי מועדפים?אין לי מועדף אתה אוהב להיות בבית?כה...אבלך אני מעדיפה לצאת אתה נאמן?כההה אתה אוהב ילדים?תלוי^^ אתה ותרן או עקשן?עקשנית רב הפעמים נרלי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?בן בת ועיינים המרחק הפיזי כן קובע?כה..אבל יכול להיות לטובה גם אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא , תיהיה מי שאתה , אבל עעצם בתחלאס אם את פאקצה אני ימררר את חיי עד שתשתני אם את חברה טובה שלי:) אבל הכל מאהבה;) ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?למה לא... איזה פתגם אומר לך הרבה?אם תחייך אל העולם, העולם ייחיך אלייך בחזרה מה המשפט שמאפיין אותך?אל תסכל בקנקנן אלה במה שיש בו....זה כ"כ עליי אתה בחור קנאי?תלוי למי מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מה נראהלך? אני אורת הרבה האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?מאוד מאוד... היחסים עם ההורים טובים?יאפ בלי עין הרע *ברגע זה: לובש: גכ'ינס קרוע וחולצה שחורה עם תג של גולגולת עליו מוזיקה: לא שומעת כלום אבל האמ טי וי פתוח חושב על: זה שאני עייפה כ"כ וכאילו העיינים שלי נפוחות *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: רוצחי יהודים לשמוע: שקט להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: עידן הקח בהוט בקלונוע: אני חושבת השתולים בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? פרשתי באמצע נוו עניתי בחת התשובות שאני עייפה:)) לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?

../images/Emo42.gifעונה ^^"

שם: שי שם אמצעי: - שם משפחה: - מין:
מזל: קשת ^^ מאכל אהוב: שוקולד שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: ארתור, סרדיק, חברים, וכו' P: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוד!!
כמה כריות: 1 חיות מחמד: אין
מכונית אידאלית: עגלה וסוס
מוזיקה: כל מיני, בעיקר רוק להקה אהובה: דה יוזד כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית?: ממ לא יודעת הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? אהבה מה אתה אוהב לעשות? לנגן, לכתוב, לשמוע מוסיקה מקומות בילוי מועדפים? בית אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? יאפ אתה אוהב ילדים? תלוי איזה. אתה ותרן או עקשן? עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, משיכה, ושיתוף כאילו שמספרים דברים אחד לשני וכאלה. המרחק הפיזי כן קובע? לפעמים אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? לא עולה לי עכשיו מה המשפט שמאפיין אותך? כנ"ל אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: עילג. באמאשלך. האם אתה מאמין באלוהים? יאפ החיים הטובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: חולצת בצפר תכלת ומכנסיים שחורים עד הברך. מוזיקה: לא שומעת חושב על: ההצגה שהייתה לחברים שלי *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי באיזה הקשר חתולים/כלבים: חתולים 3> אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: פיכ! *מה/מי היית רוצה? להרוג: אותהה
לשמוע: דה יוזד להיות כמו: אף אחד *האחרון סרט אחרון שראית: שר הטבעות בקלונוע: מילים ולחן בטלוויזיה: לא זוכרת, משו שמבוסס של הספר של בריטני ספירס
במחשב: מה במחשב? מספר אחרון שחייגת: אבא שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: אורז פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: אורז *האם אתה: מעשן? לא :| ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? יאפ מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יכול להיות D: מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? תלוי למי רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא רואה בהם כלום אוהב אלכוהול? לא :| מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כן חובש כובעים? כן שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש מאמין במכשפות? כן, אבל לא כמו בסיפורים מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן ^__^ שר במקלחת? כן D: *האם יש לך: סודות: לכל אחד יש חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא, סתם עגילים רגילים באוזניים חוויה אחרונה שחויית: נממ לא יודעת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: רציתי להיות בשב"כ
אבל אני בסוף לא הולכת למגמת ערבית. הדייט המושלם: מה איתו? סרט אהוב: שר הטבעות הבן אדם הכי שנוא: היא :S הדבר הכי קשור אלי: הרבה הכי שונא בעצמי: כל מיני אוהב בעצמי: כל מיני לפני המוות מה תבקש? לעלות לשמיים להיות עם אנשים שאני אוהבת ^__^

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו מין: נקבה מזל: מאזניים שתייה מועדפת: פטל סדרה אהובה: קוראים לי ארל כמה כריות: אחת חיות מחמד: יש לי כלבה. היתי מעדיפה ארנב. מוזיקה: רוק כמה אחים/אחיות יש לך? שתיים מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה אתה אוהב לעשות? שטויות מקומות בילוי מועדפים? בית אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה ותרן או עקשן? גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? תשוקה, אינטימיות ומחויבות. המרחק הפיזי כן קובע? כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? "יופי הוא בעיניי המתבונן" מה המשפט שמאפיין אותך? "סקס, סמים והיפופוטם" אמר עודד. אתה בחור קנאי? מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יופי הוא בעיניי המתבונן", "כזה" ו"אבל הקטע הוא" האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: חולצה לבנה שקניתי בטיול שנתי מוזיקה: deep purple חושב על: עודד *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה חתולים/כלבים: ארנבים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: חן, אבל בדיסקרטיות לשמוע: מייקי *האחרון סרט אחרון שראית: בחזרה לעתיד3 בקלונוע: שודדי הקאריביים3 בטלוויזיה: הארי פוטר וגביע האש במחשב: בחזרה לעתיד1 מספר אחרון שחייגת: מייקי דבר אחרון ששתית: פטל דבר אחרון שאכלת: חביתה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: ריח של שמן עיסוי. *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? הכוונה לבובות פרווה? כן מנגן על כלי נגינה? תופים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן..>< אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? בטח מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? מי לא? שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: לכולם יש חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: קיא. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת הדייט המושלם: מייקי
סרט אהוב: בחזרה לעתיד הבן אדם הכי שנוא: יהב הדבר הכי קשור אלי: הדובי הזה הכי שונא בעצמי: את החוסר סבלנות שלי אוהב בעצמי: את האמפתיות לפני המוות מה תבקש? שזה יהיה מהיר

cohenet91

New member
עונה

שם: ענת. שם אמצעי: אין. שם משפחה: כהן. מין: נקבה. מזל: אריה. מאכל אהוב: קינוחים טעימים
שתייה מועדפת: אייס פסיפלורה!
סדרה אהובה: השרדות. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כשזה מצחיק..
כמה כריות: אחת. חיות מחמד: אחת- חתולה מדהימה משבוע שעבר, העונה לשם פיסי
מכונית אידאלית: פיאט פונטו תכלת. מוזיקה: יפה :) להקה אהובה: פרל ג'אם. כמה אחים/אחיות יש לך? אחד. מאמין באהבה וירטואלית? not at all. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? פגשתי קצת אנשים מהאינטרנט. מאמין באהבה ממבט ראשון? הממ.. אין כאן ממש קטע של אמונה. אם זה קרה למישהו איך אני יכולה להגיד שאני לא מאמינה בזה ושזה לא נכון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? פיסי :) מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה, לאכול, להפגש עם חברים, לרקוד, לצחוק :) מקומות בילוי מועדפים? סופרלנד, גנווה. אתה אוהב להיות בבית? אמ.. לפעמים. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? ככה-ככה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? הממ.. נגיד ש: משיכה, אמון וכיף. המרחק הפיזי כן קובע? ברור. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצאה חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני לא אוהבת שמחזרים אחריי. איזה פתגם אומר לך הרבה? לא זוכרת עכשיו פתגמים. מה המשפט שמאפיין אותך? "קח אותו לאט, את הזמן... העולם עוד יחכה בחוץ" חח. אתה בחור קנאי? לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תכלס, מה. האם אתה מאמין באלוהים? אני חושבת שכן. החיים הטובים לדעתך? כן. היחסים עם ההורים טובים? כשבא להם (ליחסים, לא להורים). *ברגע זה: לובש: פיז'מה-מה. מוזיקה: oasis- all around the world חושב על: השאלון הזה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. איכ קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות. חתולים/כלבים: תלוי :) אוכל/ממתקים: הממ.. קולה/פפסי: קוקה קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: הממ.. לשמוע: - להיות כמו: - *האחרון סרט אחרון שראית: מזמן. בקלונוע: עוד יותר מזמן. בטלוויזיה: לא זוכרת. במחשב: ... מספר אחרון שחייגת: נו.. דבר אחרון ששתית: חלב עם הקוקומן. דבר אחרון שאכלת: קוקומן. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: - פעם אחרונה שחייכת: מקודם, כשעניתי על אחת השאלות. פעם אחרונה שצחקת: גיחכתי כשעניתי על אחת השאלות..
הריח האחרון שהרחת: אממ לאדעת. *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? חח לא. מנגן על כלי נגינה? לא, אני אני נורא רוצה גיטרה
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן, אבל עד גבול מסויים. רואה בשוטרים חברים או אויבים?
מה?! אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? הא? מתפלל? רק כשהמצב קשה. מבקר בבית כנסת? פעם בשנה בערך, וגם זה בקושי... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא משתמשת באייסיקיו. חובש כובעים? כשחייבים. שונא את עצמך? מה פתאום!
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כמובן :) אוהב את הכתב יד שלך? כן. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? ממש לא. אוהב לטייל בגשם? כן :) אוהב ציניות? כן, אבל עד גבול מסויים. מתנשק עם עיניים עצומות? בתקופה שעשיתי את זה.. לפעמים
שר במקלחת? לעתים רחוקות. אבל זה כיף :) *האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: לא. פירסינג/קעקועים: לא
חוויה אחרונה שחויית: השתנתי אתמול בשיחים. זה כ"כ כיף!! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו שקשור במוזיקה/עבודה סוציאלית/תקשורת/אולי מחשבים... עדיין לא סגורה על עצמי. הדייט המושלם: בבית שלו, כשהוא מארגן הכל ודואג שיהיה מושלם
סרט אהוב: תא טלפון. הבן אדם הכי שנוא: הממ.. הדבר הכי קשור אלי: שאלה קשה :/ אממ האופי שלי, אולי. הכי שונא בעצמי: שנורא קשה לי לבכות בכמה חודשים האחרונים... אוהב בעצמי: אינטיליגנציה רגשית. לפני המוות מה תבקש? בריאות ואושר לכל החברים והמשפחה. אה ולהגיע לגן עדן, אם אפשר :) היה כיף!

עונה נה נה : )

שם: סיוון שם אמצעי: ג'וני שם משפחה: --- מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: נסטי סדרה אהובה: ללא עקבות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוווד =D כמה כריות: 2 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: קטנה עם גג נפתח. . סססתםםם .. אוטו רגיל כזה מוזיקה: רוק להקה אהובה: גריין דיי 3>3> כמה אחים/אחיות יש לך?1 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?חיוך ממישהו שחשוב לי על הבוקר? מה אתה אוהב לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים? ים ! צופים ! גן שעשועים ! סמטה חשוכה! אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? עקשניית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אהבה ?מאיפוו לי.אכפתיות?קשר טוב?אופי טוב ? המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא אתה כמו שאתה וככה אני יקבל אותך ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? מים שקטים חודרים עמוק ? מה המשפט שמאפיין אותך? שמאפיין אותי ?אל תהיי טיפשה בשיעורי טרוויה אתה בחור קנאי?לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: שקל או בלון? האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? תלוי למי היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: מכנס קצר בצבע חקאקי גופיה לבנה מוזיקה: הסודות-דנה עדיני חושב על: כלום? *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אסתי 1 לשמוע: נממ אריק ברמן להיות כמו: כמוני ? *האחרון סרט אחרון שראית: טיטאניק בקלונוע: קלינר בטלוויזיה: טיטאניק במחשב: אוויי שנים ! מספר אחרון שחייגת: חברה דבר אחרון ששתית: נסטי דבר אחרון שאכלת: סוכריהה על מקל פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום ? פעם אחרונה שצחקת: היוםם הריח האחרון שהרחת: של.סוכריה על מקל? *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? תלוי מתי.. רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא זה ולא זה.. הם שומרים עלינו אבל אני לא יך לשוטר ויגיד לו מקורה אח שלי ? וגם לא יקלל אותי.. אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? אכן כן מאמין בקסמים? המצב מדרדר מרגע לגרע.. כן מתפלל? לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כן חובש כובעים? כן שונא את עצמך? תלויי מתעיי מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? כן מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם? תלוי מתי אוהב ציניות? אה אהה כן מתנשק עם עיניים עצומות? לא שר במקלחת? כן *האם יש לך: סודות: כן ! חלום שחוזר על עצמו: יש.. פירסינג/קעקועים: אין חוויה אחרונה שחויית: חזרות למסיבת ססיום חוויהה מסעייירה ( לא ..) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ריקוד הדייט המושלם: לא חשוב איפה חשוב עם מי .. סרט אהוב: טיטאניק הבן אדם הכי שנוא: שמות יעזרו?? ברגע זה אסתי .. הדבר הכי קשור אלי: אממ הפלאפון? הכי שונא בעצמי: אוזניים אוהב בעצמי: עיניים שיער אופי לפני המוות מה תבקש? להיפרד מהמשפחה

Retama

New member
../images/Emo94.gif

שם: רותם שם אמצעי: שם משפחה: מין: נקבה מזל: דלי מאכל אהוב: אננס שתייה מועדפת: אייס קפה סדרה אהובה: האוס האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא, רק למתוח ביקורת
כמה כריות: 0 חיות מחמד: 0 מכונית אידאלית: מוזיקה: ישראלית! להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? דברים שמחים מה אתה אוהב לעשות? כל מיני מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? ותרנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?
המרחק הפיזי כן קובע? כןןןןןןןןןןןןן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "זה חמש טוב?" "אפשר את זה?" ".....טוב?" האם אתה מאמין באלוהים? לא יודעת החיים הטובים לדעתך? כה היחסים עם ההורים טובים? סבבי *ברגע זה: לובש: חאקי וגופיה מוזיקה: אביתר בנאי חושב על: מה נעשה היום *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: מים *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: הארי פוטר בקלונוע: נראה לי מכוניות בטלוויזיה:הארי פוטר... במחשב: לא ראיתי מספר אחרון שחייגת: אבא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: ארטיק פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר פעם אחרונה שבכית: מזמן פעם אחרונה שחייכת: קודם פעם אחרונה שצחקת: קודם הריח האחרון שהרחת: גלידה *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא ממש.... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן.. רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? תלוי איך היא מוגשת מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? בעתיד אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לפעמים חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? לא מתנשק עם עיניים עצומות? לפעמים שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו: פעם היה פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: ? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: לא יודעת סרט אהוב: אין הבן אדם הכי שנוא: קטורת. הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: את הילדותיות יתר אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?

just Kaya

New member
המ. <:

שם: קיה. שם אמצעי: עיזבו את זה. באמא שלכם. שם משפחה: פוינטר. מין: נקבה. D: מזל: קשת. -|-)--> מאכל אהוב: אוכל. שתייה מועדפת: קולה. סדרה אהובה: חברים. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוד. כמה כריות: כריוהא? חיות מחמד: כן. מכונית אידאלית: קאיה? XD מוזיקה: רוק; פופ; פאנק; פופאנק; מטאל; הארדרוק; להקה אהובה: מקפליי. 33> כמה אחים/אחיות יש לך? 1000000.
מאמין באהבה וירטואלית?:לא! הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן! מאמין באהבה ממבט ראשון?לא! מה הדבר שעושה אותך למאושר?דאגי! מה אתה אוהב לעשות?לאכול. ולעשות ספורט! מקומות בילוי מועדפים? כל מקום אפשרי. <: אתה אוהב להיות בבית?לא. אתה נאמן?כן. חושבת? אתה אוהב ילדים?בערך. אתה ותרן או עקשן?עקשששן!!1 אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אהבה; יופי-אופי; סקס? XD המרחק הפיזי כן קובע?כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? 'אם רוצים הכל אפשרי'. זה נכון! ^^' מה המשפט שמאפיין אותך? 'תשארל ואז תדע'.
אתה בחור קנאי?לא. כן. אולי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: פאקינג; פאק; זין; נמ; עאעאעאע; *שגעונות*; *צעקות*; ועודדד!!!11 האם אתה מאמין באלוהים?לא. החיים הטובים לדעתך?לפעמים. תנצלו את החיים על הצד הטוב ביותר. <: היחסים עם ההורים טובים?כע. *ברגע זה: לובש: חולצה; מכנס. מוזיקה: גירלפרנד-אבריל. חושב על: דאגי. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון. קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות. חתולים/כלבים: חתולים. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: קורמן לשמוע: דאגי? >< להיות כמו: אבריל [הישנה]. *האחרון סרט אחרון שראית:שודדי הקאריבים 3. בקלונוע: כנ"ל. בטלוויזיה: קינג קונג. במחשב: ג'סט מיי לאק. מספר אחרון שחייגת: 'אנאל פלא'. דבר אחרון ששתית: לימונדה. דבר אחרון שאכלת: פסטה. פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר. [5:20 XD] פעם אחרונה שבכית: היום. [סוף בצפר] פעם אחרונה שחייכת: עכשיו! פעם אחרונה שצחקת: היום. [בבצפר] הריח האחרון שהרחת: אצטון. >_> *האם אתה: מעשן?בארורררר! >< ישן עם חיות פרווה?יאפ. מנגן על כלי נגינה?יאפ. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?יאפ. מאמין בנסים?נאופ. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?יאפ. רואה בשוטרים חברים או אויבים?אנשים מפגרים המתהלכים ברחוב! XD אוהב אלכוהול? יאפ. מאמין באסטרולוגיה?נאופ. מאמין בקסמים?יאפ. מתפלל?נאופ. מבקר בבית כנסת?נאופ. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?המ. לאדעת. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?יאפ. חובש כובעים?יאפ. שונא את עצמך? יאפ. מביע משאלות מול כוכבים נופלים?יאפ. אוהב את הכתב יד שלך?נאופ. מאמין במכשפות?יאפ. מאמין בשדים ורוחות?יאפ. נותן אמון בקלות?נאופ. אוהב לטייל בגשם?יאפ. אוהב ציניות?לא ממש. מתנשק עם עיניים עצומות?יאפ? >< שר במקלחת?יאפ. *האם יש לך: סודות: אינדייד. חלום שחוזר על עצמו: אכן קרה. פירסינג/קעקועים: יאפ. עאעאעאעא! קנאו! סגדו! או משלא יהיה! XD חוויה אחרונה שחויית: להיות בבצפר משעמם? XD מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שחקנית/ בלהקה/ דוגמנית [XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD]. הדייט המושלם: דאגי. <: סרט אהוב: יש המון. הבן אדם הכי שנוא: קורמן. הדבר הכי קשור אלי: לא יודעת. הכי שונא בעצמי: שומנים. OO' אוהב בעצמי: אף! לפני המוות מה תבקש? משאלה? לא למות? לנשק את דאגי? חחחחחחחחח

מיחזור זה טוב.

שם: מירב שם אמצעי:- שם משפחה:- מין: נקבה מזל: דלי מאכל אהוב: שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: חברים, סאות'פארק האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?כן כמה כריות: 1 חיות מחמד:דגים חח מכונית אידאלית: לא משנה מוזיקה: רוק להקה אהובה:שייגעצ כמה אחים/אחיות יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?:לא למשך זמן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?לא יודעת מה אתה אוהב לעשות?ללכ להופעות לישמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים?הופעות אתה אוהב להיות בבית?כן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?לא אתה ותרן או עקשן?ותרנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?משיכה, אמון ואהבה? :p המרחק הפיזי כן קובע?תלוי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?ממ מה המשפט שמאפיין אותך?די אתה בחור קנאי?כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:ממ האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?ליפעמים היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש: מיכנסיים ורודות מוזיקה: מהטלביזיה חושב על: למה אכלתי ככ הרבה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אנשים מצבנים לשמוע: לא מישהו ספציפי להיות כמו: כמוני *האחרון סרט אחרון שראית: עידן הקרח ואחרי חמש דקות נירדמתי, בפעם השניה. בקלונוע: שודדי הקאריביים 3 רוצו לראות! בטלוויזיה: חברים במחשב: את השלאון מספר אחרון שחייגת:לא יודעצ דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: סיני פעם אחרונה שהתקלחת:יומיים פעם אחרונה שבכית: שמישהו פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות שאח שלי עבד עליי פעם אחרונה שצחקת: ^ הריח האחרון שהרחת: שקשוקה *האם אתה: מעשן?לא ממש ישן עם חיות פרווה?פעם מנגן על כלי נגינה?גיטרה
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא ידועת מאמין בנסים?לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?עד גבול מסויים רואה בשוטרים חברים או אויבים?חחחחח מדינת משטרה! (חברים) אוהב אלכוהול? ממ מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?שונאת את זה חובש כובעים?לא :( שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן כי זה נחמד אוהב את הכתב יד שלך?ליפעמים מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחותלא? נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?כן מתנשק עם עיניים עצומות?לא שר במקלחת?כן *האם יש לך: סודות: לכולם יש חלום שחוזר על עצמו: מלחמה! פירסינג/קעקועים: הליקס חוויה אחרונה שחויית: ממ מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:פסיכולוגית הדייט המושלם: בשביל דייט מושלם צריך שהמישהו יהיה טוב מאוד. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו הבן אדם הכי שנוא: ממ הדבר הכי קשור אלי: מממ הכי שונא בעצמי: קנאית ולא מקשיבה אוהב בעצמי: נאמנה לפני המוות מה תבקש?לחיות?

talush2005

New member
עונה בתקווה שזה לא יימחק כמו תמיד

מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: בורקסים,פסטות וכל זה שתייה מועדפת: שוקו,מנגו סדרה אהובה: אני כבר לא רואה כל כך טלביזיה מאז שאני בצבא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא כמה כריות: 2 חיות מחמד: 1 מכונית אידאלית: גולף מוזיקה: הכל כמעט להקה אהובה: אין כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית? זה יכול לעבוד הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? הערכה מאנשים ,אנשים טובים בכלל,מוזיקה,שוקולד,יש המון מה אתה אוהב לעשות? אני בצבא אין לי הרבה חיים =/ מקומות בילוי מועדפים? פאבים,בתי קפה, בתים של חברים,ועוד ועוד אתה אוהב להיות בבית? מאד אתה נאמן? כה אתה אוהב ילדים? מאד אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, השקעה וחברות המרחק הפיזי כן קובע? בטח אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אולי ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי מאד איזה פתגם אומר לך הרבה? לא זוכרת כרגע מה המשפט שמאפיין אותך? "חייה ותן לחיות"? אתה בחור קנאי? לפעמים כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סבבה האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? רחוק מזה ,יש תקופות טובות אבל היחסים עם ההורים טובים? מאד *ברגע זה: לובש: גופייה וגינס מוזיקה: לא שומעת עכשיו חושב על: החיים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: לא זה ולא זה *מה/מי היית רוצה? להרוג: מישהי אחת שאיתי בצבא.....בעצם כמה לשמוע: כל שיר שאני אוהבת להיות כמו: מישהי *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: קליק בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: אה? מספר אחרון שחייגת: לחברה דבר אחרון ששתית: מיץ ענבים דבר אחרון שאכלת: בורקס פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: ריח של המיץ *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יש מצב מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים לא כל כך רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? לעתים רחוקות מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לפעמים חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא יצא לי לראות אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? ממש לא אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות?לא מתנשק עם עיניים עצומות? אולי שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן יש כמה פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: הקורס הטירונות,כל מה שהיה בצבא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שיווק ופרסום הדייט המושלם: במסעדה/בית לאור נרות עם מוסיקה שקטה ויפה שאני אוהבת סרט אהוב: אחוות הגינס הבן אדם הכי שנוא: מישהי שאיתי בצבא הדבר הכי קשור אלי: הכלבה שלי הכי שונא בעצמי: את חוסר הבטחון אוהב בעצמי: את הטוב לב לפני המוות מה תבקש? world peace חחח ...

1Shir

New member

שם: שיר שם אמצעי: פחחחח בקושי יש לי שם אחד.. שם משפחה: הולצמן מין: נ מזל: תאומים מאכל אהוב: סלט שתייה מועדפת: תה סדרה אהובה: מכושפות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? איתם, לא עליהם.. כמה כריות: במיטה יש לי 6.. חיות מחמד: היה לי חתול מכונית אידאלית: כזאת שלא אני נוהגת בה מוזיקה: רוק רך להקה אהובה: הקראנבריז כמה אחים/אחיות יש לך? חצי מאמין באהבה וירטואלית? לא, כדי לאהוב צריך לפגוש הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? אהבה זה משהו שנבנה עם הזמן מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה טובה מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים? לרקוד, לאכול אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא אתה ותרן או עקשן? באמצע אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? תקשורת.. רגש.. הדדיות.. המרחק הפיזי כן קובע? לא קובע אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אולי אני אפתח את זה לדיון אבל לא אנסה לשנות ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי עד כמה הוא לא נראה לי איזה פתגם אומר לך הרבה? ראיתי שדנה כתבה חיה ותן לחיות, בדיוק אמרתי את זה בלהט למישהו השבוע...
מה המשפט שמאפיין אותך? אין חדש תחת השמש
את בחורה קנאית? לא, אולי רק כשיש לי סיבה מוצדקת באמת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "בסדר" האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים טובים לדעתך? באמצע היחסים עם ההורים טובים? בסדר.. *ברגע זה: לובש: גופיה לבנה ומכנסיים קצרים חומים מוזיקה: כ"נ5 חושב על: מתכננת מה אעשה תיכף *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: נראה לי מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: יותר שואפת לשלמות לצערי חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: אוכל בכ"ז קולה/פפסי: לא זה ולא זה, אבל אם כבר קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: דמות וירטואלית לשמוע: וידוי אהבה.... להיות כמו: כמוני *האחרון סרט אחרון שראית: נקסט בקלונוע: נקסט בטלוויזיה: לא זוכרת.... אולי צעקה במחשב: עכברי הקניון או משהו כזה, של קווין סמית נראה לי מספר אחרון שחייגת: ידיד שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: חלה עם חומוס פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת, בטח היום או אתמול או שלשום או יום לפני כן פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום או אתמול הריח האחרון שהרחת: של האוכל *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטיליגנטיים על כוכבים אחרים? נראה לי שכן מאמין בנסים? רוצה להאמין מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? מקווה שכן רואה בשוטרים חברים או אויבים? גם וגם אבל יותר חברים אוהב אלכוהול? ממש לא מאמין באסטרולוגיה? משתמשת בזה לפעמים, לא מתעסקת בעד כמה זה נכון אובייקטיבית מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? למדתי, סיימתי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אין לי אייסי חובש כובעים? לעיתים רחוקות שונא את עצמך? קצת לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? אולי קצת נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? עד גבול מסוים כן מתנשק עם עיניים עצומות? כמעט תמיד כן שר במקלחת? לעיתים שורה או שתיים, כמו בכל מקום אחר *האם יש לך: סודות: יש אבל לא משהו שאין מצב שאני אגלה חלום שחוזר על עצמו: כן, יש כמה פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחווית: אתמול מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא סגורה על זה הדייט המושלם: הדדי טוב שיהיה לו המשך סרט אהוב: צעקה, CRUEL INTENTIONS, PLAYING BY HEART, GIRL הבן אדם הכי שנוא: אנשים הישגיים מדי הדבר הכי קשור אלי: תה... הכי שונא בעצמי: את הגוף אולי אוהב בעצמי: את הפנימיות לפני המוות מה תבקש? למות בשקט....

B A W

New member
עונהנהנה

זה כי אור רצתה שאלון,שיעמם לה שם: -- שם אמצעי: אין שם משפחה:-- מין: נקבה מזל: -- מאכל אהוב: סלטים+שוקולד שתייה מועדפת: מים\וודקה סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן :) כמה כריות: בלי כריות בכלל אם אפשר, תודה. חיות מחמד: כלבים ונחשים. מכונית אידאלית: כל עוד היא נוסעת... מוזיקה: -- להקה אהובה: -- כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית? :לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? -- מה הדבר שעושה אותך למאושר? טבע, מוסיקה, צחוק ואלכוהול (נו מה...) מה אתה אוהב לעשות? לישון 3> (אני עייפה =\) מקומות בילוי מועדפים?-- אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן?כמו כלב. אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? תלוי בסיטואציה אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? היא לא בנויה על שלושה, זו שאלה מכשילה! אם כבר, אז אמון, מרחב וכימיה. המרחק הפיזי כן קובע? הוא לא משנה אהבה, זה בטוח. אבל הוא גורם משפיע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני אתן לו צ'אנס לכבוש את ליבי. אני חושבת. איזה פתגם אומר לך הרבה? -- מה המשפט שמאפיין אותך?לא יודעת. אתה בחור קנאי? אני לא בחורה קנאית. בכלל, אני חושבת. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא יודעת, אני חושבת, כוסאמק, וכו'. האם אתה מאמין באלוהים? לא יודעת. החיים הטובים לדעתך? תאכלס כן. אבל יש לי נטייה הרסנית לזכור את הרע. וזה רע. פוי. היחסים עם ההורים טובים? השבח לאל. *ברגע זה: לובש: טרנינג חום, וגופיה ירקרקה. מוזיקה: איננה. חושב על: חסוי *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אותי לשמוע: אותו להיות כמו: לא יודעת *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת בקלונוע: ברח לי השם בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: לא רואה מספר אחרון שחייגת: החברה הכי טובה דבר אחרון ששתית: מים, או סודה דבר אחרון שאכלת: סלט כרוב פעם אחרונה שהתקלחת: היום בערב פעם אחרונה שבכית: היום בצהריים הזלתי דמעה פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה פעם אחרונה שצחקת: לפני חצי שעה הריח האחרון שהרחת: דשא+בושם (הייתי בפארק, ושכבתי על הדשא, הריח דבק בחולצה) *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? כן ") מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא חושבת על זה מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים אוהב אלכוהול? יאפ :) מאמין באסטרולוגיה? לא יודעת מאמין בקסמים? לא מתפלל? כן מבקר בבית כנסת?כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא יודעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כן P: חובש כובעים? לא שונא את עצמך? משתדלת שלא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? ככה מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? 3> אוהב ציניות? אני הכי צינית, טעם החיים. מתנשק עם עיניים עצומות? גם וגם. שר במקלחת?תמיד *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: יש כמה פירסינג/קעקועים: עוד לא חוויה אחרונה שחויית: -- מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת הדייט המושלם: -- סרט אהוב: גרין מייל הבן אדם הכי שנוא: אני *לא שונאת בני אדם* הדבר הכי קשור אלי: אני, לצערי *מוחאהאהאה* הכי שונא בעצמי: -- אוהב בעצמי:-- לפני המוות מה תבקש? פעם אחרונה, קצת טבע, שקט מההמולה ומעט מוסיקה.

../images/Emo204.gif

שם:אילנה מין:
מזל:בתולה. מאכל אהוב:תירס שתייה מועדפת:מיץ מנגו. סדרה אהובה:כרגע?כוכב נולד והמירוץ למיליון אני רק רואה.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לא בקטע רע..חח כמה כריות:
חיות מחמד:-- מכונית אידאלית:אין לי מושג:D מוזיקה:חוץ מדיכאון וכאלה.. להקה אהובה:Maroon 5
כמה אחים/אחיות יש לך?אחות אחת. מאמין באהבה וירטואלית?:לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?כן:) מה הדבר שעושה אותך למאושר?שאלה טובה. מה אתה אוהב לעשות?דברים
מקומות בילוי מועדפים?אילת:p אתה אוהב להיות בבית?כןS: אתה נאמן?כן. אתה אוהב ילדים?מאוד אתה ותרן או עקשן?ותרנית לצערי:/ אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?נאמנות,כנות ואהבה
המרחק הפיזי כן קובע?
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא איזה פתגם אומר לך הרבה?לא יודעת:S מה המשפט שמאפיין אותך?לא יודעת..חח אתה בחור קנאי?לא ממש מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:בע"ה:D האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?לא תמיד:/ היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש:מכנס קצר וחולצה קצרה.. מוזיקה:כרגע? הדיסק החדש של Maroon 5
חושב על:השאלון הזה חח *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה:קפה ברור
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות. חתולים/כלבים:שום דבר
אוכל/ממתקים:ממתקים לצערי:// קולה/פפסי:לא אכפת לי:p *מה/מי היית רוצה? להרוג:ילדה אחת.. לשמוע:את הקול שלו:/ להיות כמו:לא יודעת..חח *האחרון סרט אחרון שראית:לא זוכרת. בקלונוע:השמועה אומרת ש..נראלי
בטלוויזיה:כוכב נולד אתמול במחשב:פה?חח מספר אחרון שחייגת:חברה דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:דובדבנים
פעם אחרונה שהתקלחת:לפי שעה ככה פעם אחרונה שבכית:לפני כמה ימים נראלי פעם אחרונה שחייכת:היום חח פעם אחרונה שצחקת:היום הריח האחרון שהרחת:קרם גוף
*האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?לפעמים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?תלוי רואה בשוטרים חברים או אויבים?:S אוהב אלכוהול?לא בדיוק מאמין באסטרולוגיה?לא תמיד מאמין בקסמים?לא מתפלל?כשצריך מבקר בבית כנסת?בימי כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?בע"ה
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לא שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?בד"כ מאמין במכשפות?לא חחח מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לצערי אוהב לטייל בגשם?כןןן אוהב ציניות?כן:D שר במקלחת?לא חח *האם יש לך: סודות:כן ברור חלום שחוזר על עצמו:היה.. פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:ממ לא זוכרתD: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שאלה טובה. סרט אהוב: יש כמה הבן אדם הכי שנוא:מורה בביצפר

2eye

New member
:)

שם: עמרי שם אמצעי: שם משפחה: אלעד מין: זכר מזל: תאומים מאכל אהוב: גלידה ומרציפן שתייה מועדפת: נסטי סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן... כמה כריות: במיטה? 2 רגילות ואחת בצורה של איש... חיות מחמד: יש לא מעא מכונית אידאלית: ג'יפ מוזיקה: רוק להקה אהובה: אין כ"כ כמה אחים/אחיות יש לך? 4 מאמין באהבה וירטואלית?: ישמצב.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? סוג-של מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? להיות עם אנשים שאוהבים אותי. מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים... מקומות בילוי מועדפים? חווה? מסעדה? אתה אוהב להיות בבית? לפעמים. אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? חלק מהם אתה ותרן או עקשן? עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? לא יודע X: המרחק הפיזי כן קובע? בסופו של דבר כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, תשאר ככה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יש מצב.. איזה פתגם אומר לך הרבה? פתגם שאבא שלי סיפר לי פעם... מה המשפט שמאפיין אותך? אין אתה בחור קנאי? כן... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: רבאק? האם אתה מאמין באלוהים?לא החיים הטובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? לא הכי.. *ברגע זה: לובש: חולצה ובוקסר :) מוזיקה: שיר שאח שלי שומע.. חושב על: על כלמיני אנשים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי איפה, בד"כ בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: תלוי קולה/פפסי: לא אכפת לי *מה/מי היית רוצה? להרוג: מישי ספציפית לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: סופר-טרופרס בקלונוע: לא זוכר X: בטלוויזיה: אממ, ^ במחשב: המסיבת סיום - זה נחשב? מספר אחרון שחייגת: נראה לי שלשקד דבר אחרון ששתית: אממ...מים? דבר אחרון שאכלת: אבטיח פעם אחרונה שהתקלחת: לפני חצי שעה? פעם אחרונה שבכית: מזמן פעם אחרונה שחייכת: לא מזמן פעם אחרונה שצחקת: לא מזמן הריח האחרון שהרחת: אבטיח? *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא בטוח לגבי זה, יש מצב.. מאמין בנסים? לא בדיוק מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן.. רואה בשוטרים חברים או אויבים? הם בני אדם אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין, אבל נהנה לקרוא ולהשוות למציאות מאמין בקסמים? לא מתפלל? לפעמים מבקר בבית כנסת? רק במקרים מיוחדים. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכנן, לא יודע מה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לפעמים חובש כובעים? לא ממש שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? נוופ נותן אמון בקלות? כן, אבל אחרי שהוא נאבד במישו לוקח לו זמן לחזור אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? תלוי אם נדבק לי שיר *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: בערך פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: ? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אימון רכיבה הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: זה תלוי הדבר הכי קשור אלי: הסוס שלי הכי שונא בעצמי: אממ...קנאה,אגואיסטיות לפעמים ופנים D: אוהב בעצמי: לא יודע לפני המוות מה תבקש? רק שאהיה מאושר :)

MC sApiR

New member
../images/Emo9.gif

שם: ספיר שם אמצעי:סאפ(נו לא באמת..) שם משפחה:אלחנני מין: נקבה מזל: אריהה מאכל אהוב: מממ רק לא בשר. שתייה מועדפת: נסטי,דיאט ספרייט סדרה אהובה: האוס,חברים..כלמיני האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?ממ..שיש לך שכבה טיפולית אז אין לך ברירה
כמה כריות: 1 חיות מחמד:2 מכונית אידאלית:אוטו של הקיבוץ? מוזיקה: אבריל,MCR,עיברי לידר להקה אהובה: ^^ כמה אחים/אחיות יש לך?2 גדולים מאמין באהבה וירטואלית?:לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?שיעור טוב,הצלחה של אנשים שחשובים לי,מילה טובה. מה אתה אוהב לעשות?לישון,לרכב,חברים,מועדון,הברזות לים=] מקומות בילוי מועדפים?מועדון, לאחרונה אלונית,להנחל עם דנדה אצל יוני אתה אוהב להיות בבית?לפעמים אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?לא ממש אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמון,כנות המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?תלוי במה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן איזה פתגם אומר לך הרבה?אל תסתכל על הקנקן אלה במה שבתוכו מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי?לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?לא החיים הטובים לדעתך?כרגע..לא ממש היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש: בוקסר של בובספוג וגופייה מוזיקה: i'm lost חושב על: מחר=]]]] *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: איכ *מה/מי היית רוצה?אני להרוג: היא לשמוע: ענת להיות כמו: לא לפה. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: אושן 13 בטלוויזיה: הצעקה במחשב: לא רואה מספר אחרון שחייגת: אני לא באמת ייתן לכם את המספר.. דבר אחרון ששתית: נסטי דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: מסטיק מנטה *האם אתה: מעשן?פעם ב.. ישן עם חיות פרווה?עם החתולה שמתחשק לה להיות מפונקת מנגן על כלי נגינה?לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים?לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים?חח אבא שוטר
אוהב אלכוהול? כן=]] מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?בקצב הזה לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?ככה מתנשק עם עיניים עצומות?מה שיוצא.. שר במקלחת?חחח
*האם יש לך: סודות: גן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:ארוחה בזוזוברה=]] מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: נקסט הבן אדם הכי שנוא:נוי,בתאל הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: שומןןן אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?מילה טובה

אניD:

שם: בתאל שם אמצעי:אין שם משפחה:זה סוד:O מין: נ מזל: דגים:) מאכל אהוב: נמממ פסטה שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: כל הדברים שיש בערוץ 2 עכשיו.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: זה כיף אבל לא שאני עושה את זה:p כמה כריות: וואט? חיות מחמד: נגיד שהבנתי ח. אוהבת, ויש לי 3 שרקניות מכונית אידאלית: לא יודעת, לא מבינה בזה;[ מוזיקה: היפ הופ,רוק,ישראלי,ראפ לפעמים ועוד.... להקה אהובה: סינרגיה למרות שהם מזייפים בלי פלייבק:0 כמה אחים/אחיות יש לך?1 מאמין באהבה וירטואלית?:לא! הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?יאפ מאמין באהבה ממבט ראשון?כן חחח מה הדבר שעושה אותך למאושר?לא ידועת,הרבה דברים
מה אתה אוהב לעשות?לשיר מקומות בילוי מועדפים?ארומה.. שופינג:D אתה אוהב להיות בבית?יאפ אתה נאמן?אהאה אתה אוהב ילדים?כןD: אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?ביטחון,אמון והקשבה[?] המרחק הפיזי כן קובע?לפעמים אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא.(כמה פעמים עניתי על הדאלה הזאת
) ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?יאפ(כמובן שאחד ולא אחת
) איזה פתגם אומר לך הרבה?לא יודעת;[ מה המשפט שמאפיין אותך?"" אתה בחור קנאי?די:p מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"פיייי" "סססס/ררררר" ולא יודעתXD האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?כן:) היחסים עם ההורים טובים?עם אמא שלי כן:]] *ברגע זה: לובש: ג'ינז 3/4,נעליים רגילות שחורות/ורודות..נו אלה שבצד יש להם את הV וחולצת ביה"ס ורודה...התורדרדתי היום:p מוזיקה: umbrella של ריאהנה חושב על: איזה כיף זה לא ללכת בבוקר לביה"ס ולשמוע מוזיקה במקוםD: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית כיוון שלא הייתי במועדון עדיין בחיים קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: באמצע חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל- ממתקים עושים חצ'קונים וזה לא טוב:$ קולה/פפסי: - לא אוהבת כבר קולה..אז אל תטעו בגלל הכינוי...אני לא יודעת פשוט לאיזה להחליף
*מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד:) לשמוע: " להיות כמו:" *האחרון סרט אחרון שראית: אמממ יומני הנסיכה בטלוויזיה בקלונוע: הסרט שהיה של מיסטר בין אהה "החופשה של בין" בטלוויזיה: כמו הראשון במחשב: עידן הקרח 2 מספר אחרון שחייגת:לאלאלא:p דבר אחרון ששתית: שוקו דבר אחרון שאכלת: דגני בוקר:D פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: אממממממממ לא זוכרת:O פעם אחרונה שחייכת: היום לפני 3 דקות? פעם אחרונה שצחקת: "" הריח האחרון שהרחת: של הבושם שלי:] *האם אתה: מעשן?- ישן עם חיות פרווה?- מנגן על כלי נגינה?- מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמינה אבל רוצה להאמין
זה יהיה מגניב מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לא תמיד
רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים מעפניםD: אוהב אלכוהול? - מאמין באסטרולוגיה?- אבל זה כיף לקרוא מדי פעם:) מאמין בקסמים?לא חח מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?- לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?כן חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?הלוואי והייתי רואה אחד;[ אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים..תלוי בשפיץ בעיפרון:p מאמין במכשפות?- מאמין בשדים ורוחות?נראה לי שכן.. נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?לפעמים אבל רק אם זה טוב.. מתנשק עם עיניים עצומות?- עדיין לא התנשקתי:( שר במקלחת?כן *האם יש לך: סודות: V חלום שחוזר על עצמו: - פירסינג/קעקועים: יש לי חור רגיל באוזן:D חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עדיין לא הדייט המושלם: לא סרט אהוב: יאפ הבן אדם הכי שנוא: לא שונאת..אפשר לסבול אותה הדבר הכי קשור אלי: אממ יומן? הכי שונא בעצמי: חוסר אמון באנשים וחושבת לפעמים יותר מדי לפני שאני מדברת ואז מתחרטת[?] אוהב בעצמי: חיצוניות
, חוכמה לפני המוות מה תבקש?שמי שנשאר כאן ייחיה טוב ולא יסבול

s hahar

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif פאטיש

שם: שחר שם אמצעי: רווח שם משפחה:וואוו רין פרטיות מין: נק מזל: סרטןן מאכל אהוב: שווארמה שתייה מועדפת: קולהה סדרה אהובה: המשרד/אבודים/סיינפלד האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?מאוד כמה כריות: 2 חיות מחמד: 3 מכונית אידאלית: כזאת שפועלת על חשמל מוזיקה: רוק רך, יוני בלוךך להקה אהובה: מוניקה סקס כמה אחים/אחיות יש לך?2 אחים מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן, איכס מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?כסף מה אתה אוהב לעשות?כסף מקומות בילוי מועדפים?בית, ים אתה אוהב להיות בבית?כן אתה נאמן?לא אתה אוהב ילדים?לא אתה ותרן או עקשן?עירבוב מצלח אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?באנליות המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?אבוי ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא איזה פתגם אומר לך הרבה?חיה ותן לחיות מה המשפט שמאפיין אותך?אה שאלה קודמת אתה בחור קנאי?לא אני בחורה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:פאק האם אתה מאמין באלוהים?כןןן החיים הטובים לדעתך?כןן היחסים עם ההורים טובים?אחלה *ברגע זה: לובש: מכנס חולצה חזייה תחתונים גרביים לא מקורי אה? מוזיקה:חיי נצח חושב על:אוכל *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:פרטי קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: קלות חתולים/כלבים: כלב אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג:בן לאדן לשמוע: יוני בלוך במציאות להיות כמו: מדונה .. מה זה כמו עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: שודדי הקארייבים בטלוויזיה: בתול בן 40 במחשב: אממ זה היה מזמן מספר אחרון שחייגת:*2424 דבר אחרון ששתית: שוקו דבר אחרון שאכלת:גבינה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: שבוע פעם אחרונה שחייכת: עכשיו פעם אחרונה שצחקת: עכשיו הריח האחרון שהרחת: כלבה *האם אתה: מעשן?לאא ישן עם חיות פרווה?לאא מנגן על כלי נגינה?לאא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כןן מאמין בנסים?כןן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לאא רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים אוהב אלכוהול? כןן מאמין באסטרולוגיה?לאא מאמין בקסמים?לאא מתפלל?כןן מבקר בבית כנסת?לאא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כןן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לאא איכס חובש כובעים?לאא שונא את עצמך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לאא יצא אוהב את הכתב יד שלך?כןן מאמין במכשפות?כןן מאמין בשדים ורוחות?כןן נותן אמון בקלות?כןן אוהב לטייל בגשם?מאוד אוהב ציניות?מאודד מתנשק עם עיניים עצומות?מי יודע שר במקלחת?ברור *האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים: לאא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? עוד קצת

למעלה