עונה
שם: ענת. שם אמצעי: אין. שם משפחה: כהן. מין: נקבה. מזל: אריה. מאכל אהוב: קינוחים טעימים
שתייה מועדפת: אייס פסיפלורה!
סדרה אהובה: השרדות. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כשזה מצחיק..
כמה כריות: אחת. חיות מחמד: אחת- חתולה מדהימה משבוע שעבר, העונה לשם פיסי
מכונית אידאלית: פיאט פונטו תכלת. מוזיקה: יפה

להקה אהובה: פרל ג'אם. כמה אחים/אחיות יש לך? אחד. מאמין באהבה וירטואלית? not at all. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? פגשתי קצת אנשים מהאינטרנט. מאמין באהבה ממבט ראשון? הממ.. אין כאן ממש קטע של אמונה. אם זה קרה למישהו איך אני יכולה להגיד שאני לא מאמינה בזה ושזה לא נכון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? פיסי

מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה, לאכול, להפגש עם חברים, לרקוד, לצחוק

מקומות בילוי מועדפים? סופרלנד, גנווה. אתה אוהב להיות בבית? אמ.. לפעמים. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? ככה-ככה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? הממ.. נגיד ש: משיכה, אמון וכיף. המרחק הפיזי כן קובע? ברור. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצאה חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני לא אוהבת שמחזרים אחריי. איזה פתגם אומר לך הרבה? לא זוכרת עכשיו פתגמים. מה המשפט שמאפיין אותך? "קח אותו לאט, את הזמן... העולם עוד יחכה בחוץ" חח. אתה בחור קנאי? לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תכלס, מה. האם אתה מאמין באלוהים? אני חושבת שכן. החיים הטובים לדעתך? כן. היחסים עם ההורים טובים? כשבא להם (ליחסים, לא להורים). *ברגע זה: לובש: פיז'מה-מה. מוזיקה: oasis- all around the world חושב על: השאלון הזה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. איכ קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות. חתולים/כלבים: תלוי

אוכל/ממתקים: הממ.. קולה/פפסי: קוקה קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: הממ.. לשמוע: - להיות כמו: - *האחרון סרט אחרון שראית: מזמן. בקלונוע: עוד יותר מזמן. בטלוויזיה: לא זוכרת. במחשב: ... מספר אחרון שחייגת: נו.. דבר אחרון ששתית: חלב עם הקוקומן. דבר אחרון שאכלת: קוקומן. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: - פעם אחרונה שחייכת: מקודם, כשעניתי על אחת השאלות. פעם אחרונה שצחקת: גיחכתי כשעניתי על אחת השאלות..
הריח האחרון שהרחת: אממ לאדעת. *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? חח לא. מנגן על כלי נגינה? לא, אני אני נורא רוצה גיטרה
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן, אבל עד גבול מסויים. רואה בשוטרים חברים או אויבים?
מה?! אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? הא? מתפלל? רק כשהמצב קשה. מבקר בבית כנסת? פעם בשנה בערך, וגם זה בקושי... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא משתמשת באייסיקיו. חובש כובעים? כשחייבים. שונא את עצמך? מה פתאום!
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כמובן

אוהב את הכתב יד שלך? כן. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? ממש לא. אוהב לטייל בגשם? כן

אוהב ציניות? כן, אבל עד גבול מסויים. מתנשק עם עיניים עצומות? בתקופה שעשיתי את זה.. לפעמים
שר במקלחת? לעתים רחוקות. אבל זה כיף

*האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: לא. פירסינג/קעקועים: לא
חוויה אחרונה שחויית: השתנתי אתמול בשיחים. זה כ"כ כיף!! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו שקשור במוזיקה/עבודה סוציאלית/תקשורת/אולי מחשבים... עדיין לא סגורה על עצמי. הדייט המושלם: בבית שלו, כשהוא מארגן הכל ודואג שיהיה מושלם
סרט אהוב: תא טלפון. הבן אדם הכי שנוא: הממ.. הדבר הכי קשור אלי: שאלה קשה :/ אממ האופי שלי, אולי. הכי שונא בעצמי: שנורא קשה לי לבכות בכמה חודשים האחרונים... אוהב בעצמי: אינטיליגנציה רגשית. לפני המוות מה תבקש? בריאות ואושר לכל החברים והמשפחה. אה ולהגיע לגן עדן, אם אפשר

היה כיף!