שאלון.

shaharrr53

New member
שאלון.

זה כי אור רצתה שאלון,שיעמם לה
שם: שם אמצעי: שם משפחה: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

שם: ___ שם אמצעי:Izabell שם משפחה:L.V מין: נקבה מזל: עקרב מאכל אהוב: מוקפצים שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: חברים, זהות בדויה, סאות'פארק ,הגל הראשון,24,האלופה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לא כמה כריות: 1 חיות מחמד: כלב וג'וקים מכונית אידאלית: מרצדס עם כנפיים
מוזיקה: רוק ישראלי להקה אהובה: סינרגיה ורוקסט כמה אחים/אחיות יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?עוד לא מאמין באהבה ממבט ראשון?הידלקות,לא יודעת אם זו אהבה מה הדבר שעושה אותך למאושר?שאוהבים משהו שאני כותבת מה אתה אוהב לעשות?לשחות ולכתוב מקומות בילוי מועדפים?כל מקום עם האנשים האהובים עליי אתה אוהב להיות בבית?בערך אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?תלוי מה סוג הדם שלהם..סתם סתם..מחבבת אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?כנות,אמון והדדיות המרחק הפיזי כן קובע?לא קובע אבל מאוד חשוב אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא,אחרת לא יהיה מעניין פה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן,בכייף איזה פתגם אומר לך הרבה?המטרה מקדשת את האמצעים מה המשפט שמאפיין אותך?אם אין אני לי-מי לי? אתה בחור קנאי?אני לא בחור,ואני לא קנאית מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:ג-ד-ו-ל!!!,אויש'י,בהצלחוי,דיבור ברבות וכו' האם אתה מאמין באלוהים?כן,אמונה שלמה החיים הטובים לדעתך?אלו שיהיו לי היחסים עם ההורים טובים?50% כן *ברגע זה: לובש: בגדים של טרום-שינה מוזיקה: גורנישט חושב על: בגרות שיש מחר *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואפת להיות שלמה עם עצמי חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: שוקולד!! קולה/פפסי: קולה אם כבר *מה/מי היית רוצה? להרוג: את היטלר במו ידיי,את אייכמן וכל הנאצים יימח שמם.אני אחסוך מכם תיאורים מדוייקים..וגם אנסים,רוצחים,גנבים שגונבים סתם כדי להתעשר,אנשים שהרסו חיים של אחרים..ועוד כל מיני.. לשמוע: את החדש של אבריל לאבין(השירים היפים שבו,יש 4 כאלה)אבל אין לי כוח להפעיל...ותודה למעייני,אוהבת.. להיות כמו: עצמי בלבד ואין דומה לי *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: לא זוכרת את השם:-\,זה היה די מזמן בטלוויזיה: שמש נצחית בראש צלול,היה בהוט במחשב: לא רואה סרטים במחשב. מספר אחרון שחייגת: ד' דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: שוקולד.קינדר פעם אחרונה שהתקלחת:טקס סיום כיתה א' מבחינה מנטלית..היום אחה"צ פעם אחרונה שבכית: לפני שלושה ימים,ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת...סתם סתם..לפני שלושה ימים,באמת. פעם אחרונה שחייכת: כנזכר למטה פעם אחרונה שצחקת: כשד' הייתה פה הריח האחרון שהרחת:בושם של חברה *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא,יש לי כלב אמיתי מנגן על כלי נגינה?כן,אורגן,פסנתר ועוד כמה לפי שמיעה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?אינטילגנטיים ולי אבלמאמינה שיש עוד יצורים מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?חס וחלילה...סובלנות?!נחסכה ממני התכונה הזאת רואה בשוטרים חברים או אויבים?רואה בהם אנשים שלא יכולים לתפוס אסירים,וזה עצוב.. אוהב אלכוהול? מחבבת מאמין באסטרולוגיה?כן,באמת שבה מאמין בקסמים?מאמינה בטריקים** מתפלל?כן מבקר בבית כנסת?הרבה זמן לא הייתי,אבל כעיקרון אני מאוד אוהבת להיות שם לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן,כמובן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?רק אומרת להם שהם טעו חובש כובעים?לעתים רחוקות שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?כן,אמרו לי שהוא מיוחד..אז למה לא..??.. מאמין במכשפות?אולי מאמין בשדים ורוחות?אולי נותן אמון בקלות?חס וחלילה אוהב לטייל בגשם?כן,מאוד אוהב ציניות?מלכת הציניות
מתנשק עם עיניים עצומות?לא יודעת,כנראה שכן שר במקלחת?לפעמים *האם יש לך: סודות: כמו לכל אחד חלום שחוזר על עצמו: כן,אחד ויחיד פירסינג/קעקועים: היה עגיל באף,ז"ל חוויה אחרונה שחויית:אהמ..הנאה,אכלתי שוקולד מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: תקשורת,עיתונות,רדיו טלויזיה וכו' הדייט המושלם: עם אהוב לבי סרט אהוב: יש המון.טיטאניק,אפקט הפרפר,השעות,שמש נצחית בראש צלול,לקחת חיים ויש עוד המון הבן אדם הכי שנוא: א',היחיד ששנוא הדבר הכי קשור אלי: פיזית או נפשית?פיזית,כרגע המקלדת..נפשית כל הדברים שאני כותבת והאנשים האהובים עליי הכי שונא בעצמי: לא שונאת,למדתי לחיות עם עצמי אוהב בעצמי: כנות ויצירה לפני המוות מה תבקש?תלוי מאוד בנסיבות.בטח מגנום שקדים או נוקאאוט עוגיות..

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif ()*&^%$#####@!$^#@%@

שם: מג. שם אמצעי: אין. שם משפחה: שניה. אני אבדוק בת.ז מין: הרבה. סתם, כוס :]] מזל: לא ממש..חח עקרב P: מאכל אהוב: אורז. שתייה מועדפת: דיאט קולה או מים. סדרה אהובה: חברים. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן כמה כריות: סליחה? חיות מחמד: בילי שלי :) מכונית אידאלית: מיצובישי קולט, גולף, פג'ו 206 3 דלתות
מוזיקה: רוק בעיקר. להקה אהובה: לייפהאוס בשלב זה. כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית? לא, ממש לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן ולא. מה הדבר שעושה אותך למאושר? כרגע? אהבה, חברים, בילויים, חופש. מה אתה אוהב לעשות? ^^ מקומות בילוי מועדפים? כל מקום אפשרי. בייחוד ים
אתה אוהב להיות בבית? לא בהכרח. אתה נאמן? מאד. אתה אוהב ילדים? תלוי =] אתה ותרן או עקשן? עקשנית בטירוף. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, אמון ורצון. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אבל תלוי מאד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. למה לי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? מממ לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? 'חיה את הרגע'. מה המשפט שמאפיין אותך? ^^ אתה בחור קנאי? אני בחורה בפעם האחרונה שבדקתי, ולפעמים כן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כוסעומו! האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? מאד. *ברגע זה: לובש: ג'ינס וגופיית סבא, וואנס סליפאון. מוזיקה: ברי סחרוף - מונסון חושב על: נופרי :] *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית ברור! קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אפחד. קולה/פפסי: קולה, דיאט קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד. לשמוע: את הקול של הקופיף. להיות כמו: כמוני. *האחרון סרט אחרון שראית: ממ, גיבור של כולם בקלונוע: ^^ בטלוויזיה: ספיחס במחשב: אבודות והוזות מספר אחרון שחייגת: אחותי. דבר אחרון ששתית: קולה. דבר אחרון שאכלת: וואי זה היה מזמן, לא זוכרת בטח סלט או משו. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 4 שעות. לפני שיצאתי פעם אחרונה שבכית: שלשום. פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. פעם אחרונה שצחקת: לפני רבע שעה בערך. עם נוווווווווווווורית. הריח האחרון שהרחת: של הנרגילה S: *האם אתה: מעשן? כן ישן עם חיות פרווה? כן מנגן על כלי נגינה? סוגשל. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? חחח לא. מאמין בנסים? לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? יאפ. רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי. אוהב אלכוהול? בזמן האחרון לא. מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מתכננת שומדבר. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא ממש. חובש כובעים? כרגע לא. שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? ממש לא! אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לא :] *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: כן :]] חוויה אחרונה שחויית: עזבו נו. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לאדעת. זה לא מעניין אותי כרגע הדייט המושלם: קוף. סרט אהוב: בלו קראש הבן אדם הכי שנוא: כרגע? מישי. הדבר הכי קשור אלי: אבא. הכי שונא בעצמי: תחת וגובה. וחוסר אמון מוחלט באנשים. אוהב בעצמי: חוש הומור, היפראקטיביות וכתפיים שלי. לפני המוות מה תבקש? חיבוק ונשיקה ממנה.

יאלה

שם: לימור שם אמצעי: אין שם משפחה: לא מגלה ולא מגלה מין: נקבה בייבי מזל: תאומים מאכל אהוב: סושי
שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: לא יודעת. אבודות והוזות אולי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים. אבל בכללי לא כמה כריות: 2 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: מוסטנג
מוזיקה: רוק. פופ. ג'אז. מטאל אממ ובטח יש עוד להקה אהובה: סטיינד. אוונסנס ועוד... כמה אחים/אחיות יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? ממ לא. טוב אולי מה הדבר שעושה אותך למאושר? אממ הרבה דברים. אבל אושר זה דבר רגעי. כך שמה שאני אגיד לא יהיה משנה מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה. להיתכתב אונליין. להסתובב עם חברות מקומות בילוי מועדפים? בתים של חברים. גנים. אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא
אתה ותרן או עקשן? ותרנית לצערי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? קובע מה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ. לא יודעת. אף פעם לא שמתי לב לזה מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סאמק האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? לפעמים. היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: טי שירט ומכנס טרנינג ארוך מוזיקה: כלום חושב על: על איזה כיף הולך להיות מחר ושאני הולכת לפגוש אותה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותה. ובעיקר עליה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית רולז קפה/תה: תה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אממממ בתור שמנה לשעבר זה קשה. אז אוכל \: קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? עשירה שלא חסר לה כלום. מאושרת ומעושרת הא! להרוג: אממ עכשיו את אף אחד לשמוע: אותה להיות כמו: איינשטיין *האחרון סרט אחרון שראית: בתול בן 40 סרט מעולה בקלונוע: פפ נראה לי הטיסה בטלוויזיה: בתול בן 40 במחשב: מה? מספר אחרון שחייגת: לאחי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: דגים מטוגנים וצ'יפס פעם אחרונה שהתקלחת: לפני כמה שעות פעם אחרונה שבכית: ביום הולדת פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: ממ היום מתישהו הריח האחרון שהרחת: אחרי ששטפתי ידיים עם סבון הרחתי את הידיים *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אמממ אני חושבת שכן רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? כבר לא \: מבקר בבית כנסת? כבר לא \: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים? מתי יותר לי לראות כוכב נופל? אוהב את הכתב יד שלך? הוא בסדר. אמא שלי אוהבת אותו מאמין במכשפות? כן מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? לצערי אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? לא מתנשק עם עיניים עצומות? אממ גם וגם שר במקלחת? כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: נסיעה לירושלים ברכבת ולהגיע למקום שאנחנו צריכות להגיע בירושלים. כל זה לקח איזה 4 שעות מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בישול הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: המחשב ח הכי שונא בעצמי: לא משנה \: אוהב בעצמי: כלום לפני המוות מה תבקש? לעשות וידוי. שמע ישראל וזה. הלוואי שאני אוכל.

דנטל

New member
לפחות הוא לא כל כך ארוך

שם: דנה שם אמצעי: איו שם משפחה: טל מין: נ מזל: טלה מאכל אהוב: סטייק לבן שתייה מועדפת: סודה סדרה אהובה: סאות'פארק האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? קצת כמה כריות: 2 חיות מחמד: חתולים מכונית אידאלית: פורשה מוזיקה: היפ הופ להקה אהובה: פנתרה כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? היפ הופ מה אתה אוהב לעשות? לבלות מקומות בילוי מועדפים? מסיבות אתה אוהב להיות בבית? קצת אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? התפשרות, כימיה, תחומי ענין משותפים המרחק הפיזי כן קובע? קצת אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי איזה פתגם אומר לך הרבה? חיה ותן לחיות מה המשפט שמאפיין אותך? דנטל איז אין דה האוז, אין שי איז קרייזי אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ג'יזס פאקינג קרייסט האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? בילויים, סקס והיפ הופ היחסים עם ההורים טובים? בערך *ברגע זה: לובש: גופיה ומכנסי בד מוזיקה: כלום חושב על: לישון *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: רויטל לשמוע: סאבלימינל להיות כמו: ונסה וורוויק, אין לכם מושג מי היא *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת בקלונוע: לא זוכרת בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: שכחתי את השם מספר אחרון שחייגת: לחברה שלי דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: בקר בדבש פעם אחרונה שהתקלחת: בעשר בלילה פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: מקודם פעם אחרונה שצחקת: מקודם הריח האחרון שהרחת: שטרודל *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את כתב היד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: כן חוויה אחרונה שחווית: מענה על השאלון הזה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: כתבנות הדייט המושלם: מסיבת היפ הופ עם בחור שאוהב אותם שירים שאני אוהבת סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד הבן אדם הכי שנוא: רויטל הדבר הכי קשור אלי: היפ הופ הכי שונא בעצמי: ביישנות אוהב בעצמי: אסרטיביות לפני המוות מה תבקש? שלא יביאו פרחים

pacific ocean

New member
עונה ואני מקווה שאחרי זה אני ארדם!!!

שם: אשלי :) שם אמצעי: אין............ שם משפחה: ***חסוי*** מין: נקבה..נראה לי..חח מזל: בתולה.. מאכל אהוב: שניצל תירס...משהו פחממתי.... שתייה מועדפת: דיאט קולההה סדרה אהובה: "חברים"......"24".... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מממ........לפעמים חח כמה כריות: 1.. חיות מחמד: אחי הגדול....שהוא כלב..(זה לא שם תואר..הוא כלב..שנובח...והכל חח) מכונית אידאלית: יגואר עם גג פתוח בצבע ירוק דהוי יהוהוהוהוהוהוהווווו
מוזיקה: הכל מהכל להקה אהובה: סינרגיה....ההרכב של כריס דואטרי......... כמה אחים/אחיות יש לך? אין....אוף מאמין באהבה וירטואלית?: פעם האמנתי.....מניסיון הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? עם החבר הנוכחי שלי חיחי :) מאמין באהבה ממבט ראשון? אממ.....לא החלטתי עדיין מה הדבר שעושה אותך למאושר? לראות אנשים מאושרים
מה אתה אוהב לעשות? להוציא אנרגיה חח............. מקומות בילוי מועדפים? בתי קפה......ים.........בית :) אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן?כןן אתה אוהב ילדים? מאודדדד אני מכורה...אמא שלי גננת אתה ותרן או עקשן? עקשניתת אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, יושר ומשיכה המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? מממש לא...אני אוהבת שוני :) ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יפ יפ יפ איזה פתגם אומר לך הרבה? זה יותר משפט חכמה כזה...."אם אתה מתכונן לבלתי צפוי, זה לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי?" מה המשפט שמאפיין אותך? " היה טוב וטוב שהיה" חח סתם סתם..לא עולה לי אתה בחור קנאי? קצת........................ מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: " יוו את/ה לא מאמין/נה מה עבר עליי היום"...."מה קורה נשמה (במבטא פאקצי(" האם אתה מאמין באלוהים? יפ יפ החיים הטובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? טפו טפו טפו עם אמא כן...אבא לא בתמונה *ברגע זה: לובש: חולצה ותחתונים עם לבבות חח מוזיקה: remember the name של fort minor חושב על: איך אני פאקינג נרדממתתת *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: נס קפה... שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: פעם ככה פעם ככה חתולים/כלבים: כלביםם שליטה
אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה! *מה/מי היית רוצה? להרוג: את מי שהמציא את האינטגרלים במתמטיקה חעחע לשמוע: את כריס דואטרי בהופעה חיה להיות כמו: אף אחד *האחרון סרט אחרון שראית: משהו על זומבים חח בקלונוע: ספיידרמן 3! בטלוויזיה: על הזומביםם נוו במחשב: לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון שחייגת: לחברה הכי טובה שלי.. דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: נקטרינה..חח אני נשמעתת הכי מרובעת שיש אלוהים פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול חח היום חזרתי מאוחר מדי! פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע נראה לי פעם אחרונה שחייכת: היום...בערב פעם אחרונה שצחקת: היום... הריח האחרון שהרחת: תריח של המשחה המעצבנת למחלת העור שלי חחח עוד פרטים? *האם אתה: מעשן? ל אל לאלאלאלאלאאא ישן עם חיות פרווה? חח אממ....לא לידי חח מנגן על כלי נגינה? בקרוב על גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יפ מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? אממ לא זה ולא זה אוהב אלכוהול? לא במיוחד מאמין באסטרולוגיה? לפעמים מאמין בקסמים? לא מתפלל? כשצריך מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? ברור! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? רק אם הם מפורום/מקום מפגש ואני מכירה אותם מספיק טוב..סתם זרים..לא חובש כובעים? לפעמים שונא את עצמך? לאא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים מאמין במכשפות? חח אממ כןן כי אני מכירה אחת כזו! מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? לפעמים אוהב לטייל בגשם? כןןן אוהב ציניות? כן...אני בעצמי צינית לא קטנה מתנשק עם עיניים עצומות? יפ שר במקלחת? חחח כןן *האם יש לך: סודות: יותר מדי חלום שחוזר על עצמו: היה.....לא זוכרת מהו פירסינג/קעקועים: יש באוזניים 3 עגילים בשמאל ו-2 בימין וכנראה יהיה קעקוע חוויה אחרונה שחויית: אממ אנשים התחילו איתי בקצב מסחרר פתאום מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: חוקרת מז"פ/מדענית/ברמנית חח הפכים מוחלטיים הדייט המושלם: אני...הוא......וזהו סרט אהוב: יש הרבה הבן אדם הכי שנוא: אמרתי כבר...הבנאדם שהמציא את האינטגרלים! הדבר הכי קשור אלי: הציורים שאני מציירת... הכי שונא בעצמי: ממ....ה-10 קילו עודפים שלי .... אוהב בעצמי: עיניים והטוב לב שלי..והצנעה כמובבבן לפני המוות מה תבקש? שאלוהים יום אחד יגיע ויגיד לכולם שיפתחו את העיניים ויראו איך הם הורסים את העולם...

חח נכון../images/Emo3.gif תודה../images/Emo9.gif

שם: אור שם אמצעי: חמודה XB שם משפחה: כפרעליה XB מין: בשמחה
חח סתם נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב: פסטה שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: האלופה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי מי
כמה כריות: מה?
חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: לע דעת .. שתיסע זה יהיה טוב
מוזיקה: רוק באנגלית להקה אהובה: גוד שארלוט, דה אול אמריקן רג'קטס, ניקבלק וכ'ו כמה אחים/אחיות יש לך? אח 1 <ד"א יש לי מומולדת היום
>
מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כע מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? שירים, שמצחיקים אותי, מתנות, הפתעות מה אתה אוהב לעשות? להיות במחשב בעיקר
מקומות בילוי מועדפים? קניון אתה אוהב להיות בבית? כע אתה נאמן? כע אתה אוהב ילדים? תינוקות
אתה ותרן או עקשן? גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, נאמנות, רצון להיות ביחד תמיד המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? הוממ "אם תרצו אין זו אגדה"
מה המשפט שמאפיין אותך? אין לי שמץ אתה בחור קנאי? קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הוממ, חם לי
, בגרות
, היי XB האם אתה מאמין באלוהים? כע החיים הטובים לדעתך? לע היחסים עם ההורים טובים? כע *ברגע זה: לובש: מכנס שחור וחולצה לבנה מוזיקה: רוק חושב על: שיש משפחת סימפסון בטיוי
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה קפה/תה: נס שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד לשמוע: שיר שהרגע שלחו לי להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: אתמול סרט אימה .. זוועה .. חרא של סרט בקלונוע: כנ"ל בטלוויזיה: משפחת סימפסון עכשיו
במחשב: פורום מספר אחרון שחייגת: הוממ אמא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: מרק פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: לע זוכרת פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: אוויר? *האם אתה: מעשן? לע ישן עם חיות פרווה? לע מנגן על כלי נגינה? לע מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לע מאמין בנסים? כע מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כע רואה בשוטרים חברים או אויבים? לע ולע אוהב אלכוהול? לע מאמין באסטרולוגיה? לע מאמין בקסמים? לע מתפלל? בערך מבקר בבית כנסת? לע אלא אם כן יש משו מיוחד לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? בעתיד מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כדי לברר מי הם
חובש כובעים? לע שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כשאני יראה אחד כזה אני יודיע לכם
אוהב את הכתב יד שלך? כע מאמין במכשפות? לע מאמין בשדים ורוחות? לע נותן אמון בקלות? כע אוהב לטייל בגשם? אממ אחרי שירד .. כשיש ת'ריח של הגשם אוהב ציניות? מאוד מתנשק עם עיניים עצומות? כע שר במקלחת? לע XB *האם יש לך: סודות: כע חלום שחוזר על עצמו: היה פירסינג/קעקועים: לע חוויה אחרונה שחויית: לע דעת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משו מעניין ולא קשה הדייט המושלם: להעביר בצחוקים ואולי גם דברים אחרים
סרט אהוב: הומ מלא הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי: יומן הכי שונא בעצמי: הכול? אוהב בעצמי: תמימות לפני המוות מה תבקש? שיזכרו אותי לטובה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהאאהאה D:

שם: אריאל שם אמצעי:אין שם משפחה:שניה מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: ספגטי בולונז, מקדונלדס, סלט שתייה מועדפת: נסטי אפרסק, צלול אננס, דיאט ספרייט סדרה אהובה: חברים
, הפיג'מות, ארתור האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לפעמים XD כמה כריות: אני ישנה על אחת, על המיטה יש 4 חיות מחמד: אין ;[ מכונית אידאלית: כרגע זה איזה ג'יפ מגניב D: מוזיקה: פאנק-רוק-פופ להקה אהובה: מקפליי
, סימפל פלאן, הביטלס
, באסטד כמה אחים/אחיות יש לך?אחת מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?לאיודעת מה הדבר שעושה אותך למאושר?שלאנשים שמסביבי טוב מה אתה אוהב לעשות?לשמוע מוזיקה, מחשב, טלוויזיה, כדורסל, לישון מקומות בילוי מועדפים?מסיבה, סתם אצל חברה אתה אוהב להיות בבית?כן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?כן אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמון, כבוד, כנות. המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?"בסוף תמיד טוב.. ואם לא טוב אז זה לא הסוף" מה המשפט שמאפיין אותך?לאיודעת. אתה בחור קנאי?קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:קורע, כוסעמק, עאלק האם אתה מאמין באלוהים?לאיודעת החיים הטובים לדעתך?מוזיקה, כדורסל ומחשב. D: היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש: חולצת של"ח ומכנס פיג'מה מוזיקה: Lonely-McFLY חושב על:כמה שבאלי להיות בריאה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: את ירון ברכה לשמוע: אני שומעת את מה שבאלי D: להיות כמו: מישו ממקפליי XD אבל רק ליום אחד *האחרון סרט אחרון שראית: רקוויאם לחלום.
בקלונוע:שודדי הקאריביים 3 בטלוויזיה: רקוויאם לחלום במחשב: אבא באלגן |החרישההאיןסופית|
מספר אחרון שחייגת: לחברה דבר אחרון ששתית: תה. ;__; דבר אחרון שאכלת: כלום. פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: אתמול ;[ פעם אחרונה שחייכת:לפני 10 דקות פעם אחרונה שצחקת: ^ הריח האחרון שהרחת: אני מצוננת אני לא מריחה כלום. *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?כן
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים?לאיודעת מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?כן מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?רק ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לפעמים שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?אפעם לא ראיתי כוכב נופל אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?ממש לא אוהב לטייל בגשם?כןןןןןןןןן. 3= אוהב ציניות?כן מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת?לפעמים XD *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא ;[[[[[[[ חוויה אחרונה שחויית: מ'זתומרת חוויה? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פסיכולוגית הדייט המושלם: בים. D: סרט אהוב: אבא באלגן, ארמגדון, סאות'פארק הבן אדם הכי שנוא: ירון ברכה הדבר הכי קשור אלי: אמאבא, חברות הכי טובות הכי שונא בעצמי: שאני קנאית קצת, ועצבנית, ושאין לי כח להשקיע בלימודים אוהב בעצמי: נאמנה לפני המוות מה תבקש?לאיודעת ולא רוצה לדבר על זה.

•HadaS•

New member
עונה .... ../images/Emo13.gif

שם: הדס שם אמצעי: חנה \= שם משפחה: חסויי מין: נקבה מזל: דגים מאכל אהוב: ג'אנק שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא שאני אוהבת.. פשוט יוצא לפעמים ככה בטבעיות, אבל זה לא בכוונה רעה בכלל . כמה כריות: הא?? חיות מחמד: כלב!! שושה הסקסית שלי
מכונית אידאלית: אנערף... מוזיקה: הרבה סוגים להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? אחות אחת מאמין באהבה וירטואלית?: נהה , הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? האמת שלא .... מאמין באהבה ממבט ראשון? הידלקות כן, אהבה לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר? כשהוא מדבר איתי, מחייך אליי .. כשאני יודעת שאוהבים אותי, כשאנשים שאני אוהבת מאושרים. מה אתה אוהב לעשות? מה שכל בן אדם ממוצע אוהב חח . טלוויזיה, לישון, מחשב, לצאת, ריקוד, משחק, לצחוק . מקומות בילוי מועדפים? הממ קניון ? בריכה? אתה אוהב להיות בבית? כן . אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? עקשנית מאווד חח . והרבה שונאים את התכונה הזאת אצלי חחח אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, לסמוך אחד על השנייה וכמובן ... אהבה ! המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה . ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? שינסה, לא בטוח שיצליח
איזה פתגם אומר לך הרבה? "כגודל הציפייה גודל האכזבה" הרבה פעמים . מה המשפט שמאפיין אותך? הממ לא זוכרת כרגע . אתה בחור קנאי? כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אחלה בחלה, סבטה [ עזבו חח ] , סתומה ועוד ועוד ועוד ... האם אתה מאמין באלוהים? כן מאוד החיים הטובים לדעתך? החיים.. מאתגרים ! היחסים עם ההורים טובים? כן . *ברגע זה: לובש: חולצת ביצפר ומכנס פיג'מה מוזיקה: אין חושב על: עליו
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אמממממ חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: שומדבר *מה/מי היית רוצה? להרוג: בינתיים, אפחד. לשמוע: אותו?
להיות כמו: כמו עצמי. לא רוצה להיות כמו אפחד אחר . *האחרון סרט אחרון שראית: הממ בקלונוע: לילה מוטרף במוזיאון .. [ מזמן לא יצאתי לקולנוע הא חח ] בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: במחשבב? קליק נראה לי מספר אחרון שחייגת: חברה דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: קוקומן כדורים D: פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: היום בבוקר פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: ריח של הסיפרייה בבביצפר .. אחח חולה על הריח הזה *האם אתה: מעשן? לא וגם לא אעשן ישן עם חיות פרווה? חח כן . מנגן על כלי נגינה? לא . מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? הממ לא יודעת ... מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא יודעת חח אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? הממ לא מתפלל? כן מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אפעם לא ראיתי כוכב נופל האמת אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? חחח לא מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? מממממ בערך , אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? לא התנשקתי עדיין .. שר במקלחת? לא חח *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: המממ אין לי כוח לפרט מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: קולנוע .. משחק .. הדייט המושלם: על חוף הים סרט אהוב: קליק והיומן הבן אדם הכי שנוא: לא שונאת בינתיים . הדבר הכי קשור אלי: הכלבה שלי ואלוהים . הכי שונא בעצמי: חוסר ביטחון אוהב בעצמי: חוש הומור לפני המוות מה תבקש? להיות מאושרת :S

Carmel Bublil

New member
משעמם לי

שם: כרמל שם אמצעי: אין שם משפחה: בובליל מין: נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: מנגו שתייה מועדפת: מים\קולה דיאט סדרה אהובה: חברים\סיי'נפלד האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן כמה כריות: אחת חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: לא עולה לראש מוזיקה: ז'אנרים כאילו? רוק, מטאל, פאנק וקצת פופ להקה אהובה: קווין, גאנז אנד רוזס, פינק פלויד, גרין דיי, מיי' כמיקל רומנס.. ועוד כמה כמה אחים/אחיות יש לך? אחות אחת מאמין באהבה וירטואלית?: לא ממש הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? לראות אנשים מחיי'כים, מוזיקה, חיבוק מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים? קניון, חוף ים, פארק שנעים לשבת בו אתה אוהב להיות בבית? לא אתה נאמן? כן. מאוד אתה אוהב ילדים? לא איכסה אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, כבוד והדדיות.. יש עוד המון אבל אלה הראשונים שעולים לי לראש המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא.. כל אחד בדרך שלו ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי איזה פתגם אומר לך הרבה? כל דבר קורה כי הוא צריך לקרות מה המשפט שמאפיין אותך? אני אל מוזרה, אני מיוחדת אתה בחור קנאי? כן מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אוקי, כוסעמק, שונאת אותך, פרדי מרקיורי, אין לי כוח האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? לא תמיד היחסים עם ההורים טובים? לא תמיד:| *ברגע זה: לובש: טיי'טס שחור, חולצת בית ספר אדומה מוזיקה: לא שומעת כרגע כלום חושב על: על זה שכולם חיי'בים לעצבן אותי *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: פפסי *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה שלי לשמוע: פרדי מרקיורי בליי'ב להיות כמו: סלאש\ בריאן *האחרון סרט אחרון שראית: קינג קונג בקלונוע: זה היה' מזמן.. כבר לא זוכרת.. אני חושבת החופשה בטלוויזיה: קוינג קונג במחשב: התחלה של "הסיוט שלפני חג המולד" מספר אחרון שחייגת: לאמא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לנפי שעה בערך פעם אחרונה שחייכת: לא היום, זה בטוח פעם אחרונה שצחקת: אולי אתמול הריח האחרון שהרחת: שוקולד? *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? דובי נחשב? מנגן על כלי נגינה? עוד מעט מתחילה ללמוד גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא תמיד רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא מתפלל? כן מבקר בבית כנסת? רק בכיפור לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אם הם לא מעצבנים אז כן חובש כובעים? לפעמים שונא את עצמך? רוב הזמן:\\ מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? כן אבל בלב *האם יש לך: סודות: כמון חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: הלוואי חוויה אחרונה שחויית: שיעור מתמטיקה מרתק ביותר מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: תיאטרון\נגינה הדייט המושלם: מופע רוק ליי'ב סרט אהוב: יום שייש הפוך, טיטאניק, גריז, גופי, דמבו הבן אדם הכי שנוא: הוא הדבר הכי קשור אלי: דובי, תהילים וגיטרה הכי שונא בעצמי: כמעט הכל אוהב בעצמי: אוזניי'ם לפני המוות מה תבקש? להיפגש עם בריאן מיי'

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif יש לי בעיה רצינית בתפוז.

שם: שרית. שם אמצעי: אין. שם משפחה: לא משנה. מין: נקבה. מזל: עקרב. מאכל אהוב: ספגטי. שתייה מועדפת: קולה דיאט ונסטי דיאט. סדרה אהובה: חברים, השיר שלנו, ארץ נהדרת.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא במידה מוגזמת. כמה כריות: על המיטה? 7
חיות מחמד: אין. מכונית אידאלית: לא יודעת, נראה P: מוזיקה: רוק. להקה אהובה: קווין, הביטלס.. כמה אחים/אחיות יש לך? 2. מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר? חברים, מוזיקה. מה אתה אוהב לעשות? לבלות, מוזיקה, טלויזיה, לשיר. מקומות בילוי מועדפים? כיכר, קולנוע, ולעשות שם בלאגן D: אתה אוהב להיות בבית? כן. אין כמו בבית. אתה נאמן? כן! אתה אוהב ילדים? כן למה לא. אתה ותרן או עקשן? גם וגם. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נו לא יודעת. אהבה זה אהבה. המרחק הפיזי כן קובע? תלוי איזה מרחק. ארצות שונות וזה? ברור.. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא, למה? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן. איזה פתגם אומר לך הרבה? חיה ותן לחיות. קיטש, אבל הכי נכון. מה המשפט שמאפיין אותך? הכלב הוא החבר הטוב ביותר של האדם. XD סתם נו לא יודעת. אתה בחור קנאי? לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סבב, סבבה, כוסעמק, זובי. האם אתה מאמין באלוהים? כן. החיים הטובים לדעתך? כן. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: מכנס חאקי וחולצת בצפר תכלת. מוזיקה: Made in heaven - Queen. חושב על: ההופעה היום. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: הכי לוקחת את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל ואז ממתקים :} קולה/פפסי: קולה דיאט. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד. לשמוע: פרדי מרקיורי. להיות כמו: טוב לי עם עצמי, לא רוצה להיות מישהו אחר. *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת את השם. בקלונוע: לילה מוטרף במוזיאון. בטלוויזיה: לא זוכרת את השם.. במחשב: דקומנטרי על פרדי. מספר אחרון שחייגת: אמא שלי. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: עוף וספגטי. פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר לפני בצפר. פעם אחרונה שבכית: לא יודעת. פעם אחרונה שחייכת: היום, לפני לא מעט זמן. פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. הריח האחרון שהרחת: סבון כלים. *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? לא. מנגן על כלי נגינה? כן. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא יודעת. מאמין בנסים? כן, לעיתים. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אה כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא יודעת XDD אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? כן. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? בחגים. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? הלוואי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא. חובש כובעים? לא. שונא את עצמך? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. אוהב את הכתב יד שלך? אני בסדר איתו. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לפעמים, כשאני מפחדת. נותן אמון בקלות? כן. אוהב לטייל בגשם? כן. אוהב ציניות? כן. מתנשק עם עיניים עצומות? כן. שר במקלחת? כן. *האם יש לך: סודות: יכול להיות, אבל לא רציני. חלום שחוזר על עצמו: כן. פירסינג/קעקועים: 7 לובים, הליקס, נזם. חוויה אחרונה שחויית: לא יודעת.. היום בבצפר היה יום מצחיק. DD: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משחק. הדייט המושלם: הווו. סרט אהוב: נורביט. אפקט הפרפר. הבן אדם הכי שנוא: לא משנה. ולא שנוא, פחות אהוב P: הדבר הכי קשור אלי: קווין חח. הכי שונא בעצמי: גוף. אוהב בעצמי: אופי. לפני המוות מה תבקש? להיות עם כל הבני אדם שאני אוהבת. לספר דברים שאולי לא יצא לי לספר.

צ ש ט ש

New member
אני אוהבת שאלונים D:

שם: מאיה שם אמצעי: .. שם משפחה:.. מין: נקבה מזל: רע. סתם, תאומים. מאכל אהוב: גלידה איטלקית שתייה מועדפת: אייסים למיניהם סדרה אהובה: יש המון. סאותפארק/פרויקט מסלול/החברה הגבוהה/סימפסונס/חברים/שנות השבעים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים. כמה כריות: 1 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: שנוסעת ושיש מזגן שעובד מוזיקה: בעיר פופאנק ופאנק רוק להקה אהובה: פאניק! אט דה דיסקו כמה אחים/אחיות יש לך? אח ואחות מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? הכרתי המון אנשים באינטרנט ועדיין לא נפגשתי איתם . מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? נשיקות מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים? כל עוד האנשים טובים לא אכפת לי אתה אוהב להיות בבית? לפעמים אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? תלוי כמה הם מרעישים אתה ותרן או עקשן? חצי חצי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? מחויבות, תשוקה ואינטימיות. (מחויבות זה הנאמנות, התשוקה היא המשיכה הפיזית, והאינטימית זה התקשורת, הדיבור) המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? סטרייטית. אבל לכולם יש הזדמנות איזה פתגם אומר לך הרבה? אין מה המשפט שמאפיין אותך? אין אתה בחור קנאי? לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כל מיני דברים ברוסית >< האם אתה מאמין באלוהים? לא.. החיים הטובים לדעתך? אהבה. היחסים עם ההורים טובים? סבירים פלוס *ברגע זה: לובש: פיג'מה מוזיקה: פאט ליפ - סאמ41 חושב על: כואבת לי הבטן >< *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: תלוי במצברוח שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות חתולים/כלבים: איכסה אוכל/ממתקים: גם וגם קולה/פפסי: פפסי
*מה/מי היית רוצה? להרוג: ממ נאונאצים לשמוע: שהאקס עדיין אוהב אותי להיות כמו: ממ לא יודעת *האחרון סרט אחרון שראית: רקויאם לחלום בקלונוע: לא זוכרת בטלוויזיה: רוקדים במחשב: פרקים של סאותפארק מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: טוסט פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בבוקר פעם אחרונה שבכית: אתמול בבצפר פעם אחרונה שחייכת: אתמול בבצפר פעם אחרונה שצחקת: אתמול בבצפררר הריח האחרון שהרחת: בושם של אמא *האם אתה: מעשן? גאד לא ישן עם חיות פרווה? לא |: מנגן על כלי נגינה? אורגנית מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא אינטליגנטים, אבל יש מצב שקיימים מאמין בנסים? לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? מאוד. רואה בשוטרים חברים או אויבים? אני רואה בהם שוטרים |: אוהב אלכוהול? חח כן זה נחמד מאמין באסטרולוגיה? כן לפעמים מאמין בקסמים? חח לא מתפלל? כן מבקר בבית כנסת? רק אם אני חייבת לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? יהיה לי תואר במתמטיקה לפני שאני אתגייס לצבא אנשים!! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא >< חובש כובעים? ברור! D: שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? בחיים לא ראיתי אחד.. אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? כן מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? לפעמים אוהב לטייל בגשם? מאוד
אוהב ציניות? מאוד D: מתנשק עם עיניים עצומות?בתולת שפתיים |: שר במקלחת? לא >< *האם יש לך: סודות: כמו לכולם חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:תגדירו חוויה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ממ לא יודעת הדייט המושלם: איש או מקום? איש - אלדר ><. מקום - לא משנה סרט אהוב: רקויאם לחלום הבן אדם הכי שנוא: לא חסר הדבר הכי קשור אלי: לא יודעת הכי שונא בעצמי: בטן אוהב בעצמי: עיניים לפני המוות מה תבקש? שיהיה טוב בעולם.

I L O V E MCR

New member
עונה לשחר:}../images/Emo129.gif

שם: נעוש בשבילכם:} שם אמצעי: לא מדברים על זה שם משפחה: הומ גם על זה לא מין:נייקבה מזל: קשת מאכל אהוב:גלידה שתייה מועדפת:קולה סדרה אהובה: חברים:} האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?ת'אמת רק על מי שאני לא סובלת כמה כריות: 2 חיות מחמד:כלבה מכונית אידאלית: מרצדס שווה שראיתי לפני שבועיים מוזיקה: רוק:} להקה אהובה:מיי כמיקל רומנס:} גאנס &רווזס ,פוב,פאניק כמה אחים/אחיות יש לך?2 מאמין באהבה וירטואלית?:לא ממש הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?הומ לא מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?אנשים חמודים מה אתה אוהב לעשות?לשמוע את מיי כימיקל רומנס:} מקומות בילוי מועדפים?פה:} אתה אוהב להיות בבית?כן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?טלוי עד איזה גיל אתה ותרן או עקשן?ותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?עצבנות,אכפתיות,ואני דיי ביצ' המרחק הפיזי כן קובע?לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?חס וגרס ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא ואני סטרייט אז~משנה לבן~ איזה פתגם אומר לך הרבה?אים אן אני לי מי לי מה המשפט שמאפיין אותך?אני לא מוזרה אני מיוחדת אתה בחור קנאי?כן ובחורה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"אני ישתול אותך באדמה" האם אתה מאמין באלוהים?לא החיים הטובים לדעתך?כן היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש: +ת חולצה לבנה גזורה מלמעלה מתחת גופיה ירוקה וג'ינס מוזיקה:הלנה -מכ"ר חושב על:היום בערב *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקחת בקלות חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: פפסי *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד לשמוע: את מי כימיקל רומס בהופעה פרטית:} להיות כמו:אלה שעושים רוק טוב *האחרון סרט אחרון שראית:שודדי הקאריבים בקלונוע: שודדי הקאריבים בטלוויזיה: - במחשב: - מספר אחרון שחייגת:אל נויקיי:} דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: סלט פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: של המים>< *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא מאמין בנסים?לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לא רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעיםלא שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?לא מתנשק עם עיניים עצומות?לא שר במקלחת?כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים: עגילים באוזניים חוויה אחרונה שחויית:פן במספרהXP מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לשיר רוק:} הדייט המושלם:אגם כמו חצי אי את ואהובך:} סרט אהוב: קינגקונג הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי:הפאלפון שלי? הכי שונא בעצמי:צלוליטיס אוהב בעצמי:שפתיים לפני המוות מה תבקש?לאכול עם ג'רארד גלידת פיצוץ עם אוראו!

MushrooMush

New member
אני אני

זה כי אור רצתה שאלון,שיעמם לה שם: הדר שם אמצעי:אין שם משפחה:נוזידה מין: נק מזל: מזאניים מאכל אהוב: ציפס שתייה מועדפת: לימודנה סדרה אהובה: בוב ספוג והרצועהההה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?כה ><...{אבל אני ידועת שזה לא י]פה} כמה כריות: 1 חיות מחמד:1 {יש לי בוב ספוג><} מכונית אידאלית:ביבמה ><... סתם0 יגפ גדולל גדוללללל מוזיקה: רוק להקה אהובה:קולדפלייי כמה אחים/אחיות יש לך?2 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כה {אה זה בעצם שאלה לבנים><} מאמין באהבה ממבט ראשון?כה מה הדבר שעושה אותך למאושר?צחוקים.. וזה שאני מצליחה במיבחנים מה אתה אוהב לעשות?לצייר מקומות בילוי מועדפים?בית אתה אוהב להיות בבית?מאוד...רק חבל שמוציאם אותי בכוח >< אתה נאמן? ברוב כן אב יש לי קצתת רע אתה אוהב ילדים?לא ממש אני אוהבת אותם מרחוק אתה ותרן או עקשן?ותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אהבה משיכה נאמנות המרחק הפיזי כן קובע?כה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא צריך תישאר כמו שאתה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?למה לא? איזה פתגם אומר לך הרבה?חיים פעם אחת מה המשפט שמאפיין אותך?ואיי איזה כיף לאכול אתה בחור קנאי?לא.. אני בחורה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: עף לך הכפכף....נידפק לך השכל האם אתה מאמין באלוהים?כה החיים הטובים לדעתך?לא היחסים עם ההורים טובים?בסדר יש ריבים.. אבלל כאילו רגיל כמו כל ילד *ברגע זה: לובש: גינס אולסטאר.. מזה יפווותת אהבתי אותם הם משובצותת רק לי יש {ולעוד כמה ילדים שקננו><}] מוזיקה: שבק"ס {זה לא מימניי זה אחי... אני לא ילחם איתו מי שם מוזיקה כי לו יש רומקולים וגודל הזין של סבר פלוצקר><} חושב על: ...><... לישון לצייר וקוסרבאקק אני לומדת את הריקוד....!! לסוף שנה.. אני לא קולטת אותוו אוווווףף>< *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה:תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות.. חתולים/כלבים: כלב אוכל/ממתקים: ממתקם קולה/פפסי: קולךה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את העולם לשמוע: כריס מרטין..{ועוד ישהוו >< :)} להיות כמו: בנאדם שטוב לו בחיים *האחרון סרט אחרון שראית: בובספוג בקלונוע: ><.... וואוווו מי זוכר.. אין לנו ביכלל קולנוע בעיר סגרו אותו בטלוויזיה: הרצועה.. ואמ טטיוי במחשב: איסי >< מספר אחרון שחייגת:שקד דבר אחרון ששתית: לימודנה דבר אחרון שאכלת: ארטיק פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר פעם אחרונה שבכית: ליפניי יומים פעם אחרונה שחייכת: ליפניי חצי שעה פעם אחרונה שצחקת: ליפני חצי שעה הריח האחרון שהרחת: עכשיו *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא עם ספוגים XDD מנגן על כלי נגינה?לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים?כה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?תלוי רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא רואה אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?כה מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?פעם ב..... אב אבא ששלי כלל יום שישי לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?בהתחלה... ואז נירא מיזה.. אבל לא אומרת להם מי אני ... בחים! חובש כובעים?כה שונא את עצמך? כה מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כה אוהב את הכתב יד שלך?כה מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כה אוהב לטייל בגשם?כה אוהב ציניות?כה מתנשק עם עיניים עצומות?לא שר במקלחת?כ *האם יש לך: סודות: כה חלום שחוזר על עצמו:לא זוכרת פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:כה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:כה הדייט המושלם: כה אני אמורה להגיד כה?? או להגיד מהו...? סרט אהוב: כה הבן אדם הכי שנוא: כה.. מה כה. ילדה הדבר הכי קשור אלי: ...>?< הכי שונא בעצמי: מזה קשור להאם יש לך??...פנים אוהב בעצמי: לא יודעת לפני המוות מה תבקש?לא יודעת

...

שם: נועה. שם אמצעי: חבצלת. סתם לא. שם משפחה: ב.א. מין: 14 עוד חודשיים פחות יום. מזל: אריה. מאכל אהוב: סלטי יפה שלי. שתייה מועדפת: קולה!!! סדרה אהובה: האלופה. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא ברצינות, בצחוק. כמה כריות: אחת. חיות מחמד: כלבה וחתולה. מכונית אידאלית: ממש לא משנה לי. מוזיקה: רוק. להקה אהובה: כנסיית השכל. כמה אחים/אחיות יש לך? אחות אחת. מאמין באהבה וירטואלית?: בתור התחלה כן, אח"כ ברור שלא כי מחשב זה ממש לא כמו פנים מול פנים. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר? מאושרת? שמחה... דברים קטנים כאלה, שאני מרגישה שהצלחתי במשהו שמאד רציתי והשתפרתי, להיות מרוצה מאיך שאני נראית חח. זה כזה שטחי אבל זה ממש חשוב לי ואני יודעת שזה דפוק אבל ככה זה. מה אתה אוהב לעשות? לישון, לקרוא, מחשב טלויזיה בלה בלה, גיטרה, מוזיקה... מקומות בילוי מועדפים? בית. אתה אוהב להיות בבית? מאד. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? יואו זה כל כך הרבה יותר מזה, אבל, נגיד. געגועים, חיבה, משיכה? המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לרוב לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? מלא פתגמים. מה המשפט שמאפיין אותך? לאיודעת. אתה בחור קנאי? כן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: חחח שמנה! ממ... לא יודעת. האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? לא. היחסים עם ההורים טובים? אבא כן, אמא פחות. ברגע זה: לובש: מכנס כדורסל, גופיה ארוכה ממש יפה וכאפיה בתור צעיף. מוזיקה: עיניים שלי של יהודה פוליקר. חושב על: זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי במה. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: גם וגם. קולה/פפסי: ברור שקולה! כאילו, דה?!?! מה/מי היית רוצה? להרוג: חחח מור אסארף!314145123^^#*)^^ לשמוע: קולות מפעם. להיות כמו: אני לא רוצה להיות כמו אנשים אחרים, אני רוצה תכונות של אנשים אחרים. בכל אדם יש מגרעות. אבל הייתי שמחה להיות כמו תמרי.
האחרון: סרט אחרון שראית: ספיידרמן. בקלונוע: נו כן. בטלוויזיה: הכומר? החיים יפים? לא זוכרת. במחשב: לא רואה סרטים במחשב. מספר אחרון שחייגת: אבא נראה לי. דבר אחרון ששתית: קולה. דבר אחרון שאכלת: גלידה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: אני לא בוכה הרבה. פעם אחרונה שחייכת: חח קודם. פעם אחרונה שצחקת: אחת עשרה ככה. הריח האחרון שהרחת: חמאה מטוגנת. האם אתה: מעשן? פעם ב... ישן עם חיות פרווה? חח הכלבה שלי. מנגן על כלי נגינה? כן. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יש מצב. מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים? חחח. אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אני בחטיבה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא. חובש כובעים? לא. שונא את עצמך? לרוב לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אני מביעה משאלות מול כל דבר שיכול להיות שפעם אחת יביא לי את המשאלה שלי. אוהב את הכתב יד שלך? כן. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? אולי. נותן אמון בקלות? כל כך לא. אוהב לטייל בגשם? יואו, כל כך. אוהב ציניות? לפעמים. מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? לא. האם יש לך: סודות: למי לא? חלום שחוזר על עצמו: לא, אבל יש לי מוטיבים חוזרים. פירסינג/קעקועים: ארבע לובים, נזם (די ז"ל), הליקס וטראגוס. חוויה אחרונה שחויית: חח לא יודעת. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אומנות. הדייט המושלם: מקום רומנטי עם נרות וסיגריות וקטורת. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו, אלוהי. הבן אדם הכי שנוא: חח נו מור א! הדבר הכי קשור אלי: מה? הכי שונא בעצמי: את האגואיסטיות והסגירות. אוהב בעצמי: המיוחדות והאהבה. לפני המוות מה תבקש? שיהיה לי קצת טוב? ולאנשים שאני אוהבת?

I am IRiTooSH

New member
שלאון ^-^ ../images/Emo40.gif

שם: עירית שם אמצעי:- שם משפחה: מָרֶק מין: נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: ניוקיס
שתייה מועדפת: מנגו בעלי האהוב
סדרה אהובה: חבריםP: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאודXD כמה כריות: יותר ממה שצריך^^ חיות מחמד: כלב D: מכונית אידאלית: אחת נוחהD: מוזיקה: רוק. בעיקר, אבל לא רק. להקה אהובה: אין אחת. כמה אחים/אחיות יש לך?1. מאמין באהבה וירטואלית?: אפשרי. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כןןןןןןD: מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. >< מה הדבר שעושה אותך למאושר? דברים שאניר וצה קורים. מה אתה אוהב לעשות? להנות. מקומות בילוי מועדפים? מחשב, טלוויזיה, גינה, חדר, חדר הורים, פ"ח, מקום עם אנשים טובים D: אתה אוהב להיות בבית? כן. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? אכן O: אתה ותרן או עקשן? עקשן. אבל אני יודעת להתפשר כשצריך. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, ויתור, כנות. המרחק הפיזי כן קובע?לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?תלוי עד כמה שונה ואם זה באמת מפריע. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן. איזה פתגם אומר לך הרבה? "תן חיוך הכל לטובה" מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודעת. אתה בחור קנאי? כן>< מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:פאק, שיט, ארר, דאמ, דמט, יאי,אוקיי..XD האם אתה מאמין באלוהים?לפעמים החיים הטובים לדעתך? לא תמיד היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: חולצת ביצפר, מכנספורט מוזיקה: לינקין פארק - וויק. חושב על: שהם טובים^^ *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה.
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים~!@
אוכל/ממתקים: שוקולדP: קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: מי ששם את הג'לי המגעיל הזה מתחת לכסא שהתיישבתי עליו ! לשמוע: ויש יו וור היר. פשוט כי זה שיר נסגד. להיות כמו: עצמי. *האחרון סרט אחרון שראית: משהו בביצפר. ניסו להרואת לנו סופרמן. אבל לא ראיתי.>< בקלונוע: הוממ. בחנוכה.XD עם הזרם O-O בטלוויזיה: סופרמןXD במחשב: לא ראיתי. מספר אחרון שחייגת: הדר. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: עוגיות סמיילי של שוקולד. פעם אחרונה שהתקלחת: שלשום? פעם אחרונה שבכית: מזמן. פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: היום. הריח האחרון שהרחת: מזמן. *האם אתה: מעשן?לא! ישן עם חיות פרווה? הוממ. XD מנגן על כלי נגינה? לא :( מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא. מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?גנביםXD אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? לא ממש. מאמין בקסמים?לא. מתפלל?בשביל שיתבטל מבחןXD מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אין לי. חובש כובעים? לא. שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כןXD אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?תלוי למי. בדרך כלל לא. אוהב לטייל בגשם? מאוד~ גשם שולט~!%^#$&@$#
אוהב ציניות? אכן. משתמשת בזה הרבה ואנשים לא מבינים שזו ציניות \: מתנשק עם עיניים עצומות?.. שר במקלחת?כןXD *האם יש לך: סודות: הרבה. חלום שחוזר על עצמו: כן\: פירסינג/קעקועים: חור רגיל בכל אוזן. חוויה אחרונה שחויית: אממ. הדר באה אליי D: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת. אולי פסיכולוגית. הדייט המושלם: מקום שאפשר לדבר בו, עם נוף יפה, אוכל זול וטעים. סרט אהוב: קומדיה. הבן אדם הכי שנוא: יותר מידי\: הדבר הכי קשור אלי: כנ"ל הכי שונא בעצמי: החוסר בטחון הזה. אוהב בעצמי: עקשנות, שתיקה. לפני המוות מה תבקש? להגיד לו שאני אוהבת אותו :O

ממפמפ

שם: יער שם אמצעי: -- שם משפחה: לנדאו מין: נ מזל: קשת מאכל אהוב: ממ.. אין שתייה מועדפת: ספרייט כרגע סדרה אהובה: סאותפארק וסיינפלד האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? קצת כמה כריות: 1 חיות מחמד: 2 מכונית אידאלית: שנוסעת מוזיקה: מה? סגנון אהוב?.. ממ לא יודעת, רוק להקה אהובה: נירוונה ורד הוט צ'ילי פפרז כרגע כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מה, של אהבה כזה? לא. חברות כאלה.. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? הרבה דברים מה אתה אוהב לעשות? מה, תחביבים? אין ממש משהו מוגדר מקומות בילוי מועדפים? הבית של מאי אתה אוהב להיות בבית? נחמדי אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא ממש אתה ותרן או עקשן? גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? סובלנות, סבלות וכימיה המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? לא יודעת מה המשפט שמאפיין אותך? מממממממממ. <>: אתה בחור קנאי? אני לא בחור, אבל אני קנאית מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אוקיי האם אתה מאמין באלוהים? ממממש לא החיים הטובים לדעתך? אין לי מושג היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: חולצה סגולה וג'ינס מוזיקה: אבא מנגן את במדינת הגמדים חושב על: זה שבא לי גמדים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תההההההה♥ שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לא יודעת :S חתולים/כלבים: מיאו אוכל/ממתקים: שניהם קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ממממ כרגע? באמת שאף אחד לשמוע: טוב לי ככה להיות כמו: כמוהו *האחרון סרט אחרון שראית: בחזרה לעתיד בקלונוע: מזמן בטלוויזיה: כנל במחשב: כנליישן מספר אחרון שחייגת: ממ אבא דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: פולקע פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: מממ שלשום זה היה נראה לי פעם אחרונה שחייכת: הרגע פעם אחרונה שצחקת: גם הריח האחרון שהרחת: שרימפס מהצלחת של אח שלי *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? חתולות מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? יש מצב רואה בשוטרים חברים או אויבים? משהו בין לבין אוהב אלכוהול? לא יודעת מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לביאת המשיח?P: לא מבקר בבית כנסת? פחח לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? יש לי עוד כמה זמן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אין לי ערסיקיו, אבל דרך המסנג'ר כן חובש כובעים? בחורף שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? בחיים לא ראיתי כוכב נופל אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? למה, צילי וגילי ממש חמודות כשהן מנשקות אותי שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא :< חוויה אחרונה שחויית: טעמתי דיונון מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוזיקה הדייט המושלם: לא יודעת סרט אהוב: אין כזה הבן אדם הכי שנוא: גם הדבר הכי קשור אלי: מזתומרת? הכי שונא בעצמי: הרבה אוהב בעצמי: ממ לא יודעת, בחיצוניות או פנימיות? חיצוניות עיניים, פנימיות.. אנערף, שאכפת לי מאנשים לפני המוות מה תבקש? שיהיה טוב

nastiush

New member
דיי איזה ארוך P: לא נורא עשיתי יותר ארוכים :)

שם: נסטי שם אמצעי: אין שם משפחה: - - - מין: נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: אני לא סגורה על זה \= שתייה מועדפת: קולה \ ענבים \ מיץ סדרה אהובה: לא סגורה על זה =] האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלבה מכונית אידאלית: אמ .. מוזיקה: ראפ והיפ הופ להקה אהובה: אין . כמה אחים/אחיות יש לך? 0 מאמין באהבה וירטואלית?: חיבה - אהבה כזה :) הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן - היא פגשה אותי :) מאמין באהבה ממבט ראשון? לא סגורה על זה מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיוך אמיתי מה אתה אוהב לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים? קולנוע , הליכה בפארק - סתם בשביל הכיף אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? יחסית אתה אוהב ילדים? מאוד אתה ותרן או עקשן? לפעמים ככה ולפעמים ככה אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אנאערף המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? ישמצב איזה פתגם אומר לך הרבה? "תן חיוך , הכל לטובה , # " מה המשפט שמאפיין אותך? אמ .. אתה בחור קנאי? קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סתום ת'פה י'טמבל , וואלה , כאילו XD האם אתה מאמין באלוהים ? כן החיים הטובים לדעתך? מצויינים :) היחסים עם ההורים טובים? סבבה *ברגע זה: לובש: כותונת מוזיקה: איין חושב על: מי שאני 3> *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתק קולה/פפסי: RC קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפ'חד לשמוע: מירי מסיקה להיות כמו: אני , אנוכי ועצצמי :):: *סרט אחרון שראית .. : בקלונוע: תזיזו ת'רגליים בטלוויזיה: היורשת במחשב: החיילים מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: תה דבר אחרון שאכלת: סנדוויץ' פעם אחרונה שהתקלחת: .. :| פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים פעם אחרונה שחייכת: עכשיו - בן דוד שלי מספר לי בדיחות פעם אחרונה שצחקת: עכשייו ! הריח האחרון שהרחת: אוכל [קדימה אוכל] *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לפעמים מנגן על כלי נגינה? בקטנה כזה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? ללללללאאאאאא מאמין בנסים? כהההההההההה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? אמ .. תלוי אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? אמ ........................................ מאמין בקסמים? לעע - - - מתפלל? כעעעע מבקר בבית כנסת? לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כןןןן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? תלוי חובש כובעים? כן שונא את עצמך? ממש ממש לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ממש , אבל אני אנסה @ , ^ אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? ואאאאאלה לפעעעמים אוהב לטייל בגשם? קצת אוהב ציניות? קצת מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? חחחחח כן \; *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: אמ .. בריכה עם כל הכיתה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שחקנית או דוגמנית הדייט המושלם: פרחים ונשיקה אמיתית סרט אהוב: אין אחד הבן אדם הכי שנוא: אני לא אגיד את זה כאן הדבר הכי קשור אלי: הגיטרה שלי + הכי שונא בעצמי: חוסר סבלנות אוהב בעצמי: נאמנות , חביבות , וכשאני מתאהבת - עד הסוף :) לפני המוות מה תבקש? אמ .. איזה רחוק הלכתם

למעלה