שאלון.

La Toosh

New member
...

שיר שמתנגן ברקע: - ספר קצת על עצמך: - מחשבה שעוברת בראש: שאמא שלי והאחים התשגעו מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? אפגש עם חבר שלי
חשק ל...: שוקולד מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
סטוקרים! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חיה בצפון עם בן זוג ו-2 ילדים
מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו בסנוויץ' בעעעע וברוקולי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שחיתי בעירום עם בת דודה שלי בלילה חחחחחח לא נשמע טוב מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זכור לי מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה ופסיכולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט ותנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נפלאה עיר/ים אהובות: ירושלים, עכו, אילת, שלומי, נתניה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ספר של אגדות האחים גרים איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברה , עשינו מסיבה לכל החבר'ה איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית, עם סרט טוב ואת חבר שלי לידי עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חחחח הנ"ל מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר! יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה עם סמל יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? נופ ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אהההה לא! מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול
מדוע? - ראית בחנוכה את הפסטיגל? מה אני נראית לכם? חסרת מוח ותרבות? את מי היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי והחברה הכי טובה שלי שם מיוחד לבן? איתמר שם מיוחד לבת?אלמוג מאכל אהוב: שאלתם כבר! מאכל שנוא:
דבר אחרון שאכלת:טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ..אין כזה נדמה לי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חצאיות וג'ינס מה הספר האחרון שקראת? אהבת איתמר אהבת?מאוד!!!!! מה הסרט האחרון שראית? לוליטה הגרסה החדשה...ממש מגוחך אהבת? לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? כן אני יודעת שאני נשמעת נורא דביקית- חבר שלי על מה דיברת איתו? איך מאייתים את המילה פינוקיו חחחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אותו אחד שאני מזכירה אותו כבר 10000000 פעם ובת דודה שלי
על מי אתה יודע הכי הרבה? על אותם אנשים מה הדבר האחרון שקנית? כרטיסיה לאוטובוס ? כמה הוא עלה? 18.90
ממי הsms האחרון שקיבלת? בת דודתי האהובה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר שלי חחחחח
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אוהב" יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? - אתה אוהב ילדים קטנים? בטח D: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18!! גאד דאמט מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד טיפה במשקל, אבל אני עובדת על זה ! ובפנימיות? ביטחון עצמי קצת יותר גבוה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? משתכנע ומושפע בקלות
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל, בתנאי שיפה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד אחר! למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אייל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: דרמה-תרפאיסטית
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה כאלה
בעיקר עם ...יודעים מי, וההופעה המדהימה של סטינג את מי אתה רוצה לידך עכשיו?כבר ברור, לא? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?מבסוט/ית/ים חחחחח מה עושה לך טוב? שוקולד וסרט מצויר , וגם חבר שלי ![אני נשמעת כל כך כל כך פאקצה! ] מה מעצבן אותך? חוסר צדק,חוסר שיוויון, חוסר הבנה וקרירות לב
מה תמיד צריך להיות בכיס? מנורת הקסמים של ג'יני חח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקה ...הלחנה . מה הפריט הכי יקר שיש לך?ת'אמת, אין לי שמץ מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבר, קרציות המלצה לסרט: תקוות גדולות תוכנית טלוויזיה? האסופית מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מושלמת
איך את/ה מתגבר על באסה? שומע מוזיקה שמחה, מסיחה את דעתי בדברים אחרים...או שוקעת בבאסה עד שהיא עוברת לבד איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף, נהיה חם מדי... התחממות כדור הארץ
איזה חג אהוב עליך? כמעט כולם חחח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי חחח חיית מחמד: אם פינגווין היה חיית מחמד אז פינגווין! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? בן זוגי [אני מגוונת] מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן! מה השם הראשון שעולה לך בראש? שאלתם שאלה דומה והתשובה דומה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית נורא לפעמים את/ה בחור/ה קנאי/ת? חח כן...
החיים טובים לדעתך? מאוד! לבוש: < מאכל אהוב: שתייה אהובה: מים ומיץ מנגו להקה אהובה: סרט אהוב: בת הים הקטנה ואנסטסיה גלידה: תות עיר בעולם: רומא ארץ: דנמרק מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לגלוש למקום חפצי כנראה שיר שאתה שומע כרגע...: -

sweet shir

New member
5@#$%@$!

שיר שמתנגן ברקע: שיר הסיום של מסיבת הסיום שלי.. זה עיבוד לAngels של רובי וויליאמס. זה ממש יפה דווקאP: ספר קצת על עצמך: ילדה מטורללת עם אובססיה קשה להומואים וללהקה מקפליי. XD מחשבה שעוברת בראש: שאיזה עצוב זה יהיה לעזוב ת'חטיבה בגלל השירXDDD חחח יהיו בתיכון כוסונים (בניגוד לחטיבה
) אבל עדיין.... ^_________^ מה עשית היום? הלכתי לביצפר, כל היום עשינו חזרות למסיבת סיום, הלכתי עם חברה שלי לריאיון למשלחת לגרמניה (גם היא התקבלהDDD:) והלכתי הביתהXD מה תעשה מחר? חזרות למסיבת סיום... ו.. בערב יש ערב הכנה למשלחת עם ההוריםXD חשק ל...: גלידהXD מה המידה שלך בנעליים? 38. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מקפליי. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאיפה לי? מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה, גלידה של האגן דאז ושוקולד P: מה אתה הכי שונא לאכול? חרדל, חצילים ודגים. וכבד. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרבהXD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל חחחחחחח מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד מה הצבע השנוא עלייך? אין ממש.. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות, הבעה ולשון~ בגלל המורות.
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? המ, היה לי ממש כיף. אבל כאילו, ממממממממממש. זאת השנה מבחינה חברתית וזה הכי טובה שהייתה לי אי פעםP: ו.. מקפליי. ופאג האגיות.
עיר/ים אהובות: לונדון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף? ^^ איפה חגגת יומולדת אחרון? במקס ברנר ובבית, עם חברות.. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות~ עם מי אתה הכי אוהב לבלות? כנ"ל מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 כזה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה יש לך חברים מחוץ לכיתה? כה ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר? כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? כהXDDDDDDD מתי פעם אחרונה שבכית? לוזוכרתXD מדוע? ^^ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו כוסון בעל אישיות מהממתXD שם מיוחד לבן? דאגלאסXDDDDDDDD שם מיוחד לבת? דאגלאסונהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מאכל אהוב: לא כתבתי כבר? ^^ מאכל שנוא: כנ"ל
דבר אחרון שאכלת: גלידת שוקולד עם עוגיות אוריאו של האגן דאז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס? ^__^ מה הספר האחרון שקראת? קוראת~ בראש של גידון. אהבת? חביב מה הסרט האחרון שראית? רקוויאם לחלום. מזעזע. אבל ג'ארד3> אהבת? כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי, ליאןXD על מה דיברת איתו? על זה שהיא עייפה ושיש לה פיזיוטרפיהXDDD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לודעת, חברות ואמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? לודעת.... כנ"ל? ^__^ מה הדבר האחרון שקנית? ברד בקיוסק של ביצפרXD כמה הוא עלה? 2 וחצי שקל חחחח ממי הsms האחרון שקיבלת? ליאןXD מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליאן חחחחחחחחXD מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אוף XD יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? הם בסדר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער חלק, בטן שטוחה, רגליים יותר רזות וארוכות. ציצים גדולים.
ובפנימיות? לודעת, להיות פחות חפרנית?
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מרושעתXDDD איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, ודרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הארי ג'אד. למה? כי ככה אני אסתפר, אצבע לו את השיער בחזרה לחום ואתמזמז עם דאגי פויינטר. XD מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תשכחו (בשירXDD) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יוני מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? דאגי פויינטר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שיואו! מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אתם.
מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה ונגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אייפוד? ^__^ בטח מחשב חח מה היית לוקח לאי בודד? כבר הייתה ת'שאלה הזאתי$#@%#@% המלצה לסרט: לודעתתת כל אחד וטעמו שלו! תוכנית טלוויזיה? הכי גאים שיש.
סקינס.
ורוניקה מארס. 3> מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לודעתXD איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבים איזה עונה בשנה אהובה עליך? הכל איזה חג אהוב עליך? פסח ופוריםP: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כהXDDDDDD חיית מחמד: מיליון נחשים של אבא שלי XD מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים. *__* מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מקומות בילוי מועדפים: קניוןXD את/ה אוהב/ת להיות בבית? בסדר שם XD מה השם הראשון שעולה לך בראש? ליאן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית$#@ XD את/ה בחור/ה קנאי/ת? כה החיים טובים לדעתך? הם בסדר XD לבוש: עכשיו? שרשרת הלו קיטי3> ג'ינס מכוער וחולצת תלבושת אחידה שחורהXD מאכל אהוב: זין.
שתייה אהובה: דיאט נסטי ודיאט קולה. להקה אהובה: מקפליי. סרט אהוב: אין אחד~ גלידה: האגן דאז3> עיר בעולם: לונדון ארץ: בריטניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אדפוק ת'ראש בקירXD שיר שאתה שומע כרגע...: לאן שלא תלכו - מחזור י"ז - מקהלת יונתן XDDDDDD (עיבוד ללאן שלא תלכי) ועכשיו העיבוד ל-FAME חחחחחחחחחחחחחחחחחח XD ו..... עכשיו העיבוד ל-יצאנו לרקודXD

עונה../images/Emo219.gif

שיר שמתנגן ברקע:דה יוזד-הוספיטל ספר קצת על עצמך:לא רוצה מחשבה שעוברת בראש:לא עובר לי משהו בראש בדיוק. אני רק שומעת את עצמי שרה *-* מה עשית היום?שאלות מעצבנות מה תעשה מחר?-- חשק ל...:שוקולד. המון מה המידה שלך בנעליים?8-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?593,1402 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול?נו. שאלה מעצבנת מה אתה הכי שונא לאכול?-- מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?גם מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?-- מה הצבע האהוב עלייך?שחור&אדום מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?לא"י,הסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?מתמט' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לא זוכרת ממנה כלום עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פלאפון k610i איפה חגגת יומולדת אחרון?המ. בבית? אני בקושי זוכרת מה עשיתי ביומולדת איך אתה הכי אוהב לבלות?שינה,מחשב,להיות לבד פשוט,טלוויזיה,מוזיקה חזקה עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם צלופחי,עם מירב,עם ביגבג מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1-3 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?המ. לא בדיוק אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמיםP: מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?המורה שלי צעקה עליי ונעלבתי,כי לא עשיתי שום דבר בכלל ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?השאלה היא "את מה". כי לא הייתי לוקחת אף אחד לאי בודד,נראה לי,אחרת הוא לא בודד שם מיוחד לבן?שאלות מעצבנות שם מיוחד לבת?-- מאכל אהוב:נשאל כבר,נראה לי מאכל שנוא:-- דבר אחרון שאכלת:ארטיק/גלידת פסק זמן בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?שחר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצות אחידות מה הספר האחרון שקראת?"להיות אני",אני עוד בהתחלה שלו,קניתי אתמול אהבת?מאוד,בנתיים מה הסרט האחרון שראית?"ספיידרמן 3" אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?צלופחי על מה דיברת איתו?על כמה שהיה מגניב אתמול מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד לא יודע עליי הכל באמת על מי אתה יודע הכי הרבה?על כל מיני אנשים מה הדבר האחרון שקנית?טוניקות-מלא! כמה הוא עלה?המון ממי הsms האחרון שקיבלת?*בודקת* מביגבג מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?*בודקת* לביגבג מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מזל יש לך שם שני? אם כן מהו?לא יודעת ולא נראה לי אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם משהו אתה אוהב ילדים קטנים?לא,רק את אחותי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?יש כ"כ הרבה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה,קומדיה,דרמה קצת עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אף אחד למה?ככה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?טוש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נעמה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?האחרון היה אתמול את מי אתה רוצה לידך עכשיו?יש הרבה אנשים שאני רוצה שיהיו פה עכשיו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?צלופחי מה עושה לך טוב?שמישהו שבאמת אוהב אותי עוזר לי ומדבר איתי כשאני צריכה מה מעצבן אותך?שמישהו שמכיר אותי די טוב לא עוזר ולא מדבר כשאני צריכה,בזמן שאני תמיד כן מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד?דיסקים ואייפוד המלצה לסרט:"רקוויאם לחלום" תוכנית טלוויזיה?"הישרדות" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה,לדבר עם אנשים נחמדים ותומכים,מחשב,טלוויזיה,בכי איפה היית רוצה לבקר בעולם?בלגיה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לא יודעת,יש הרבה איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו איזה חג אהוב עליך?אין כזה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:הלוואי שחתול מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אנשים נחמדים,דיסקים חדשים,כסף,להיות לבד מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון,להיות על המחשב,לראות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה חזק מקומות בילוי מועדפים:בית את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש?נשאל כבר! :/ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן החיים טובים לדעתך?לא לבוש:יפה? |: מאכל אהוב:נשאל כבר שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:מכ"ר,מיוז,דה יוזד סרט אהוב:רקוויאם לחלום גלידה:וניל עוגיות עיר בעולם:לא יודעת ארץ:כרגע-בלגיה והולנד מה תעשה כשתסיים את השאלון?אעבור לפורום 1402 שיר שאתה שומע כרגע...:לא שומעת כבר

עונה:) 3>

שיר שמתנגן ברקע: NEVER AGAIN של קלי קלארקסון ספר קצת על עצמך: אני חמודה , ביישנית , עקשנית , חסרת סבלנות..מה עוד?! מחשבה שעוברת בראש: שמחר יש שביתה..סוף סוף אין בית ספר!!! מה עשית היום? הייתי בבית ספר , יצאתי עים חברות ..קיצר הרבה דברים! מה תעשה מחר? לא יודעת.. חשק ל...: המבורגר:) מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בעיקר פה:) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? זמרת..מופיעה על במה! מה אתה הכי אוהב לאכול? ג'אנק פוד מה אתה הכי שונא לאכול? פסיפלורה..בעע.ע... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?-------- מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?------- מה הצבע האהוב עלייך? כתום מה הצבע השנוא עלייך? לבן מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה וערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? משעממתת עיר/ים אהובות: --- מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ...כזה כלבלב חמודד 3> איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? בכל מקום עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 11 ל-12 וחצי בלילה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן..רק חולצה! יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? ליפעמים XDXDXDXDDXDXD מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת האמת מדוע? ---- ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את ה-MP3 שליי ואזניות:) שם מיוחד לבן? אלכס שם מיוחד לבת? אפריל מאכל אהוב: המבורגר מאכל שנוא: פסיפלורה דבר אחרון שאכלת: מסטיק?! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ג'ניה 3> איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס קצר..יפה כזה:) מה הספר האחרון שקראת? אני זוכרת?! אהבת? כן חח.. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? ------- מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ויקה על מה דיברת איתו? סתם חפירותתת מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד אולי... איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח ביגלל החופש..וחנוכה ביגלל הסופגניות!:) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת.. חיית מחמד: דוליפן--אני אוהבת אותם:) מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה 3> את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאודד את/ה בחור/ה קנאי/ת? ליפעמים החיים טובים לדעתך? ככה-ככה מאכל אהוב: המבורגר שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: בלייק אייד פיז מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות טלוויזיה שיר שאתה שומע כרגע...: give it to me של נלי פורטאדו

דנטל

New member
לא אוהבת ששאלות חוזרות על עצמן

שיר שמתנגן ברקע: rock yo hips ספר קצת על עצמך: תכף יבואו הרבה דברים על עצמי מחשבה שעוברת בראש: מה לכתוב על עצמי מה עשית היום? חזרתי ממסיבה, ישנתי, נסעתי לקחת טפסים שלי, חזרתי לישון, עכשיו אני עובדת מה תעשה מחר? אשן יותר ואעבוד חשק ל...: אוכל מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אלה שבחתימה שלי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה אתה הכי אוהב לאכול? סטייק לבן מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מצנזרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך? לשון מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המון כסף איפה חגגת יומולדת אחרון? מסיבות, מסעדות איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חני וערן מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 4 בבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אני לא בבית ספר יש לך חברים מחוץ לכיתה? - ומחוץ לשכבה? - ומבית ספר אחר? - אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם המחשב מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? בטח בגלל שהתאהבתי ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ערן שם מיוחד לבן? ליגל שם מיוחד לבת? יער מאכל אהוב: סטייק לבן מאכל שנוא: אבוקדו דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אלעד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים מה הספר האחרון שקראת? המקלדת אהבת? זה נחמד והיה יכול להיות יותר נחמד בלי כל כך הרבה שגיאות מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? - מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הבוס שלי על מה דיברת איתו? שהתקבל אצלו בבית פקס לתא הקולי והוא העביר אותו למשרד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ערן על מי אתה יודע הכי הרבה? ערן מה הדבר האחרון שקנית? סלט כמה הוא עלה? 8.99 ש"ח ממי ה- sms האחרון שקיבלת? יחצ"ן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? טכנאי מזגנים מה המילה הראשונה של ה- sms הכי ישן שיש לך בפלאפון? גם יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי בגילי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? עיניים ירוקות ובפנימיות? פחות להתבייש איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שקרן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? כי טוב לי איך שאני מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ערן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כלום מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בעיקר הופעות של תאקט את מי אתה רוצה לידך עכשיו? ערן באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ג'יזס פאקינג קרייסט מה עושה לך טוב? היפ הופ מה מעצבן אותך? שגיאות דקדוק מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? דירה מה היית לוקח לאי בודד? מחשב המלצה לסרט: הסיוט שלפני חג המולד תוכנית טלוויזיה? סאות'פארק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לצערי, אני לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת היפ הופ איפה היית רוצה לבקר בעולם? רומניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? זה שיש בו הכי הרבה חופש האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק קצת חיית מחמד: חתולים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחת תאקט מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות מקומות בילוי מועדפים: מסיבות את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים מה השם הראשון שעולה לך בראש? ערן את/ה ותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ג'ינס וטי שירט מאכל אהוב: סטייק לבן שתייה אהובה: סודה להקה אהובה: פנתרה סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד גלידה: אשכוליות אדומות עיר בעולם: תל אביב ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אבדוק את שאר ההודעות בפורום שיר שאתה שומע כרגע...: לא יודעת איך קוראים לו, זה ברדיו אינטרנט

sukrazit

New member
עונהההP:

שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן :X ספר קצת על עצמך: אני סיון ב 15 ממודיעין יש לי כלב די זקן..אני צמחונית..ואני עייפה. מחשבה שעוברת בראש: אני עייפה XD מה עשית היום? הייתי בפעולה בסיירות וצבענו והתלכלכתי והיה כיף!!! מה תעשה מחר? בצפר..ולאדעת.. חשק ל...: ערב בנות ומסיבה ענקית!!! מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אבריל ומחוז אורנג' איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה עם ילד. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצהה מה אתה הכי שונא לאכול? בשר ודגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הליקס בלי אישור הורים? XD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמ..לפתח ציפיות. מה הצבע האהוב עלייך? סגול ואדום מה הצבע השנוא עלייך? זהב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואי..ירידה משמעותית בלימודים אבל הרבה חבריםD: עיר/ים אהובות: מודיעין תלאביב ואילת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פלאפון. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבה עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות וידידים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה עם סמל יש לך חברים מחוץ לכיתה? כה ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר? כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת. מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ממ לא דעת :X שם מיוחד לבן? רן שם מיוחד לבת? נופר מאכל אהוב: השאלה כבר הייתה! מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: שוקולד! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמ..ילדים מהכיתה! איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מה הספר האחרון שקראת? יומני הנסיכה. אהבת? כה מה הסרט האחרון שראית? אמ..לדפוק חתונה. אהבת? כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא? על מה דיברת איתו? לא זוכרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא דעת. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא דעת. מה הדבר האחרון שקנית? נסטי מנגו אננס כמה הוא עלה? 10 ממי הsms האחרון שקיבלת? בשיעור ג"ג מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סתיו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נראלי איפה. יש לך שם שני? אם כן מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 22 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות יותר רזה ועם שיער פחות נפוח. ובפנימיות? להיות פחות קנאית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא סנוב. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש XD עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם החברה שלי. למה? סתם כדי לדעת איך היא מרגישה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיצה XD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? טל? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מפגש מעריצים נראלי. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא דעת. מה עושה לך טוב? אוכל וחברים XD מה מעצבן אותך? שצוחקים עליי בלי סיבה. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון? מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נייד אם היה לי אחד. המלצה לסרט: רקוויאם לחלום. תוכנית טלוויזיה? טירוף בבית..! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך"? איך את/ה מתגבר על באסה? אוכלת שוקולד. איפה היית רוצה לבקר בעולם? קליפורניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להידחף בטור איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק כשהם לא שומעים XD חיית מחמד: כלב מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הייתה כבר שאלה כזאתת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות עם חברים ולהיות במסן. מקומות בילוי מועדפים: בית של חבר.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא מה השם הראשון שעולה לך בראש? טל? יואו XD את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית..טוב תלוי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כןן החיים טובים לדעתך? לא לבוש: ג'ינס וטישירט מאכל אהוב: יואווו!!! שתייה אהובה: נסטי מנגו אננס להקה אהובה: סימפל פלאן? סרט אהוב: הטיטאניק גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: קליפרוניה ארץ: ארה"ב. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול ולראות TV שיר שאתה שומע כרגע...: לא שומעת :X

LIly845

Well-known member
אניי

שיר שמתנגן ברקע:the kooks-naive ספר קצת על עצמך:... מחשבה שעוברת בראש:איזה מעיק זה ליהיות מצוננן בקיץ מה עשית היום?קניות מה תעשה מחר?אארגן את הבגדים לקראת ים המלח חשק ל...:אבטיח מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?m|2 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?כנראה בסוף שנות ה20 שלי מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה\מרק מה אתה הכי שונא לאכול?יש הרבה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?יש הרבה מה הצבע האהוב עלייך?צהוב מה הצבע השנוא עלייך?טורקיז\תכלת מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?גיאומטריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?פסדר עיר/ים אהובות:לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כל מיני בובות ענקיות כאלה\IPOD איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם החברות הטובות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן יש לך חברים מחוץ לכיתה?כןן ומחוץ לשכבה?כןן ומבית ספר אחר?כןן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמים
מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?לאמשנה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לאא את מי היית לוקח לאי בודד?לא'דעת אני שונאת את סוג השאלות האלה
שם מיוחד לבן?כפיר\אופק\אורן שם מיוחד לבת?יש הרבה מאכל אהוב:שאלתם כבר מאכל שנוא:שאלתם כבר דבר אחרון שאכלת:אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברה טובה שהייתה לי ביסודי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס מה הספר האחרון שקראת?תהיי לי סכין-דוד גרוסמן\הלקוח\ג'ון גרישם(קראתי אותם באותו זמן) אהבת?יש הרבה מה הסרט האחרון שראית?שיקאגו אהבת?spun(ימים מכורים) מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי על מה דיברת איתו?סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?החברה הכי טובה שלי מה הדבר האחרון שקנית?סרפן כמה הוא עלה?150 ממי הsms האחרון שקיבלת?מורין מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מורין מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?תמרה חחח יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כןן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אף ובפנימיות?הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?יש יותר מתכונהב אחת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה\מתח\קומדיה\מד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא'דעת למה?^^ מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אבטיח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אדרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא'דעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא'דעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו?לא'דעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא יודעת מה עושה לך טוב?הרבה דברים מה מעצבן אותך?הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?IPOD פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא'דעת מה היית לוקח לאי בודד?..................... המלצה לסרט:ימים מכורים(spun) תוכנית טלוויזיה?איסטאנדרס,בית חולים ג'נרל,קרוב רחוק,האוס,נמלטים,אבודים,גיבורים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא'דעת איך את/ה מתגבר על באסה?שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם?סקוטלנד\וויילס מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?יש הרבה איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורףף איזה חג אהוב עליך?פסחח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:אין
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?יש הרבה מה את/ה אוהב/ת לעשות?יש הרבה מקומות בילוי מועדפים:בית את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאודד מה השם הראשון שעולה לך בראש?לו את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת החיים טובים לדעתך?בערך לבוש:טרנינג וגופיה מאכל אהוב:
שתייה אהובה:ענבים,תפוזים,מנקו,תותבננה להקה אהובה:the kooks סרט אהוב:
(לא נמאס לכם לשאול אותו דבר פעמיים) גלידה:לימון עיר בעולם:לונדון,שפילד,ברייטון ארץ:בריטניה מה תעשה כשתסיים את השאלון?טלביזיה שיר שאתה שומע כרגע...:blur-parklife

crazysapir

New member
עונה:)

שיר שמתנגן ברקע: -אין- ספר קצת על עצמך:ממ..קוראים לי ספיר^^ מחשבה שעוברת בראש:אחחח סבתא שלי מחרפנת לי תמח מה עשית היום?כלום :( אהה ממ..טוב עזבו עדיף שאני לא יגיד פאדיחות לי>< מה תעשה מחר?נראלי שכלום:( חשק ל...:לצאת:) אבל אני מתעצלת מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?שלכם ושל טוקיו הוטל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מקווה שזה יהיה עם משפחה:) מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה וציפס:)יאמי מה אתה הכי שונא לאכול?אין דבר כזה.. אולי מממ...לא יודעת... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חחח ממ לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לפני כמה זמן גזרתי לי ת'שיער חלקים פה חלקים שם.. חלק מהשיער שלי בהרבה יותר קצר מפוני כזה למעלה, וחלק לא, זה מין מרגות מסובכות כאלהXDD כהה אני אוהבת להתעלל בעצמי:) מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?וורוד (בעעעעעעעע) מה המקצוע האהוב עלייך?מממ לא יודעת מה המקצוע השנוא עלייך?עברית ומתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מעולה^^ כ"כ מעולה^^ בלי עין הרע:) עיר/ים אהובות: רחובות וראשל"צ משומה... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אםפ אני לא טועה זה יה שיחת טלפון מהאח המטומטם שלי שעשה את כל הטיול המשוגע הזה במזרח או משו כזה איפה חגגת יומולדת אחרון?עשו לי מסיבת הפתעה:)) למרות שלא רציתי יומלדת איך אתה הכי אוהב לבלות?בקניון משומה... עם מי אתה הכי אוהב לבלות?מיריתוש מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 וחצצי נראלי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא לא לא יש לך חברים מחוץ לכיתה?יאפ ומחוץ לשכבה?יאפ ומבית ספר אחר?יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחחחחח כה עם הפוסטרים שלי (של ביל3>> חעחע פעם אמא שלי תפסה אותיXDD מתי פעם אחרונה שבכית?היום ראיתי ת'קליפ של beutiful של כריסטינה אגילרה..יוו עם הפריק:(( בכלליות הקליפ עצוב מדוע?כי כל הקליפ מראים אנשים שלא שלמים עם עצמם: אנורקסית וכו' וגם הראו פריק פריק כזה שנכנס לאוטובוס וכל האנשים זזים מלידו ונראה לי עוד שדניה הוא בכה:(( ראית בחנוכה את הפסטיגל?חחח לא! עלק פסטיגל (שחכתי מה...) את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודעת שם מיוחד לבן?דניאל ועמית שם מיוחד לבת?לין מאכל אהוב:פיצה. לא כבר שאלת? מאכל שנוא:כבר שאלת.. דבר אחרון שאכלת:אורז נראלי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ממ..עם..מקס נראלי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?החולצה השחורה עם הגולגות וכל הקישקושים נראלי מה הספר האחרון שקראת?בוקרה פורט אררררררררררררררררר אהבת?לא!!!! מה הסרט האחרון שראית?אממ..אהה נראלי שישי הפוך אתמול בהוט אהבת?יאפ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?נראלי חברה של אח שלי על מה דיברת איתו?אהה שהיא לקחה ת'שלטים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?לאיודעת מה הדבר האחרון שקנית?נראלי אתמול קניתי עיפרון עבהמיוחד כזה אדום שאני שמה מתחת לעין:)) זה יפה3>> כמה הוא עלה?ממ לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת?ספירוש3>> מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ממץץנראלי ללידר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כח הוא לידי כ"כ הפלא' יש לך שם שני? אם כן מהו? לא לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?כה הדוגמנית ספיר:) אתה אוהב ילדים קטנים?כל עוד הם סותמים תפה ולא זזים אז בטח>< בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 נראלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אני לא אוהבת לדבר על זה ובפנימיות?שאם אני אומרת משו אני יעשה אותו!ושאני לא יתעצל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?הטעם במוזיקה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') : אימה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם טום כי בתור בן הוא מחרמן חופשי בנות והוא גם אח של ביל למה?עניתי למעלה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?פה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נועם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מאיפהלי מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לאיודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו?החברותהכי קרובות שלי מה עושה לך טוב?חברים מה מעצבן אותך?אנשים שאוכלים כמו פרות (ששומעים אותם אוכלים וגם רואים אותם ושאני אומרתרואים אותם הכוונה לשרואים אותם בולסים) ושמבקשים ממני משהו:) מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא' איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה ולנגן על גיטרה מה הפריט הכי יקר שיש לך?מאיפהלי מה היית לוקח לאי בודד?אמ פי 4 המלצה לסרט:"שרק 3 למרות שעדיין לא ראיתיD: תוכנית טלוויזיה?חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ??? איך את/ה מתגבר על באסה?לאיודעת איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אי סדר איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?חנוכה משומה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בקטע של סתם על חברים שהם נמצאים לידי זה הכל בצחוק:) חיית מחמד: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? ה-ת-ע-י-י-פ-ת-יXD אמרתי לכם שאני עצלנית החיים טובים לדעתך? לבוש: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר שאתה שומע כרגע...:

crazysapir

New member
חח אז זהו שאני שמה את

העיפרון השחור מתחת לעין ומעליה(חח אל תדאגי אני מסתדרת את זה יפה באמת..:)) ואז מתחת לקו השחור שתחת לעין אני מורחת את נאדום ..חח באמת שזה יפה..גם אם זה לא נשמע^^

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שיר שמתנגן ברקע: מוניקה סקס - רקוויאם לבלונדינית ספר קצת על עצמך: אני בן אדם נחמד ואדיבD: מחשבה שעוברת בראש: *צחוק מוזר* קלפים זה איכס. מה עשית היום? הלכתי לשבוע הספר מה תעשה מחר? יש מצב שאלך שוב חשק ל...: שוקולד? מייקי. מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן. ובהיפופוטם הפקות יוקרה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולדD: מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא עושה מעשים מטורפים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אני לא עושה מעשים מטופשים. טוב את זה אני מכחישה>< מה הצבע האהוב עלייך? כולם!D: מה הצבע השנוא עלייך? ירוק קיא וסוג של ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלאיתD: עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הממ, אני אוהבת את כולן! איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים בבית או בחוץ עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברים הקרובים שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11, 12. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן, אבל בקושי. ומבית ספר אחר? גם, אבל בקושי. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא, ואם הייתי, אתם חושבים שהייתי אומרת? מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? כי הבנתי משהו שגרם לי לרגיש ממש רע. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מי? הממ, לא יודעת. שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דנה, עמית. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת... מה הספר האחרון שקראת? אבא ארך רגליים אהבת? בנתיים כן מה הסרט האחרון שראית? בחזרה לעתיד2!! אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נועם על מה דיברת איתו? על שבוע הספר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כנראה שנועם על מי אתה יודע הכי הרבה? עודד נראה לי, או מייקי. יש מצב שגם נועם. מה הדבר האחרון שקנית? ספר כמה הוא עלה? לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא עצלן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה ומד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מייקיXD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נו מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את מי באמת? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אבל הקטע הוא", "כזה", יש עוד לא עולה לי בראש עכשיו מה עושה לך טוב? מה באמת? מה מעצבן אותך? עודד. מה תמיד צריך להיות בכיס? שוםדבר. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? הממ. מה היית לוקח לאי בודד? עכשיו מה הייתי לוקחת? לא יודעת המלצה לסרט: הטרילגיה בחזרה לעתיד!!! מעולה. תוכנית טלוויזיה? קוראים לי ארל, איש משפחה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? לא יודעת איפה היית רוצה לבקר בעולם? בלגיה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: נו באמת. חיית מחמד: יש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים:בבית את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם?
את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד החיים טובים לדעתך? כן לבוש: מה אנילובשת עכשיו? גופיה כזאת ומכנס כזה מאכל אהוב: שתייה אהובה: קולה, פטל להקה אהובה: מוניקה סקס! סרט אהוב: בחזרה לעתידD: גלידה: וניל אוריאוז^^ עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשיר לי איזה שיר של מוניקה סקס. שיר שאתה שומע כרגע...: שייגעצ - לא בא לה

mafakit

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo80.gifעונה באיחור..כרגילXD../images/Emo18.gif../images/Emo218.gif

שיר שמתנגן ברקע:אין..אבל אם היה אז זה בטח היה Perfect של סימפל פלאן..כי אני צריכה חמצוא את האקורדים שלו לבד!!
ספר קצת על עצמך:אני דרור בת14 מאיזה מושב תקוע במרכז..מנגנת על גיטרה[בקרוב גם פסנתר
]זהו..? מחשבה שעוברת בראש:אוקיי..אני אכתוב בדיוק מה שחשבתי.."איזה דפוק זה כשאנשים שואלים בלזרה את השאלות בשאלונים..**כי זה מה שעשיתי בשאלה הקודמת**כאילו שהשאלה תענה להם..חח..
" מה עשית היום?קמתי בבוקר..הייתי בטוחה שאני צריכה לארגן את התיק אבל הוא כבר היה מאורגן מאתמול בערב
ואז התארגנתי והכל..תחנה,אוטובוס,MP3,בצפר,הברזתי משעתיים משעממות רצח!
עם ידיד וידידה ובאו כמה ילדים והציקו לנו..היה מצחיק..חזרתי הביתה..ונכנסתי לבריכה שאחותי קנתה!!
וחברה שלי באה והיה כיף! מה תעשה מחר?בריכה שאחותי קנתה..(?)
המ..מחר יום רביעי..אין שומדבר מעניין חוץ מזה שיום אחרי זה יש לי שיעור גיטרה ולא התכוננתי עם השיר
חשק ל:לישון ולא לקום לבצפר מחר.. מה המידה שלך בנעליים?39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כאן,אבירל לאבין,SP,ג'ראד לטו איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בלוס אנג'לס
מה אתה הכי אוהב לאכול?במבה מה אתה הכי שונא לאכול?המ..כבד בעע..זה פשוט דוחה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לאיודעת..XD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?ריססתי את השם שלי[כינוי..]על קיר מול המועצה
וכמה עוד MAFAKIT יש בעולם?!XD מה הצבע האהוב עלייך?כחול ושחור מה הצבע השנוא עלייך?ורוד! מה המקצוע האהוב עלייך?ערבית,אנגלית,בחירה מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה,הסטוריה,לשון,וכמובן ספורט! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חביבה ביותר עיר/ים אהובות:ת"א,אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?500ש"ח מסבתאXD חח..יש לי מתנה מאוד מאוד יקרה[מבחינה רגשית]שקיבלתי אבל לא ליומולדת..איזה אחד שהיה ידיד מאוד מאוד טוב שלי בכיתה ו' שעכשיו אנחנו לא בקשר בכלל..צייר לי ציור ממש יפה..והקדיש לי אותו ומשום מה הוא צייר לי למטה לב..
וכולם אמרו שאנחנו חברים אבל לא היינו חברים..ולא חשבתי שזה משו הלב הזה..אבל זה מוזר שאפילו לחברה שהייתה לו מזמן הוא לא צייר ציור עם לב..חומר למחשבה.. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?מחשב,חברים עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?עם המחשב כשהוא לא עושה מה שאני רוצה..XD מתי פעם אחרונה שבכית?מזמן מדוע?לא זוכרת ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?שאלה חרושה!מישו שהיה מוציא אותי משם שם מיוחד לבן?עמית,רועי שם מיוחד לבת?רון מאכל אהוב:כבר שאלו..במבה מאכל שנוא:כבד דבר אחרון שאכלת:במבה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?גיא[ההוא עם הציור..] איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?2חולצות שלSPחולצה שלMCRוחולצה מגניבה שקניתי באילת..וכמובן הג'ינס הקרוע שלי..XD מה הספר האחרון שקראת?משו בשיעורי ספרות אהבת?נגיד מה הסרט האחרון שראית?מולאן רוז' אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי..היא עכשיו חזרה על מה דיברת איתו?אמרתי לה שמישו חיפש אותה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?המ..אין על מי אתה יודע הכי הרבה?ליאן[חברה הכי טובה שלי..] מה הדבר האחרון שקנית?חולצה שלSPוחולצה שלMCRובוקסר של סטואי! כמה הוא עלה?כל חולצה50והבוקסר40 ממי הsms האחרון שקיבלת?עמית מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?עמית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אני לא יכולה לבדוק כי המסך שלי נשבר
יש לך שם שני?מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?- אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי באיזה גיל וכמה הם מעצבנים ובכיינים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18רשיון,קעקועים,פירסינג,צבא! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?המ..אוזניים כולם צוחקים עליי בגלל שהתנוך שלי מחובר ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חוסר הקשבה..אומרת הכל בפנים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?קומדיה אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?ביל גייטס למה?כי הוא עשיר מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?בובספוג
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?עמית מה תעשי כשתהי גדול:טייסתXD מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שאמרו לי שקנו ליFENDER 89אמריקאית את מי אתה רוצה לידך עכשיו?עמית באיזה ביטוי את משתמשת יותר מידי?אמא ש'ך בגבס! מה עושה לך טוב?חברים שלי מה מעצבן אותך?רעש של דלות שנטרקות אבל לא נסגרות!וגם אנשים שאוכלים ברעש..אני יכולה לרצוח מישו כזה! מה תמיד צריך להיות בכיס?מפרט איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?יקר מבחינת כסף?או רגשית?כסף..לא יודעת הגיטרה
ורגשית..הציור הזה מגיא אבל הוא נאבד לי!!
ואני רוצה אותו בחזרה
מה היית לוקח לאי בודד?כבר שאלו מישו שיוציא אותי משם המלצה לסרט:מולאן רוז' תוכנית טלוויזיה?גיבורים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?המ..כל מיני..שיש לי חיוך יפה ושאני מנגנת יפה איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה,טי-וי,מחשף איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל העולם..וגם משולש ברמודה! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להידחף בתור ולעקוף איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף אביב איזה חג אהוב עליך?פסח פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים חיית מחמד:כלבה טרדי
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חברים מתנות
מה את/ה אוהב/ת לעשות?לנגון,טי-וי,מחשף מקומות בילוי מועדפים:עם חברים שלי את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?עמית את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?ככה וככה את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן החיים טובים לדעתך?לפעמים כן ולפעמים לא לבוש:ג'ינס קרוע..חולצה של SP[או כל חולצה של להקה אחרת שיש לי..XD] מאכל אהוב:במבה [כבר פעם שלישית!!] שתייה אהובה:מים..אשכוליות.. להקה אהובה:Simple Plan!!! סרט אהוב:המ.. כל מיני.. גלידה:שוקולד בלגי ותות..יאממ..
עיר בעולם:לוס אנג'לס.. ארץ:ישראל!
מה תעשה כשתסיים את השאלון?לראות טלויזיה.. שיר שאתה שומע כרגע:כלום

לאו14

New member
עווווונהנהנהנהנהנהנהנהנה../images/Emo141.gif

שיר שמתנגן ברקע:"משהו ממני" הרלא סקעת ספר קצת על עצמך:אממ..אני ליאור..בת 15..בכיתה ט',עוד מעט יש לי ת'מסיבת סיום הכי שווה בעולם!! מחשבה שעוברת בראש:מה אני צריכה לעשות מחר....... מה עשית היום?הלכתי לבצפר...הייתי רוב היום בחזרות ובפעילויות..חזרתי הביתה ב-2..הלכתי לישון..קמתי ב-5..ראיתי טלווזיה..סידרתי כמה דברים..וזהו... מה תעשה מחר?בצפר..ולא יודעת... חשק ל...:במבהההההההההההה כברר 3 ימים אני בליי במבהה!!אני עוד שניה מתההההה מה המידה שלך בנעליים?38/9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אף פורום..אני מטיילת איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אממ..אני יהי בת 25..אני מקווה שעם עבודה מסודרת..[או שאני ילמד..] מה אתה הכי אוהב לאכול?במבההההה,ותפו"א,וג'חנון!! מה אתה הכי שונא לאכול?ירקותתת!!בעע לא נוגעת בזהה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אמממ.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אממממ מה הצבע האהוב עלייך?תכלת וכחול!!וירוקק בגלל חיפההההה מה הצבע השנוא עלייך?אין!! מה המקצוע האהוב עלייך?אומנות מה המקצוע השנוא עלייך?לשון וביולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קצרה מאוד!!כאילו מהירה יחסית..החודש האחרון היה מטורףף!! עיר/ים אהובות:חדרה,ת"א[ישוב:הישוב שליי] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פלאפון איפה חגגת יומולדת אחרון?עם חברים,במסיבהה [עם סקאזיי] היה כל כךך כיףף!! איך אתה הכי אוהב לבלות?אממ..מסיבות עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם אנשים שאני אוהבת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כשיש בצפר..אז 12 וחצי ככה..כשאין..אממ....לא יודעת..מתי שבא לי.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן..לצערי יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור!! ומחוץ לשכבה?ברור ומבית ספר אחר?ברור.ץ.חח טוב זה לא כזה ברור..אבל... אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא..בדר"כ לא...חוץ ממחשב מתי פעם אחרונה שבכית?מזמןן..לא יודעת מתי.. מדוע?.... ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא..פעם ראשונה בחיים שלי שלא הלכתי לפסטיגל בחנוכה את מי היית לוקח לאי בודד?אממ...אממ..או חברה טובה..או איזה גבר סקסיי שם מיוחד לבן?הראל,דולב שם מיוחד לבת?יעל,מיקה מאכל אהוב:ג'חנון,במבה ובתפו"א מאכל שנוא:ירוקת..[כבר עניתי על זה..] דבר אחרון שאכלת:מלוואח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אממ...חברה שלי..שנסעה לפני שנה וחצי או יותר..לחו"ל..והתנתק הקשר ביננו איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס מה הספר האחרון שקראת?אממ...התחלתי לקרוא את "אם יש גן עדן" רק התחלתי אבל זה נראה אחלה ספר אהבת?.... מה הסרט האחרון שראית?אממ..."לילה מוטרף במוזאון" אהבת?מאודדדד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?על זה שלא קמתי בבוקר.חחחחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אממ...חברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?חברות שלי מה הדבר האחרון שקנית?משרוקיות.חחחח כמה הוא עלה?שקל כל משרוקית..וקניתי 9 אז...תחשבו לבד..
ממי הsms האחרון שקיבלת?קורל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מאיה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"מי...." יש לך שם שני? אם כן מהו?אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי?... אתה אוהב ילדים קטנים?מאודד!!אני חולה על ילדיםם!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16!!! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?ת'שיער!!והייתי מרזה קצת ובפנימיות?את רמת העצבים שלי..חח אני מתעצבנת מהר!! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אממ...אין לי חבר הכי טוב..חחח איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכ'ו)קומדיה עם אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממממ למה?.............. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?לשתות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?גיא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי מןשג מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אמממ אויי את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את חברה שלי!!דחוףף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"ינעללל תיזקקק" חחח[כאילו ינעל התחת שלך] מה עושה לך טוב?חחח זה מרגיע אותי...חחחחח מה מעצבן אותך?הרבה דברים..שאנשים שואלים שאלה ולא מקשיבים לתשובה..זה בעיקר מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר!! מה הפריט הכי יקר שיש לך?הפלאפון מה היית לוקח לאי בודד?אמרתי כבר:]] המלצה לסרט:"טיטאניק" !!חחח תוכנית טלוויזיה?"חברים" שליטההההההההההההההההההההההההההה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"את החברה הכי טובה שבן אדם יכול לבקש"[ובן אמר לי את זה..אז זה יותר מרגש] איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב ואוסטרליה!! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עצבים איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץץץ איזה חג אהוב עליך?פוריםםם האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא...אני צוחקת לפעמים..אבל... חיית מחמד:קוקוווו הנסיךך שלייי[הכלב שלי] מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חברים שלי והמשפחה שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון,לרקוד,לצאת עם חברים מקומות בילוי מועדפים:ארומה..חחחחח את/ה אוהב/ת להיות בבית?תלוי מתי מה השם הראשון שעולה לך בראש?ליאור חחח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית!! את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא.. החיים טובים לדעתך?מאוד!! לבוש:ג'ינס וגופיה מאכל אהוב:נוווו שתייה אהובה:קולה!! להקה אהובה:אין סרט אהוב:טיטאניק!! גלידה:עוגיות שוקולד עיר בעולם:אמממ ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת שיר שאתה שומע כרגע...:"אחריות" של יוני בלוך!!

s hahar

New member
../images/Emo177.gif

שיר שמתנגן ברקע:נוף אחר ספר קצת על עצמך:כפו עלי פוני! ויש לי אף צמחיק מחשבה שעוברת בראש:יש בגרות בהיסטוריה מה עשית היום?רבצתי מה תעשה מחר?אחרוש להיסטוריה חשק ל...:שווארמה טורקיתתת.. ריירררר מה המידה שלך בנעליים?36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? יוני בלוך איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מנתחת אותכם מה אתה הכי אוהב לאכול?שווארמה טורקית מה אתה הכי שונא לאכול?לא אוכלת- עגבנייה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?פוני ותפסתי את הראל סקעת ממש חזק ביד מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אוווו הרבהה. מה הצבע האהוב עלייך?ירוק מה הצבע השנוא עלייך?כתום, זה מלחיץ מה המקצוע האהוב עלייך?סנדלר (טוב נו ביולוגיה) מה המקצוע השנוא עלייך?אופה- זה חם ( ערבית) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אחלה עיר/ים אהובות:אה? וושינגטון די סי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כלבב איפה חגגת יומולדת אחרון?אומ סוייט אומ. איך אתה הכי אוהב לבלות?קניון, ים, רחוב, מתחת למרצפות, איפה שהביוב. בקיצור אני " מבלה" איפה שאני לא אהיה עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם עצמי נרקיסיסטית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?אכן כן יש לך חברים מחוץ לכיתה?לא טיפוס חברותי אבל יש כמה ומחוץ לשכבה?אפשר לומר ומבית ספר אחר?אותה שאלה בנוסחים שונים? אתה נוהג לדבר עם חפצים?כן מתי פעם אחרונה שבכית?הרבה הרבה זמן מדוע?ככה ראית בחנוכה את הפסטיגל? ברורררר את מי היית לוקח לאי בודד?רק כדי לבצע מעשים מגונים דניאל ווסוביק אז נכון שהוא הומוו.. שם מיוחד לבן?דניאל שם מיוחד לבת?ווסוביק- אמרתם מיוחד דבר אחרון שאכלת:אממ.. פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?יש סיבה שמנתקים קשרים לא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?למה יש בגדים לא מהארון אתם טוענים שאני גונבת. מה הספר האחרון שקראת?ארבע בתים וגעגוע אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?שידרו הרגע בתול בן 40 אהבת?ל ראיתי ת'סוף דאמתת מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אבא על מה דיברת איתו?על ללכת לישון מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד אני מסתורית על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי מה הדבר האחרון שקנית?פיצה כמה הוא עלה?52 +קולה ממי הsms האחרון שקיבלת? מפלאפון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מזל יש לך שם שני? אם כן מהו?לא תודה אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא . תודה אתה אוהב ילדים קטנים?לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 וחצי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אני מושלמת ובפנימיות?דדו - זה כנ"ל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? צוחקת מכל דבר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מדע בידיוני זה קול עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?סמיר שוקרי למה?כי יש לו שם ערבי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ערבי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?סמיר שוקרי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אהיה רופאה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אני מאושרת ברגעים אלו ממש את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את יוני בלוך באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?על ראש הגנב בוער הכובעע. לוידעת מה עושה לך טוב?בגדים מה מעצבן אותך?שאין בגדים מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לדעת לדבר מהטחול מה הפריט הכי יקר שיש לך?כלב המלצה לסרט:שמש נצחית בראש צלול תוכנית טלוויזיה?המשרד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אווי רומנטי . איך את/ה מתגבר על באסה?חותכת ורידים איפה היית רוצה לבקר בעולם?רומא מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להיות מעצבן איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?חג המולד האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:מאוד חיית מחמד:כלב- ה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?כסף מה את/ה אוהב/ת לעשות?לזייף את/ה אוהב/ת להיות בבית?אני מזל סרטן אנחנו בייתים כאלה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי החיים טובים לדעתך?מאוד מה תעשה כשתסיים את השאלון?אבכה על בזבוז הזמן שיר שאתה שומע כרגע...:נוף אחר

pacific ocean

New member
עונה :)../images/Emo20.gif

שיר שמתנגן ברקע: "over you" של chris daughtry ספר קצת על עצמך: חצי אינדיאנית מכסיקנית חצי רומניה..מתנדבת במכבי אש....מציירת..כותבת...מכורה לאירוויזיון חח מחשבה שעוברת בראש: חבר שלי מזה סקסי...חחח מה עשית היום? הייתי בברית........התאמנתי........ מה תעשה מחר? אאבטח בשבוע הספר.... חשק ל...: חבר שלי חחח מה המידה שלך בנעליים? 38...........פיצי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? יוני בלוך ולהקתו....סינרגיה....כבאות ומניעת דלקות..ואהבה בגיל ההתבגרות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עושה מה שאני אוהבת....נמצאת עם מישהו שאני אוהבת.... מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל תירס חח....וקרח יאמי מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות ודגים פיכסהההההההההההההה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? סטריפ פוקר חחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא השקעתי בכיתה י' חח מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? ורוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? תעבורה חעחע איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? גרועה ביותר....לא הייתי בבצפר-רק בתחנת כיבוי..שם אני מתנדבת עיר/ים אהובות: ר"ג....חולה עלייה.....חיפה..וירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פסל של כלב...לא יודעת למה..אה ומנורת אולטרה סגול ענקית איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ ב"מאקס ברנר" יאמיייייייייייייייייייייייייייייייי
איך אתה הכי אוהב לבלות? או בבית....עם כמה חברים...או בפארק..עם כמה חברים חח...או הליכה נחמדה בשעות הקטנות של הלילה עם החבר... עם מי אתה הכי אוהב לבלות? החברות הכי טובות שלי...עם הידיד הכי טוב שלי..ועם חבר שלי...אהה ועם אמאמאמאמאא מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בתקופה האחרונה יש לי נדודי שינה רציניים אז 3-4 לפנות בוקר... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא לא לאאא יש לך חברים מחוץ לכיתה? יפ...... ומחוץ לשכבה? יפ........... ומבית ספר אחר? יפ................... אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחח לפעמים כשהם מעצבנים אותי..הייתי מדברת עם המחשב הישן שלי הרבה... עכשיו הוא במצב של RIP......***צחוק מרושע*** מתי פעם אחרונה שבכית? אממ.....לפני שבוע בערך מדוע?שמעתי מישהו שר..והוא ריגש אותי עד לדמעות...רציני.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא לא לא את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי...גררר שם מיוחד לבן? איתי!!! אני אוהבת אוהבת אוהבתתת......או יוני..... שם מיוחד לבת? דיקלה....משום מה נדלקתי עליו חח מאכל אהוב: כבר שאלתם נודניקים..... מאכל שנוא://///////// דבר אחרון שאכלת: אממ....סלט תירס חיחי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אבא שלי.............................. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תחתונים וחזיה חעחע סתם..אממ כנראה ג'ינס...שאני הכי אוהבת מה הספר האחרון שקראת? התחלתי לקרוא "אלו תולדות"..אבל הספר האחרון שסיימתי היה "כמו גחליליות" אהבת? התמכרתייייי.....300 עמ' ב-4 ימים1!!!!!! מדהים...מומלץץץץ מה הסרט האחרון שראית? אממ משהו על זומבים חעחע אהבת? לאאאא זה היה מזעזעזעזעזע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה טובה שלי על מה דיברת איתו? על זה שמישהו התחיל איתי בצורה מוזרה חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני מנחשת שהחברה שדיברתי איתה..ואמא על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? דיאט קולה במקדונאלדס חח כמה הוא עלה? 9.5 שקלים חדשים ממי הsms האחרון שקיבלת? החברה הטובה הכתובה מעלה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אממ...........חבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "בוקר...." יש לך שם שני? אם כן מהו? לא חח...אממ היו קוראים לי "זנב חתול" עקב שורשי האינדיאנית אבל זה רק הפאקים של חברים שלי חח אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם אשלי הסופר סקסי מ"חלף עם הרוח"....רציני חעחע אתה אוהב ילדים קטנים? מאודדדדדד אמא שלי גננת אני מכורה אליהםם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 וחצי.... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד ת'שצ"ים! ובפנימיות? פחות קנאה... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שחצנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אמא שלי... למה? כי מעניין אותי לדעת איך זה להיות אמא...שלי חח מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? רצון....כבר פעם שנייה השבוע..למה?! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אליהו חעחע מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה משהו שאני אוהבת......משהו בביוטכנולוגיה או קרימינולוגיה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שראיתי את אבא שלי אחרי 6 שנים..נראה לי... את מי אתה רוצה לידך עכשיו? חבר שלי.... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "סעמק " סתם סתם..אממ נדבקתי למילה "פצצה"...בהקשר לביטוי "היה פיצוץ..היה פצצה" וכאלה חח מה עושה לך טוב? אנשים טובים..... מה מעצבן אותך? אנשים לא טובים/שקרנים/צבועים/שחצנים/חמדנים/שלא מרוצים מעצמם/ שנאה עצמית/ מה תמיד צריך להיות בכיס? 3 וחצי שקל וחצי מסטיק של בזוקה חיחי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אממ האפשרות ללמוד ברייקדאנס (העדר פחד בקיצר) מה הפריט הכי יקר שיש לך? צמיד מסבתא שלי מצד אבא...שאותה לא ראיתי כבר.....כמעט 10 שנים... מה היית לוקח לאי בודד? המון מוסיקה..חבר....וקונדומים חעחע...ודיאט קולה! המלצה לסרט:.....הטרילוגיה של ספיידרמן חח....ו.........המגן!!! תוכנית טלוויזיה? חברים.......מועדון לילה....CSI......24 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני מאושר איתך" איך את/ה מתגבר על באסה? שרה.......מציירת.....מוציאה ת'עצבים בשיעור קיקבוקס חח איפה היית רוצה לבקר בעולם? אפריקה.....צרפת.... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? נראה לי פסח....אחלה משפחתיות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת..מודה חיית מחמד: כלב!! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אנשים שחשובים לי מאושרים... או שהולך לי משהו ממש ממש טוב חח מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר....לשיר...להתנדב .......לכתוב....ללכת לים...או סתם להתבטל עם חבילת דגנים של סינימיניס מול שידורים חוזרים של חברים........ מקומות בילוי מועדפים: ים...........מסיבות...........בתי קפה...........פארקים........... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן אפשר להגיד מה השם הראשון שעולה לך בראש? שרה...חח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אוי אוי אוייי כמה שאני עקשנית! את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים..... החיים טובים לדעתך? כן.......טפו טפו טפו
לבוש: כרגע...חולצה.....בכללי....זרוק אלגנט חח מאכל אהוב: דיי חפרתם שתייה אהובה: דיאט קולה! להקה אהובה: סינרגיה.....ההרכב של כריס דואטרי...... סרט אהוב: החיים היפים...אושן 11... גלידה: שוקולד.......תות..חמוץ! עיר בעולם: לוס אנג'לס ארץ: ישראל...ואם לא מתקבל...אז סרביה ומונטנגרו חח מה תעשה כשתסיים את השאלון? כנראה אשתעמם בטירוף כי אני לא מצליחה ללכת לישון! שיר שאתה שומע כרגע...: "crashed" של chris daughtry

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif53625464

שיר שמתנגן ברקע: פרח נתתי לנורית - שייגעצ ספר קצת על עצמך: שניה, חכו. מחשבה שעוברת בראש: אין לי כוח לאימון. מה עשית היום? חזרתי מקוף, הברזתי מבצפר, הלכתי לעבוד, עשיתי קניות. מה תעשה מחר? אלך לבצפר כנראה ואעבוד, ואימון כמובן, ואח"כ ברית של בנדוד שלי :]] ואחכ אולי יציאה. חשק ל...: לישון. מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לאדעת, מאושרת. מה אתה הכי אוהב לאכול? אורז. בעיקר מה אתה הכי שונא לאכול? מה שאני שונאת, אנלא אוכלת. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרבה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? כחול, חום, אפור, ירוק, אדום דהוי, שחור, ורוד וכ'ו. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב זוהר כמו מרקר. מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? הכל. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מזעזעת :]] עיר/ים אהובות: ת"א כמובן
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לאדעת. לא עולה לי לראש עכשיו איפה חגגת יומולדת אחרון? ים איך אתה הכי אוהב לבלות? ^^ וחברים. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? מממ שלשום. מדוע? 4 שנים ;[. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? קוף, ומלא חברים. ומוזיקה!!!!!!!!!!!1111111 שם מיוחד לבן? שניר, דסטין, עמרי שם מיוחד לבת? דניאל, דפנה, לירז מאכל אהוב: אורז מאכל שנוא: חומוס. דבר אחרון שאכלת: נישנשתי משו, לא זוכרת. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? וואו, הרבה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס, בוקסרים, גופיות סבא. מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. אהבת? מאד. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. אהבת? ^^ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? זהביתוש. על מה דיברת איתו? על משו. מ'כפת לכם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? טל, קוף על מי אתה יודע הכי הרבה? טל, נראלי שקוף. מה הדבר האחרון שקנית? קניות לבית. כמה הוא עלה? 205 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? נופר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נופר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לאדעת נו. יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? תחת וגובה ובפנימיות? יותר אמון, פחות אדישות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצלנות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? נופר למה?
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לישון. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בוגי.[?!] מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לאדעת. חיה את הרגע מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? קוף. ועוד כמה חברים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסעומו. מה עושה לך טוב? חברים שלי, מקומות שכיף לי בהם. מה מעצבן אותך? שלא מקשיבים לי. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאדעת מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה. המלצה לסרט: בלו קראש תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? וואו, דיי הרבה. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה וכדורסל וספורט בכללי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? קנדה ואוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: בילי שלי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה כרגע, חברים בכללי, חופש. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים P: מקומות בילוי מועדפים: ים
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא להרבה זמן. מה השם הראשון שעולה לך בראש? נופרי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאד. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כרגע יותר מדי. לרוב זה לא ככה. החיים טובים לדעתך? כן לבוש: בכללי? ג'ינס וטי-שירט. כרגע? חולצה ומכנס מעפנים לאימון. מאכל אהוב: אורז. כמה פעמים!? שתייה אהובה: דיאט קולה ומים. להקה אהובה: לייפהאוס. סרט אהוב: בלו קראש גלידה: שוקולד עיר בעולם: לאדעת ארץ: אוסטרליה וקנדה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אימון שיר שאתה שומע כרגע...: ironic - alanis morissette

linoy pal

New member
עונהההה

שיר שמתנגן ברקע:יש בזה טעם-דנה ברגר ספר קצת על עצמך:אממ לינוי 15 ו-4 חודשים עוד שבועע נגמרר בצפררר מחשבה שעוברת בראש:על ילד אחד... מה עשית היום?לא הלכתי לבצפר...חחח הייתי בקניון אכלתי בוקר אח"כ אצל חברה שלי ואז סיבוב לחפש נעליים מה תעשה מחר?דיזינגוף...[= חשק ל...:במבה מה המידה שלך בנעליים?40...=0 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?מורן אהרוני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אמממ איפשהו מה אתה הכי אוהב לאכול?חביתה מה אתה הכי שונא לאכול?בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממממלא הלכתי לבצפר חחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבה דבריםם מה הצבע האהוב עלייך?שחור אפור וורוד מה הצבע השנוא עלייך?תכלת וכתום מה המקצוע האהוב עלייך?אין דבר כזה מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה בעיקרר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא עיר/ים אהובות:ת"א אילת ירושלים ובת ים...[= מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?נעליים של ואנס איפה חגגת יומולדת אחרון?אמממ טיילת איך אתה הכי אוהב לבלות?סרט עם פופקורן בבית עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן...\= יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?עם הגיטרה שליי מתי פעם אחרונה שבכית?אממ קצת בירושלים לפני חודש בערך מדוע?פעם ראשונה בכותל... ראית בחנוכה את הפסטיגל?כןןןן את מי היית לוקח לאי בודד?רן דנקר המתוק שם מיוחד לבן?אגם שם מיוחד לבת?נעמה מאכל אהוב:ספגטי מאכל שנוא:בשר דבר אחרון שאכלת:אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ילד אחד...אבךל זה לא שווה את זה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אממ דגמח מפוקס מה הספר האחרון שקראת?אם יש גן עדן אהבת?כןןן מה הסרט האחרון שראית?בופור אהבת?כןןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי..לפני שנייה על מה דיברת איתו?שאני ישלח לה משהו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמממ לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה?על כולם מה הדבר האחרון שקנית?אממ חולצה כמה הוא עלה?25 ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה שלי"חכו לי" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?המורה הפרטית שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לינויה יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אמממ הרבה ובפנימיות?אממ כלום...אני חושבת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?ציניות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה?ככה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?פרח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אריק ברמן..חחח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אממ תאטרון מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהביאו לי תגיטרה את מי אתה רוצה לידך עכשיו?אממממ...[= באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אני יכנס בך מה עושה לך טוב?אמממ שינה מה מעצבן אותך?הכל מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף ואמפי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?אממ הגיטרה שלי מה היית לוקח לאי בודד?גיטרה ואמפי המלצה לסרט:בופור תוכנית טלוויזיה?חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אמממ איך את/ה מתגבר על באסה?מחכה שיעבור איפה היית רוצה לבקר בעולם?תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לדחוף וסיילים איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא ממש חיית מחמד:אין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?גיטרה מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון מקומות בילוי מועדפים:טיילת את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?לא יודעת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא החיים טובים לדעתך?לא לבוש:ג'ינס וטישרט מאכל אהוב:דברר כבררר שתייה אהובה:נסטי להקה אהובה:היהודים סרט אהוב:סיפור סינדרלה גלידה:שוקולד עיר בעולם:[יוו איזה מייאש השאלוןן]ירושלים ארץ:ישראלל מה תעשה כשתסיים את השאלון?טלויזיה שיר שאתה שומע כרגע...:חדשות

Cause I Broken

New member
עונה../images/Emo168.gif

שיר שמתנגן ברקע:I'm not O.K ספר קצת על עצמך:שלום,קוראים לי נוי ואני אוהבת מוזיקה[?]XP מחשבה שעוברת בראש:כואב לי הבטן>< מה עשית היום?ישנתי מה תעשה מחר?אשןXP חשק ל...:חופש גדול מה המידה שלך בנעליים?36-7 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?מכ"ר,הפורום הזה ופורום פאנפיקים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מתופפת שקסית בלהקה עם נועושקעעסD: מה אתה הכי אוהב לאכול?פופקורן ואוכל טורקי
מה אתה הכי שונא לאכול?חלקים פנימיים,חציל,במיה,וופלות>< מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא יודעת..עשיתי הרבהP: מה הצבע האהוב עלייך?ירוק ושחור מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?מדעים מה המקצוע השנוא עלייך?אנגליתXS איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?השתנתי הרבה[: עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת.. איפה חגגת יומולדת אחרון?עם המשפחהD: איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית לראות סרט עם פופקורן[: עם מי אתה הכי אוהב לבלות?נועושקעס
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מאוחרXP יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?נופ. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כמובןD: ומחוץ לשכבה?אכן[: ומבית ספר אחר?כן[: אתה נוהג לדבר עם חפצים?לאo_O מתי פעם אחרונה שבכית?היום. מדוע?כי הקאתי וזה היה מגעיל:[ ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן. את מי היית לוקח לאי בודד?את ריאן^^ שם מיוחד לבן?גיא שם מיוחד לבת?נועם
מאכל אהוב:פופקורן ואוכל טורקי מאכל שנוא:חלקים פנימיים,חציל,במיה,וופלות. דבר אחרון שאכלת:ביגלה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אממ לא יודעת. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנס ברמודה בצבע בז' כזה
מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר הרביעי. אהבת?ברורר!!! מה הסרט האחרון שראית?ספידרמן3 אהבת?כן מאוד[: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?נועושקעעסD: על מה דיברת איתו?על הקשתות השקסיות שלהXP מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמאP: על מי אתה יודע הכי הרבה?אממ לא יודעת.. מה הדבר האחרון שקנית?שרוכי סקאD: כמה הוא עלה?לא יודעת. ממי הsms האחרון שקיבלת?ממ חברה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת ואין לי כוח לבדוק. יש לך שם שני? אם כן מהו?לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא. אתה אוהב ילדים קטנים?כןD: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?בת 15..גיל מגניביP: מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להוריד קצת במשקל ולגבוה קצת. ובפנימיות?להיות פחות עצבנית... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אין כלכך.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה,מתח ופעולהD: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם החברה של ריאן.. למה?כדי שאני יוכל לעשות לו דבריםXP מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?כואב. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נוי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני יהיה בלהקה..או שאני יעסוק במוסיקה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת. את מי אתה רוצה לידך עכשיו?סבתא. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?שקסיXP מה עושה לך טוב?לצחוק ולשמוע מוסיקה
מה מעצבן אותך?אנשים שחופרים>< מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון וגומייה לשיער. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?אממ לא יודעת.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמ לא יודעת[?] מה היית לוקח לאי בודד?את ריאן^^ המלצה לסרט:ספיידרמן3 !! תוכנית טלוויזיה?אינויאזהXP מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא יודעת..:-$ איך את/ה מתגבר על באסה?מדברת עם מישהו.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?במקסיקו.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לא יודעת..יש הרבה
איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו.. איזה חג אהוב עליך?פוריםD: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים
חיית מחמד:יאפפ!שוקי כפרע עליוP: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להיות עם חברים ומשפחה[: מה את/ה אוהב/ת לעשות?להיות במחשב ולישון אצל חברותP: מקומות בילוי מועדפים:ת"א ובריכה[: את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן.. מה השם הראשון שעולה לך בראש?יואלXD את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים..אבל אני יודעת לרסן את זה[: החיים טובים לדעתך?כןD: לבוש:מכנס ברמודה וחולצה טריקוP: מאכל אהוב:פופקורן ואוכל טורקי שתייה אהובה:פנטה להקה אהובה:פאניק ט זה דיסקוD:D: סרט אהוב:דלתות מסתובבות[: גלידה:ריבת חלב[: עיר בעולם:לא יודעת יש הרבהP: ארץ:ישראל!! מה תעשה כשתסיים את השאלון?ילך לשתות..ולקחת כדור>< שיר שאתה שומע כרגע...:לא שומעת..

למעלה