# שאלון! #

matron

New member
# שאלון! #

לימודים: מה המקצוע הכי אהוב עליך, ולמה? מה המקצוע הכי שנוא עליך, ולמה? אם הייתה לך אפשרות להוסיף מקצוע משלך לבצפר, איזה מקצוע? האם את\ה רוצה לפתח את הקריירה שלך על בסיס המקצוע האהוב עליך? תחביבים: מה התחביב שלך? כמה שעות בשבוע את\ה מקדיש\ה לתחביב? ממתי התחלת להתעניין בתחביב? אוהב\שונא: איזה סוג אנשים את\ה שונא\ת? מה המאכל האהוב עליך? המאכל השנוא: החיה האהובה עליך? מדינה שונאה: מדינה אהובה (חוץ מישראל): חברה: האם את\ה מרוצה מהמצב החברתי שלך? איך את\ה מגדיר\ה אותו? האם את\ה בוגד\ת בחברים שלך? האם יש לך חבר\ה? האם את\ה מאוהב\ת במישהו\י? כללי: צבע: מוטו: סגנון חיים: סגנון מוזיקה: סגנון לבוש: חלום:

matron

New member
עונה!

לימודים: מה המקצוע הכי אהוב עליך, ולמה? מו"ט ומתמטיקה וספורט... מו"ט זה מעניין אותי נורא, מתמטיקה זה מעסיק אותי... וספורט זה מקצוע מועדף עלי בכללי. מה המקצוע הכי שנוא עליך, ולמה? לשון... הכל ברור מאליו... אם הייתה לך אפשרות להוסיף מקצוע משלך לבצפר, איזה מקצוע? אני לא ממש יודעת... האם את\ה רוצה לפתח את הקריירה שלך על בסיס המקצוע האהוב עליך? ממש ממש לא... אני הולכת על משהו קיצוני יותר. תחביבים: מה התחביב שלך? טניס כמה שעות בשבוע את\ה מקדיש\ה לתחביב? לפני שבועיים זה היה שעתיים, מאז כבר 4-5 שעות... יש לי מאמן פרטי ומאמן קבוצתי... ממתי התחלת להתעניין בתחביב? לפני משהו כמו שנה... אוהב\שונא: איזה סוג אנשים את\ה שונא\ת? מפונקים, טיפשים... כאלה ששואפים רק להצליח. מה המאכל האהוב עליך? קציצות של סבתא... זה תמיד משתנה. המאכל השנוא: קניידעלך... בלכס. החיה האהובה עליך? נחש (בעיקר ממבה שחורה, הגעתי למסקנה שקוברות לא כאלה מסוכנות). מדינה שונאה: ארה"ב, צרפת... מדינה אהובה (חוץ מישראל): אה... אנגליה, רוסיה... אני לא ממש יודעת... חברה: האם את\ה מרוצה מהמצב החברתי שלך? לא כל כך. איך את\ה מגדיר\ה אותו? אני בוגדת ומתרחקת מכל אלה שמנסים להתקרב אלי. האם את\ה בוגד\ת בחברים שלך? כבר עיניתי על זה. האם יש לך חבר\ה? לא, אני מתנזרת מהעיניין... האם את\ה מאוהב\ת במישהו\י? תצחקו תצחקו, אבל למען האמת, אני מאוהבת נואשות באמן ספורט של הבנים (חשבתי שהוא בן 30, מסתבר שהוא בן 50!). כללי: צבע: כחול מוטו: "אין דבר העומד בפני הרצון" סגנון חיים: קיצוני סגנון מוזיקה: ממש לא קבוע... אני שומעת מה שמוצא חן בעיניי... סגנון לבוש: אני נמנעת מזרוק חלום: אה...

SoosKatan

New member
אוף.. עשיתי ואז הכל נמחק!

אז שוב
לימודים: מה המקצוע הכי אהוב עליך, ולמה? ביולוגיה.. הוא מעניין מה המקצוע הכי שנוא עליך, ולמה? לשון, כי אני גרועה בו אם הייתה לך אפשרות להוסיף מקצוע משלך לבצפר, איזה מקצוע? ברור שפילוסופיה האם את\ה רוצה לפתח את הקריירה שלך על בסיס המקצוע האהוב עליך? אולי תחביבים: מה התחביב שלך? יש המון [טפוטפו] ניקח למשל את הרכיבה כמה שעות בשבוע את\ה מקדיש\ה לתחביב? כל יום מ4 עד 8.. איך זה? P: ממתי התחלת להתעניין בתחביב? בכתה ג, כשגרתי בארה"ב אוהב\שונא: איזה סוג אנשים את\ה שונא\ת? שקרנים, פוזאיסטים ולחוצים מה המאכל האהוב עליך? לא יודעץ... שונאת את השאלה הזו המאכל השנוא: אבוקדו החיה האהובה עליך? כלב מדינה שונאה: כל המדינות הערביות.. (?) מדינה אהובה (חוץ מישראל): אני מניחה שאוקלהומה.. לא הייתי בהרבה מקומות.. חברה: האם את\ה מרוצה מהמצב החברתי שלך? כן איך את\ה מגדיר\ה אותו? ניפלא האם את\ה בוגד\ת בחברים שלך? חס וחסה האם יש לך חבר\ה? לא האם את\ה מאוהב\ת במישהו\י? לא כללי: צבע: צהובאדום מוטו: חייך אל החיים הם יחזירו חיוך סגנון חיים: מעולים סגנון מוזיקה: רוק, פאנק וכל מה שלידו P: סגנון לבוש: משהו מיוחד שאני יצרתי חלום: להמשיך בקו אחד, בלי לפחד לצאת לשוליים

צולעע

New member
שיהיה

לימודים: מה המקצוע הכי אהוב עליך, ולמה? ספורט..כדורגל.. מה המקצוע הכי שנוא עליך, ולמה? אזרחות..מורה קצת קרציה.. אם הייתה לך אפשרות להוסיף מקצוע משלך לבצפר, איזה מקצוע? מחשבים.. האם את\ה רוצה לפתח את הקריירה שלך על בסיס המקצוע האהוב עליך? בכיף..אבל לא נראלי שזה יצא תחביבים: מה התחביב שלך? מחשב..כדורגל...קאנטרי..חדר כושר.. כמה שעות בשבוע את\ה מקדיש\ה לתחביב?מחשב די הרבה...כדורגל שעתיים-שלוש...קאנטרי..פעמיים-שלוש בשבוע..והחדר כושר בקאנטרי...אז גם פעמיים-שלוש ממתי התחלת להתעניין בתחביב? מתישהו אוהב\שונא: איזה סוג אנשים את\ה שונא\ת? צבועים מושפעים כאלה.. מה המאכל האהוב עליך? פיצה המאכל השנוא: חצילים החיה האהובה עליך? אין חיה מיוחדת מדינה שונאה: אנדורה...מה זאת המדינה הזאת?! כאילו מי שחי שם הוא אנדורי? שיהיה מדינה אהובה (חוץ מישראל):ארגנטינהההה... חברה: האם את\ה מרוצה מהמצב החברתי שלך? אין טענות איך את\ה מגדיר\ה אותו? סביר..לא רע כזה.. האם את\ה בוגד\ת בחברים שלך? לא האם יש לך חבר\ה? לא האם את\ה מאוהב\ת במישהו\י? כן כללי: צבע: כחול לבן מוטו: תיהיה עצמך סגנון חיים: זה כללי מדי סגנון מוזיקה: רוק פאנקי כזה.. סגנון לבוש: חולצת בצפר וברמודה.. חלום: עזבו

I am IRiTooSH

New member
שאלון ארוך../images/Emo9.gif../images/Emo40.gif

לימודים: מה המקצוע הכי אהוב עליך, ולמה? מתמטיקה - כי זה קל, ואומנות כי אני אוהבת יצירות וזה שיעור חופשי נחמד שכיף לדבר בו. מה המקצוע הכי שנוא עליך, ולמה? תנ"ך, מב"ת, ערבית, ספרות - משעמם, מיותר, לא לומדים כלום ולא מלמדים כלום. '-' אם הייתה לך אפשרות להוסיף מקצוע משלך לבצפר, איזה מקצוע? בישול
האם את\ה רוצה לפתח את הקריירה שלך על בסיס המקצוע האהוב עליך?לא יודעת. תחביבים: מה התחביב שלך?אין.... כמה שעות בשבוע את\ה מקדיש\ה לתחביב?.. ממתי התחלת להתעניין בתחביב?הוממ.. אוהב\שונא: איזה סוג אנשים את\ה שונא\ת? מתלהבים. מה המאכל האהוב עליך? שוקולד, מאכלים איטלקים, מנגוווו. המאכל השנוא: פלפל, מסטיקים, חומוס, טחינה, פלאפל, ג'חנון, סוכריות ושאר דברים מגעילים;;; החיה האהובה עליך? כלבים ונחשים
מדינה שונאה: הוממ. לא נראלי שיש. מדינה אהובה (חוץ מישראל): איטליה ובוליביה
חברה: האם את\ה מרוצה מהמצב החברתי שלך?בערך. איך את\ה מגדיר\ה אותו? למטה. האם את\ה בוגד\ת בחברים שלך?לא. האם יש לך חבר\ה?לא. האם את\ה מאוהב\ת במישהו\י?כן.. כללי: צבע:צהובבבבבבבבב
מוטו:להיות אופטימית, כי חיים רק פעם אחת
סגנון חיים: טוב? סגנון מוזיקה: רוק /m\ סגנון לבוש: ג'ינס וטישרט. חלום: אין.

matron

New member
נחשים!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אביבא

New member
תגידי שטוב תגידי שרע

לימודים: מה המקצוע הכי אהוב עליך, ולמה? היסטוריה, מתמטיקה, לשון, הבעה, מדעים, ספרות, ספורט ואזרחות. מה המקצוע הכי שנוא עליך, ולמה? אנגלית, כי זה חרא של דבר. אם הייתה לך אפשרות להוסיף מקצוע משלך לבצפר, איזה מקצוע? תיאטרון ומחול. האם את\ה רוצה לפתח את הקריירה שלך על בסיס המקצוע האהוב עליך? כן תחביבים: מה התחביב שלך? לרקוד, לנגן, לכתוב\להלחין, לשחק ולצלם כמה שעות בשבוע את\ה מקדיש\ה לתחביב? לא יודעת מלא ממתי התחלת להתעניין בתחביב? הרבה זמן אוהב\שונא: איזה סוג אנשים את\ה שונא\ת? אנשים טיפשים וחנפנים מה המאכל האהוב עליך? מלפלפון המאכל השנוא: מליאן החיה האהובה עליך? כלב מדינה שונאה: שנואה*.. גרמניה מדינה אהובה (חוץ מישראל): כל מיני חברה: האם את\ה מרוצה מהמצב החברתי שלך? כן איך את\ה מגדיר\ה אותו? מצב חברתי האם את\ה בוגד\ת בחברים שלך? לא האם יש לך חבר\ה? לא האם את\ה מאוהב\ת במישהו\י? לא כללי: צבע: ירוק מוטו: "להיות שמן זה כיף" סגנון חיים: לא בריא סגנון מוזיקה: טובה סגנון לבוש: זרוק אלגנטי ? סתם מה אני חשה. מיני טריקו ואולסטאר בעיקר חלום: אין

סמיילי8

New member
לאהייתיפהרבהזמן

לימודים: מה המקצוע הכי אהוב עליך, ולמה? ספורט- מוציאים אנרגיות,יש צחוקים..מה צריך עוד? מה המקצוע הכי שנוא עליך, ולמה? מתמטיקה- צריך לחשוב הרבה.. אם הייתה לך אפשרות להוסיף מקצוע משלך לבצפר, איזה מקצוע? מוזיקה האם את\ה רוצה לפתח את הקריירה שלך על בסיס המקצוע האהוב עליך? לא ממש. תחביבים: מה התחביב שלך? גיטרה, בעיקר. כמה שעות בשבוע את\ה מקדיש\ה לתחביב? 9?.. ממתי התחלת להתעניין בתחביב? לפני 4 שנים אוהב\שונא: איזה סוג אנשים את\ה שונא\ת? יותר מדי,,עזבו מה המאכל האהוב עליך? שוקולד המאכל השנוא: קיווי החיה האהובה עליך? תוכי\תנשמת מדינה שונאה: כל מדינות ערב מדינה אהובה (חוץ מישראל): גרמניה\אוסטריה\שוויץ\כל מדינה באירופה חברה: האם את\ה מרוצה מהמצב החברתי שלך? לא איך את\ה מגדיר\ה אותו? דפוק -סאקס.. האם את\ה בוגד\ת בחברים שלך? לא האם יש לך חבר\ה? לא האם את\ה מאוהב\ת במישהו\י?נראהלי כללי: צבע: ירוק כהה מוטו: אקונה מטטה סגנון חיים: מזתומרת? סגנון מוזיקה: רוק,אבל לא כבד..איעכס כבד סגנון לבוש: פשוט..לגמרי פשוט..הכי זול הכי פחות בולט.. חלום: _________ ___________ _______________ _______________________________

למעלה