שאלון

• פותח הנושא LT12
  • פורסם בתאריך

LT12

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה על דיבור בפלאפון בזמן נהיגה. הוא ממש קצר השאלון בעיקרון הוא בשביל נהגים אבל אם אתם לא אז אתם יכולים לענות עליו השאלון: 1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'... 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? מילוי פרטים: שם(לא חובה): גיל: עיסוק:

דנטל

New member
נהיגה

1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? אין לי רשיון נהיגה 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? כן 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? לא זוכרת אם שמעתי 4) האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה? אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? אין לי רשיון 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון? למשל: מעמד לפלאפון,דיבורית וכו'... אם היה לי רשיון ורכב, בטח היתה לי דיבורית 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמצום התאונות? כן שם (לא חובה): דנה גיל: 34 עיסוק: כתבנית

fluppster

New member
נהיגה ופלאפון

השאלון: 1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? כן, רק עם רמקול 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? כן, אם לא משתמשים ברמקול/דיבורית. 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? לא שמעתי משהו ספציפי. 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? לא קיבלתי, ובמידה ואקבל, קרוב לוודאי שאפסיק להשתמש בו. למרות ששוב, אני לא מדברת איתו צמוד לאוזן..... 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'... לא. 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? כן. מילוי פרטים: שם(לא חובה): חן גיל: 21.5 עיסוק: עובדת בחברת היי-טק

לא נוהגת אבל בכל זאת ..

השאלון: 1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? לא נוהגת עדיין 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? כן 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? כן .. ועכשיו כשמתקשרים לפלאפון של אמא שלי בזמן שהיא נוהגת אני לא מרשה לה לענות 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? לא .. ואם יתנו לי בגלל זה אני בטוח לא ידבר יותר בזמן נהיגה 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'...? לא 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? אממ עדיין יכול לקרות תאונות אבל אני חושבת שזה עוזר לצמצם כי 2 הידיים על ההגה והעיניים על הכביש .. מילוי פרטים: שם(לא חובה): אור גיל: 16 וחצי עיסוק: תלמידה

למעלה