שאלון

Shampoo28

New member
שאלון

תהנו D: לעשות פירסינג באף או בלשון? להיות רצינית או מצחיקה? לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? פרחים או ממתקים? אפור או שחור? תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שקיעות או זריחות? להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? את הירח או את השמש? סתיו או חורף? ימין או שמאל? שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? שמש או גשם? גלידת וניל או גלידת שוקולד? כל מיני מה השעה? איך קוראים לך: שם חיבה? תאריך יומולדת: איך היית רוצה לקרוא לבת? איך היית רוצה לקרוא לבן? את יכולה להפוך את הלשון? את יכולה להרים גבה אחת? את יכולה לפזול? את מסדרת את המיטה כל יום? בחודש האחרון היה לך חבר? קנית משהו? התגעגעת למישהו? הסתפרת? בכית? שיקרת? מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? בלימודים? ולפני שאת הולכת לישון? כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? צבעים מה דעתך על ורוד? מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? את אוכלת ארוחת בוקר? מה הדבר שבחיים לא תאכלי? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: טעמת פעם אוכל של כלבים? קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? פנאי יש לך תחביבים כלשהם? איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? את מתנדבת בגוף כלשהו? את עובדת? מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? ריקוד זה כיף? משפחה אתה קרוב להורים שלך? יש לך אחים אחיות? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה שיר אתה שומע עכשיו: בושם אהוב: תכשיט אהוב: יש חבר? ושאלה אחרונה....נהנת?

עונה^^''../images/Emo219.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? באף להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? שאלה טובה,לא יודעת פרחים או ממתקים?ממתקים אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?בשחור לבן שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? הירח סתיו או חורף?סתיו ימין או שמאל?מאיזו בחינה? P: שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד?שוקולד כל מיני מה השעה? 19:11 איך קוראים לך: לוטן שם חיבה? עדיף שלא
. מספיק לי שקוראים לי בשמות מוזרים P: תאריך יומולדת:26.4 את יכולה להפוך את הלשון?כן את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום?לא בחודש האחרון היה לך חבר? חא קנית משהו?כן התגעגעת למישהו?כן הסתפרת?לא בכית?כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? "חחחחחחחחווווווופפפפפפפפששששששששש!!!11" בלימודים?"פאק,אין לי שיעורים" ולפני שאת הולכת לישון? "יש מחר מבחן?" כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד?לא מחבבת אותו מה הצבע האהוב עלייך?שחור ואדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?סלט,צ'יפס,שניצל את אוכלת ארוחת בוקר?כן,בד"כ מה הדבר שבחיים לא תאכלי?דברים סטייל "אפקט הפחד" האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?לא יודעת האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא יודעת טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם?כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה את מתנדבת בגוף כלשהו?לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: רוק ומטאל מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?קלאסיקה מרגיעה ריקוד זה כיף?לא משפחה אתה קרוב להורים שלך?לא יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אין לי דעה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?לא יודעת לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איי דונט וונט טו מיס אה ט'ינג-אירוסמית' איזה שיר אתה שומע עכשיו: איי דונט וונט טו מיס אה ט'ינג-אירוסמית' P: בושם אהוב:הלוואין יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? כן

../images/Emo199.gif

זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? אף. להיות רצינית או מצחיקה? גם וגם. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לא יודעת. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים.. פרחים או ממתקים? פרחים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? תלוי איזו תמונה. שקיעות או זריחות? שקיעות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש? ירח! סתיו או חורף? חורף
ימין או שמאל? לא יודעת שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים. שמש או גשם? גשם ללא ספק. גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקלד. כל מיני מה השעה? 19:20(כבר?!) איך קוראים לך: תמר. שם חיבה? אין כל כך... אולי תמרי. (ועדיף שלא להגיד את השמות חיבה בבית, מביך.) תאריך יומולדת: 8.9 איך היית רוצה לקרוא לבת? אופק. איך היית רוצה לקרוא לבן? אופק.P: אבל יש עוד מלא שמות לבנים ולבנות.. אין לי כוח עכשיו. את יכולה להפוך את הלשון? אכן. את יכולה להרים גבה אחת? כן. את יכולה לפזול? לא. את מסדרת את המיטה כל יום? לא חחח. בחודש האחרון היה לך חבר? לא. קנית משהו? כן. התגעגעת למישהו? כן
הסתפרת? לא. בכית? אכן. שיקרת? יש סיכוי. מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה השעה? בלימודים? מה השעה? ולפני שאת הולכת לישון? כל מיני דברים ממש רעים:(, על מחר, ועל מה שהיה היום. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא. צבעים מה דעתך על ורוד? צבע מכוער. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, תכלת, וכחול.(וואו כל שאלון, נמאס!) איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לא יודעת. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? שניצל תירס טבעול, סלט יווני. את אוכלת ארוחת בוקר? בד"כ לא. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? ממ... בשר חיי, איברים פניימים, כרגע אני צמחונית אז בשר רגיל(הכל בשר בנתיים), ולא יודעת. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא נראה לי. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? אכן. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לדעת לצייר יפה..., לדעת לנגן מעולה.., לדעת לכתוב יפה... הרבה. אני חסרת כישרונות. את מתנדבת בגוף כלשהו? לא. את עובדת? לא. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? גם וגם. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה מרגיעה. ריקוד זה כיף? לא. משפחה אתה קרוב להורים שלך? לא כל כך... לאמא יותר אבל. יש לך אחים אחיות? אח. מה אתה אומר על אימוץ? זה טוב.. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? הכלבה שלי. לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שחור לבן-אביב גפן. איזה שיר אתה שומע עכשיו: שחור לבן-אביב גפן. חח בושם אהוב: NOA. תכשיט אהוב: שרשרת פיס. יש חבר? לא. ושאלה אחרונה....נהנת? העביר את הזמן..

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? באף
להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? עם ההורים. פרחים או ממתקים? ממתקים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן. שקיעות או זריחות? שקיעות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש? ירח. סתיו או חורף? חורף. ימין או שמאל? ימין. שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים. שמש או גשם? גשם. גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל. כל מיני מה השעה? 19:34. איך קוראים לך: שרית. שם חיבה? יש הרבה כאלה.. תאריך יומולדת: 21.11. איך היית רוצה לקרוא לבת? נועה, עדן. איך היית רוצה לקרוא לבן? נועם, לוטם. את יכולה להפוך את הלשון? לא. את יכולה להרים גבה אחת? לא. D: ממש קצת. את יכולה לפזול? כן. את מסדרת את המיטה כל יום? כן. בחודש האחרון היה לך חבר? לא
קנית משהו? כן. התגעגעת למישהו? כן. הסתפרת? כן. בכית? כן. שיקרת? לא. מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איןלי כח לבצפר. בלימודים? מתי נגמר היום? ולפני שאת הולכת לישון? מה עבר עלייו זה. ועליו. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא. צבעים מה דעתך על ורוד? סתם צבע. מה הצבע האהוב עלייך? כתום. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? צהוב. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כה. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? מק. את אוכלת ארוחת בוקר? לא. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? בורשט. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: קולורבי. טעמת פעם אוכל של כלבים? כן ^^ קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? חרוצה? את מתנדבת בגוף כלשהו? לא. את עובדת? כן. מוסיקה אהובה: רוק. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים. ריקוד זה כיף? כןן. משפחה אתה קרוב להורים שלך? יחסית.. יש לך אחים אחיות? כן. מה אתה אומר על אימוץ? דבר טוב, להורים שמאמצים יש לב טוב. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? דודהשלי. לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Living on my own.. שומעת אותו עכשיו. איזה שיר אתה שומע עכשיו: ^ בושם אהוב: כלמיני. תכשיט אהוב: צמידים. יש חבר? לא. ושאלה אחרונה....נהנת? אכן.

hilonet14

New member
עונה :)))

לעשות פירסינג באף או בלשון? באף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? השמש סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 19:32 איך קוראים לך: הילה שם חיבה? ללי תאריך יומולדת: 23.8.92 איך היית רוצה לקרוא לבת? לא יודעת איך היית רוצה לקרוא לבן? לא יודעת את יכולה להפוך את הלשון? כן את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? לא את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? ישש עוד לישון בלימודים? אוףףףף לימודים ולפני שאת הולכת לישון? ישש לישון כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? צבע חמוד מה הצבע האהוב עלייך? אני אוהבת את כל הצבעים איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לבן האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? נכון אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? אוכל של אמא שלי את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חרקים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אכן טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? אכן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור את מתנדבת בגוף כלשהו?לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: פופ ורוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? גם וגם מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? גם וגם ריקוד זה כיף? מאוד משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? דבר מעולה! אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Better Man איזה שיר אתה שומע עכשיו: לא שומעת יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? כן

צ ש ט ש

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תהנו D: - תודה <: לעשות פירסינג באף או בלשון? אני אישית רוצה סיידליפ להיות רצינית או מצחיקה? אממ... לא יותר מדי משומדבר לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים?ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבע שקיעות או זריחות? זריחה להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה עד מאוחר מאוד את הירח או את השמש? מה איתם? אני אישית אוהבת יותר את הירח סתיו או חורף? חורף ימין או שמאל? בידיים אני ימנית, דעות פוליטיות אני שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? כל עוד היא איטלקית לא אכפת לי כל מיני מה השעה? 19:42 איך קוראים לך: מאיה שם חיבה? חניו, סוויט, HF, שמן, טולסטיה, טוסט, טולסט תאריך יומולדת: 31.5 איך היית רוצה לקרוא לבת? ענבר איך היית רוצה לקרוא לבן? עמרי את יכולה להפוך את הלשון? כן את יכולה להרים גבה אחת? יאפ!! (גם רק את ימין וגם רק את שמאל) את יכולה לפזול? יאפ את מסדרת את המיטה כל יום? אם קמתי בזמן אז כן בחודש האחרון היה לך חבר? עד לפני שבועיים בערך היה, ואז הוא נפרד ממני
קנית משהו? ביום חמישי קניתי אולסטאר וכרטיסים לרכבת ביריד המותגים התגעגעת למישהו? כן הסתפרת?לא בכית? אתמול בכיתי! (וגם ביום שלפניו, ושלפניו, ושלפניו וכו') שיקרת? יש מצב מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה השעה? בלימודים? מי הזונה שהעירה אותי!?!? אוה, היי אמא ולפני שאת הולכת לישון? לאיזה מבחן שכחתי להתכונן כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? עד לפני חודשיים הייתי אומרת שהוא הצבע הכי יפה בלי לחשוב אפילו. עכשיו אני בקטע של שחור |: מה הצבע האהוב עלייך? שחור איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כל הצבעים
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן למדתי על זה פעם.. שאם מסובבים גלגל צבעים מהר זה קורה *אני חייבת להוסיף שאלה* - אתם מפחדים מצבע כלשהו? כן, אני קסאנתופובית. וזה אומר שאני מפחדת מצהוב |: אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? גלידה איטלקית את אוכלת ארוחת בוקר? כשיש זמן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? אברים פנימיים אני מניחה האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? בצק סוכר. טעמתי ונגעלתי (אבל אני אוהבת לצפות עם זה עוגות) האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא נראה לי.. טעמת פעם אוכל של כלבים? |: לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן היה איזה יום שלא הייתי רעבה פשוט.. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן אני אוהבת לשמוע מוזיקה, לרקוד ולנגן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן נורמלי ולרקוד יותר טוב את מתנדבת בגוף כלשהו? אני עוזרת למורה שלי בריקוד עם בנות בכתה ב' כי יש לי שעתיים חופשיות את עובדת? בינתיים לא מוסיקה אהובה: פאנק רוק ופופאנק בעיקר מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי בהרבה דברים... מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים שיהיה ריקוד זה כיף? מאוד
משפחה אתה קרוב להורים שלך? יחסית יש לך אחים אחיות? אח בן 24 ואחות בת 21 מה אתה אומר על אימוץ? זה מעשה טוב אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי אני מניחה לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה שיר אתה שומע עכשיו: הולידיי של גרין דיי (כי אני שומעת אותו עכשיו...) בושם אהוב: בחורף דר מי, בקיץ לאבל דה ריצ'י תכשיט אהוב: שרשרת קולר שחורה עם תליון כסוף של עוגן שאני לא מורידה יש חבר? עד לפני שבועיים היה ;; ושאלה אחרונה....נהנת? מאוד D::

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif^___^

לעשות פירסינג באף או בלשון? באף להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? עם ההורים פרחים או ממתקים?ממתקים אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?צבעוניות שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? הירח סתיו או חורף?חורף ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד?וניל
כל מיני מה השעה? 20:04 איך קוראים לך: אריאל שם חיבה? ארי תאריך יומולדת:9.6 איך היית רוצה לקרוא לבת? עדן,דניאל איך היית רוצה לקרוא לבן? בר,אמיר,אסי את יכולה להפוך את הלשון?לא את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? כה ^_^ את מסדרת את המיטה כל יום?לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו?כה התגעגעת למישהו?כה הסתפרת?לא בכית?כה שיקרת? לא מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה אני אעשה היום\מה השעה בלימודים?אם עשיתי שיעורים ולפני שאת הולכת לישון? מתי אני אקום מחר כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד?הוא נחמד מה הצבע האהוב עלייך?שחור ותכלת איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ורוד עם אפור האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?יאאאאס D: זה מגניב .__. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?בולונז,מקדונלדס את אוכלת ארוחת בוקר?לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?שום\בצל האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כה פנאי יש לך תחביבים כלשהם?כה איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה את מתנדבת בגוף כלשהו?לא את עובדת? לא ;; אני לא מוצאת עבודה !!!!!!!11 מוסיקה אהובה: פאנק רוק\פופ רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי מה באלי מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?מוסיקת מועדונים ריקוד זה כיף?כה משפחה אתה קרוב להורים שלך?כה יש לך אחים אחיות? כה מה אתה אומר על אימוץ? זה מעשה טוב אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי חיית מחמד ;; מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Losing You-Busted איזה שיר אתה שומע עכשיו: 3AM-Busted בושם אהוב:DKNY הירוק תכשיט אהוב:צמיד יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? כה

אני שונאתשונאתשונאת מחשבים :(

לעשות פירסינג באף או בלשון? שניהם להיות רצינית או מצחיקה?ברגעים שמתאים לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?הורים פרחים או ממתקים?ממתקים, ואם אפשר ביחד אפור או שחור?אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?צבעוניות שקיעות או זריחות? שניהם להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף?לא יודעת ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? אי אפשר לוותר על אחד מהם
גלידת וניל או גלידת שוקולד?שוקולד כל מיני מה השעה? 20:48 איך קוראים לך: מירב שם חיבה? אין ממש תאריך יומולדת:9.2 איך היית רוצה לקרוא לבת? אין לי מושג איך היית רוצה לקרוא לבן? ^ את יכולה להפוך את הלשון?בערך :p את יכולה להרים גבה אחת? לא :( את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום?חחח לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא :( קנית משהו?כן התגעגעת למישהו?כן הסתפרת?לא בכית?כן שיקרת?כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה אוכלים? בלימודים?מה השעה? ולפני שאת הולכת לישון?שומעת מוזיקה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד?צבע נחמד מה הצבע האהוב עלייך?משתנה איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לבן אולי האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?וואלה? מגניב אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?מנה חמה ועלים את אוכלת ארוחת בוקר?הו יאא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?אי אפשר לדעת האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?כן אוי ואבוי זה מחזיר לי דברים שאני מנסה לשכוח :( האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: ניראה לי שכן טעמת פעם אוכל של כלבים? כן :( קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן הייתי חולה והקאתי כל הזמן פנאי יש לך תחביבים כלשהם?כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לדעת לשיר לא יקרה XD את מתנדבת בגוף כלשהו?לא את עובדת? כן מוסיקה אהובה: רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? ממ שניהם מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?מועדונים ריקוד זה כיף?כן משפחה אתה קרוב להורים שלך?ככה יש לך אחים אחיות? אחים מה אתה אומר על אימוץ? מעולה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?:( חחח הדגים בהחלט כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?לא יודעת אני מסתדרת עם אחיי די טוב לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אלימות-אביב גפן לא שמעתי אותו מזמן איזה שיר אתה שומע עכשיו: אף אחד בושם אהוב:ג'ניפר לופז תכשיט אהוב:צמידים כאלה יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? מאודמאוד

חיחעחעחגכ

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? שניהם לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים... פרחים או ממתקים? פרחים! אפור או שחור? אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן. ישנות. שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? שניהם ביחד. את הירח או את השמש? שמש סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 10 מוכרים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 20:59 איך קוראים לך: הדס שם חיבה? צולינקה. תאריך יומולדת: 14.8 איך היית רוצה לקרוא לבת? ענבל. [סתם. אין לי מושג.] איך היית רוצה לקרוא לבן? את יכולה להפוך את הלשון? כמעט את יכולה להרים גבה אחת? ברור. את יכולה לפזול? כה את מסדרת את המיטה כל יום? ממש לא בחודש האחרון היה לך חבר? נופ קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? המון הסתפרת? לא בכית? המוןןןןןן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? אוכלאוכלאוכלאוכל. בלימודים? ...אוכלאוכלאוכלאוכל. ולפני שאת הולכת לישון? ירח. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? בכל מה שקשור לדיעות- כן. צבעים מה דעתך על ורוד? מה עשו מהצבע הזה >< פקצות כבר מזמן הולכות רק עם שחור. מה הצבע האהוב עלייך? שחור XD איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? הכל את אוכלת ארוחת בוקר? כשיש לי מצברוח יצירתי. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? משהו שמגעיל אותי
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא זכור לי. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אין לי מושג O: טעמת פעם אוכל של כלבים? נופ. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? ציור, אוכל!, ציור, לחשוב, לרבוץ, לרוץ, ללכת, לקפוץ, לישון, לקרוא.
איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? נעארף. לנגן? אנ'לא מי יודע מה מצליחה |: את מתנדבת בגוף כלשהו? לשכת הרווחה את עובדת? נופ מוסיקה אהובה: הכל מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? תלוי ריקוד זה כיף? ברור! משפחה אתה קרוב להורים שלך? בערך יש לך אחים אחיות? כה מה אתה אומר על אימוץ? אחלה דבר. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כשהיה, אז כן. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: mandy. איזה שיר אתה שומע עכשיו: כלום בושם אהוב: ג'אדור תכשיט אהוב: שרשרת יש חבר? נופ ושאלה אחרונה....נהנת? כה D:

I L O V E MCR

New member
><עונה../images/Emo129.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה?טלוי לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? אוייבים>< רבתי עם ההורים פרחים או ממתקים? ממתקים
אפור או שחור? שחור!!
תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה על מאוחר את הירח או את השמש? ירח
סתיו או חורף? חורף ימין או שמאל? שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 20.59 איך קוראים לך: רוני שם חיבה? רונצ'וק תאריך יומולדת: 8.12. איך היית רוצה לקרוא לבת? הממ אני דיי בקטע של שמות אמריקאים>< ג'יין !! איך היית רוצה לקרוא לבן? ג'ק הוו זה חתיכיי את יכולה להפוך את הלשון? כה את יכולה להרים גבה אחת? כה את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? לאXP בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? לא הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? לא מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? טוב נו חופש:] נמשיך לישון בלימודים? סעמקק לא עשיתי שיעורים XP ולפני שאת הולכת לישון? מחר יהיה טוב יותר:} כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? כן חחח צבעים מה דעתך על ורוד? פיכסס מה הצבע האהוב עלייך? שחור&אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום:}} האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? גלידה! את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? סוס! האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא שאני זוכרת>< האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: רוב החברים שלי לא אוהבים סושיי! זה טעים:} טעמת פעם אוכל של כלבים? כןן וזה לא ממש נחמד קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? הממ כן נגיד ציור וכאלה איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? הממ לא יודעת:} את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: רוק!! MCR, RHCP,PANIC מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית:} מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה ריקוד זה כיף? לפעמים משפחה אתה קרוב להורים שלך? לא ממש יש לך אחים אחיות? אחות ואח מה אתה אומר על אימוץ? זה סבבבה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא חחח מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: INO --MCR זה אצלי בפליי ליסט איזה שיר אתה שומע עכשיו: INO :} בושם אהוב: אנג'ל , פואם תכשיט אהוב: שרשרת של גולגולת:} שתיים יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? מאודד :}}

עונה =) :) =] :}

לעשות פירסינג באף או בלשון? בלשון :) להיות רצינית או מצחיקה? רצינית! לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל! לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים.. פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? ציבעוניות שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה עד מאוחר:) את הירח או את השמש? שמש סתיו או חורף?סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולדד!!=] 3> כל מיני מה השעה? 9 בערב.. איך קוראים לך: יוליה שם חיבה? יוליוש , יוליושקה , יולקה ועוד.... תאריך יומולדת: 26.4 איך היית רוצה לקרוא לבת? אפריל או אירנה :) איך היית רוצה לקרוא לבן? אלכס.. את יכולה להפוך את הלשון? כן.. את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? לא את מסדרת את המיטה כל יום? כן בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? כן בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? אין בית ספר!!! בלימודים? שייגמר כבר היום! ולפני שאת הולכת לישון? אני לא חושבת! חח.. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? צבע אדיש כזה.. מה הצבע האהוב עלייך?כתום:) איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור...אבל אפור נוצץ! האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? וואלה?!?!!?! אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? ג'אנק פוד :) את אוכלת ארוחת בוקר? דה מה הדבר שבחיים לא תאכלי? פסיפלורה האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? אה-האא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: כן טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן על גיטרה! את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: פופ מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע:) מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים:) ריקוד זה כיף? קצת.. משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? סבבה! אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי הקטנהה! לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שיר של נלי פורטאדו ... איזה שיר אתה שומע עכשיו: SAy it right של נלי פורטאדו בושם אהוב: AMOR AMOR תכשיט אהוב: אני יודעת..אממ.. יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? כן=]

1Shir

New member
אחלה שאלון!

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוני שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? בפוליטיקה שמאל שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? עשרה לחצות איך קוראים לך: שיר שם חיבה? שירוש, שירקה וכו' תאריך יומולדת: עשירי ביוני איך היית רוצה לקרוא לבת? קרן איך היית רוצה לקרוא לבן? מיקי את יכולה להפוך את הלשון? אולי קצת את יכולה להרים גבה אחת? אולי קצת את יכולה לפזול? כנ"ל את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? לא מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה השעה? בלימודים? צריך לקום ולפני שאת הולכת לישון? כמה זמן יש לי לישון כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא הכל אבל יחסית לאנשים אחרים אני אומרת הרבה. הלוואי שכולם היו ככה. צבעים מה דעתך על ורוד? הצבע האהוב עלי כבר המון שנים מה הצבע האהוב עלייך? ראה שאלה קודמת... איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור! שחור! האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? נראה לי שידעתי.. שונאת פיזיקה.. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? סלטטטט, אוף פעם אחרונה שאכלתי היתה ביום רביעי את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? סטייק האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא ממש טעמת פעם אוכל של כלבים? חח לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? אולי ריקוד את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? כן מוסיקה אהובה: שקטה מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? מממ קולנוע אם זה בחינם! מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? תלוי איפה נמצאים, במועדון או בבית.. ריקוד זה כיף? כן משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? לא מה אתה אומר על אימוץ? מעשה מצוין אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן החשבתי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אשתו של אבא שלי אולי, דודות לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איים לוסט של נוב איזה שיר אתה שומע עכשיו: אותו בושם אהוב: קלווין קליין תכשיט אהוב: טבעת יש חבר?
ושאלה אחרונה....נהנית? כן! חיברת לבד? שאלון מצוין!

נושבו

New member
עונה!

לעשות פירסינג באף או בלשון
ברור שבאף
להיות רצינית או מצחיקה
מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה
חלב רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך
עם ההורים פרחים או ממתקים
ממתקים אפור או שחור
שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן
צבעוניות שקיעות או זריחות
שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר
להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש
את הירח סתיו או חורף
סתיו ימין או שמאל
ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים
2 חברים טובים שמש או גשם
שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד
גלידת וניל כל מיני מה השעה
00:08 איך קוראים לך: נועה שם חיבה
נושי, נוני תאריך יומולדת: 8.1.91 איך היית רוצה לקרוא לבת
שחר, לירון איך היית רוצה לקרוא לבן
יובל, ליאם את יכולה להפוך את הלשון
לא את יכולה להרים גבה אחת
לא את יכולה לפזול
כן את מסדרת את המיטה כל יום
לא בחודש האחרון היה לך חבר
לא קנית משהו
בטח התגעגעת למישהו
כןן הסתפרת
לא בכית
כן שיקרת
לא זוכרת.. אולי.. מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש
מה השעה? בלימודים
בעע אין לי כח לקום כלכך מוקדםםםם ולפני שאת הולכת לישון
אממ סתם כל מיני מחשבות שלא קשורות אחת לשנייה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול
ממש לא צבעים מה דעתך על ורוד
סבבה:) מה הצבע האהוב עלייך
ירוק וורוד איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו
ורוד וקצת אפור נכנס לפעמים האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור
כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול
דגנים עם חלב את אוכלת ארוחת בוקר
כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי
דגים מלוחים או סרדינים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר
לא שזכור לי.. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא נראלי טעמת פעם אוכל של כלבים
איכסס לא.. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו
לא פנאי יש לך תחביבים כלשהם
כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך
לצייר יפה או לשיר יפה את מתנדבת בגוף כלשהו
לא את עובדת
לא מוסיקה אהובה: רוק קל מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע
בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה
מוסיקת מועדונים ריקוד זה כיף
כן משפחה אתה קרוב להורים שלך
לאמא יש לך אחים אחיות
אחים מה אתה אומר על אימוץ
מעשה טוב! אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה
אין לי.. אבל אמא היה אז כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)
יש 3! בנדוד שלי יובל, ו2 דודות שלי-יוכי ורותי. לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: bring me to life איזה שיר אתה שומע עכשיו: כלום בושם אהוב: 212 סקסי וגוצ'י מי תכשיט אהוב: עגילים יש חבר? ושאלה אחרונה....נהנת?

Retama

New member
../images/Emo3.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? באף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? אויבים? פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? לקום מוקדם את הירח או את השמש? שמש סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? משהו באמצע שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 00:21 איך קוראים לך: רותם שם חיבה? אין ממש תאריך יומולדת: 15/2 איך היית רוצה לקרוא לבת? איך היית רוצה לקרוא לבן? איתמר או יואב את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? בערך :p את יכולה לפזול? לא את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא :/ קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה השעה בלימודים? ולפני שאת הולכת לישון? כל פעם אחרת.... כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? טוב. מה הצבע האהוב עלייך? היום ירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? זהב עם נצנצים. לא יודעת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן.... אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? סלט את אוכלת ארוחת בוקר? בדר"כ לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? בשר האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? ברוקולי האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא נראה לי טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא נראה לי פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? נגינה את מתנדבת בגוף כלשהו? כן את עובדת? לא מוסיקה אהובה: רוק ישראלי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? מאד משפחה אתה קרוב להורים שלך? בזמן האחרון כן יש לך אחים אחיות? כן, 2 אחיות מה אתה אומר על אימוץ? אלוהי אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אןי לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי הגדולה לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הזמנה לחתונה איזה שיר אתה שומע עכשיו: One של U2 בושם אהוב: כל הבשמים של דאלי תכשיט אהוב: עגילים ושרשראות יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? כה

דנטל

New member
אהנה

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 01:26 איך קוראים לך: דנה שם חיבה? דנטל תאריך יומולדת: 9/4 איך היית רוצה לקרוא לבת? אבּי איך היית רוצה לקרוא לבן? תמיר את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? לא את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? לא מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? שבבוקר צריכים לישון בלימודים? שאני שונאת ללמוד ולפני שאת הולכת לישון? שאני מקוה להרדם כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? לא משהו מה הצבע האהוב עלייך? אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? סטייק לבן את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? ג'וקים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? אבוקדו האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: חלק מהאחרים לא מסוגלים לאכול צלופחים טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לבלות איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר את מתנדבת בגוף כלשהו? רק מתנדבת לנהל פורומים בתפוז את עובדת? כן מוסיקה אהובה: היפ הופ מה עדיף, סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? כן משפחה אתה קרוב להורים שלך? לא יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אופציה טובה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: האדריכלים איזה שיר אתה שומע עכשיו: כלום בושם אהוב: אלרגית לריחות תכשיט אהוב: פירסינג באיבר המין יש חבר? לא ושאלה אחרונה... נהנת? כן

עונה

לעשות פירסינג באף או בלשון? לא ולא להיות רצינית או מצחיקה? גם וגם לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? עם ההורים
פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? אביב ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 8:18 איך קוראים לך: אור שם חיבה? אורוש, אורצ'ו, אורצ'וק, צ'ינצ'ילה, אורקה, אורי תאריך יומולדת: 29.8 איך היית רוצה לקרוא לבת? מיכל איך היית רוצה לקרוא לבן? לא יודעת את יכולה להפוך את הלשון? כן את יכולה להרים גבה אחת? לע את יכולה לפזול? כע את מסדרת את המיטה כל יום? כן לפני שאני הולכת לישון בחודש האחרון היה לך חבר? כן
קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? אממממ לא נראה לי שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איזה כיף אין לימודים^^ בלימודים? בא לי לישון >< ולפני שאת הולכת לישון? על כל היום שעבר עלי .. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? מושלם ולא רק לפאקצות .. מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור וורוד האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אממ עכשיו אני יודעת .. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? פסטההה את אוכלת ארוחת בוקר? לא .. רק בחופשים ובימי שישי שבת .. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? לבבות, סטייק, כבד .. קיצור כל מה שקשור בבשר חוץ משיפודים .. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כבד .. וסטייק .. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אממ כן
כמו הפרוסות ההזויות שלי .. נגיד עם חרדל ומיונז .. או חומוס עם גבינה צהובה .. או ספגטי <לא בתוך פרוסה> עם קוטג' וסחוג
חח כל מיני דברים הזויים .. טעמת פעם אוכל של כלבים? לאא איככ קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? מחשב .. מוזיקה .. טלויזיה .. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה .. יש לי קצת .. אבל אין לי ביטחון את מתנדבת בגוף כלשהו? לא .. הייתי ב"ח<ר>מניות" דרך הבצפר .. את עובדת? אממ בערך .. כשצריכים אותי אני עובדת
מוסיקה אהובה: רוק .. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? גם וגם .. אבל יותר בקולנוע כי זה גדול ושומעים יותר טוב .. וגם בקולנוע אני יוצאת עם השפעה כזאת .. אני תמיד נהיית יותר שקטה או מדוכאת <אם זה סרט מפחיד או עצוב> או יוצאת שמחה <אם זה מצחיק> מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? אממ כן זה משחרר וזה מוריד קלוריות .. אבל אני לא ממש אוהבת לרקוד .. משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? אח 1 מה אתה אומר על אימוץ? זה עצוב שיש אנשים שלא רוצים את הילדים שלהם .. אבל זה משמח אנשים אחרים שלא יכולים להביא ילדים לעולם .. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חית מחמד מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אממ יש איזה שיר שלא יוצא לי מהראש אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו .. שיר של דה אול אמריקן רג'קטס .. איזה שיר אתה שומע עכשיו: לא שומעת .. בושם אהוב: שכחתי ת'שם .. תכשיט אהוב: שעון? יש חבר? כןןן עוד פעם
ושאלה אחרונה....נהנת? חח כן ..

sweet shir

New member
עונה:)

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון~ להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לא משנה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים Oם; פרחים או ממתקים? פרחים. ממתקים זה משמין.
אפור או שחור? שחור3> תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? לא משנה להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח. זה רומנטי כזה לודעת XD סתיו או חורף? סתיו, נולדתי בסתיוD: ובכלל, בחורף קר ורטוב.
ימין או שמאל? ימין? ^^ שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים. :) שמש או גשם? שמש! טחח בגשם קר ואיכסי XD גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד. כל מיני מה השעה? 10:40 איך קוראים לך: שיר שם חיבה? אהממממ. שישקע, שוש... חח לודעת XD תאריך יומולדת: 6.11.92 איך היית רוצה לקרוא לבת? אמ, אין שם מיוחד. איך היית רוצה לקרוא לבן? כנ"ל. את יכולה להפוך את הלשון? כה חחחח אני יכולה להפוך אותו לגמרי. זה מעט מטריד למען האמת XD את יכולה להרים גבה אחת? כה את יכולה לפזול? אמממ, אני חושבת שכן... ^__^ את מסדרת את המיטה כל יום? לא, אני אפעם לא מסדרת אותה
בחודש האחרון היה לך חבר? לא>: קנית משהו? כה, חעחע הרבה... הייתי בשופינג בת"א. D: התגעגעת למישהו? כה הסתפרת? לא בכית? כה שיקרת? כה מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? לישון? לודעת חח בלימודים? ביייייית. מחשב. לישון. >: ולפני שאת הולכת לישון? לישון? Oם; כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא תמיד, לפעמים. חחח צבעים מה דעתך על ורוד? יפה
מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לודעתתתת. כתום? O: האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כה אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? הכל. חחחחחחח את אוכלת ארוחת בוקר? כן....... O: מה הדבר שבחיים לא תאכלי? אהמ. דברים לא אכילים...? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כה, אורז ערבי כזהXD וגם פרינגלס. פעם סיימתי חבילה בשעה ומאז אני לא נוגעת בזה
האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: ממממ, לא? טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כה פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לא ממש חחחחחחחחח XD איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? נגינה>: אני רוצה לנגן על גיטרה!! >>>: ונגיד... לשיר! אני שרה כמו חריקה של גלגלים XD את מתנדבת בגוף כלשהו? כה, בערך. את עובדת? לא מוסיקה אהובה: פופ/רוק/פאנק - וכל הקומבינציות. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תכלס, לא משנה. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? איכ, שניהם לא בעS: ריקוד זה כיף? לאXD משפחה אתה קרוב להורים שלך? בערך יש לך אחים אחיות? כה, אח אחד בן 7 וחצי ואחד בדרךD: מה אתה אומר על אימוץ? שסבבה? XD אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא.... ישלי נחשים XD מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא מצד אבא וסבא מצד אמא. לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Hypnotised - McFly איזה שיר אתה שומע עכשיו: אני שומעת בראש... She Will Be Loved - Maroon 5
בושם אהוב: האמ, לודעתO: תכשיט אהוב: שרשרת הלו קיטי3> יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? היה נחמד חחח

fluppster

New member
עונה

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף אחד מהם. אבל אם בכל זאת, אז באף. להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? שמש סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 11:53 איך קוראים לך: חן שם חיבה? חנוש, חנקה, גורגיר תאריך יומולדת: 30.11.85 איך היית רוצה לקרוא לבת? מעיין איך היית רוצה לקרוא לבן? דור את יכולה להפוך את הלשון? כן את יכולה להרים גבה אחת? לא נראה לי את יכולה לפזול? כן (רק אם אני מקרבת אצבע) את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? כן קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? כן בכית? כן שיקרת? לא שזכור לי מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איזה כיף, היום אני יכולה לעשות מה שאני רוצה! בלימודים? משעמם לי! ולפני שאת הולכת לישון? אני מקווה שאצליח להתעורר בבוקר.... כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? הצבע שאני הכי אוהבת! מה הצבע האהוב עלייך? ורוד.... איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ורוד עם נקודות אפורות האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? גלידה את אוכלת ארוחת בוקר? כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? יש המון כאלה, כמו למשל - פירות ים. איכס!!! האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא זוכרת האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא טעמת פעם אוכל של כלבים? לא! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן: לשיר, לרקוד, טלויזיה, לקרוא ולכתוב איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? כן מוסיקה אהובה: פופ, רוק, שחורה מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע, אבל בתכלס אני רואה יותר בבית. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? ברור! משפחה אתה קרוב להורים שלך? מאוד יש לך אחים אחיות? כן, 2 גדולים מה אתה אומר על אימוץ? אני בעד, זה טוב לתת הזדמנות לילד יתום לחיות חיים טובים אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Anouk - Nobody's Wife איזה שיר אתה שומע עכשיו: שיר של אואזיס, שכחתי את השם (בגלגל"צ) בושם אהוב: אין תכשיט אהוב: יש לי צמיד ורוד שקניתי פעם בטורקיה שלא יורד לי מהיד יש חבר? כן ושאלה אחרונה....נהנת? כן

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifנהנית

לעשות פירסינג באף או בלשון? באף להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?כייף לבלות עם האוייבים..
,נו ברור שעם אמא!! פרחים או ממתקים?אויש,תלוי איזה ממתקים.. אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?צבעוניות שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?לקום מוקדם את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף?חורף
ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד?לא אוהבת גלידות כל מיני מה השעה? 12:43 איך קוראים לך:איזבל שם חיבה? ^^ תאריך יומולדת:13.11-תגידו מזל טוב איך היית רוצה לקרוא לבת? נגה איך היית רוצה לקרוא לבן? מנור את יכולה להפוך את הלשון?כן!! את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום?ברור בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו?כן התגעגעת למישהו?כןןןן:-| הסתפרת?לא בכית?כן שיקרת?אולי מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?"יאיי-חופש" בלימודים?"יאיי-לימודים" ולפני שאת הולכת לישון? אהמ..אני אבדוק ואני אחזיר לכם תשובה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? כמעט הכל צבעים מה דעתך על ורוד?משתלב טוב עם שחור. מה הצבע האהוב עלייך?כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?אהמ..לא,מגניב אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?סינים,לא מוקפצים-אנשים סיניים את אוכלת ארוחת בוקר?לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?דגים,אוכל לא כשר,כבד *עעע* האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?כן האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא חושבת.. טעמת פעם אוכל של כלבים? לאאאאאאאאאאאאאאאאא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?כן!
פנאי יש לך תחביבים כלשהם?אהמ..לישון וזה.. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? הייתי רוצה לדעת להתבטא בציור את מתנדבת בגוף כלשהו?כן,בגוף שלי
את עובדת? לא מוסיקה אהובה:רוק ישראלי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?קלאסית
ריקוד זה כיף?לא לי,לאחרים... משפחה אתה קרוב להורים שלך?לאמא,כן יש לך אחים אחיות? 3 מה אתה אומר על אימוץ?טוב שיש דברים כאלה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?כל האחים שלי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Pink Floyd - Wish you were here איזה שיר אתה שומע עכשיו: ^^^ בושם אהוב:היפנוטיק של דיור תכשיט אהוב:שרשראות,יש לי אוסף
יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת?כן,היה סבבי

לאיור

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון
להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה D; לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים?ממתקים אפור או שחור? שניהם P: תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן יותר מיוחד שקיעות או זריחות? שקיעה להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה את הירח או את השמש? ירח
סתיו או חורף? גם ככה הם אותו דבר פה ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? .. שמש או גשם? בזמן האחרון הם באים ביחד בארץ, מזג אויר טרופי ומוזר!!!! גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 20:00 איך קוראים לך: ליאור שם חיבה? לאיור, שין תאריך יומולדת: 15.1 איך היית רוצה לקרוא לבת? אין לי מושג, איך היית רוצה לקרוא לבן? איתי עידן ויובל את יכולה להפוך את הלשון?חצי =\ את יכולה להרים גבה אחת? כןןן D: את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן, מלא התגעגעת למישהו? כןן
הסתפרת? אמ.. כן בתחילת החודש בכית? כן .. שיקרת? אולי.. לא זוכרת אבל בקטנה מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? עד שיש חופש תנו למוח להירגע קצת.. בלימודים? בעעעעעעע
ולפני שאת הולכת לישון? שיהיהלי חלומות.... כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? חס וחלילה, אחרת לא הייתי כאן היום
צבעים מה דעתך על ורוד? פקאצות מה הצבע האהוב עלייך? אדום אפור ושחור איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור שחור שחור, חח סתם אמ.. תכלת? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? עכשיו כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? יותר מיידי את אוכלת ארוחת בוקר? לפעמים, כשיש זמן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? את כל החלזונות וכל המגעילים האלה..
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אמ.. לא ניראה לי טעמת פעם אוכל של כלבים? חח לא, אבל של תוכים, בטעות קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן.. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לנגןן וללכת להופעות איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ואו הרבה, את מתנדבת בגוף כלשהו? לא. את עובדת? הלוואי מוסיקה אהובה: רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סרט, יותר קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? כן, לפעמים משפחה אתה קרוב להורים שלך? אמ.. בתקופה האחרונה לא ממש יש לך אחים אחיות? אחד אחד מה אתה אומר על אימוץ? יפה מאוד אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כןן! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? האח היחיד והאהוב שלי =] לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: בואי ניפרד- חמי רודנר איזה שיר אתה שומע עכשיו: חמי רודנר- מה היה בושם אהוב: דולצ'ה גבאנה - The one זה מה שאני משתמשת עכשיו.. תכשיט אהוב: צמידים יש חבר? לא.. ושאלה אחרונה....נהנת? כן היה סבבע

למעלה