שאלון..

שאלון..

לקוח מפורום שייגעצ [וואו, שנים לא שמעתי שייגעצ והייתי בפורום] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת הסטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים בחורף? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:

I am IRiTooSH

New member
דמט. עניתי על זה בבלוג שלי לפני כמה ימיםXD

העתק משם~ .. 1. מה יעשה איטי כשיגיע לכדור הארץ? יתחבר אליי מאוד. כי גמאני מעולם אחר^^ 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כזה?XD 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד שליטעעעD: טעים בכל מצב.~ ואני צריכה לתת שיעורים פרטיים לכמה אנשים על תורת השוקולד
. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? מקסימום 12. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני- החלק של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח- ולא החיה דמוית הסוס) חום כהה, כמו השיער. 6. אם היית זבוב איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזז. או שזה עז?XD 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Las Ketchop XDD 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? רגיל..? 9. נעלי ספורט על שרוכים, סקוטשים או ריץ'- רץ'? שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? ממ. אם יש עליה משהו ככה שלא יראו אותה?D: 11. האם יצא לך לשבור קיר? כמעט. 12. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה) שלי?ממ.. יציאות מוזרות.X: 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקוף?! 14. יש לך כרטיס תלמיד? אוקיי, מה זה? 15. יש לך כרטים חבר מועדון? XDDDD. כשהיינו קטנות אני גלי וקורל פתחנו מועדון. אז היה לנו. אוי כמה מצחיק זהXD 16. -לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-:אדום או ירוק? }: ספרדית זו שפה יפה!~ ורק בזכות הטנלובות אומרים שהיא פאקצית=[ 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? קישטא! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מסכנים~. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני וזקנוני. 21. מאיזה צבע הגלימה שלך? שחורהD: לתחפושת של הרמיוני גרינג'יר בכיתה ב'
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אף פעם לא למדתי פיזיקה. 23. למה פילים לא משחקים כדורעף? כי הם לא נכנסים במגרש? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? לא דעת. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי. 26. האם הפנו אותך פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן מתי ולמה? לאD: 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? זקנוני^^ [עקב שיחתנו הבוכייה.] 28. אם היה לך מיליון דולר מה היית עושה איתו? חו"ל?D: 29. איפה היית רוצה לחיות ולמה? טאריכה.D: יחד עם החברות הקרובות. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה קרה? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם הישיבותXD 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך ולמה? בואו נדלג על זה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? WTF?! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "המכוערת ופה גדול". 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא? 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא._. אני? נראלכם? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום ההולדת? סנופיD: 38. האם אתה אלוהים? אה? 39. האם יש לך פיצול אישיות? כןX: 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אהא?! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? שונאת מסטיקים~!@^#$&#$ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא._. 43. האם הוטרדת על ידי פדופיל? לאXS 44. האם ננשכת על ידי עז? לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? המערכת. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אפור? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "אני רוצה למות ליד זקנוני". 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןD: נו כולה שקל תשעים, מה אתם מתקמצנים.XD 49. כמה כריות יש לך על המיטה? יותר מידי.

I am IRiTooSH

New member
עוד 50../images/Emo40.gif

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אןכD: 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך בכביש? לא זוכרת מתי הייתי מול הכבישXD 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רציתי להיות כלהO_O 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? המדרגות?! 54. על מה אתה חושב כרגע? על שביום רביעי אני אהיה בפח~!$^#$@ 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? להלביש לה כאפה?D: 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? O-O 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מגרש אותו. כי אני שונאת חתוליםD: 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו שאמור להיות אוכל..? 59. איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית? אני לא אוכיח. זהלא נכון~ 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם האחרון שתפגוש? אוקיי? 61. איך נראה השער שלך כשאתה קם בבוקר? מפורק? 62. מה עושה לך את זה? באיזזה מובן? 63. מה זה היפי? לא יודעת. 64. האם אתה סוגד למישהו/למשהו? אם כן, למה? הוווו כן. *-* 65. מה היית בגלגול הקודם? כלב.D: 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? בתאדם?P: 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? נממ. חוברות הפעלה של מרי קייט ואשלי #-# 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כןXD 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא! 70. מה המאכל האהוב עלייך? ניוקיס^^ ושוקולד!@#$^&43 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? ב28.3 XD למשך שבוע שלם. היו לי בעיות עם אוכל. הקקאתי את כל מה שאלכתי בואתו היום, ולא יכולתי לאכול כלום. ואז הקתי קיא צהוב, כי הקתי רק מיםS: 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? מאיפה לי?! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מה זה סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פליי בוי, קוקה קולה, דובון אכפת לי, מזלג? למה? מזלג? כי זה משהו שימושי בשביל לאכול^-^ 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנך,מבת,ערבית,ספרות..~@%^%$ 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא יהיה לי חשק עז לזה, אל תדאגו? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגזור אותו?XD 78. עם מה תקבל פרס נובל? עם היציאות המטומטמות שלי. והמשפטים.S: 79. האם אתה מבצע פוטוסינטזה בזמנך החופשי? אעע. לא. 80. מי מהטלאטביז הכי סקסי? להלה! כי היא/הוא צהובבבבבבב*מזילהריר* 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדרשלי,מחשבשלי,חדרהורים[מיטה כלךכך נוחה~!$#%], חדר סלון וחדר מבטח[אוכלללללללD:]. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? נממ. שאנשים מסתכלים עליי כי כולם שואלים איפה אני, ורק אני לא שומעת, כי אני עסוקה בלסמס?X: 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שאני לא יכולה להשאר לישון אצל זקנוני._. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "למה כל הדברים שלך מפוזרים בכל הבית? אנחנו לימדנו אותך את זה?" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? MCR! 86. למה 3 לא מתחלק ב2? כי הוא לא זוגי! אעע. עירית חכמה! [או שלא.] 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא נשמע טעים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? פלפל!יכסה! [כל הזכויות שמורות לי ולבינונימיD:] 89. למה צריך לרוץ בשעורי ספורט? בשביל לחזור לכושר^^ 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם זה מה שהייתי צריכה לעשות בשביל שMCR יבואו לארץ, אז בכיף~#R@ 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "עץשלי!בוא נתחתן!" 92. מי חי בעליית הגג? אניD: 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? MTV היטס^^ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 2 =] הגרביים שלי ושל בינונימי~ 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת עליו כבר מזמן, ואז כל העולם היה מתפוצץ :] והיה יותר טוב לכולנו! 96. למה מגלחים כבשים בחורף? מסכנות. לא קר להם? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? ואולי לא. 98. נסח משפט אחד בשפת הפקצ"יות: "ביייייייוווווווווששששששששש" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי באלו. 100. ועכשיו לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את חייך עד קיצם: מתי סידרת את החדר שלך לאחרונה? *-*

I am IRiTooSH

New member
נו מה, זה כשהייתי קטנה../images/Emo122.gif

התחפשתי לכלה כשהייתי בת ששלוש. XD *זה היה חביב* עם הזמן. התחלתי להיות לא החלטיתD:

I am IRiTooSH

New member
לא ככה.XD

אהבתי להתחפש. זה כשהייתי בת 3. מה את רוצה, כשהייתי בת 4 רציתי להיות מהנדסת מחשבים. איזו שינוי דרסטי עברתיXD [מאז ומתמיד אהבתי טכנולוגיה וכפתוריםXD]

עונה..

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אין לי מושג, לא ראיתי את הסרט>< 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מה?>< 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? נוגט! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? עד שיש לי פיפי >< 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). ממ.. עור?P: אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו מיאו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? צלצול מעפן שהגיע עם הפלאפון, האינטרנט לא עובד. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אם הם נוחים אז מה רע?>< 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם לא יהיו לי גופיות אחרות 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא :O 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני יכולה להעביר כאבי ראש, ובדכ אני יכולה לזהות על אנשים אם הם חרא ואם הם משקרים לי :> 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה? ._. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? צריך לעשות לקומיקאזה 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? עעעעעעעעעעעעע!!!!!! היפופוטם הפקות יוקרה!!!!!!! או שועלי או פיתהההההה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זה עצובי :< 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במי שיהיה מתאים לה?>< 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורוד בזוקה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא מתחיל לספר על כוח המשיכה שמפיל אותו ולא משאיר אותו באוויר ועל האינטרקציה שלו עם האוויר או וואטאבר>< 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם משחקים כדור- אף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין להם חיתול :) 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? לא יודעת, זה באיזה קלמר אחר שאין לי מושג איפה הוא.. אבל משהו כמו 3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? נה, לא ממש 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אסלה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? גם אסלה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? במקום נחמדי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לחטט בנחיר השני וזה יעבור 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? כל אחד היה מדמיין שם אחר<: 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא בא לי לפרט
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מֶההההההה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אבא ארך רגליים 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת המנצ'קינס
סתם, לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן? הסטן? כת הסאטן XDD 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את המנצ'קין שלי ^-^ 38. האם אתה אלוהים? לאאאאאא! אלוהים הוא ארנבת! 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא! כן! לא! כן! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כיייי ככה O: 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא שידוע לי, אבל אני סובלת מפיצול אישיות אז תשאלו את רוחלה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? תפוח או מנטה [לא ספרמינט- הירוק] 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן :< 44. האם ננשכת ע"י עז? לא.. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? XDD לחברה שלי קוראים סקאי. ואההה.. ירוק דשא אפל וקשוח :> 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? היו שלום ידידיי! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בוודאי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אדם?:< 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ארכיטקטית 8-| 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? נייר 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה הדבר האחרון שנפל לי על הראש 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? ~להתחבא~ או לצחוק 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? שירי או סופי.. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? חושבת/ אומרת שהוא דומה לצילי 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קקי~ 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? ממ יהיה לי חתול במשקל 11 קילו :> 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? פחח ילד מהכיתה שלי>< 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע 62. מה עושה לך את זה? שהשיער נראה רע? ממ זה שאני ישנה כמו לאיודעת מה>< 63. מה זה היפי? מישהו שעושה היפ היפ הוריי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כמובן. לא יודעת למה 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? חתול, כי הגלגול הזה לא היה מוצלח במיוחד
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? יש לי מרפסת שירות כזו בחדר ששם הדברים של החתולות.. אז.. ארגז חול? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? רשע מרושע 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא ;; 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אין לי מושג:< 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עד אתמול, והיו לי בחילות והקאתי טיפה^^' 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? פאה?@!?~!?~!?@ :O:OOO::O 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא היה 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? אף אחד לא יוצא דופן, את כולם אני יכולה להכניס לפה [עם פה סגור!] ^-^ [עזבו ><] 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה!!!!!!! וספורט 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אחשוק בעז :> 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני אהיה מאושרת! [;; באמת, אני ממש רוצה זקן ><] 78. על מה תקבל פרס נובל? עלללללללל הקקי הגדול ביותר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כמובן. קוראים לי יער 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי 8-| 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? שלי
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא בא לי להזכר>< 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? ^ 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ממממ לא יודעת:< 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? קאקשי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? אני לא הבנאדם הנכון לשאול אותו 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי הם מסכנים :< 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? אני מעדיפה לרוץ על לשחק מחניים, תודה
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אני עושה את זה בכל מקרה>< 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אבא שלך גנן? [הי! לי יש שם של עצים!] 92. מה חי בעליית הגג? פרעוש 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? גוגוגו :ם 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כמה תואמות? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? עושה מרק כפתור~! 96. למה מגלחים כבשים בחורף? שלא יהיה להן חם בחימום? ._. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סבביישן 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. היוש 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? למה באמת? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: אוי, אין שאלהP:

I am IRiTooSH

New member
אסלה?../images/Emo2.gif../images/Emo40.gif

"28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? גם אסלה"

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gif :]

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחפש את הילד הזה, עד ש..יגלה שכבר.. הוא מת>< 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודעת. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד פרה
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הכי הרבה שישנתי - 11. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). בצבע השיער שלי, חום כהה. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? גשם חזק של מוניקה סקס. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הם חמודים כאלה D: 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא משהו מיוחד.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). כןכןכןכן! אני יכולה לשבור קירות וללבוש גופיות ורודות כאילו2!$@$ 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן>< 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוקOם 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפוווווווווו [[: 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי מיצי מייייייייצי. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מה?! מי עושה את זה?!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במה שהדימיון שלי היה בוחר. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). כחווול!@!##! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת. עצוב.
[רק לי זה מזכיר קבר?] 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם שמנים ולא יכולים לקפוץ. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין להם חיתולים, דע!!! XD 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? שחשבתי שיש לי כוחות על טבעיים ואני עם גלימה כחולה~! סתם לא. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את הכלבים
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מחשב לחדר D: 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בגן עדן. ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "אנחנו צריכים לעשות לך ניתוח" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם הגלימות הכחולות~!~!~! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררררררררררררררר. כמו חתול, כןכן! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו .. נערת ארה"ב או משהו של מג קאבוט 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת השטן!!!. סתם לא. 36. האם אתה חבר בכת הסטן? כן!!!!!!!!!! הולכים שם עם גלימות כחולות! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלון ! XD 38. האם אתה אלוהים? כן. סתם, לא. 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן. קשה;; 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי ייצרו אותו לראשונה באקזוטיקה? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מסטיק אורביט. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן, אבישי~! ;; 44. האם ננשכת ע"י עז? כמעט XD 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא P: 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול!~~~@~ 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "טוב למות בעד ארצנו! הו!!!!" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןP: 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כןXD 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול שחור O: 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כוכבת כאילו עם כל הצלמים וזה@! 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אוטובוס. XD {וזה רציני} 54. על מה אתה חושב כרגע? על האלופה. שהם כולם מוזרים. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לצרוח "צאי מהסרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא יודעת >< 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לא יורקת! אני לא גזענית!!! יורקת. P: סתם לא. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט ? O: 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אצא בהצהרה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אבישי@$!! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא טוב, לא טוב. 62. מה עושה לך את זה? גלימות כחולות@@!! 63. מה זה היפי? אחד מסומם D: 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא P: [היי, חוץ מלגלימות הכחולות] 65. מה היית בגלגול הקודם? גלימה כחולה. סתם נו, לא יודעתXD 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? גלימה ירוקה!!!!1 כי צריך גיוונים... D: 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מממממ. גלימה --- סגולה ;; 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא אני נלחמת למען הטוביםD: 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא! מסכנים!!! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? הרבה. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מממ חולה חולה חולה? כיתה ו'XD 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לא! אל תהרסו לי ת'פנטזיות!;; 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לאO: 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג!#@# דיי אין לי כח יותר ;;

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יתקשר הביתה
[פוןןן הוםםם) 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?מאמי,ו-אניוואי[הכל מקרה] 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבן עם עוגיות 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?14 זה הכי הרבה שישנתי[ביום כיפור] 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חח אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?זזזזזזזזזזזזזזזזבלללל חחחח אוו זזזזונהה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?"זכיתי לאהוב" של עברי לידר 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חחח חמוד ביותר..יש לי כאלה... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?קיץ?? 11. האם יצא לך לשבור קיר?חחח לא..אבל באא לייי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה)אממ..לעוף..או לדעת מה אנשים חושבים אלי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?חח כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?אממ..כן.. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?.... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?גרייייי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?חחחח דה זה וו מטורףף 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?נוראא!!תנוו לחיות לחצותת!! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?ילדים מהשיכבה שלי..תאמינו לי..הם האנשים הכייי מיוחדיםם והזויים בועלם!! 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה)...אממ..אין ליי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?אנ'לא לומדת פיזיקה..זה כבר השג 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?לא יודעת..אני עדיין לא פילה.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי ..אממ... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?4..או 3..נראה לי שגנבו לי 1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?חח לא..אני די פסדר 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?אמפי..טלווזיה..איזה בחור סקסי ואוכל 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?עוד 5 בגדי יםםםםםם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אממ... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?שאני קצת בוגרת בשביל לשחק בגולות 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?לאולנד
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?ת'שיער..אממ..למה..שתראו אותו תבינו.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?ספר[זה שעושה תספורת.]נראה לי שהוא יתחרמן..חח] ספר[שקורא בו..]אין לי מושג 34. מה היה הספר האחרון שקראת?התחלתי לקרוא עכשיו את "אם יש גן עדן" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לאא!!! 36. האם אתה חבר בכת הסטן?שטן** ולאאאאאאאאאאאאאאאאא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?בובספוגגג 38. האם אתה אלוהים?לא.. 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?אין לי מושג 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?אממ..לא מינית..אבל הטרידו..חח 41. מה המסטיק האהוב עלייך?מנטה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא... 44. האם ננשכת ע"י עז?לא..אבל כמעטט!!זה היה מפחיד!! 45. מה מעיר אותך בבוקר?הפלאפון שלי.. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?נראה לי שכמו השמיים של כולם..לפעמים כחול עם נקודות לבנות..ולפעמים אפורים.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אני את שלי עשיתי
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה?2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כן..למה לא..חח 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?אח של חברה שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?וטרינר..אבל אני אוותר על התענוג 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?אממ..המחק שידיד שלי זרק לי..ולא ממש תפסתי..חח 54. על מה אתה חושב כרגע?מה אני הולכת לעשות היום.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?אממ...כלום..מה אני כבר יכולה לעשות?! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחח לא יודעת.. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת 3 פעמים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?חרא 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני לא..אזז.. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?ויי לא יודעת..חחח 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?נוראי..כמו שהוא נראה במשך כל היום.. 62. מה עושה לך את זה?סטייליסטים..ותחת סקסייי 63. מה זה היפי?שאנטים כאלה..לא?!? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא.. 65. מה היית בגלגול הקודם?כבשה נראה לי.. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?גם כבשה..בגלל השיער שלי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?צעיף שקיבלתי מ"ראש1" 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא..חס וחלילה..מה עשיתי?? 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?ג'חנון,שניצל ותפו"א 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני חודשיים או שלושה..וסתם..הייתי מצוננת..כאבי ראש..לא רציני 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?לא יודעת..ולא מעניין אותי.. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?אני גם עכשיו לא יודעת מה זה..אזז 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?אממ..דובון אכפת לי..נראה לי..כי לכל השאר יש קצה..חח 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ביולוגיההההההההה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אממ... 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?לא נראה לי שיצמח..אבל... 78. על מה תקבל פרס נובל?על הילדה הכי אדישה בעולםםםםםם 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?לא.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?האדום 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?האיזור של המיטה..חח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?אממ...לא יודעת.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?אמממ... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?יוו מה זה שאלות האלהה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אלוהים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?הוא כן... 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?לא יודעת.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?טונה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי ככה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?עייפות עזהה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?שיגלגל לו עוד משו... 92. מה חי בעליית הגג?ארגזים בעיקר 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?אחד נגד מאה..נראה נחמד.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?2 אולי.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים בחורף?מגלחים אותם??וואלה?? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא..לא עכשיו..רק קמתי.. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.מה יש לך מפקאצות??מה הן לא בני אדם?!?אולי אני ינסח משפט בנוסח פריקים??מה הקטע??די..זה לא יפה... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:

היה פעמיים את השאלון הזה,פעם../images/Emo219.gif

[מובן,הא?] 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?ילך לאמא שלי ויאמר לה שלום. היא הייתה מכורה לסרטים של אי.טי כשהיא הייתה קטנה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?אעאע. אני לא טובה בלשון,עזבו אותי 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?5 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה,) ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).-חום ג'ינג'י 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בובתעשהמשקפישמשזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?וואמפיירז-מכ"ר,אבל אני עומדת להחליף 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?לא יודעת 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?כסף,הרבה 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).-- 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפו ג'וניור 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?לא,קיטיקיטיקיטיקיטי [מושפעת מ"המסע המופלא" D:
] 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?לא יודעת,לא ראיתי בחיים כלב דרוס 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בובספוג,כמובן 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).-- 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מתרסק לו המוח? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם לא יודעים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי כבר יש להם כלבת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?4 או 3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?מחשב 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?המון טובלרונים לבנים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בת"א. כי אני אוהבת את העיר הזו 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"צריך להוציא אותה"..? קרה לי דבר כזה,רק עם בייגלה. ניסיתי להיות מגניבה ולהכניס לאף בייגלה ארוך כשהייתי קטנה :|. זה לא נגמר טוב ;;. [אגב,הנחיריים שלי לא גדלו כתוצאה מהבייגלאים D:] 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?העולם המושימושימגהמגניבון של לוטן..? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?דנה,כי זה שם יפה ;; 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?רררררררררררררררררריד מי..? 34. מה היה הספר האחרון שקראת?השמיניה 3-משעמם 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?כת הלרשוD: 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?כלום 38. האם אתה אלוהים?לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?אוליXD 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?לא יודעת 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך?דובדבן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כן!! D: [יובל!] 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 45. מה מעיר אותך בבוקר?הפלא' 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחולים-אדומים. במחשבוןשדפקתיאיתוג'וק. ראיתי שמיים אדומים אחרי ששתיתי טונות קולה ביום שבת XD 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?"אחח..אני זוכרת את הימים ש.....*מתה*" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?*סופרת* 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?ברור 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?ילדה עם רולרבליידס 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?ארכיאולוגית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?פלאפון 54. על מה אתה חושב כרגע?על איך לעזאזל הפלאפון שלי נפל לי על הראש 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?ללכת כרגיל? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?ילדה מהכיתה שלי >_>. היא נהנת מלצבוט אנשים בתחת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?ממשיכה ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?מאכל של חסה,אפרסק משומר ודג מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?לא אוכיח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?הילדה מ"זה לא סוף העולם"! D: בטי,אאל"ט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?רע 62. מה עושה לך את זה?טובלרון 63. מה זה היפי? ווירדו..? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לבובD:. טוב,לא עד כדי כךXD 65. מה היית בגלגול הקודם?לא יודעת ולא אכפת לי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?כנ"ל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?לא יודעת 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא יודעת 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?סלט 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?שבוע שעבר,כאבי ראשP: 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא אוהב את זה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?מזלג,ככה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמט' 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?לא יודעת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אוריד אותו 78. על מה תקבל פרס נובל?על טמטום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?טינקי ווינקי,כמובן 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?לא יודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לא יודעת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"פריקית" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?חתולים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?אל תשאלו אותי,אני גרועה במתמט' 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי הם דרוסים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?לא יודעת 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?לא יודעת! ;; 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?כסף,הרבה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"חבר שלי"..? 92. מה חי בעליית הגג?דברים שקיימים בעליות גג 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?משהו בMTV,לא יודעת מה XD 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?אין 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?אומרת "פוש דה באטן"..? 96. למה מגלחים כבשים בחורף?כי יהיה להן קר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא לי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.-אין לי כוח 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כדי למצוא ילד ולאנוס אותו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:...

1AnastaciA1

New member
עונהD:

יש לי את כל הזמן בעולם D: חחחח,סתם, אני מחכה שהפרקים של VM יטענו...XD אע#@$R#@%@%@ שיר! מצאתי איפה אפשר ליראות XD אבל עדיין תעבירי לי...P: כי זאת איכות גרועה
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגע באצבע של ילד. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אבל. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 [לא ניסיתי יותר ^^]. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). שחור..XD 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? הבלדה שלי עליך. חחחח. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? נמ, חמוד. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים
. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אמ, אין לי בעיה ללבוש גופיה ורודה, אבל תלוי איזה XD. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אין לי XD. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק-לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? כע, אבל הוא ישן, מהבצפר היסודי..XD 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לי, לא. לאבא שלי יש..XD 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום. [איך לעזאזל עושים מבטע ספרדי פקאצי?XD] 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? משה. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? קוראים לי נסטיה, לא מיצי.XD 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אמ...לא הייתי כותבת, אבל נראה לי שאני? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי, אבל אם הייתה אז היא הייתה חייבת ליהיות בלתי נראת.XD 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אמ, זעזוע מוח? XD 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לא יודעת, תשאלו אותם. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? נמ. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1 XDDDD. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דאגי, אוכל, מוסיקה, בטריות.XD 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? ארררר, הייתי טסה לחו"ל, וקונה שם את כל הדיסקים של מקפליי
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה, כי לדעתי ארץ נחמדה, ויש בה מקפליי..XD 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איכססססססססססססס, הייתי אומרת: "אמ, החלקתי וזה נכנס לי בטעות" XD 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? Wonderland. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? ליהיות יותר יפה, ככה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ממתי ספר עושה קולות, אלה אם כן אנחנו בהוגוורטס. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? נמ.נראה לי אירופה אירופה. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? חבר בכת? XD 36. האם אתה חבר בכת הסטן? --- 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שמש...[
] 38. האם אתה אלוהים? לא. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא שידוע לי. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא יודעת. כי הוא חם? XD HOT! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה D: 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא..XD 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר בפלאפון. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כרגע [בגלל שזה קיץ] תכלת, אבל בחורף הם אפורים רוב הזמן XDDD 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אין לי שמץ. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כע. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור!

1AnastaciA1

New member
חלק 2..XD

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אמ. לא זוכרת. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מורה XDDDDDDDD 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אמ, זה היה מזמן ואני לא זוכרת..XD 54. על מה אתה חושב כרגע? על: מתי כבר זה יטען עד הסוף את הפרק?! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לתלוש לה ת'שיער? XD 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? שיר [?] 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אוייייייייי אני אוהבת חתולים שחוריםםםםםםםם
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא יודעת, אני לא טבחית. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מקפליי..XD 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? בסדר גמור. 62. מה עושה לך את זה? עיניים כחולות, שיניים יפות, אף מדהים, גבות יפות, שיער בלונדיני וגוף שקסי!#!@# 63. מה זה היפי? מישו ששם פרח על הפיפי שלו...XDDDDDDDDDDDDDDD [לא תבינו, או שכן?] 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא. 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ציפורררררררררררר, לעוףףףףףףףףף. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? כלום...^^ 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לפעמים, ^_____________^. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא, אני לא בעד אונס בכלל, בכל חיה\בן אדם...X___________X; 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצושששששששש 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? הייתה לי הצטננות. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו פאה? אולי בגלל שהוא זקן ואין לו שיערות? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא היה לי ^^. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? דובון איכפת לי XD ככה
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנ"ך. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפרוץ לחנות ואגונב דברים. מוחעחעחע. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לא יצמח לי זקן..XD, ואם כן אז אני אוריד אותו. 78. על מה תקבל פרס נובל? אני לא. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?אמ. אני לא צמח.XD 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פווווווווווווווו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שליD: עם המחשב. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? נמ, לא וידעת. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? בלעעע, אני רוצה לסיים כבר את השאלון..XD 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודעת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני D:< 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן...X___________X; אחד וחצי..XD 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? איכסססססססססססססססס כי זה מגעיל? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שוקולד עם חומוס..XD 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה שיעור ספורט. X_X; 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום, אלה אם כן, אני אהיה חברה של דאגי ואז הוא ירצה לזרוק אותי [חסוחלילה] ואז אני אתחיל לייל ולבכות..XD 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אתה בא לפה הרבה? 92. מה חי בעליית הגג? מפלצות! מוחעחע. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? Top Of The Pops 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 2. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? תלוי איזה כפתור XD. אם זה כפתור שמפעיל פצצה אטומית אז לא הייתי לוחצת. אם זה כפתור על החולצה הייתי בשימחה D: *לוחצת על כפתור* XD 96. למה מגלחים כבשים בחורף? לא יודעת. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא בא לי. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. --- 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי לאכול גלידה D:. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: אין שאלה. XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעשיתי את זה כבר P:. באלי שוב

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?ירצה לחזור חזרה. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?לאדעת O: 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?כמה שיותר XD 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). איןלי פוני P: 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?השיר על אמא של קייל מסאות'פארק
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אני אוהבת כאלההההה D: 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?מתי שיבוא לי 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא ולא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).איןלי P:. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?ירוק D: 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפו XD מקורי הא? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?כן בטח 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?אני לא אוהבת את זה ;; 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?באמא D: 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).שחור
מועחחעחע 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?למי אכפת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי אין להם אף XD 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם כלבים P: 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?נקסט :X 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?טיסה לניו יורק !!!!!!!!!1111 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בניו יורק, כי כ"כ מגניב שם 3> 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?הוא היה צוחק 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?העולם הגזעי של אריאל D:::::: 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את המראה החיצוני, כי אני לא אוהבת אותו 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?רררררררררררורררררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת?יש אלוהים 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?את הסמל של מקפליי 38. האם אתה אלוהים?לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא, פעם היה לי, אבל היום אנחנו בסדר 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?אנאעארף 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך?אורביט כחול 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא חס וחלילה 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחולוש D: 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לאיודעת, די לדבר על מוות 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בכיף למה לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?בטח 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?ידיד שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?ליצנית XDDDDDDDDDDDDDD 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?טיפה 54. על מה אתה חושב כרגע?על מה השעה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?לתת לה איזה כאפה ולהמשיך בדרכי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?נועה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?ממשיכה ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?דג מלוח על מצע של חסה ברוטב אפרסק משומר 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני לא נסיכה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?לאיודעת 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?פרוע במיוחד 62. מה עושה לך את זה?מקפליי 33> 63. מה זה היפי? אחד כזה שכל היום מעשן ורוצה שלום ואהבה XD 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?כן, למקפליי, כי הם..מדהימים D:|סתם נו אני לא סוגדת להם, אני סתם אוהבת אותם יותר מדי| 65. מה היית בגלגול הקודם?איןלי מושג 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?אייפוד D: כי באלי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?שומדבר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?בולונז, מקדונלדס 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני חודשיים, וירוס בבטן 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?זאת פאה
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?לאיודעת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקה !!!!!!!!!!111111 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?כלום, לא רוצה להיות בכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו :O 78. על מה תקבל פרס נובל?על טימטום XD 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?חחחחחחחחחחחח לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?טינקי ווינקי אהבת חיי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?נתקעתי בעץ לפני כל הכיתה חחחחחחחחחחחחח 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?הרבה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?ת'אמת, כלום 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?מישהו שיודע לשלוט עליו 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?זה כן. 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה מגעיל 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?חמאת בוטנים. כיחסה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי זה שיעור ספורט P: 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם היו אומרים לי שאם אני יעשה את זה אני יפגוש את מקפליי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אז מה
'תה בא לפה הרבה
92. מה חי בעליית הגג?עכברים וג'וקים וחיות מגעילות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?כזאתי באנגליה שמארחים אנשים ואז מקפליי היו באים D: 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת על כפתור 96. למה מגלחים כבשים בחורף?בשביל שיהיה לנו מה ללבוש, אבל מסכנות ;; 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיואו זה היה כזה מושי מושי. הוא כלכך 100מםםםםםםםםם, ואתה לייק כזה גיי מפגר שיואו אני סווווווו שונאת אותך 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי שיעמם לו :\ 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:מה נשמע?

נוגעע

New member
עונה P:

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ימות ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 'אז..' 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד ביסקוויט 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 16 .. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני.... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אינטרקום/שייגעצ, וזכיתי לאהוב/עברי לידר (משתנה כל הזמן בשביל לגוון) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מאאאאאגניב [או שלא] 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים :/ 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם ייקראו לי פריקית עוד פעם אחת..... ! 11. האם יצא לך לשבור קיר? כעע.. עם כדור.. פינה קטנה בבית.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני יודעת לעוף!!! XD 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא כידוע לי.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? יאפ P: 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום. ומזה פקצ"י ? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פוטם 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו ? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אנשים רעים. (מי שדורס כלבים קטנים) 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ב.... לא יודעת.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורוד פאקצי מושלם 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אין לנו קומה שלישית בביצפר.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כיכיכיכיכיכיכיכיכי קקי. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי גם חתולים לא נראלי יכולים לחלות בחתלתלת.. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כעע כל יום !! 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את האנשים היקרים לי באמת.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את הדיסקים שאני כבר מזמן רוצה .. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בקנדה.. כי.. לא דעת, נשמע אחלה שם :] 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 'תפסיקי לשחק בגולות ! כבר אמרתי לך את זה 5 פעמים !!!!' 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 'אופטימי' 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל. כי ככה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 'היה היה ילד, שליטף ספר, ולספר היה נעים מאוד...' 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 'אירופה אירופה' --מומלץ ! 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כעע.. בכת הסגידה לקרמבו ! 36. האם אתה חבר בכת הסטן? בארור 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלונים שמצוייר עליהם בלונים שמצוייר עליהם בלונים.. 38. האם אתה אלוהים? כן 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא- נופ - לעע 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? עלמה ובזוקה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כעע XD 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אחותי.. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 'נתן !! אתה מת !!' 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? יאפ 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 6 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יאפ 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מורה. אחח התמימות.... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת... נראלי מן אבן כזאת 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה השיר פתיחה של 'זואי 101' טיפשי. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? להיות פאקצה P: 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? נטע (אחותי) 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מלטפת אותו.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? נהממ.. חרא אוכל -_- 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אעבור לגור בארמון של המלכה אליזבת ואשכנע אותה שאני הבת האבודה שלה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט. לא משנה מי. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? חרא. וזה לא משתפר עם הזמן. 62. מה עושה לך את זה? לא דעת 63. מה זה היפי? מישו מאגניב משנות ה-70 אני חושבת.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? קרמבו !! 65. מה היית בגלגול הקודם? לא זוכרת.. נראלי מדענית או משו :S 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? המלכה אליזבת P: 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? טיק-טק משנת 2004 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? יאפ. אני אוהבת לגרום לאנשים סבל XD 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פופקורן 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכרת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדיי שהוא יהיה יותר חביב 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא היה לי. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה. זה הדבר היחיד שאני אוהבת. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרות והבעה ותנ"ך. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אנהג שיכורה, ואמשיך לנהוג גם כשייקחו לי את הרישיון. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו. 78. על מה תקבל פרס נובל? על שיעמום יתר.. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא כידוע לי 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? היו הרבה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 'את פריקית' (אני לא. אני פשוט אוהבת שחור ושומעת ביט 69 ושייגעצ) 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פרות 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? הרבה דברים. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה רוצה שאנחנו נרוץ בפארק, והיא הולכת לה מאחורה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דברים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?' אלו אח שלי, גם אתה חושב שאתה עץ וכולם אומרים שלא ??' 92. מה חי בעליית הגג? השטן 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אחד מול 100 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור 96. למה מגלחים כבשים בחורף? כדיי שיהיה להם חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם ^^ 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מזה ???. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי הפארק מקום חביב 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: ?????????

כבר עניתי על זה פעם../images/Emo3.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ואז .. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כל סוג 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה
5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חחחח שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? פצפצפצ 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? לע דעת הוא רוב הזמן על רטט 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אממ אין יחס XB 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם אני ירצה
11. האם יצא לך לשבור קיר? כע בערך 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). קוראת מחשבות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כע 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לע 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? חחחחחח אח אח הפרסומת של בורגראנץ'
אממ אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? לע XB 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? עצוב 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במישהי דימיונית 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). XBBB אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? חחחחחחח מת XBB 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? למה לאא אני דווקא ראיתי שכן
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי לחתולים אין אומץ לנשוך כלבים
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לע 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אמממ טיול לחו"ל 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנא ערףף .. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? ילדה בגיל שלך עוד משחקת בגולות?! XBBB 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם של אורוש 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכול וככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מוו מוווו 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אממ איזה משו לעבודה באנגלית 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת האור 888
36. האם אתה חבר בכת הסטן? עליתם עלי 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? משו יפה
יותר טוב שיכתבו ברכה 38. האם אתה אלוהים? ממש לע 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אני לעע 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? משו כזה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לע 44. האם ננשכת ע"י עז? לע XB 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר בפלא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אמממממ כחול XB 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ברוך שפטרנו 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לע 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בלי שום בעיה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? טווס XBBB 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לע דעת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אמממממ נפל? לע דעת 54. על מה אתה חושב כרגע? מנסה להיזכר מה נפל לי על הראש XB 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לתת לה כאפה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? השאלון הזה
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משו מגעיל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבל אני לע 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט כנראה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אממ עדיף שלא תדעו 62. מה עושה לך את זה? צחוקים
63. מה זה היפי? זה השאלון הזה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? למה נראה לכם XB .. 65. מה היית בגלגול הקודם? פרה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אנא ערףף 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מובייל שהמרכיבים שלו זה כמו סוכריות גדולות אבל בעצם זה סתם אבנים XB 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? ממש לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? איכ 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטהההה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אממ נראה לי עכשיו .. אני קצת מצוננת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא זקן ובגיל שלו כבר אין שערות
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מסההה?! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? קולה .. כי את כל השאר בא לאכולל XB או אפשר לאכול איתם במקרה של המזלג .. ורק הקולה זה נוזלי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על הכול במיוחד מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יעצבן שוטר 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לייזר XB 78. על מה תקבל פרס נובל? על זה שאני סתומה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן כל הזמן XBBBB ברור 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פה/פו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? סלון כי פה נמצא המחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לע דעת .. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הרבה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אלוהים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן ... 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? דיי איככ 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שוקולד למריחה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה רוצה לראות אותנו מתאמצים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם יחריחו אותי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני אוהב אותך .. בוא נצא לטיול .. ועוד 92. מה חי בעליית הגג? חרקים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משו שמקבלים עליו הרבה כסף וזה קל
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? במגירה יותר נכון ואמממ לע דעת 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו XB 96. למה מגלחים כבשים בחורף? מגלחים אותם בקיץ זה דבר ראשון .. ומגלחים אותם כדי שלא יהיה להם חם וכדי להשתמש בכל הצמר שלהם .. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? ממש לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 2א ל* להתאפ7 ..א*זה מ!של0 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? להשטין 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: איפה השאלה פה XB

למעלה