שאלון...

שאלון...

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? מקופלת או כיפכף או פסק זמן? אכסנייה או בית מלון? חופשה באילת או חופשה בכינרת? מסנג'ר או אייסיקיו? בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים:
: -D ? עגיל באף או עגיל באוזן? עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... יאלה תענו תענו!!! אוהבת...בר....

עעעעעונה =) !!!!!!

שאלון - * מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? אמממ הוואי
* מקופלת או כיפכף או פסק זמן? מקופלת
* אכסנייה או בית מלון? בית מללללון . מי ירצה אכסנייה ? ! * חופשה באילת או חופשה בכינרת? אילת * מסנג'ר או אייסיקיו? אאאאיסיקיו . * בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? ג'ינס וחולצה . * בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? בוקסר
* איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ? זה -
חחח * עגיל באף או עגיל באוזן? עגיל באף . ב.ק.ר.ו.ב * עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... ממ לא יודעת =/ . יאלה תענו תענו!!! - עניתי
אוהבת...בר.... 3 > צ'אאאאאאו

animal bar

New member
עונה! D:

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? הוואי [אמריקה זה מכליל מידי -.-] מקופלת או כיפכף או פסק זמן? פסק זמן
אכסנייה או בית מלון? בית מלון חופשה באילת או חופשה בכינרת? אילת
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר, ברור! D: בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? גינס וחולצה
בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים:
? או
או
עגיל באף או עגיל באוזן? לא אוהבת עגילים-.- עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... לא אוהבת עגילים -.-

עונהנה../images/Emo163.gif

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? אמריקה.. מקופלת או כיפכף או פסק זמן? פסקזמן יאמיי אכסנייה או בית מלון? בית מלון חופשה באילת או חופשה בכינרת? באילת מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?ג'ינס וחולצה :-O בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים:
<אהובי הקיבוצניק עגיל באף או עגיל באוזן?באוזן עגיל בפופיק או עגיל בגבה? בפופיק

יש להכניס נושא להודעה

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? או אמריקה או הוואי.. מקופלת או כיפכף או פסק זמן? מקופלת! אכסנייה או בית מלון? בית מלון חופשה באילת או חופשה בכינרת? אילת מסנג'ר או אייסיקיו? שנייהם בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? ג'ינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? בוקסר :] איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ? :] עגיל באף או עגיל באוזן? א=ף עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה]....א=ף

3has3

New member
טוב.

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? אמריקה. דהה
מקופלת או כיפכף או פסק זמן? איכסה על שוקולד :-S אכסנייה או בית מלון? בית מלון. אכסניה זה בחרא.. בעיקר אלא של הנוער בבתי ספר
חרא של דבר. בעע חופשה באילת או חופשה בכינרת? כינרת
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? ג'ינב :) וחולצה D: בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? זה לא שהם ילכו עם בוקסר וזהו.. אבל בוקסר D: אבל תלוי למי
איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ? את זה שהכי מתאים להודעה שלי. עגיל באף או עגיל באוזן? באוזן D: עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... כלום. נו איכס. זה דברים דוחים
יותר מידי - חבול בהודעה

furfur23

New member
../images/Emo108.gifזה הפך לפורום שאלונים..XD

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?אמריקה מקופלת או כיפכף או פסק זמן?פסק זמן..,><" אכסנייה או בית מלון?בית מלון משום מה..XD חופשה באילת או חופשה בכינרת?אילת אילת אילת
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר! בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?ג'ינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר?-- איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ?:D מה? עגיל באף או עגיל באוזן?באוזן.. עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה]....סיידליפ..
[לא ממש קשור לשאלה אבלל..]

עונה...

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?- אמריקה או הוואי מקופלת או כיפכף או פסק זמן? פסק זמן!! אכסנייה או בית מלון? בית מלון... חופשה באילת או חופשה בכינרת? אילת מסנג'ר או אייסיקיו?אי סי קיו בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? גינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר?גינס וחולצה איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: ? =]( זה הסימן הכר שלי חחח) עגיל באף או עגיל באוזן?אוזן עגיל בפופיק או עגיל בגבה? אם כבר אז בגבה!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif באפשובאפ.

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?
תאילנד
מקופלת או כיפכף או פסק זמן?
מקופלת. אכסנייה או בית מלון?
אכסניה, ביתמלון... הכל אותו הדבר. חופשה באילת או חופשה בכינרת?
כינרת אהובתי
מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג'ר. בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?
שימלה, הכי סקסי.
בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר?
אגב, גם בוקסר זה יותר עדיף
:) איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ?
עגיל באף או עגיל באוזן?
אף. עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה]....
פופיק
אחד למעלה אחד למטה
. בקרוב אצלי

Fucking Noff

New member
עונה

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? הוואי מקופלת או כיפכף או פסק זמן? מקופלת אכסנייה או בית מלון? בית מלון חופשה באילת או חופשה בכינרת? אילת!! מסנג'ר או אייסיקיו? מסן' בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? ג'ינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? בוקסר :] איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ? עגיל באף או עגיל באוזן? באף ובאוזן עגיל בפופיק או עגיל בגבה? בגבה.

yan levi

New member
..

אצלי בקרוב גם וגם..למעלה יש..עכשיו צריך לשכנע את אמא ..או שפשוט לא שואלים :]..היא טוענת שיש לי יותר מידי :/

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif איפה ישלך?

אני אולי אעשה גם סמיילי בעוד איזה חודש אצל ידיד של חברה שלי... למעלה ולמטה ינלי מושג איפה אני אעשה ואמא לא מרשה ככה שאישור הורים אין... אבל אני לא באמת שואלת אותה... וה-חלום זה ספטום
. [חפרתיXD]

עדי D

New member
בלה בלה בלה. =נושא.

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? אמריקה? מקופלת או כיפכף או פסק זמן? אגוזי אכסנייה או בית מלון? בית מלון.. חופשה באילת או חופשה בכינרת? כינרת מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? תלוי בארוע. חח בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ? D: עגיל באף או עגיל באוזן? אף עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... ענית לבד מה את רוצה.

liavii

New member
עניתי:pמי קורא?אפחד:p

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?הוואי מקופלת או כיפכף או פסק זמן?פסק זמן אכסנייה או בית מלון?בית מלווווןןן חופשה באילת או חופשה בכינרת?אלית מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?ג'ינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר?בוקסר איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: ?
עגיל באף או עגיל באוזן?באוזן.. עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה]....לא זה ולא זה בשפה התחתונה
..

yan levi

New member
בבבוווו !@$*%%&*&^

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? מקופלת או כיפכף או פסק זמן? פסק זמן אכסנייה או בית מלון? בית מלון :]] חופשה באילת או חופשה בכינרת? אילתתת מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם :] בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? ג'ינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? ג'ינס וחולצה.. איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ? :] עגיל באף או עגיל באוזן? באוזן עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... פופיק.. יאלה תענו תענו!!! אוהבת...בר.... גמאני אותך .חחח.

טל 182

New member
NO-NAME

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? כולם. יותר רחוק - יותר טוב. מקופלת או כיפכף או פסק זמן? זה שוקולד אז הכול! אכסנייה או בית מלון? בית מלון. חופשה באילת או חופשה בכינרת? הממ...אילת...לא בעצם בכינרת...לא בעצם אילת...לא בעצם...לא יודעת! מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם. בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? תלויי. בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ?
עגיל באף או עגיל באוזן? באוזן. עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... אני לא הייתי עושה אף אחד מהם אבל בגדול עגיל בפופיק יותר יפה...לדעתי. וואי...איזה לא החלטית אני...

orxxx

New member
טוב אז ככה...

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?=אמריקה **__** למרות שלא הייתי מתנגדת להוואי.. גם לתאילנד מקופלת או כיפכף או פסק זמן?= פסק זמן :p אכסנייה או בית מלון?= בית מלון :) חופשה באילת או חופשה בכינרת?= ברור שאילתת מסנג'ר או אייסיקיו?= אייסיקיו שונאת מסנג'ר בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?חחחחחח... ג'ינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר?=בוקסר :p איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ? אותו :) עגיל באף או עגיל באוזן? באף :) עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... כן.. לא זה ולא זה :-! יאלה תענו תענו!!! אוהבת...בר....

למעלה