= שאלון =

../images/Emo110.gifנכון היא צודקתת!

אנחנו בכלל לא מדברות על אלהה שהיו ועזבוווו כי הם עזבו הם לא פעע אז מה עם הם היו לפנינו!!!

MaStuLa76

New member
נכנס מאוזן אחת יוצא מהשנייה .

סבבה נשאל את פלורין למה היא התכוונה , לאלו שהכי הרבה מבחינת הזמן , או מבחינת הכמות הודעות . סבבה ? וואי איך אתן מעצבנות \:

../images/Emo110.gifתקשיבייי

זה לא משנהה גם עם היא יתכוונה למה שאת יתכווונת אזזזזזז את לא תבואי ותתנפלי עלינו כי כול אחת איך שהיא מפרשתתת תשאלהההה עם הבנו ככה אז ככה הבנווו ולא צריך ליתווככחח על זה כול אחת איך שהיא חושבת!

../images/Emo15.gifספפיר ? , מה את יוצאת עלייה ?!

היא עודד באה לטובתך !! מסכנה , מה עשתה לך ? =\ חוצמזה היא רואה שכולן מדבררות פה , אז היא לא יכולה להגיב הודעה מסכנה אחת ?!!?

../images/Emo110.gifמה הקשררררר

אבל אמרנו להפסיקקק עם זהה והיא לא שרשרה עלי היא לא באה לטבותיי! וחוצמיזה היא פעם בשנה פה שלא תתערבב זה סתם גורם עוד מריבותת ומיכל אני גם דברתי עליה אל תתתערבו סתם!

../images/Emo15.gifהיא כן שירשרה *אלייך* !

אז היא כןן באה לטובתך . ומה זה קשור אם דיברת אלייה ? , אני רוצה להתערב כי תיראי איזה יחס יש כאן לבננות ! בגלל זה הרבה עוזבות !

MaStuLa76

New member
עזבי מכים אותה בבית \:

לא רק שלטובתה גם היא עושה רעש. \: חלאס ספיר סתכלי מה קורה מסביבך .. \:

../images/Emo20.gifעזבוו חלאס שירה לא נדבר איתה לא מכירות

אותה אוולי רק אז היא תביין שבסוף היא תישאר לבד !

אוי

מה יש לך תדברי יפה את לא חייבת לאכול אותי ומיצטערת אם אני מדברת לא יפה פשוט זה מעצבן

../images/Emo15.gifשירה צודקת !

גם ספיר עזבה וגם דילב , אז זה לא נחשב , לא ?! ואני לא לטובת אף אחת פה ! פשוט אני חושבת ששירה צודקת וזהו . :][: חוצמזה אף אחת לא תקבע מי בפורום הכי הרבה זמן , כי זאת עובדה .

../images/Emo210.gifבואנה מיכל למה את ממציאה ?!

מתתתתי אני?! מתי דילב עזבה א הפורום ?!?! אני לא יכולה בלי הפורום הזה איך עזבתי בדיוק?! איפה?! מתתתי ?!

למעלה