שאלון:]

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון:]

טוב זה עובר לפעם בשבועיים כי הפורום לא ממש זז.. וכמובן, אתם מוזמנים גם לשים שאלונים בעצמכם! מה השעה? שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מזל: ארץ לידה: מספר אחים ואחיות: תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב:
או
?
מנומר טייץ סקיני חצאית מיני קרוקס נעלי עקב לק אדום לק שחור אודם אדום נעלי בובה וואנס זה או זה וואנס או אולסטאר? שחור או לבן? קיץ או חורף? אביב או סתיו? מכנס קצר או ארוך? חולצה קצרה או ארוכה? מכנס או חצאית? חולצה או שמלה? בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? מנומר או צבאי? אמפי או דיסקמן? טלוויזיה או מחשב? ישראל או חו"ל? טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מה השעה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

jast

New member
אופס..

אוקי, טעות... אני העתקתי את למדגישומטיק וזה התבלבל תענו על זה- מה השעה? שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מזל: ארץ לידה: מספר אחים ואחיות: תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב:
או
?
מנומר טייץ סקיני חצאית מיני קרוקס נעלי עקב לק אדום לק שחור אודם אדום נעלי בובה וואנס זה או זה וואנס או אולסטאר? שחור או לבן? קיץ או חורף? אביב או סתיו? מכנס קצר או ארוך? חולצה קצרה או ארוכה? מכנס או חצאית? חולצה או שמלה? בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? מנומר או צבאי? אמפי או דיסקמן? טלוויזיה או מחשב? ישראל או חו"ל? טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? שתית? עשית שיעורים? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? היית בחוץ? היית בבצפר? ליטפת חיה כלשהי? ראית טלויזיה? ראית סרט? קראת עיתון/ספר? היית במסנג'ר/אייסיקיו? שבתת? [מהמילה שביתה] צילמת/הצטלמת? ליקקת גלידה? כססת ציפורנים מהידיים? ומהרגליים? >< בלעת כדור? [תרופה] שיחקת כדורגל? וכדורסל? וכדוריד? וכדורשת? הטענת את הפלאפון שלך? הסתכלת על השעון? נישקת? והתנשקת צרפתית? XD התחבקת?! לעסת מסטיק? הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? מה השעה? יומעולה:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

KobIPWA

New member
חופש מהצבא... למה אני ער בשעה כזאת?

מה השעה? 9:30 שם: קובי גיל: 19 תאריך לידה: 21.7.87 מקום מגורים: ת"א מזל: סרטן ארץ לידה: ירושלים. זאת לא ארץ - זה עולם אחר! מספר אחים ואחיות: חצי
ושלושה חורגים... ושני חורגים-לשעבר... תחביבים: מוסיקה, נגינה, קולנוע, תיאטרון, כדורסל ועוד... זמר אהוב: יהודה פוליקר זמרת אהובה: KT Tunstall להקה אהובה: Weezer, Muse, Jethro Tull דוגמן אהוב: ג'ורג' קוסטנזה - דוגמן ידיים! דוגמנית אהובה: לטישיה קאסטה שחקן אהוב: ג'ק ניקולסון. האיש הכי מגניב עלי אדמות שחקנית אהובה: מריל סטריפ סלב אהוב: ג'ק ניקולסון צבע אהוב: כחול-שומרי, אדום-דם-הפועלים ואפור-עכבר.
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
(תמיד התאים לי) קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה... מה?!? וואנס... Say what?!? זה או זה וואנס או אולסטאר? לא יודע, לא אכפת לי. שחור או לבן? אני אוהב שחורים! קיץ או חורף? חורף ישראלי. אביב או סתיו? אביב לנצח! מכנס קצר או ארוך? ארוך. חולצה קצרה או ארוכה? טי-שירט. כי הם הרבה יותר מצחיקים... מכנס או חצאית? מזמן הפסקתי ללכת עם חצאיות... חולצה או שמלה? שמלה=פאסה... בשר או חלב? בתור צמחוני-לשעבר, אני חייב להגיד... סטייק! שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן! מנומר או צבאי? בתור חייל, אני נמנע מהשאלה הזאת. אמפי או דיסקמן? דיסקמן פוראבר! אחחחחחחח, תקופה נהדרת... טלוויזיה או מחשב? מחשב, כי אפשר גם לראות בו טלוויזיה. ישראל או חו"ל? אין על הארץ. אולי חוץ מאוסטרליה... טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? ממש לא רואים השיר שלנו? אף פעם רואים מסודרים? בטח! רואים מועדון לילה? בהחלט רואים ארץ נהדרת? לא ממש מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מעפן, אבל בעולם הזה אין ממש ברירה... רואים ערוצי טבע? לא ממש וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? ממש לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? אין מסנג'ר? יש - [email protected] סקייפ? אין פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? אין מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? והרבה שתית? אבל לא אלכוהול! עשית שיעורים?
דיברת בטלפון? ודאי שמעת מוזיקה? תמיד היית בחוץ? בהחלט היית בבצפר? Pffffffffft... ליטפת חיה כלשהי? אמא, נחשב? ראית טלויזיה? לא ראית סרט? כן! Talladega Nights... מצחיק לאללה. קראת עיתון/ספר? עיתון ו"בלייזר"... היית במסנג'ר/אייסיקיו? נופ שבתת? [מהמילה שביתה] הלוואי צילמת/הצטלמת? לא ליקקת גלידה? לא כססת ציפורנים מהידיים? לצערי כן... חייב להיגמל... ומהרגליים? >< יאקי פאקי... בלעת כדור? [תרופה] לא שיחקת כדורגל? לא וכדורסל? בפלייסטיישן וכדוריד? צחוקים! וכדורשת? וואי, מגניב! הטענת את הפלאפון שלך? כן הסתכלת על השעון? בהחלט נישקת? ודאי והתנשקת צרפתית? XD *צונזר* התחבקת?! בהחלט. לעסת מסטיק? דווקא לא. הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? יותר כמו "מה זה הדבר המוזר הזה מתחת לפטמה השמאלית?" מה השעה? 9:35

שירוש1989

New member
שביתההההההההההההה

מה השעה? 9:25 השאלה הכי מפחידה לחזור אליה
שם: למה גיל: תמיד תאריך לידה: מבקשים מקום מגורים: מקום מגורים? כדי לדעת לאן לשלוח את המאשפזים בכפייה?
מזל: טוב ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 תחביבים: איזה תחביבים? בגרויות! זמר אהוב: לא יכולה להחליט זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: אהבתי ת' BEP עד שהם התדרדרו.. דוגמן אהוב: אין(לא אני לא לסבית
) דוגמנית אהובה: גם אין (אמרתי לכם
) שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: ט"ש סלב אהוב:
צבע אהוב: אדום...וכחול או ? או?? אהה זה כן או לא
מנומר לעיתים רחוקות טייץ בספורט סקיני אממ לא חצאית מיניכל עוד זה לא מיקרו..אבל לעיתים רחוקות קרוקס ממש לא נעלי עקב כן לק אדום כן לק שחור כן אודם אדום כן נעלי בובה כן וואנס לא יודעת זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר (ז"א, כשאפשר
) חולצה קצרה או ארוכה? תלוי במזה"א מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב? תלוי... שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? אם כבר אז צבאי אמפי או דיסקמן?
מה נראה לכם? טלוויזיה או מחשב? טלויזיה, כי אני לא מכורה לזה
ישראל או חו"ל? כמה כבר הייתי בחו"ל שאני יכולה לדעת... טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? יש ברירה? רואים השיר שלנו? לא
רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? קורה רואים ארץ נהדרת? לא את הלקטים
מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? סבבה, אחרת איך נלך לשירותים?
אבל לא במאסיביות דוגמת גמר נולד לרקוד ושיט רואים ערוצי טבע? לא כל כך וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לעיתים רחוקות מחשב (תענו ביש או אין): יש.. אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? לא כרגע פוטושופ? לא, הלפ!!!
צורב? יש מדפסת? לא פועלת סורק? מכונת צילום? עשיתם לי מהבית משרד?
מסך שטוח? לא מקלדת או עכבר אלחוטיים? לא מקלדת מסיליקון? לא
האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? ברור שתית? ברור עשית שיעורים? ברור
דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? ברור היית בחוץ? וואלה לא זוכרת...
היית בבצפר? לא
ליטפת חיה כלשהי? לא ראית טלויזיה? כן ראית סרט? לא קראת עיתון/ספר? כן היית במסנג'ר/אייסיקיו? כן שבתת? [מהמילה שביתה] ברור צילמת/הצטלמת? לא ליקקת גלידה? לא כססת ציפורנים מהידיים? אף פעם לא
ומהרגליים? >< בעעע לא בלעת כדור? [תרופה] לא, חשבתי כדורגל
לא שיחקת כדורגל? לא וכדורסל?לא וכדוריד?לא וכדורשת?לא.אבל שיחקתי שולה המוקשים!
הטענת את הפלאפון שלך? כן הסתכלת על השעון? כן נישקת? כן והתנשקת צרפתית? XD נייט התחבקת?! כן לעסת מסטיק? אולי הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? לא מה השעה? 9:37, דווקא מהר
יומעולה:)

.

מה השעה?14:49,אבל הי אני עונה שוב.. שם:חן גיל: עוד חודש 17 תאריך לידה:26.5.90 מקום מגורים:ראשון מזל:תאומים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות:3 תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב:
או
? מנומר-איכ טיץ-איכ סקיני-אהממ..תלוי עד כמה צמוד חצאית מיני-לא קרוקס-לא! נעלי עקב-לא!!!! לק אדום-אדום לא,בורדו כן:] לק שחור-לא אודם אדום-לא נעלי בובה-לא וואנס-כןף] זה או זה וואנס או אולסטאר?ואנס יותר נוחות..:] שחור או לבן?לבן קיץ או חורף?קיץץץ אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?באמצע כזה..עד הברכיים:] חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצנ בשר או חלב?חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?אפחד לא מעניין ישראל או חו"ל?ישראל..אין כמו הבית
טלוויזיה: יס או הוט?יס רואים האלופה?לא רואים השיר שלנו?כן..כאילו אני מנסה להגמל ולא מצליחה רואים מסודרים?לפעמים,שיוצא רואים מועדון לילה?גם לפעמים רואים ארץ נהדרת?לא ממש מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? זמן טוב ללכת לפשתן! רואים ערוצי טבע?לפעמים אנימל פלנט חח וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?אוי לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש מסנג'ר?יש סקייפ?לא פוטושופ?לא צורב?יש מדפסת?יש סורק?יש.אבל בקושי עובד מכונת צילום?כנל מסך שטוח?יש מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון? אין האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת?כן שתית?כן עשית שיעורים?לאO: דיברת בטלפון?וואו כן שמעת מוזיקה?כן היית בחוץ?כן היית בבצפר?לא..אני בשביתה ליטפת חיה כלשהי?ברור ראית טלויזיה?לא ראית סרט?לא קראת עיתון/ספר?כן היית במסנג'ר/אייסיקיו?קצת שבתת? [מהמילה שביתה]כן צילמת/הצטלמת?לא ליקקת גלידה?כן! כססת ציפורנים מהידיים?לא ומהרגליים? איכ לא בלעת כדור? [תרופה]לא שיחקת כדורגל?חא וכדורסל?לא וכדוריד?לא וכדורשת?לא הטענת את הפלאפון שלך?לא..אבל טוב שהזכרתם ליXD הסתכלת על השעון?כן נישקת?על הלחי והתנשקת צרפתית?לא התחבקת?!כהה לעסת מסטיק?כה הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? חח לא מה השעה? 14:56

jast

New member
..

|פטריה|מה השעה? שתיים עשרים ומשו |פטריה|שם: חן |פטריה|גיל: 16 |פטריה|תאריך לידה:7.8.90 |פטריה|מקום מגורים: ראשל"צ |פטריה|מזל: אריה |פטריה|ארץ לידה: ישראל |פטריה|מספר אחים ואחיות: 2 |פטריה|תחביבים: להתבטל |פטריה|זמר אהוב: אביב גפן (ההומו) |פטריה|זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר |פטריה|להקה אהובה: |פטריה|דוגמן אהוב: |פטריה|דוגמנית אהובה: |פטריה|שחקן אהוב: |פטריה|שחקנית אהובה: |פטריה|סלב אהוב: |פטריה|צבע אהוב: כל הצבעים. לסבית שכמוני חח |פטריה|
או
?
|פטריה|מנומר
|פטריה|טייץ
|פטריה|סקיני
|פטריה|חצאית מיני
|פטריה|קרוקס
- כשזה של מישהו אחר |פטריה|נעלי עקב
|פטריה|לק אדום
|פטריה|לק שחור
|פטריה|אודם אדום
|פטריה|נעלי בובה
|פטריה|וואנס
|פטריה|זה או זה |פטריה|וואנס או אולסטאר? |פטריה|שחור או לבן? לעפמים ככה לפעמים ככה |פטריה|קיץ או חורף? קיץ |פטריה|אביב או סתיו? אביב |פטריה|מכנס קצר או ארוך? קצר |פטריה|חולצה קצרה או ארוכה? קצרה |פטריה|מכנס או חצאית? חצאית(מתחת מכנס). אבל באירועים מגניבים |פטריה|חולצה או שמלה? חולצה |פטריה|בשר או חלב? עדיף לא זה ולא זה אבל מילא חלב |פטריה|שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? ממ קשה להשוות |פטריה|מנומר או צבאי? צבאי.. אבל צבאי זה תמיד רע אז נו...(מזכיר הפגנה לפני שנתיים בערך נוע רואה אנרכיסט עם מכנסיים צבאיות ונעלי צבא "היי חן! רואה את ההוא שם עם המכנסיים צבאיות?.." "כן נו?" "אני מתערבת איתך שהוא לא מתגייס") |פטריה|אמפי או דיסקמן? אמפי |פטריה|טלוויזיה או מחשב? מחשב |פטריה|ישראל או חו"ל? ישראל |פטריה|טלוויזיה: |פטריה|יס או הוט? יס |פטריה|רואים האלופה? לא |פטריה|רואים השיר שלנו? לא |פטריה|רואים מסודרים? לא |פטריה|רואים מועדון לילה? לפעמים |פטריה|רואים ארץ נהדרת? כמובן! |פטריה|מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? לא |פטריה|רואים ערוצי טבע? לפעמים |פטריה|וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא |פטריה|מחשב (תענו ביש או אין): |פטריה|אייסיקיו? יש |פטריה|מסנג'ר? יש |פטריה|סקייפ? אין |פטריה|פוטושופ? יש |פטריה|צורב? אין |פטריה|מדפסת? יש |פטריה|סורק? אין |פטריה|מכונת צילום? אין |פטריה|מסך שטוח? יש |פטריה|מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין |פטריה|מקלדת מסיליקון? אין |פטריה|האם ב24 שעות האחרונות.. |פטריה|אכלת? בטח |פטריה|שתית? ברור |פטריה|עשית שיעורים? לא! |פטריה|דיברת בטלפון? כן |פטריה|שמעת מוזיקה? כן |פטריה|היית בחוץ? כן |פטריה|היית בבצפר? כן |פטריה|ליטפת חיה כלשהי? ישמצב |פטריה|ראית טלויזיה? כן.. הפסדתי איש משפחה!!!!!!!רר |פטריה|ראית סרט? לא |פטריה|קראת עיתון/ספר? כן |פטריה|היית במסנג'ר/אייסיקיו? כרגע |פטריה|שבתת? [מהמילה שביתה] לא |פטריה|צילמת/הצטלמת? כן |פטריה|ליקקת גלידה? כן |פטריה|כססת ציפורנים מהידיים? כן |פטריה|ומהרגליים? >< כן |פטריה|בלעת כדור? [תרופה] כה |פטריה|שיחקת כדורגל? לא |פטריה|וכדורסל? לא |פטריה|וכדוריד? לא |פטריה|וכדורשת?לא |פטריה|הטענת את הפלאפון שלך? כן |פטריה|הסתכלת על השעון? כן |פטריה|נישקת? כן |פטריה|והתנשקת צרפתית? XD כן |פטריה|התחבקת?! כן |פטריה|לעסת מסטיק? לא |פטריה|הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? תמיד:] |פטריה|מה השעה? שלוש שלושים וחמש |פטריה|הודגש באמצעות מדגישומטיק

טוב נו אם כבר יש לי זמן =]

ואיי איך התגעגתי לכתוב פה =]] איזה כייף מה השעה? 15:22 שם: מרינה גיל:18 תאריך לידה: 5.5.88 מקום מגורים: ירושלים(כרגע) מזל: שור ארץ לידה: בלרוס מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: לכתוב, לשיר, לקרואר, לשמוע מוזיקה זמר אהוב: אין לי זמרת אהובה: לא מממש יש לי להקה אהובה: dream theater, muse, סינרגיה דוגמן אהוב: מה קשור דוגמנים.... דוגמנית אהובה: גם על זה לא חשבתי.... שחקן אהוב: לאונרדו דיקפריו הוא אחלה שחקן... לפחות ממה שראיתי בסרט אתמול. אבל לא באמת יש לי אחד אהוב. שחקנית אהובה: לא יודעת סלב אהוב: צבע אהוב: סגול לילך חחחח. טוב נו סגול וכחול או ? מנומר נוט טייץ כשהייתי קטנה ממש אהבתי... עכשיו זה לא משמהולך סקיני מגעיל חצאית מיני לא תודה קרוקס חסר תכלית נעלי עקב לא נוח לק אדום לא אוהבת לקים לק שחור כמו מקודם אודם אדום גם לא אוהב אודמים נעלי בובה לא אוהבת וואנס מה שבראש שלכם זה או זה וואנס או אולסטאר? לא אכפת לי.. העיקר שיהיה נוח ללכת שחור או לבן? שחור.. אני לא אוהבת לבן קיץ או חורף? חורף... זה הכי נחמד אביב או סתיו? סתיו כלכך שולט.. אבל מצד שני השנה ראיתי את נפלאות האביבי וגם התאהבתי אז קשה לי לבחור מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? חצאית חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? בשררררר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן כלכך שולט!!! מנומר או צבאי? צבאי נראה לי אמפי או דיסקמן? דיסקמן... ואיי.. אני מתגעגעת לשלי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? גם וגם הכל תלוי טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? לא הכי רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? כשיוצא רואים ארץ נהדרת? כשיוצא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? זה תלוי במצב רוח שלי.. הרבה פעמים זה מעצבן ממש רואים ערוצי טבע? לפעימם וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש 179462360 (נראה לי....) מסנג'ר? יש [email protected] סקייפ? לא פוטושופ? לא צורב? כן מדפסת? יש סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? אין מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? טוב... מה השעה? 15:35

שחכתי את הקטע הזה.. סורי

האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? כן שתית? כן... תה נענע.. ואיי זה כזה טעים עשית שיעורים? איזה מצחיקים אתפ דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן היית בחוץ? כן היית בבצפר? לא ליטפת חיה כלשהי? לא ראית טלויזיה? כן ראית סרט? כן.. השתולים קראת עיתון/ספר? בערך היית במסנג'ר/אייסיקיו? בערך שבתת? [מהמילה שביתה] לא צילמת/הצטלמת? צילמו אותי ליקקת גלידה? לא כססת ציפורנים מהידיים? כן ומהרגליים? >< לא בלעת כדור? [תרופה] לא שיחקת כדורגל? לא וכדורסל? לא וכדוריד? לא וכדורשת? לא הטענת את הפלאפון שלך? ואיי... לא הסתכלת על השעון? על השעכון בפלאפון נישקת? כן והתנשקת צרפתית? XD לא התחבקת?! כן לעסת מסטיק? אני עכשיו לועסת.. מסטיק אבטיח!!!! הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? האמת שלא... בכללל לא הסתכלתי במראה

המ.

מה השעה? 1:19
שם: נירית.
תאריך לידה: 21.8.1991
מקום מגורים: צפון.
מזל: אריה.
ארץ לידה: ישראל.
מספר אחים ואחיות: שני אחים ואחות.
תחביבים: המון.
זמר אהוב: לאדעת.יש המון.
זמרת אהובה: כרגע קצת רונה קינן.
להקה אהובה: היהודים. ועוד המון.
דוגמן אהוב: דודי בלסר הכוסון!!11 [סתם, מה איכפת לי?]
דוגמנית אהובה: ^
שחקן אהוב: ג'וני דפ.
שחקנית אהובה: פייפר פראבו.
סלב אהוב: מעניין לי ת'אשך.
צבע אהוב: סגול.
או
?
מנומר ממש
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה
וואנס או אולסטאר? אולסטאר.
שחור או לבן? תלוי למה. כרגע שחור.
קיץ או חורף? סתיו.
אביב או סתיו? סתיו.
מכנס קצר או ארוך? ארוך.
חולצה קצרה או ארוכה? ארוכה.
מכנס או חצאית? תלוי לאן.
חולצה או שמלה? שמלה.
בשר או חלב? חלב.
שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן.
מנומר או צבאי? צבאי.
אמפי או דיסקמן? אמפי
טלוויזיה או מחשב? מחשב.
ישראל או חו"ל? ישראל.
טלוויזיה:
יס או הוט? יס.
רואים האלופה? לא.
רואים השיר שלנו? כן.
רואים מסודרים? לא.
רואים מועדון לילה? לפעמים.
רואים ארץ נהדרת? אהא.
מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מעפן.
רואים ערוצי טבע?לא.
וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא.
מחשב (תענו ביש או אין):
אייסיקיו? יש.
מסנג'ר? יש.
סקייפ? יש.
פוטושופ? אין.
צורב? יש.
מדפסת? יש.
סורק? יש.
מכונת צילום? יש.
מסך שטוח? יש. למטה.
מקלדת או עכבר אלחוטיים? היה עכבר. הרגתי אותו.
מקלדת מסיליקון? יש. סגולה.
האם ב24 שעות האחרונות..
אכלת? כן.
שתית? כן.
עשית שיעורים? כן.
דיברת בטלפון? כן.
שמעת מוזיקה? כן.
היית בחוץ? כן.
היית בבצפר? כן.
ליטפת חיה כלשהי? המ. לא.
ראית טלויזיה? כן.
ראית סרט? כן.
קראת עיתון/ספר? לא.
היית במסנג'ר/אייסיקיו? כן.
שבתת? [מהמילה שביתה] קצת.
צילמת/הצטלמת? לא.
ליקקת גלידה? לא.
כססת ציפורנים מהידיים? לא.
ומהרגליים? >< לא.
בלעת כדור? [תרופה] לא.
שיחקת כדורגל? לא.
וכדורסל? לא.
וכדוריד? לא.
וכדורשת? קצת.
הטענת את הפלאפון שלך? כן.
הסתכלת על השעון? כן.
נישקת? כן.
והתנשקת צרפתית? XD לא.
התחבקת?! כן. מלאאאא
לעסת מסטיק? לא.
הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? כל הזמן.
מה השעה? 1:28
הודגש באמצעות מדגישומטיק

...

מה השעה? 14:15 שם: מרינה גיל: 15 תאריך לידה: 1991\12\27 מקום מגורים: ראשל''צ מזל: גדי ארץ לידה: אוקראינה מספר אחים ואחיות: 0 בת יחידה.. =\\ תחביבים:המון.. קריאה, מוזיקה, כדורסל, כדורגל, כתיבה, קן, ים..... זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב: כתום\כתום\ירוק אני אף פעם לא סגורה על זה או ? מנומר לא טייץ כן סקיני כן חצאית מיני לא קרוקס תלוי נעלי עקב לא לק אדום כן לק שחור כן אודם אדום לא נעלי בובה לא וואנס כן זה או זה וואנס או אולסטאר? מה שיותר נוח.. =\ שחור או לבן? אדום קיץ או חורף? אביב אביב או סתיו? סתיו מכנס קצר או ארוך? תלוי, כרגע-קצר חולצה קצרה או ארוכה? תלוי מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חלב מנומר או צבאי? צבאי!!1! אמפי או דיסקמן? MP טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? ישראל.. טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? לא רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? לפעמים מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? יכול לעצבן.. רואים ערוצי טבע? רק אם יש סיבה טובה וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? לא פוטושופ? לא צורב? לא מדפסת? כן סורק? לא מכונת צילום? לא מסך שטוח? לא מקלדת או עכבר אלחוטיים? לא מקלדת מסיליקון? לא האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? כן שתית? כן עשית שיעורים? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן היית בחוץ? כן היית בבצפר? כן ליטפת חיה כלשהי? לא.. בעצם כן, את ילנה.. חחח לא... ראית טלויזיה? כן ראית סרט? לא קראת עיתון/ספר? כן היית במסנג'ר/אייסיקיו? כרגע נכנסתי שבתת? [מהמילה שביתה] אתמול. =\ צילמת/הצטלמת? כן ליקקת גלידה? לא כססת ציפורנים מהידיים? לא ומהרגליים? >< לא בלעת כדור? [תרופה] לא שיחקת כדורגל? לצערי לא.. וכדורסל? כן וכדוריד? לא וכדורשת? כן הטענת את הפלאפון שלך? לא הסתכלת על השעון? כן נישקת? כן והתנשקת צרפתית? XD לא התחבקת?! כן!!!11111 עם לורית!! לא ראיתי אותה מאז תחילת פסח!!1 לעסת מסטיק? כן הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? לא מה השעה? 14:24 סופשבוע נעים =]

אמן סלע

New member
עונה :)

מה השעה? 18:54 שם: חלי גיל: 16 תאריך לידה: 30.7.1990 מקום מגורים: חולון-ג'סי כהן מזל: אריה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: מחשב, ספורט, קן, גיטרה, מוזיקה... זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: קרן פלס היא אחלה...גם מירי מסיקה..אין איזה זמרת מסויימת.. להקה אהובה: משינה דוגמן אהוב: אחד יפה כזה שאני לא יודעת איך קוראים לו. דוגמנית אהובה: בר רפאלי ?! שחקן אהוב: בראד פיט ומאט דיימון שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון סלב אהוב: חח נינט?! נו מזה?! חחחחח צבע אהוב: צהוב! או ? מנומר לא טייץ כן סקיני כן חצאית מיני לא! קרוקס לא נעלי עקב לא! לק אדום :) כן לק שחור כן :) אודם אדום לא! נעלי בובה לא וואנס כןןן! זה או זה וואנס או אולסטאר? אואו..ממש קרב..שתיהם!? נו אני לא יודעת תלוי במצברוח... שחור או לבן? שחור! קיץ או חורף? קיץ!!! אביב או סתיו? אביב!!!1 מכנס קצר או ארוך? גם וגם? קצר בקיץ...ארוך בחורף...:p חולצה קצרה או ארוכה? גם וגם...תלוי בעונה... מכנס או חצאית? מכנס!!!!!!! חולצה או שמלה? חולצה!!!!!!! בשר או חלב? חלב ניראלי..תלוי ברעב... שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום..! מנומר או צבאי? צבאי! אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב. ישראל או חו"ל? חו"ל :) [אהמציונותעלקאהמ] טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? לפעמים.. רואים השיר שלנו? כן..! רואים מסודרים? כן! רואים מועדון לילה? כן!!!! רואים ארץ נהדרת? לפעמים... מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואים ערוצי טבע? פעם בשנתיים. וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? אממ..ערוץ 3 :) מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין [היה] פוטושופ? אין [היה...הטכנאי המחורבן..] צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? יש [לא דק..שטוח..יש הבדל...] מקלדת או עכבר אלחוטיים? היה כרגע אין. מקלדת מסיליקון? WTF ?!? האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? בטח! שתית? כן! עשית שיעורים? חח לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן [אפילו כרגע..] היית בחוץ? כן היית בבצפר? כן ליטפת חיה כלשהי? חחח אחי..:p ראית טלויזיה? כן ראית סרט? כן אתמול בלילה...יואו איך היא רצחה ת'הוא... קראת עיתון/ספר? כן היית במסנג'ר/אייסיקיו? כן שבתת? [מהמילה שביתה] כן @! חח צילמת/הצטלמת? כן..אתמול את הילדה שאני עושה לה שיעורים פרטיים.. ליקקת גלידה? לא חח כססת ציפורנים מהידיים? כן ומהרגליים? >< איכככככ בלעת כדור? [תרופה] לא שיחקת כדורגל? לא וכדורסל? לא וכדוריד? לא וכדורשת? לא הטענת את הפלאפון שלך? לא ניראלי.. הסתכלת על השעון? כן! נישקת? כן! [את הדודים וזה...] והתנשקת צרפתית? XD לא התחבקת?! כן לעסת מסטיק? כן כרגע חחח הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? חחח מה אני פרחה בת 13?! מה השעה? 19:07 זריז יחסית....:) שבת שלום :) peace shabat ;)

למעלה