שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? האם צריך להאריך את חופש פסח? אם כן-בכמה זמן? קיבלתם עבודות לפסח? מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? ובאיזה שעות אתם קמים? שומרים כשרות? עושים ניקיון פסח? עושים סדר פסח? אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? מה אתם מתכננים לעשות בחופש? אם כן, לאיזו הופעה? טסים לחו"ל? לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? אוהבים מצה? נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? אכלתם פעם מצהפיצה? אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות? אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג? ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...

linoy7

New member
אניייייייי../images/Emo9.gif [מי יקרא בכלל?../images/Emo3.gif]../images/Emo41.gif

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?
- קמים מאוחרררררר,
- יש יותר מדי מה לעשות=/ האם צריך להאריך את חופש פסח?
בהחלט! המורים חושבים ששבועיים וחצי זה מספיק לכל הדברים שהם נותנים לעשות
אם כן-בכמה זמן? שבוע לפחות
קיבלתם עבודות לפסח?
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? תראו, בהכל יש לי מהלעשות.. אז
אבל אני נורא שמחה שאני לא צריכה לראות את המורה של מגמת ספרות
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? 1-2.. זה לא מוגדר אצלי
ובאיזה שעות אתם קמים? 10-11 שומרים כשרות?
עושים ניקיון פסח?
עושים סדר פסח?
אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? סבתא
מה אתם מתכננים לעשות בחופש? חוץ מללמוד? קשה לי לומר
אם כן, לאיזו הופעה? הופעה?
על מה דיברנו עד עכשיו?
נראלי שחסרה שאלה לפני כן
טוב, מה אני חופרת
לא, אין הופעה
טסים לחו"ל?
לדעתכם תספיקו ליישם את כל התיכנונים? מקווה... איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? בחופש? ברור שיוצאת
אוהבים מצה? לאאאאא נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? בטח
אכלתם פעם מצהפיצה? כן אם כן-היה טעים? כן כבר התחלתם לנקות?
אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? ^^ אתם בכלל מתכוונים להתחיל? ^^ מה אתם הכי אוהבים בחג? את העוגיות של פסח
נו, אלה עם החורים
שמשמינות
אבל מה לעשות, אני טוחנת אותם כל החג
ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... ללא חוסר מעש

TheIs258

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לזה היה לי זמן
ועדי- את לא באמת רוצה להיפטר מזה
חסר לך

linoy7

New member
הווו../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

ונראה לי שהיא לא מתכוונת לשנות את דעתה

just adiki

New member
עונה:

עוד מעט "חברים"
שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?כן האם צריך להאריך את חופש פסח?לא קיבלתם עבודות לפסח?כן מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?מתמטיקה
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?3 בלילה.. משהו כזה.. ובאיזה שעות אתם קמים?12 שומרים כשרות?כן עושים ניקיון פסח?אני אתחיל היום.. עושים סדר פסח?כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?אצל סבתא מה אתם מתכננים לעשות בחופש?להנות
טסים לחו"ל?לא לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?אין לי ממש תכנונים.. איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?משהו ביניהם.. יותר יוצאת מאשר בבית. אוהבים מצה?אממ.. כן
זה חביב
. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?גבינה על מצה יותר
אכלתם פעם מצהפיצה?כן אם כן-היה טעים?סביר.. כמובן שפיצה רגילה הרבה יותר טעימה
כבר התחלתם לנקות?עוד לא.. ארגנתי קצת פה ושם אבל ממש לנקות לא. אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?היום אחרי "חברים" אתם בכלל מתכוונים להתחיל?ממ..
מה אתם הכי אוהבים בחג?ליל סדר ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... מדהים

../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שמחים לצאת לחופש
אם לא -למה..
כן..סוף כל סוף
האם צריך להאריך את חופש פסח
כן אם כן-בכמה זמן
שבוע קיבלתם עבודות לפסח
לא חיפשתי מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים
היסטוריה ואווווווו חפרניייייייייי באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש
אממ 12-1 ובאיזה שעות אתם קמים
11-1 לא יודעת תלוי מתי הלכתי לישון שומרים כשרות
כן עושים ניקיון פסח
כן עושים סדר פסח
כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..
סבתא מה אתם מתכננים לעשות בחופש
לא יודעת..לא תיכננתי כלום
אם כן, לאיזו הופעה
הא?
טסים לחו"ל
חח לאאא!!חזרתי מפולין איזה לטוס שוב?! לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים
לא..כי אין לי תיכנונים איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום
יותר ביתי..אבל אני גם אצא מהבית כמובן אוהבים מצה
כן..שורדים נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב
ברוררררררררררררררר אכלתם פעם מצהפיצה
לאא אוי ואוי מה זה?! אם כן-היה טעים
^^^^^^^^^^^^^^^ כבר התחלתם לנקות
כבר נקי אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל
^^^ אתם בכלל מתכוונים להתחיל
^^^ מה אתם הכי אוהבים בחג
אממ..ליל הסדר ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...
רגוע ביותר[סוף שבועעעעעעע רגועעעעעעעע בגלגלצצצצצצצצצצצצצ רגועעעעעעעעעעעעעעע]

cate71

New member
עוננה

שמחים לצאת לחופש?בארור אם לא -למה..? האם צריך להאריך את חופש פסח?כן אם כן-בכמה זמן? שבוע קיבלתם עבודות לפסח? הרבה..יותר מדי מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?אנגלית באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?1 בלילה ובאיזה שעות אתם קמים?7 8 שומרים כשרות?לא כל כך עושים ניקיון פסח?כן עושים סדר פסח?כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?סבתא מה אתם מתכננים לעשות בחופש?נוסעת לאילת, אם כן, לאיזו הופעה?הופעות????לא נראה לי טסים לחו"ל?לא.. לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?כן איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?נשארים בבית אוהבים מצה?לא נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?אממ אולי אכלתם פעם מצהפיצה?לא אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות?ממזמן אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג?את החופש ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...היה משעמם בעולם

למעלה