# שאלון! #

matron

New member
# שאלון! #

איך היית מגדירה את החיים שלך? מה בחיים לא תעשי? למה? השלימי את המשפט: החיים הם.... מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים.... האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן....

matron

New member
עונה...!

איך היית מגדירה את החיים שלך? משהו הזוי במיוחד... מה בחיים לא תעשי? למה? אני אף פעם לא יגע ברן דנקר, כי אני לא אל-שפוייה, ודבר שני, אני אף פעם לא יתאהב בפריקים או אימוים. השלימי את המשפט: החיים הם.... דבר ממש מהנה. מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? יש הרבה, אני כעיקרון רוצה להיכנס לעולם התעופה, ואז להקים משפחה, ולאמץ לי שני ילדים, ובלה בלה בלה... האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? כן האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? כן, יש לי כמה... השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים.... אני יזרוק את כולם על רכבת המין שלי ידיד שלי XD האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? כן... אני לא מבינה למה לעזאזל אנשים לא רוצים לחיות, אפילו אם הם בזבל?! האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? כל המשפטים, ובעיקר לדעת שיום אחד נמות. לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן.... לחיות

netapet2

New member
כי היה שיעור מעולה וכי החווה השתנתה

+לטובה. איך היית מגדירה את החיים שלך? כמו חרא מטובל בסוכר (כלומר חרא אבל מדי פעם טוב) מה בחיים לא תעשי? למה? בחיים שלי אני לא אתאבד (למרות שבא לי), מכיוון ש... (האמ) אני אפגע באחרים. השלימי את המשפט: החיים הם.... כמו חיתול של תינוק, מסריחים ומלאים בחרא D= מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? אני די בטוחה שאתם יודעים, להצליח עם הסוסים, לקנות סוס. האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? לא ואפעם לא היה. האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? לא... השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים....קח אותם לפני שהם ייגמרו
האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? לא האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? כלוםץ לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן.... את כל הנשמה בשביל החרא שתקבל ובנימה אופטימית זאת. העין שלי.

רק כי ממש, משעמם

איך היית מגדירה את החיים שלך? הם פצצות לגבות סבבה אגוזים. מה בחיים לא תעשי? למה? לא פוסלת שום דבר. השלימי את המשפט: החיים הם.... מה שאתם עושים מהם. מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? משהו שקשור בתקשורת. האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? אני מניחוי..
האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? לא כ"כ השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים.... תעשה מהם מיץ
האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? כן. בדרך כלל. האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? ליהנות מכל רגע ולדעת שיום אחד נמות. לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן.... ננו מה אנחנו פה מבחן בלשון?!

SoosKatan

New member
אני לא במצב רוח עכשיו, אז

אז אני אכתוב בערב או מחר... =\

en li shem 7

New member
אחלה שאלון! ../images/Emo23.gif

איך היית מגדירה את החיים שלך?בעלי משמעות מוזרה
מה בחיים לא תעשי? למה?אני בחיים לא אופיע בעירום ליד קבוצה של אנשים..או אהיה חשפנית או משו כזה (חח..כן זה מוזר) כי זה הדבר הכי משפיל שיכול להיות לאדם לדעתי..כל הסתומות שנמרחות על 50סנט בקליפים שלו..בעע
השלימי את המשפט: החיים הם....מקום ללמוד ממנו מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים?השאיפות שלי זה שכל מקום שאני אהיה בו אני אגיע להכי גבוה שאני יכולה. אני רוצה להיות אמנית (=ציירת או מוזיקאית)..ייעוד
האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו?לא רב. אבל יש ערך...יש ערך למי שעושה מהחיים שלו ערך האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים?דברים הם לא כמו שהם נראים השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים....תסחוט אותם?
האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע?אממ...אני אוהבת לחיות בכללי...במעשי לא. אני לרוב חיה את הרגע האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד?לא...אני לא חושבת...לחיות זה ללמוד איך לחיות ואדם שנהנה מכל רגע-לא חי כי חל מהחיים זה הדברים הכואבים
לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן....לחיות

SoosKatan

New member
עכשיו אני במצב רוח ניפלאא

איך היית מגדירה את החיים שלך? מדהימים. מה בחיים לא תעשי? למה? אני בחיים לא אפגע בבעל חיים בכוונה השלימי את המשפט: החיים הם מתנה מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? להיות וטרינרית, לעזור למי ולמה שאני יכולה, להמשיך להיות צמחונית, שיהיה לי משפחה יפה, ושיהיה לי טוב כמו עכשיו
האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? כן האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? יש לי המון! למשל: "הבן אדם עושה את הכסף- ולא הכסף עושה את הבן אדם" השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים תעשה מיץ לימונדה האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? כן, ואני משתדלת האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? צריך לשלב לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן לחיות

sapirosh92

New member
עונהXD

איך היית מגדירה את החיים שלך?וואלה סבבה... מה בחיים לא תעשי? למה? 360 בלונה-פארק השלימי את המשפט: החיים הם...סבבה מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? להיות מעצבת. האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו?תלוי איפה. האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? אל תשנא את עצמך יש מספיק שעושים את זה בשבילך. השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים.... תן להם בתחת XD(סתם סתם) האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? כן. האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד?להנות מכל רגע ולדעת שאפשר למות ולא כזה לשים על זה. לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן....למה לתת? אני רוצה לקבל.

הייצ'

איך היית מגדירה את החיים שלך? אוקעי P: מה בחיים לא תעשי? למה? לא מבטיחה כלום O: מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? מי יודע [; האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? ברור האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? תחיכו, בלי פתגמים..סתם כי זה כיף וזה נעים [= השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים הייתי שמה בסלט? O: האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? ממ לפעמים האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? מה Oo לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן חיבוק D:

../images/Emo4.gif

איך היית מגדירה את החיים שלך?מורכבים למדי מה בחיים לא תעשי? למה? לחזור לאכול חיות
השלימי את המשפט: החיים הם.... חרא ובסוף מתים?
מה השאיפות שלך בחיים? מה תרצי לעשות בחיים? לעבור לת''א ,שיהי לי תקליטים של סינטרה ופטיפון,להיות רקדנית .
האם את חושבת שיש ערך רב לחיי אדם בימינו? כן תמיד היה ותניד יהיה האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? יש הרבה...
השלימי את המשפט: אם החיים נותנים לך לימונים.... אתה עושה לימונדה
? האם את אוהבת לחיות? האם את חיה את הרגע? אני מניחה שאת רוב חיי אני מעבירה בחומות על העתיד מאשר על ההווה
האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? לדעת שיום אחד נמות
לסיום, כיצד היית משלימה את המשפט: חייה ותן...

למעלה