שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

עד כמה את מכורה למחשב שלך? מהו משחק המחשב האהוב עלייך? מאיזה גיל יש לך מחשב? מי עוד משתמש במחשב שלך חוץ ממך? מהו האתר הישראלי האהוב עלייך? מהו האתר הלועזי האהוב עלייך? כמה שנים המחשב הנוכחי ברשותך? ולסיום, כל כמה זמן את מנקה את המחשב שלך, אם בכלל?

../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

עד כמה את מכורה למחשב שלך
אממ מ1עד 10 אז 8 ככה כי פעם הייתי 10 והפכתי להיות יותר עסוקה אז בקושי נגעתי בו ועכשיו חזרתי אליו אז 8 חחח חפיררההה מהו משחק המחשב האהוב עלייך
בבלססססססססס וגם בבלס טרבלס ואו בא ליי[הולכת לחפשששש] מאיזה גיל יש לך מחשב
תמיד היה מחשב בבית מאז שאני זוכרת את עצמי...אבל לא השתמשתי בו מי עוד משתמש במחשב שלך חוץ ממך
אמא שלי,אחותי,אח שלי וחברה שלו חחח כולם חוץ מאבא מהו האתר הישראלי האהוב עלייך
ואללה ותפוז מהו האתר הלועזי האהוב עלייך
לועזי..אממ...אמ...אולי בגלל שאני לא מבינה אז אין כאלה|מסמיק| כמה שנים המחשב הנוכחי ברשותך
אממ שנתיים ניראה לי ולסיום, כל כמה זמן את מנקה את המחשב שלך, אם בכלל
מנקה?מה זאת אומרת חחח כנראה שאני לא מנקה אותו

cate71

New member
אני

עד כמה את מכורה למחשב שלך? מכורה...זאת לא המילה...אני לא יכולה לחיות בלי מחשב אפילו חצי יום מהו משחק המחשב האהוב עלייך? אני אוהבת את כולם[סימס2 ,סימס עסקים,סימס אוניברסיטי,סימס חי לילה,סימס קסמים,סימס סורסטאר,סימס סטאף,סימס חיות]וסוף סוף בחודש הבאה קונה גם סימס עונות מאיזה גיל יש לך מחשב?6 מי עוד משתמש במחשב שלך חוץ ממך?אני,אני, אחותי ,אבא שלי,ולפעמים "אחי" וחברות שלי שמתנחלות אצלי כמעט כל יום מהו האתר הישראלי האהוב עלייך? אתר של שירי מימון ו100FM מהו האתר הלועזי האהוב עלייך?אתרים של אופנה כמה שנים המחשב הנוכחי ברשותך? שנתיים ולסיום, כל כמה זמן את מנקה את המחשב שלך, אם בכלל? מנקה פעם בחודש אולי....בערך 10 דקות

../images/Emo215.gif

עד כמה את מכורה למחשב שלך?-לא יודעת
מהו משחק המחשב האהוב עלייך?-אייסיטאוור,GTA מאיזה גיל יש לך מחשב?-לא זוכרת מי עוד משתמש במחשב שלך חוץ ממך?-האמת שזה לא שלי בכלל מהו האתר הישראלי האהוב עלייך?-תפוז,וואלה מהו האתר הלועזי האהוב עלייך?-מיניקליפ,יוטיוב,כל מיני כמה שנים המחשב הנוכחי ברשותך?-שנה? ולסיום, כל כמה זמן את מנקה את המחשב שלך, אם בכלל?לעיתים

sapiri5

New member
עונה../images/Emo9.gif

עד כמה את מכורה למחשב שלך?לא כל כך... מהו משחק המחשב האהוב עלייך? משחק מחשב??
מאיזה גיל יש לך מחשב? מאיפה אני זוכרת??
מי עוד משתמש במחשב שלך חוץ ממך?אח שלי ויש עוד מחשב מהו האתר הישראלי האהוב עלייך? מהו האתר הלועזי האהוב עלייך? כמה שנים המחשב הנוכחי ברשותך?שנה וחצי ולסיום, כל כמה זמן את מנקה את המחשב שלך, אם בכלל? כל יום כמעט...

עונה:)

עד כמה את מכורה למחשב שלך? 8 מתוך 9
מהו משחק המחשב האהוב עלייך? סופר מריו וסופר אנג'לוס וגם איי סי טוואר למרות שאני כבר בכלל לא משחקת בכל אלה מאיזה גיל יש לך מחשב? 5 או 6 מי עוד משתמש במחשב שלך חוץ ממך? ההורים פעם בשנה חח מהו האתר הישראלי האהוב עלייך? תפוז :] מהו האתר הלועזי האהוב עלייך? כל מיני אתרים של בגדים כמה שנים המחשב הנוכחי ברשותך? הממ... 3 או 4... ולסיום, כל כמה זמן את מנקה את המחשב שלך, אם בכלל? אולייי בפסח אוליייי

למעלה