שאלון

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון

כי אני במצב רוח טוב במיוחד לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לישון כל הלילה? להיכנס למים בריצה? להיכנס לערפל? להירדם עם מוזיקה? להישאר לבד בבית יום שלם? להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? להכניס יד לחול קר? להסתכל דרך החלון במשקפת? להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? להשתכר? להתאהב לשלושה ימים? להתחבק בשלישיה? להתלחשש עם מישהו בלילה? להתעטש כשמסביב שקט? לחבק בנאדם מהתרגשות? לחבק צעצוע? לטייל בגשם בלי מטריה? לטייל בלונדון? לטייל לבד? לאהוב מישהו באמת? לאכול דשא? לאכול תותים עד שבא להקיא? לאמץ שני חתולים? לבכות ולחייך מאושר? לבכות לבד? לבנות משהו מחול? לגדל ילד? לגדל צמח? לגנוב? לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? להחזיק בידיים פרפר? להיות כל היום בשמש? להיחתך מנייר? לטפס על עץ? לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? לכתוב סיפור? לכתוב שיר? ללבוש שמלת כלה? ללכת למופע של מישהו? ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? למחוא כפיים עד כאב? לנסוע במכונית בלי רשיון? לנסוע ברכבת יומיים? לנסוע לים? לנסות לשחות במים רדודים? לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לנשק תמונה של מישהו? לסלוח להורים שלך? לספר סוד על עצמך? לעמוד בלילה על הגג? לעצום עיניים ולחייך מאושר? לעשות סקס כל הלילה? לעשות קעקוע? לעשן סמים? לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לצאת מצויין בתמונה? לצחוק מכל הלב? לצלם את השמיים? לצלם חיה? לקחת חתול רחוב לבית? לקחת לידיים עכביש? לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לקרוא ספר ביום אחד? לראות זריחה? לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לראות שקיעה? לרוץ עם כלב? לרכוב על עז? לשבור מראה? לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לשחות מתחת לגשר? לשיר על במה? לשיר שיר בלי מוזיקה? לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לשלוח מישהו להזדיין? לשמוע שטויות ממישהו? לשנות את השיער לקצוץ? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?

jast

New member
עונה ראשונה:]

לא לישון בלילה בזמן סערה? כן. תמיד
לא לישון כל הלילה? כן
להיכנס למים בריצה? כן
להיכנס לערפל? כן
להירדם עם מוזיקה? כן
להישאר לבד בבית יום שלם? לא
להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן
להכניס יד לחול קר? כן
להסתכל דרך החלון במשקפת? לא
להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? מביך
להשתכר? לא
להתאהב לשלושה ימים? לא
להתחבק בשלישיה? לא
להתלחשש עם מישהו בלילה? כן
להתעטש כשמסביב שקט? לא
לחבק בנאדם מהתרגשות? כן
לחבק צעצוע? כן
לטייל בגשם בלי מטריה? לא. רק לפעמים
לטייל בלונדון? כן
לטייל לבד? כן
לאהוב מישהו באמת? כן
לאכול דשא? כן
לאכול תותים עד שבא להקיא? לא
לאמץ שני חתולים? כן
לבכות ולחייך מאושר? כן
לבכות לבד? כן
לבנות משהו מחול? כן
לגדל ילד? כן
לגדל צמח? כן
לגנוב? לא
לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן
לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא
להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן
להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן
להחזיק בידיים פרפר? לא
להיות כל היום בשמש? לא
להיחתך מנייר? לא!
לטפס על עץ? כן
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן[?]
לכתוב סיפור? כן
לכתוב שיר? כן
ללבוש שמלת כלה? לא
ללכת למופע של מישהו? כן
ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן
למחוא כפיים עד כאב? לא
לנסוע במכונית בלי רשיון? לא
לנסוע ברכבת יומיים? כן
לנסוע לים? כן
לנסות לשחות במים רדודים? כואב ומועך.
לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא
לנשק תמונה של מישהו? כן
לסלוח להורים שלך? לא
לספר סוד על עצמך? לא
לעמוד בלילה על הגג? כן
לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן
לעשות סקס כל הלילה? כן
לעשות קעקוע? כן
לעשן סמים? כן
לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן
לצאת מצויין בתמונה? כן
לצחוק מכל הלב? כן
לצלם את השמיים? כן
לצלם חיה? כן
לקחת חתול רחוב לבית? כן
לקחת לידיים עכביש? לא
לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא, אבל קורה.
לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן
לקרוא ספר ביום אחד? כן אבל חבל
לראות זריחה? כן
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן
לראות שקיעה? כן
לרוץ עם כלב? כן
לרכוב על עז? לא
לשבור מראה? לא
לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כמו עכשיו? כן.
לשחות מתחת לגשר? כן
לשיר על במה? לא
לשיר שיר בלי מוזיקה? כן
לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא
לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? זה לא יפה
לשלוח מישהו להזדיין? איכ. אה רגע עכשיו הבנתי. לא. עדיין איכ.
לשמוע שטויות ממישהו? לא
לשנות את השיער לקצוץ? כן
להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן!
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? אם זה אמיתי, אז כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

המ...

לא לישון בלילה בזמן סערה? הכי לא, אני מתה מפחדת בסערות.
לא לישון כל הלילה? תלוי עם מי אני.
להיכנס למים בריצה? לים או לבריכה? לים כן. לבריכה לא יודעת, לא מתה על בריכות.
להיכנס לערפל? לא.
להירדם עם מוזיקה? לפעמים D:
להישאר לבד בבית יום שלם? הכי. אבל לא לבד לגמרי, לפעמים להזמין חברים.
להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן
להכניס יד לחול קר? אם חם בחוץ אז ברור.
להסתכל דרך החלון במשקפת? מה זה משנה?
להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? לאלא. הכי לא מתאים לי. אני לא מצליחה אף פעם.
להשתכר? כן, בבקשה.
להתאהב לשלושה ימים? למה רק שלושה ימים?
להתחבק בשלישיה? חחח לפעמים כן ולפעמים צריך חיבוק חזק רק ממישהו אחד.
להתלחשש עם מישהו בלילה? תלוי עם מי.
להתעטש כשמסביב שקט? לא. האפצ'ים שלי מוזרים.
לחבק בנאדם מהתרגשות? כן.
לחבק צעצוע? לא כלכך ;[
לטייל בגשם בלי מטריה? כשלא יורד גשם חזק מידי.
לטייל בלונדון? כן. עם בריטים D:
לטייל לבד? תלוי מתי. יש פעמים שהכי כן ויש פעמים שלא.
לאהוב מישהו באמת? כן.
לאכול דשא? לא.
לאכול תותים עד שבא להקיא? הכי, אבל הכי לא.
לאמץ שני חתולים? אני לא אוהבת חתולים.
לבכות ולחייך מאושר? כן.
לבכות לבד? לא וכן. לא כי לא לבכות אבל כן כי אם בוכים אז לא ליד אנשים.
לבנות משהו מחול? נה.
לגדל ילד? לא כרגע.
לגדל צמח? כן.
לגנוב? לאלא.
לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? שוב, תלוי עם מי.
לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא.
להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן.
להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? הכי כן.
להחזיק בידיים פרפר? לא להחזיק, שישב על היד.
להיות כל היום בשמש? לא.
להיחתך מנייר? איככככ לא ;[[[[[[[[
לטפס על עץ? לא.
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן.
לכתוב סיפור? לא סיפור ארוך כזה, אבל כדי לפרוק מידי פעם אז קצרים.
לכתוב שיר? כשצריך לפרוק ואין איך.
ללבוש שמלת כלה? לא.
ללכת למופע של מישהו? כן
ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כלכך.
למחוא כפיים עד כאב? לא.
לנסוע במכונית בלי רשיון? לא.
לנסוע ברכבת יומיים? איף לא. הייתי משתגעת.
לנסוע לים? כן. גם לָים וגם לְים.
לנסות לשחות במים רדודים? חח לא.
לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? ;[
לנשק תמונה של מישהו? תלוי.
לסלוח להורים שלך? כן.
לספר סוד על עצמך? לא.
לעמוד בלילה על הגג? לא.
לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן.
לעשות סקס כל הלילה? ;[ [נו אני תמימה.]
לעשות קעקוע? לא בטוחה.
לעשן סמים? לא.
לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!1
לצאת מצויין בתמונה? וואי, כן, אמן וזה יקרה.
לצחוק מכל הלב? הכי.
לצלם את השמיים? כשהם יפים במיוחד.
לצלם חיה? כשהיא יפה במיוחד.
לקחת חתול רחוב לבית? לא. לא אוהבת חתולים. אבל לגרום למישהו אחר לקחת.
לקחת לידיים עכביש? לא ;[
לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? תלוי איזו גלידה זו D:
לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? וואי כלכך כן.
לקרוא ספר ביום אחד? כן, כי זה אומר שהוא מעניין.
לראות זריחה? כן. ממש אבל.
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן.
לראות שקיעה? גם.
לרוץ עם כלב? כן D:
לרכוב על עז? לא.
לשבור מראה? לא.
לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לאלא.
לשחות מתחת לגשר? לא.
לשיר על במה? כן
לשיר שיר בלי מוזיקה? לא.
לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא. זה אומר שאני במצב רע.
לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא.
לשלוח מישהו להזדיין? גס.
לשמוע שטויות ממישהו? חחחח הכי כיף. כן.
לשנות את השיער לקצוץ? לאלא.
להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן.
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אני מקווה שהבנתי מה צריך לעשות....

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gifאני עונה......

לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לאמץ שני חתולים? לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא יודעת לגדל צמח? כן לגנוב? תלוי מה ובמה ולמי ולמה לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן...... להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? לא להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כןן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כו לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? נראה לעשות קעקוע? כן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? כן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? לא לרכוב על עז? לא לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה? לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשלוח מישהו להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה כן

שירוש1989

New member
אוו מעניין!!

לא לישון בלילה בזמן סערה? לישון..מפחיד לא לישון כל הלילה? רק אם יש סיבה טובה ויש זמן פנוי.. להיכנס למים בריצה? רק כשלא מחליק.. להיכנס לערפל? ממש לא להירדם עם מוזיקה? כן!הצרה זה לכבות אותה... להישאר לבד בבית יום שלם? ממש לא להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? DONE להכניס יד לחול קר? אם חם
להסתכל דרך החלון במשקפת? לפעמים(אבל לא הצצות לשכנים וכו' כמובן) להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? לא מסוגלת להשתכר? לא אוהבת בכלל להתאהב לשלושה ימים? תלוי להתחבק בשלישיה? לא יודעת להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? אין ברירה
לחבק בנאדם מהתרגשות? ברור שכן לחבק צעצוע? אין לי כבר במילא... לטייל בגשם בלי מטריה? אם אני ממש בדיכאון לטייל בלונדון? למה לא? לטייל לבד? למה כן? לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא? ממש לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא נראה לי שזה מה שייגרום לי להקיא
לאמץ שני חתולים? ממש לא לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? לא לבכות בכלל אם אפשר לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? כן אבל עדיין לא לגדל צמח? DONE לגנוב? חס וחלילה לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? מעדיפה כבר לראות ת'בנאדם לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא אוהבת להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כשאפשר, כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? ברור להחזיק בידיים פרפר? לא
להיות כל היום בשמש? לא להיחתך מנייר? ממש לאאאאאאאאאא לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? ברר לכתוב סיפור? אין לי עצבים בד"כ לכתוב שיר? ולהשמיד אותו אח"כ ללבוש שמלת כלה? בחתונה
ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? כשזה שווה את זה לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא יודעת... לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים?
לא ממש לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא... לנשק תמונה של מישהו? לא יצא לי כל כך לסלוח להורים שלך? אחרת אי אפשר להמשיך לחיות איתם לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? לא, קר
לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא יודעת
לעשות קעקוע? אולי לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? תמיד לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? לפעמים לצלם חיה? לפעמים לקחת חתול רחוב לבית? לא מרשים לקחת לידיים עכביש? ממש לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא
לשבור מראה? ממש לא...אבל שקרה לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? מעדיפה שלא לשחות מתחת לגשר?לא יודעת לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? ממש לא לשלוח מישהו להזדיין? חופשי לשמוע שטויות ממישהו? תמיד זה קורה לשנות את השיער לקצוץ? ממש לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כן

עונה.

לא לישון בלילה בזמן סערה? איכ לא לישון כל הלילה? כיף להיכנס למים בריצה?לא להיכנס לערפל?לא להירדם עם מוזיקה?כה להישאר לבד בבית יום שלם?כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כה להכניס יד לחול קר?לא להסתכל דרך החלון במשקפת?כה להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כה להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים?לא להתחבק בשלישיה? כה להתלחשש עם מישהו בלילה?לא להתעטש כשמסביב שקט? לא לחבק בנאדם מהתרגשות? כן זה כיפי לחבק צעצוע?לא לטייל בגשם בלי מטריה?לא לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? לא לאהוב מישהו באמת? כה לאכול דשא? כה לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? לא לבנות משהו מחול? כה לגדל ילד? לא עכששיו לגדל צמח? לא לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?כה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה להחזיק בידיים פרפר? כה להיות כל היום בשמש? כה להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? לא לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כה לכתוב סיפור?כה לכתוב שיר? כה ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?לא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כה למחוא כפיים עד כאב?לא לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים? לאט לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים?כה חחחחחחחחחח לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כע לספר סוד על עצמך?לא לעמוד בלילה על הגג? כה לעצום עיניים ולחייך מאושר? כ ה לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לט לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כה לצאת מצויין בתמונה? כה לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים? כה לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד?כה לראות זריחה? כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כה לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? לא לשבור מראה?לא זה עושה עין רעה
לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?לא לשחות מתחת לגשר?לא לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה?לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?כה לשלוח מישהו להזדיין? לאאאא לשמוע שטויות ממישהו? כה לשנות את השיער לקצוץ? לא!נראה לכם? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כה לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כההההההההההה מה כבר נגמר?

TziMHoNoa

New member
אני..

לא לישון בלילה בזמן סערה? אפשרי לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? זה לא באמת משנה... להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לפעמים להתאהב לשלושה ימים? ליותר להתחבק בשלישיה? לא ממש להתלחשש עם מישהו בלילה? לפעמים. להתלחשש זה לא כיף במיוחד להתעטש כשמסביב שקט? לא לחבק בנאדם מהתרגשות? לא לחבק צעצוע? לא לטייל בגשם בלי מטריה? וואו כן. לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? כן לאכול תותים עד שבא להקיא? עד לשלב שלפני הבא להקיא לאמץ שני חתולים? אפילו יותר לבכות ולחייך מאושר? כן? לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא, אני נגד. סתם לגדל צמח? כן לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לדבר פנים אל פנים עד ארבע בבוקר לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא נורא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? אם זה מצליח ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? תלוי למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? כן לנסוע ברכבת יומיים? כן לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? לא לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כן, לפעמים... לספר סוד על עצמך? לא לעמוד בלילה על הגג? נשמע נחמד לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשן סמים? לנסות לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? באישור שלה, כמובן. לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? כן, אבל שיטפס חופשי. לא ללכוד אותו. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? רק את המכתבים שאני קיבלתי. לא מה שרשמתי. לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לפעמים לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? כן להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

חזוז

New member
עונה (לא מאמין על עצמי פחח)

לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? לא להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? תמיד להישאר לבד בבית יום שלם? מאוד להכניס יד לחול קר? כן כן כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? לא לא לא להשתכר? לא ולא להתאהב לשלושה ימים? קורה יותר מדי... להתחבק בשלישיה? לא להתלחשש עם מישהו בלילה? לא להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? לא לחבק צעצוע? לא לטייל בגשם בלי מטריה? מאוד לטייל בלונדון? הלוואי לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? כן לאכול תותים עד שבא להקיא? לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? לא לבנות משהו מחול? כן כן לגדל ילד? לא עכשיו לגדל צמח? לא לגנוב? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? לא להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? כן לנסוע ברכבת יומיים? לא לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? אויש נו לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? נו באמת לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? הלוואי לצאת מצויין בתמונה? לא לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרכוב על עז? כן,אין מה לעשות,קיבוץ... לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לא לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? יותר מדי לשיר שיר בלי מוזיקה? לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשלוח מישהו להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? אין אומץ... לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?

fosz

New member
מה אתה מזיינת תביצים

מה זה המגילה המזויינת הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו גם אני הענה =]

לא לישון בלילה בזמן סערה? זה יכול להיות יפה.. אבל רק אם יש לך חברה מתאימה לא לישון כל הלילה? זה כייף... לא תמיד אבל להיכנס למים בריצה? הכי בסט שבעולם! להיכנס לערפל? זה כלכך יפה.. נסו פעם..(אבל אל כשאני נוהגת..) להירדם עם מוזיקה? עושה טוב בבוקר להישאר לבד בבית יום שלם? משעמם! להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? מגניב בטרוף.. ועוד אם זה באותה שעה אז בכלל להכניס יד לחול קר? כייף.. במיוחד יבום חם להסתכל דרך החלון במשקפת? אההה להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? לפעמים מאיים להשתכר? נוט! להתאהב לשלושה ימים? מעפן להתחבק בשלישיה? כייף להתלחשש עם מישהו בלילה? כיף להתעטש כשמסביב שקט? מביך לחבק בנאדם מהתרגשות? נחמד לחבק צעצוע? הכי כייף בעולם לטייל בגשם בלי מטריה? רטוב לטייל בלונדון? לא יודעת לטייל לבד? חומר למחשבה לאהוב מישהו באמת? טוב.. אדיר... לאכול דשא? מוזר וירוק לאכול תותים עד שבא להקיא? אבל ככמה נמאס.. לא חבל? לאמץ שני חתולים? עשיתי את זה! לבכות ולחייך מאושר? נחמד.. לא יודעת לבכות לבד? עצוב לבנות משהו מחול? אדיר! נכון חן? לגדל ילד? לא יודעת לגדל צמח? נחמד לגנוב? רע לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? מעייף לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? פריקי להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא כייף להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כייף להחזיק בידיים פרפר? משחרר להיות כל היום בשמש? חם להיחתך מנייר? כואב בטרוף לטפס על עץ? כייף לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? מלחיץ לכתוב סיפור? משחרר כייף יצירתי לכתוב שיר? אדיר ללבוש שמלת כלה? מוזר ללכת למופע של מישהו? כייף ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? אההמממ... למחוא כפיים עד כאב? כואב.. לא רצוי לנסוע במכונית בלי רשיון? רע... לנסוע ברכבת יומיים? האמת שכייף.. אבל הכל תלוי איזה רכבת. אם זה בחול אז זה נחלמד כי זה ממש יפה לנסוע לים? נחמד לנסות לשחות במים רדודים? טוב לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? פריקי לנשק תמונה של מישהו? מוזר לסלוח להורים שלך? כייף לספר סוד על עצמך? משחרר.. האמת אבל תלוי למי לעמוד בלילה על הגג? חשוך לעצום עיניים ולחייך מאושר? כייף לעשות קעקוע? כואב לעשן סמים? לא חינוכי וטיםשי!!! לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כייף כייף כייף!!! לצאת מצויין בתמונה? אדיר לצחוק מכל הלב? משחרר לצלם את השמיים? יפה לצלם חיה? גם יפה לקחת לידיים עכביש? איכס... לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? הכי כייף לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? מעניין לקרוא ספר ביום אחד? מהיר לראות זריחה? יפה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? יפה לראות שקיעה? רומנטי לרכוב על עז? אההה?? לשבור מראה? רע לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? נחמד למחשבה לשחות מתחת לגשר? לא יודעת לשיר על במה? מפחיד לשיר שיר בלי מוזיקה? מפחיד מאוד לשכב כל היום מתחת לשמיכה? חמים לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? מצחיק לשמוע שטויות ממישהו? מעייף לשנות את השיער לקצוץ? לא יפה להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? מעולה.. ההרגהש הכי טובה לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? הרגשה עוד יורת טובה

למעלה