שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

LordNor

New member
לעונג לי לענות על שאלותך..

רפי,זכר,19,חיפה.. 1)לא 2)כן 3)כן 4)כן 5)כן 6)לא 7)כן 8)לא 9)לא 10)לא

Dari87

New member
יהי לך בהצלחה!!!

דריה,נקבה,15,אשדוד 1.לא 2.כן 3.כן 4.לא 5.לא 6.כן 7.כן 8.לא 9.לא 10.האמירה שבדיוק משקפת את המצב

גם אני רוצה לענות!!!

נקבה, 16, לא משנה היישוב..... 1.כן 2.לא 3.כן 4.לא 5.לא 6.כן 7.כן 8.לא 9.לא 10.שאלה קשה!!לא יודעת מה להגיד......רובם אותו דבר, לא כולם..הרוב המוחץ!! נהנתי להשתתף...חחחחחחחחחח...

תחיה

New member
נחמד!

אני בת 21 לא חשוב מאיפה! 1)לא 2)כן 3)לא 4)לא 5)לא 6)כן 7)כן 8)לא 9)לא 10)צודק במאה אחוזים. היה נחמד לי לענות.

beckham17

New member
על מה בדיוק העבודה שלך?

בכל אופן, הנה התשובות שלי: זכר 17 גבעתיים 1)לא 2)לא 3)לא 4)לא 5)כן 6)כן 7)כן 8)כן 9)לא 10לא נכונה!

coolit

New member
המממ...../images/Emo102.gif

נקבה 11 (
) פתח תקווה 1. כן 2. ארר.... לא?.. 3. כן 4. לא 5. לא 6. לא הבנתי את השאלה.. הם גם בני אדם, כמובן.. 7. כן 8. ל..לא 9. לא 10. אממ.. למרות שאמרתי קודם לא כולם תומכים בטרור.. לא יודעת למה, אבל פה התשובה היא כן.. ברית. מקווה שעזרתי!!

בבקשה

זכר 16 רמת הגולן 1)לא 2)לא 3)לא 4)כן 5)כן 6)יש הבדל עם חלק מהם 7)אם הכוונה היא לאלימות, אז לא 8)לא 9)אני כבר בשכנות עם ערבי ישאלי 10)ממש לא... בהצלחה, -יובל-

בהצלחה בעבודה

זכר, 32 , ירושלים 1. לא 2. לא 3. לא 4. כן 5. כן 6. לא 7. כן 8. כן 9. כן 10. לא כל הערבים אותו דבר! כשם שאי אפשר להגיד כי כל היהודים אותו דבר. בכל קהילה באשר היא יש סוגים שונים של אנשים כך גם בקרב הערבים לכן אינני מסכים עם האמרה. אור וטוב אוריאל מעוז

SMILE 4 NOTHING

New member
מממ...

מין-נקבה גיל-18 ישוב-פ"ת 1. לא!! 2. ממש ממש לא! 3. לא!! 4. כן 5. כן 6. לא 7. אין לי מושג! 8. כן בהחלט! 9. שאלה טובה-כן. 10. אמירה מטומטמת!גזענית! וגורמת לי להרגיש רחמים על מי שתומך בה! מקווה שעזרתי,ובהצלחה בעבודה!!

LadyTitania

New member
../images/Emo96.gif

נקבה , כמעט 19 , פ"ת 1 לא 2 לא 3 לא 4 כן 5 כן 6 לא 7 לא 8 כן 9 כן 10 בהחלט לא מסכימה עם האימרה הזו.

The Mad Hatter

New member
...

נקבה, 15 1)לא 2)לא 3)לא 4)כן 5)כן 6)לא 7)כן 8)לא 9)? 10)בכלל לא מסכימה עם האמרה.

vitvit

New member
גם אני יענה...

נקבה 17 קרית טבעון 1. לא 2. לא 3. לא 4. לא 5. כן 6. לא 7. כן 8. לא 9. לא 10. לא נכונה לגבי ערבים אלא לגבי פלשתינים. (אני רוצה לציין שהשאלון לא ממש משקף את הדעות המדויקות שלי כי הם נורא קיצוניות , או כן או לא,אבל שיהיה...)

shualpower

New member
תשובות

זכר 15 י-ם 1.כן 2.כן 3.כן 4.לא 5.לא 6.ועוד איך 7.כן 8.לא!!! 9.אולי 10.אולי אחד מתוך 50 בסדר shualpower

tamarfts

New member
תשובות...

תמר, נקבה, 16, רעננה כן לא לא- אין הבדל כן כן כן לא יודעת לא לא לא לגמרי נכון- רובם תומכים בטרור, אבל אי אפשר להכליל בהצלחה!

תשובותי לפנייך:

זכר 14.5 אלוני הבשן (בגולן) 1.לא. כתוב בספר הזוהר שעד שמשיח לא יבוא לא יהיה שלום אמיתי (דגש על אמיתי) 2.ממש לא! רק מיעוט. 3.יש הרבה ערבים ישראליים שדעותיהם שוות לדעות הפלסטיניות. 4.כן. 5.כן. 6.חוץ ממיעוט כדוגמת החיזבאללה וחבריהם, אין הבדל. 7.לא. 8.לחלק מהם, כן. 9.כן, אבל תלוי של מי יהיה הרוב באותה "שכונה". 10.לא נכונה בגרוש. יש כאלה שהם בדיוק כמונו. ליאור.

למעלה